خانه
86.4K

انواع تزیینات با رویال آیسینگ

  • ۲۳:۲۵   ۱۳۹۳/۸/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    رویال ایسینگ یکی از اون چیزایی هست که واقعا دوستش دارم  و بعد از کلی مطالعه و تحقیقات مرزی  و برون مرزیReading a Book  بالاخره جرات امتحانش رو پیدا کردم .Happy Danceو اگه خدا قسمت کنه فردا میدرستمش .





    مطمئنم اگه شما هم مثل من حوصله این کارها رو داشته باشین با دیدن طرحهایی که میذارم واله و شیدا میشین و میرین تو نخ رویال آیسینگ 



    من با خمیر نقاشی رو بیسکوییت کار کرده بودم اما اینم چیز جالبیه 

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    .انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    .انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    بازم میریم سراغ شف طیبه عزیـــــــــــــــــــــــــــــزم



     اسپانج باب و پاتريك












    آماده ايد بچه ها؟


    پس همه با هم:


    هو ليوز اين ا پاين اپل آندر ذ سي


    اسپانج باب اسكور پنتس


    ابزربنت اند يلو اند پرس ايز هي


    اسپانج باب اسكور پنتس


    اسپانج باب اسكور پنتس


    اسپانج باب اسكور پنتس


    اسپانج باااااااااااااااااااااااااب اسكور پـــــــــــــــــــــــــــــــــنتس دارادي ديدام ديدام





    همينجا رسما مينويسم كه ثبت شه:


    اگر بانويي تشريف داريد كه توي اين سن علي رغم عدم وجود هيچگونه بچه مچه در كل خانواده تون تمامي اپيزدهاي اسپانج باب رو ديديد و كماكان هر روز تكرارشون رو تماشا ميكنيد و تو خونه راه ميريد و آهنگش رو داد ميزنيد... از سلامت كامل روحي و رواني برخورداريد ولو اينكه مامانتون مرتب متذكر شه كه: "پس تو كي ميخواي بزرگ شي بچه؟"


    نوشتم كه بدونيد














    بريد يه بچه پيدا كنيد كه از اسپانج باب خوشش نياد.... (من خودم شخصا به حسابش رسيدگي ميكنم) ... پس حالا كه ثابت شد بچه ها چقدر به اسپانج باب علاقه دارن بهتره هرجوري شده ياد بگيريد چطوري بيسكويتش رو درست كنيد.





    چون برنامه مون روي ساده زيستيه سعي ميكنيم تا اونجايي كه امكان داره بيسكويت رو ساده اش كنيم.





    با دستور شوگر كوكي شروع كنيد


    به تعداد مورد نياز مربع قالب بزنيد


    خيلي ساده حتي لازم نيست دالبر باشه. بعدا توي تزئين درستش ميكنيم


    كاتر مربع نداريد؟ مهم نيست

    با كارد برش بزنيد. مربع هم نشد اهميتي نداره توي تزئين درست ميشه

    اجازه ميديم بيسكويتها يك روز استراحت كنن


    مطابق دستور رويال آيسينگ درست ميكنيم


    غلظتهاي مختلف رو آماده كنيد و رنگ هاي مورد نظر رو هم توي ظروف جداگانه اي آماده كنيد




    با رويال آيسينگ با غلظت پايپينگ و رنگ سبز به صورت دالبر بيسكويت رو دورگيري ميكنيم


    اجازه ميديم قدري خشك شه





    كاري كه من كردم اين بود كه براي اينكه چشمها يك اندازه در بيان با يه دونه ماسوره ساده درشت روي بيسكويت طرح دايره انداختم


    كافيه ماسوره رو يه كم با فشار روي بيسكويت بچرخونيم تا اون يه كم كنده كاري ايجاد شده طرح چشم رو بوجود بياره

    ماسوره يا كاتر دايره با سايز مناسب نداريد؟ مهم نيست.

    از سر خودنويس استفاده كنيد










    با رويال آيسينگ غلظت پايپينگ رنگ مشكي چشمها و بيني باب رو ميكشيم


    خوبيش به اينه كه چون در كل يه ذره رنگ سياه نياز داريم لازم نيست از رنگ ژلي زيادي استفاده كنيم و سريع به رنگي كاملا مشكي ميرسيم.

    فقط باز بايد تكرار كنم كه رويال آيسينگ وقتي ميمونه تيره تر ميشه پس بايد از قبل مشكي رو آماده كنيم بذاريم جا بيافته




    حتما حتما يه الگو از باب جلوي چشمتون باشه كه قيافه اش درست در بياد


    من چند تا عكس روي موبايلم ريخته بودم و به عنوان الگو ازش استفاده ميكردم


    طرح دهن و زبون و دندونها رو هم مطابق با الگوها ميكشيم





    حالا با رويال آيسينگ با غلظت فلودينگ رنگ زرد داخل صورت اسپانج باب رو پر ميكنيم

















    تا زماني كه هنوز خيسه با رنگ سبز خالهاي صورت باب رو ميندازيم.


    براي اطلاعات بيشتر و دونستن همه تكنيكها لطفا كل مبحث بيسكويتها رو از اول تا آخر مطالعه بفرماييد





    حالا با آيسينگ فلودينك سفيد چشمهاش رو پر ميكنيم


    و با قرمز دهنش


    با آبي عنبيه اش


    با مشكي مردمكش


    با صورتي زبونش


    با نارنجي خالها و خطوط صورتش


    خلاصه تمامي جزئيات صورتش رو با دقت و حوصله سر فرصت انجام ميديم














    ميتونيد فقط يك طرح صورت اسپانج باب رو كار كنيد يا اينكه فرمهاي مختلف رو اجرا كنيد و بهش شخصيت بديد














    حالا براي دوست خنگمون پاتريك:


    من كاتر پاتريك ندارم تصميم هم ندارم بخرم. يه كم فكر كردم ديدم ميتونم با همين كاتر ستاره ساده اي كه تو خونه دارم يه پاتريك درست كنيم


    بيسكويت رو با كاتر ستاره قالب زدم


    بعد با انگشت شست و اشاره لبه پره هاي ستاره رو جابه جا كردم و با كمي فشار انگشتانم پهنش كردنم و اون قيافه اي كه از پاتريك ميخواستم رو بدست آوردم


    كاتر ستاره هم نداريد؟


    خيلي ساده است. شابلن درست كنيد


    براي ياد گرفتن كار با شابلن به مبحث بيسكويتها مراجعه بفرماييد




    با رويال آيسينگ با غلظت پايپينگ رنگ مشكي شرت پاتريك رو ميكشيم


    با رنگ نارنجي بدنش رو دورگيري ميكنيم


    با رنگ صورتي با غلظت فلودينگ بدن پاتريك رو پر ميكنيم


    من براي توليد رنگهاي صحيح عكس پاتريك جلوم بود اينقدر رنگها رو كم و زياد كردم تا به اون رنگي كه دوست داشتم برسم











    با بنفش و سبز شرت پاتريك رو نقاشي ميكنيم. ابتدا اجازه بديد بنفش خودش رو خوب بگيره و بعد سبز رو كار كنيد وگرنه نشت ميكنه و سبزتون سبز نخواهد بود.





    با سفيد چشمهاش رو برجسته اجرا ميكنيم و ابرو و مردمكش رو با مشكي ميكشيم


    دهنش رو با قرمز و زبونش رو با صورتي مايل به نارنجي كار ميكنيم














    اجازه ميديم كاملا خشك شن


    دليل تفاوت رنگهايي كه در عكسها ميبينيد اينه كه عكس مراحل تهيه بيسكويت با نور لامپ گرفته شده و عكس بيسكويتهاي خشك شده با نور آفتاب. و البته باز خود بيسكويته رنگش هيچكدوم از اينا نيست. لنز نميتونه همون رنگهايي كه چشم ميبينه رو منتقل كنه. بگذريم













    من براي ايجاد تنوع رنگي توي بيسكويتها طرح گلهاي پس زمينه شهر "بي كي ني باتم" رو هم روي بيسكويتهاي گرد ساده اجرا كردم


    (باز مجبورم توضيح بدم كه بيسكويتها نسوختن اين رنگ تيره اي كه ميبينيد دليلش سايه ايه كه نور لامپ ايجاد ميكنه. دقت داشته باشيد شوگر كوكي نبايد تو فر تغيير رنگ بده و بايد رنگش روشن باشه با حاشيه هاي طلايي)




    با آيسينگ غلظت پايپينگ بيسكويتها رو دورگيري ميكنيم


    با آيسينگ فلودينگ توي بيسكويت رو پر ميكنيم


    در حالي كه خيسه با رنگهاي مختلف طرح گلها رو مطابق الگو روش اجرا ميكنيم. فقط غلظت آيسينگمون بيست ثانيه ايه.














    اجازه ميديم همه بيسكويتها كاملا خشك شن


    و وقتي ميگم كاملا يعني كااااااااااااملا














    اگه فقط با ديدن عكسها ترسيديد كه دست به كار بزنيد بايد بگم كه بچه ها زياد واسه شون مهم نيست كه شما دقيقا عين خود شخصيتهاي كارتوني كار كنيد همين كه طرحش رو تداعي كنه رضايت كامل رو نشون ميدن. پس نگران اين نباشيد كه دقيقا عين خودش باشه















    در مورد كار خودم بايد بگم كه تواناييش رو داشتم كه از اين بهتر شه فقط اگر زمستون اجراش ميكردم و نه با اين شرجي و رطوبت صد درصد تابستون بوشهر. مجبور شدم با غلظت بيشتري كار كنم كه مطمئن باشم خشك ميشن وگرنه با غلظت كمتر ظريف تر ميشد اجراش كرد.













     چون خيلي مهمه بازم تكرار ميكنم رمز موفقيتتون فقط رسيدن به غلظت مناسبه اون هم فقط و فقط با تجربه بهش ميرسيد. از خراب شدن كار وحشت نداشته باشيد. اگه خراب شد با كارد آيسينگ رو از روي بيسكويت بر داريد و  دوباره شروع كنيد













    هيچي مثل ديدن قيافه هيجانزده يه بچه كوچولو نيست. تمام خستگي آدم از تنش بيرون ميره. البته من دور و برم بچه كوچولو ندارم ولي بچه بزرگهاي خانواده كه با ديدن اينا كلي ذوق زده شدن













    من دو سه سال پيش تصميم گرفتم واسه بهراد كوچولو بيسكويت باب اسفنجي و پاتريك درست كنم. منتها چون من منم طبق معمول از نيت تا عمل بايد حتما چند سال طول بكشه. آرتا جون خيلي به من محبت دارن و من از وقتي كه باهاشون آشنا شدم تا الان تو دلم بود واسه پسر كوچولوشون يه بيسكويت فانتزي بفرستم.













    آرتا جون هر سال مفصل واسه بهراد جشن تولد ميگيرن و من از طريق ايميل در جريان كارهاشون هستم. وقتي شنيدم قراره امسال تم اصلي جشن باب اسفنجي باشه گفتم ديگه واجب واجب شد كه هر جور شده امسال درستش كنم. تولدشون دو هفته ديگه است اما من از چند ماه قبلش شروع به كار كردم چون برنامه زندگي خودم رو ميدونم و مطلع هستم كه رو هيچي نميتونم حساب باز كنم. قراره آرتا جون تا روز تولد يك عالمه از اين بيسكويتها واسه مهمونها آماده كنن. از الان خدا قوت ميگم و اميدوارم كه بيسكويت جشن 120 سالگي بهراد جون رو هم خودشون درست كنن.














    من قيافه بهراد موقع باز كردن بسته بيسكويتها رو نديدم اما شنيدم كه چه ذوقي كرده بوده. باور كنيد دروغ نيست اگه بگم ذوقي كه خودم كردم هزاران برابر بود. چون ميدونيد كه: من هيچوقت بزرگ نميشم!


    تولدش مبارك!


    عيد شما هم مبارك!







    پي. اس. داشتم سرچ ميكردم ببينم تو ايران اسپانج باب به فارسي به چه نامي مشهوره... ديدم تو بعضي از سايتها "اسپانج باب اسكور پنتس" رو ترجمه كردن: " باب اسفنجي شلوار ميدان"!!!!!!! احسنت!


  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    .انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    عالي بود الهه جان
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۴   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    .انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    .انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    .انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    خوب ...

    الان یه شاهکار شف طیبه رو براتون میذارم ....

    من به اوج و عمق بی هنری خودم پی بردم وقتی اینو دیدم ...

    خدایا .. یه کم سلیقه هم به من عطا بفرما..............آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین
  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست


    چطوري بيسكويتهاي تزئين شده رو نگهداري كنيم و كيك تاپر عروسي سحر جون








    جشن عروسي هميشه يه اتفاق شاد و ميمونه كه همه اطرافيان عروس و داماد رو از چند ماه قبل به تكاپو ميندازه و هيجانات و استرسهاي خاص خودش رو داره. من از اون آدمهام كه هميشه از شركت در مراسم عروسي فرارين و به يه شكلي از زيرش در ميرن اما به شدت عاشق عروسيهايي هستم كه خودم آشناي نزديك عروس يا داماد به حساب ميام. فقط و فقط هم به خاطر اون هيجان چند ماه قبل از عروسي! انسان موجود عجيبيست!












    من افتخار اين رو داشتم كه از چند ماه قبل از عروسي سحر جون درگير اين هيجانات عروسي باشم


    شما سحر جون رو نميشناسيد ولي خواهرش رو خيلي خوب ميشناسيد


    و اون كسي نيست جز شخصيت بسيار معروف و پاي ثابت كارگاه .... سركار خانم پريس عزيز!


    سحر جون خونه ما كه بودن من رو واسه عروسيشون دعوت كردن و پريس جون هم يه صد باري بعدش اصرار كردن آقاي شوهر هم پايه بود منتها منو كه ميشناسيد با بچه كوچيك (مظنون هميشگي!!!) به زور تا سر خيابون ميرم ديگه چه برسه به دبي!












    سحر جون از اون كيك تاپري كه واسه نگار درست كرده بودم خيلي خوششون اومده بود و من و پريس جون قرار گذاشتيم كه اگه من برم دبي كيك عروسي رو با هم درست كنيم. ولي چون من خودمو ميشناختم از چند ماه قبل از عروسي شروع كردم به آماده كردن كيك تاپر و خوشبختانه همه چيز طبق برنامه پيش رفت













    ميگن آدم زندگي ميكنه و عبرت ميگيره! به دليل تجربه اي كه داشتم ميدونستم كه كمر باریک اين عروس بیسکویتی توان بار سنگين سفر به دبي رو نخواهد داشت پس يه چند روزي نشستم فكر كردم و چند تا طرح دستي زدم كه بتونم مشکل شکستن بیسکویت رو حل کنم


    آخرش به اين نتيجه رسيدم كه بهتره صورت مسئله رو پاك كنم (كاري كه بهش عادت دارم!!!)


    نقطه ضعف هميشه باعث دردسره. اگر من عروس و داماد رو در كنار هم قرار ميدادم اينطوري ديگه كمر باريكي وجود نداشت كه بخواد مشكل ساز بشه (بعد مامانم ميگه تو چرا هميشه صورت مسئله رو پاك ميكني؟! بفرما! به اين خوبي جواب ميده!)


    بس من روي كاغذ چند تا طرح زدم و آخرش به اوني كه مد نظرم بود رسيدم. طرح صورت و لباس و موها رو كاملا متفاوت با تاپر قبلي كار كردم چون من عادت ندارم كار تكراري انجام بدم هميشه بار دوم اوني نميشه كه بايد باشه














    بيسكويت رو هم باز همون بيسكويت زنجبيلي در نظر گرفتم چون ميخواستم بدون قطور كردنش يه استحكام خوب ازش داشته باشم


    شابلون رو آماده كردم


    چوبها رو اندازه گرفتم و بيسكويت رو پختم و گذاشتم چند روز بمونه كه مطمئن شم چربيش رنگ لباس عروس رو خراب نخواهد كرد














    پريس جون عكس كيكي كه قرار بود سفارش داده بشه رو براي من فرستاده بودن پس من متناسب با كيك سايز و ارتفاع بيسكويت رو طراحي كردم و ارتفاع چوبها رو طوري گرفتم كه مطمئن باشم بيسكويت روي كيك ثابت مي ايسته.


    شما از روي عكس سايز بيسكويت رو متوجه نميشيد اين بيسكويت اندازه يك كاغذ آ چهاره

















    تاپر رو دو رو كار كردم يعني پشت بيسكويت رو هم طوري اجرا كردم كه قسمتي از دامن و تور عروس جلوي كت و شلوار داماده


    به خاطر اينكه من فقط ميتونم وقتي بچه خوابه كار كنم (و حاج آقاي ما كلا اهل خواب نيستن) يك روز عروس رو كار كردم و فرداش داماد و پس فرداش موها و دستهاي داماد


    بعد يك هفته اجازه دادم كاملا خشك بشه


    و چون من وسط اقيانوس زندگي ميكنم خشك نشد كه نشد كه نشد


    چند روز ديگه هم صبر كردم و ديگه دل زدم به دريا و از نو روش با يه رويال آيسينگ با غلظت پايپينگ همه رو انجام دادم.


    وقتي رويال آيسينگ سفت باشه همون روز خشك ميشه اما خب نقاط ضعف خودش رو هم داره

















    نقاط ضعف؟ مصيبت الانه. يعني روي بيسكويت كه بايد جزئيات با غلظتهاي مختلف كار شه. من عملا با رطوبت هواي صد درصد خونه مون نميتونستم با غلظت كم كار كنم پس يه سري جزئيات لباس عروس و دسته گل و تور عروس اجراش منتفي بود. طرح رو عوض كردم و با شرايط موجود كار رو شروع كردم


    من براي لباس داماد رويال آيسينگ رو با تركيب مقداري رنگ آبي تيره و قهوه اي و قرمز و مشكلي رنگ كردم تا جايي رنگ اضافه كردم كه به رنگي كه ميخواستم رسيدم. گذاشتم يك روز استراحت كنه و اصطلاحا رنگها شكفته شه. بارها و بارها گفتم رويال آيسينگ وقتي ميمونه رنگش تيره تر ميشه. اين موضوع مخصوصا براي وقتي كه ميخوايم رنگ پوست رو ايجاد كنيم خيلي اهميت داره


    ابتدا شلوار رو اجرا كردم شما الان متوجه نميشيد ولي من مجبور شدم خطوطي مينياتوري موازي با هم بكشم  كه بعد شلوار يكدست به نظر برسه. اين رطوبت زياد هوا هم بد درديه. خدا رو شكر همينطور كه ميبيند حتي با وجود  غلظت خيلي زياد آيسينگ طرح كت و شلوار يكدست ديده ميشه و حفظ آبرو شد!


    اون اكليلي كه روي كت و شلوار ميبينيد رو بعدا توضيح ميدم چيه
















    فرداش من صورتها و دستها رو اجرا كردم كه باز خدا رو شكر به دليل رطوبت هوا سطحش كاملا صاف و يكدست شد و ديگه يه نفس راحت كشيدم آخه پارچه ها رو ميشد يه كاريش كرد اما پوست بدن ميبايست صاف اجرا بشه. بازم خدا رو شكر




    و روز بعد رفتم سراغ بالاتنه لباس عروس. پريس جون براي من يك عكس مشابه با طرح لباس سحر جون فرستاده بودن كه من سعي كردم مطابق با همون عكس لباس رو اجرا كنم











    براي دامن عروس طرح جالبي توي ذهنم بود كه اگر مشكل رطوبت وجود نداشت خيلي جيز شيكي از آب در ميومد ولي خب با شرايط موجود مجبور شدم طرح رو عوض كنم و يه جوري كار كردم كه انگار دامن عروس داراي تورهاي چند لايه است. به خاطر طرح خاصش مجبور شدم دامن رو از پايين به بالا كار كنم كه بعد لايه هاي رويي فرم سه بعدي به دامن بده











    بعد موهاي داماد رو با رنگ مشكي كار كردم و چون نميدونستم قراره كراوات داماد چه رنگي باشه با آبي كراوات رو اجرا كردم و جالبه بدونيد كه آقاي داماد بعد از ديدن بيسكويت تصميمشون رو در مورد رنگ كراوات عوض ميكنن و يه كراوات آبي ميپوشن. اي وَل!














    من ميدونستم كه قراره رنگ موها و فرم آرايش موهاي عروس چطوري باشه يعني پريس جون يه عكس تو اون مايه ها واسم فرستاده بودن. پس طرح موها رو هم مشابه با همون عكس كار كردم. و جالبه بدونيد كه سحر جون بيسكويت رو به آرايشگرشون نشون داده بودن و آرايشگر هم كلي ذوق كرده بوده (و به قول پريس جون كفش بريده بوده) و عين بيسكويته موهاي عروس رو كار كرده. بي اندازه رومانتيكه!














    براي دسته گل عروس من اطلاع داشتم كه بايد رزهاي صورتي و سفيد كار كنم اينه كه كلا رزهاي سه بعدي روش كار كردم كه سعي كردم توي عكس نشون بدم اما راستش رو بخوايد خودش خيلي خوشگل تر از عكسهاش شده بود. ديگه شرمنده









    البته من ميخواستم بيشتر از اين گلهاي سفيد توش كار كنم ولي باز به دليل مشكل غلظت آيسينگ اونجوري كه ميخواستم نشد
























     قراربود تاج عروس پنج گل رز سفيد باشه كه من بالاي موهاش كار كردم. بعد هم با اكليل خوراكي روي گلهاي سر و گلهاي دسته گل و همينطور لباس عروس با قلم موي خيلي ظريف اكليل صدفي اجرا كردم كه متاسفانه ديدنش توي عكسها ممكن نيست و حتي با زاويه هاي مختلف دوربين هم نميشد نشونش بدي. ولي همينقدر ميگم كه اجراي اكليل روي رويال آيسينگ زيبايي خاصي بهش ميده كه اگر اهل تزئين بيسكويت هستيد حتما اين هزينه رو انجام بديد

    رنگهاي مختلفش تو بازار هست. قيمتش ارزون نيست. لطفا سعي كنيد ماركدار باشه كه از خوراكي بودنش اطمينان داشته باشيد. من چند رنگ ويلتونش رو گرفتم. اينم لينك سايت ويلتون براي pearl dust




    ديگه نهايتا همونطور كه در آموزش تاپر عروس و داماد قبلا مصور توضيح داده بودم بايد جزئيات و صورت عروس و داماد كار بشه. كه باز من ميدونستم قراره رژ لب عروس چه رنگي باشه
















    اگر من شرايط الانم رو نداشتم و وقت آزاد كافي داشتم و هوا هم اينقدر مرطوب نبود شايد همين رو ميتونستم چند روزه تمام كنم. منتها يكي دو ماه درگيرش بودم تا اوني بشه كه ميخواستم


    وسط كار مشكلات زيادي واسم ايجاد كرد كه دليل اصليش همون رطوبت بود در حدي كه بارها خواستم از نو بيسكويت درست كنم و از اول شروع كنم. منتها خوشبختانه عقل آقاي شوهر بيشتر از من كار ميكنه و هر بار نذاشت بندازمش دور!














    يكي از مزيتهاي كار با رويال آيسينگ با پودر مرنگ اينه كه مشكل فساد نداره و به خوبي عمر ميكنه پس ميشه سر فرصتي باهاش طرحهاي خوبي اجرا كرد. فقط هر بار غلظتش رو بايد تنظيم كنيم چون مرتب آب ميندازه




    اون جلاي روي بيسكويت رو فقط با به اندازه هم زدن آيسينگ ميشه به دست آورد به اين مفهوم كه بايد تا اونجايي كه ميتونيد توي كارتون تجربه كسب كنيد




    در تزئين با رويال آيسينگ حرف اول و آخر رو غلظت ميزنه. بايد ياد بگيريد در كجا با چه غلظتي كار كنيد. اونم فقط با تجربه به دست مياد




    بيسكويتهايي كه با رويال آيسينگ درست ميشن زيبايي خاصي دارن. تنوع در كار هم بي نهايت زياده. كمي تكنيك داره و مهارت ميخواد اما قابل كسبه












    در مورد طول عمرش بايد بگم كه مثلا يه چيزي مثل تاپر كيك عروسي تون رو ميتونيد توي كيسه بسته بندي كنيد طوري كه هوا نبينه بعد بذاريد توي فريزر نوه هاتون كه بزرگ شدن ياد ايام گذشته بهشون نشونش بديد!!!


    فكر كنم با اين مثال خوب متوجه شديد چقدر عمر ميكنه.




    يك مثال ديگه اينكه تاپر كيك تولد نوزادتون رو فريز كنيد و بزرگ كه شد بهش نشون بديد بعد اگر بهونه كرد كه ميخواد بخوردش بذاريد به دماي اتاق برسه و آماده خوردنه


    البته اين كه يه مثال بود فقط خواستم بگم خوب ميمونه وگرنه آدم چيزي كه چند سال تو فريزر بوده رو نميده به بچه اش (خودش ميخوره!)


    ولي اگه يه روز برگشتيد خونه ديديد جا تره و بيسكويت نيست نگران نشيد كسي طوريش نميشه !!!


    حالا شوخي به كنار .... بيسكويتي كه با رويال آيسينگ تزئين ميشه به خوبي قابليت فريز شدن داره. منتها خشونت بخرج نديد. بهش زمان بديد. مايكروفر چاره كار نيست. از ما گفتن بود.












    يه مورد ديگه هم كه حتما تابه حال بارها از من شنيديد اينه كه به راحتي ميشه بيسكويت تزئين شده رو به همه جاي كره زمين ارسال كرد


    قسمت نشد من تو جشن عروسي شركت كنم اما نماينده ام رو فرستادم!












    پريس جون محبت كردن و با تلاش زياد علارغم تاريكي سالن چند تا عكس از كيك با تاپرش واسمون فرستادن


     من وقتي بيسكويت رو توي دست عروس و داماد ديدم خیلی احساساتی شدم


    انشالا كه به پاي هم پير شن






    بازم ميگم هيچي مثل عروسي اي كه آدم خودش از نزديكان عروس و داماد باشه نميشه. من كه همون هيجان رو داشتم و بي نهايت هم از درست كردن اين بيسكويت لذت بردم


    افتخاري بود براي ما. با آرزوي سعادتمندي براي هر دوشون!


     
    ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۵/۸/۱۳۹۳   ۱۰:۲۶
  • leftPublish
  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    در چه حالید ؟؟؟؟؟

    به سرنوشت من دچار شدید؟؟
  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    این قندای ژیگولی رو دیدین تو بازار که روش گل و بلبل کشیدن ...

    اونم با رویال آیسینگه
  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست

    تزئین روی قند










    قول داده بودم که تزئین روی قند با رویال آیسینگ رو یاد بدم. از اونجایی که خبر دارم دوستان بیسکویتهایی رو که برای ولنتاین آموزش دادم رو درست کردند، خیالم راحته که کار با رویال آیسینگ دستشون اومده. پس با فرض اینکه همه قبلا با رویال آیسینگ کار کردند من توضیحات اضافی رو حذف میکنم . ( اگه شما تازه وارد هستید لطفا پستهای آموزش مرنگ و رویال آیسینگ و طرز تزئین بیسکویت با رویال آیسینگ رو خوب مطالعه کنید و قبلش حتما ساختن مرنگ رو تمرین کنید. طرز جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ رو هم اگه بلد نیستید پستش رو بخونید)





    حالا دوباره یه نگاه به تصویر بندازید!!! حیف که اینجا نیستید که قندها رو بگیرید بیارید نزدیک چشاتون تا یه نمای بهتری ازشون داشته باشید! خیلی خیلی ناز شدند. رنگشون هم خیلی شفاف تر از توی عکس هاست (كيفيت بد نور و اين حرفا)












    قبل از هر کاری برید دو تا بسته بزرگ قند بخرید. چون من یکی خونه داشتم و یکی دیگه خریدم و بازم قند کم آوردم! یه عالمه ایده دیگه تو ذهنم بود ولی به علت فقدان قند موکول شد به سال بعد! پس شما تا اونجایی که میتونید قند بخرید که دوباره کاری نشه.





    دوم اینکه باید رویال آیسینگ درست کنید. من یه دونه سفیده تخم مرغ رو با یک لیوان پودر قند و ¼ ق چ پودر تارتار و 1 ق چ وانیل زدم. ممکنه شکرش به نظرتون زیاد بیاد ولی اینطور نیست. رويال آیسینگ رو مطابق دستور درست کنید و اگه دیدید که شله و نمیتونید خوب فرمش بدید باز پودر قند اضافه کنید.





    سوم: آیسینگتون رو رنگ کنید. فقط حواستون باشه که تو هرکدوم از کاسه ها تقریبا 2 قاشق مرباخوری آیسینگ بریزید و بیشتر آیسینگ رنگی نسازید. یعنی مقدار بیشترش رو سفید نگه دارید که اگه وسط کار به یه رنگ جدید احتیاج پیدا کردید مجبور نباشید از نو آیسینگ بسازید. توجه داشته باشید که با یه دونه سفیده تخم مرغ 2.5 تا 3 بسته قند رو میتونید تزئین کنید. پس فکر نکنید که : " یه سفیده برای من کمه"!!! کم نیست! خیلی هم زیاده!

    راستی روی ظرفهای آیسینگتون یه حوله خیس یا دستمال کاغذی آشپزخونه مرطوب بذارید که آیسینگ دیرتر خشک بشه.




    چهارم: یک عالمه کاغذ روغنی مثلثی کنار دستتون بذارید که به مقدار خیلی زیادی قیف کاغذی نیاز داریم! قیف ها رو سایز کوچیک درست کنید که برای تزئین راحت تر باشید. هر قیف که سوراخ شد یا اینکه سرش گشاد شد، سریع یه قیف دیگه درست کنید و مواد توش رو به قیف جدید منتقل کنید. نوک قیف ها تون رو نچینید. اجازه بدید با فشاری که به آیسینگ وارد میکنید سرش کم کم گشاد شه.





    یه نکته خیلی مهم رو هم از همین اول بگم.... اگه آدم کم حوصله ای هستید اصلا دست به این کار نزنید چون به صبر و حوصله و دقت خیلی زیادی نیاز دارید تا کارتون ظریف و زیبا از آب در بیاد. دوباره برگردید به عکس اول و یه نگاهی به چشمای خرگوش کوچولوهام بندازید.... اگه با سایز یه قند مقایسه اش کنید متوجه میشید که وقتی میگم حوصله میخواد یعنی چی!!! اینکار با تزئین بیسکویت فرق میکنه چون کل صحنه مانورتون همش یه سطح از یه دونه قنده. و از همه بدتر... صدها و صدها قند! که هرچی کار میکنید تموم نمیشه. اگه خسته بشید نمیتونید وسط کار برید استراحت کنید چون آیسینگتون خشک میشه! پس کلا سر کارید!





    حالا اگه عزمتون جزمه .... شروع میکنیم:










    با زنبورها شروع میکنم که شدیدا دوستشون دارم. اول از همه باید بدن زنبورها رو با رنگ زرد کار کنید. برای اینکار قیف رو ثابت یه گوشه قند نگه دارید و فشار بدید تا به حجم مورد نظر برسید و سایز کله اش خوب بزرگ بشه. بعد آروم در حالی که هنوز قیف رو فشار میدید به سمت راست حرکت کنید و در آخر سریع دستتون رو رو به بالا بکشید تا دمش نوک تیز بشه. ممکنه چندتای اول رو خراب کنید تا ابعاد و فرم زنبور دستتون بیاد ولی اصلا مهم نیست. کم کم راه میافتید.





    یه موضوع رو هم همینجا بگم که من عکسهام رو به ترتیبی که الان دارم توضیح میدم نگرفتم. یعنی نیومدم زنبورها رو تموم کنم بعد برم سراغ کفشدوزکها. پس شما باید بعد از هر مرحله اجازه بدید که کار کاملا خشک بشه و بعد رنگ بعدی رو اضافه کنید. ولی همه مراحل هر حشره یا گل رو پشت سر هم گذاشتم که قاطی نکنید و بدونید که سر و تهش چیه. فقط مطمئن شید که همه چیز کاملا خشک و سفته و بعد مرحله دوم رو شروع کنید. حالا برای بال زنبورها من از یه رنگ آبی روشن استفاده کردم چون رنگ سفید روی قندها زیاد جلوه نداره. شما اگه دوست نداشتید همون سفید کار کنید. برای بالها قیف رو بالای کمر زنبور نگه دارید و فشار بدید تا به ضخامت مناسب برسید و بعد خیلی آروم به طرف لبه قند برید و به آهستگی دستتون رو بکشید که نوک بال تیز نشه. بعد بال دوم رو بزرگتر از بال اول درست کنید













    سایز چشمها رو دارید؟ میکروسکوپیه!!! برای اینکار باید توی قیف درست کردن به تبحر رسیده باشید. یعنی قیف رو خیلی بیشتر بپیچونید که تقریبا نوکش دیگه بسته بسته باشه. اصلا نوکش رو نچینید. محکم فشار بدید تا یه رنگ سیاه روی نوک قیف دیده بشه.













    عکس قبلی فوکوس روی زنبورها بود و در این عکس نوک قیف رو ملاحظه میکنید. فقط با نوک قیف سطح بدن زنبور رو لمس کنید. به این ترتیب یه چشم خیلی ظریف خواهید داشت. بعد که چشمهای همه تموم شد نوار روی بدنشون رو بکشید.













    زنبور های ما آماده عسل سازی هستند. پس کو گلهاشون؟












    من ساده ترین گل ممکن رو آموزش میدم که اگه کسی هست که دوست داره قند تزئین کنه ولی واسه اش خیلی سخته، بتونه این گلها رو که فقط با چند تا قطره آیسینگ درست میشه رو درست کنه. گلهای حرفه ای رو باید با قیف و ماسوره آموزش بدم که خیلی حرفه ای تر از این حرفهاست و تجربه میخواد.












    برای درست کردن این "پاور فلاور" ها کافیه که پنج تا نقطه درشت روی قندتون ایجاد کنید و بعد که خشک شد با یه رنگ دیگه وسطش یه نقطه دیگه بزنید











    با رنگ سبز میتونید ساقه و برگ و یا فقط برگ ایجاد کنید. برای درست کردن گلهایی که فقط برگ دارند باید نوک قیف رو ثابت نگه دارید و فشار بدید و بعد سریع به طرف خودتون بکشید.












    و اما کفشدوزک...برای بدنش با رنگ قرمز یه دایره پر و پیمون ایجاد کنید. نوک قیف رو بچینید تا به سایز دلخواه برسید. دستتون رو ثابت نگه دارید و قیف رو فشار بدید و در آخر آهسته دستتون رو بالا بکشید و اون نوکی رو که بوجود اومده رو با کوبیدن قند روی میز از بین ببرید.













    حالا (یعنی بعد از اینکه کاملا خشک شد) با رنگ سیاه دایره رو نصف کنید و بعد خالهاش رو روی بالش بزنید















    برای سرش هم دقیقا به شیوه بدنش عمل کنید فقط خیلی کوچکتر. دقت کنید که نوک تیز نشه.





    من کفشدوزک خیلی دوست دارم! واسه همین نمیتونستم تصمیم بگیرم که زنبورها خوشگلتر شدند یا کفشدوزکها!
















    برای ساختن جوجه اول یه دونه نقطه کوچولو برای سرش درست کنید و بعد از گردنش بکشید و یه قوس به دستتون بدید و به دمش که نزدیک شدید دسستون رو سریع بکشید عقب.
















    بعد که کاملا خشک شد چشمهاشون رو رسم کنید.













    برای نوکشون هم با رنگ نارنجی و قیفی که نوکش خیلی ظریفه یه فشار به قیف بدید و سریع بکشید در حدی که یه خط باریک ایجاد بشه.













    من تصمیم داشتم دو مدل پروانه درست کنم. پروانه نیم رخ و پروانه تمام رخ....که ...نشد! یعنی قندهام تموم شد . پس این پروانه با بالهای بسته رو داشته باشید تا بعد....





    برای بالهاش به همون روش که بال زنبور ها رو درست کردید سه تا قطره کنار هم رسم کنید.













    برای اینکه بدنش کرمی شکل بشه باید رنگ سبزتون رو با کمی پودر قند غلیظ کنید تا آیسینگ سفت تری تولید بشه. حالا توی قیف بریزید و با هر فشار که میدید یه گوله از قیف بیرون میاد. چون دستتون رو آروم حرکت میدید و به سمت عقب میکشید گلوله ها به هم میچسبه و بدنش کرمی شکل میشه.

















    روی بالها هم نقطه بندازید. چون خیلی ریزه تزئین دیگه ای نمیشه برای بالش انجام داد













    شاخک های پروانه هاتون رو هم با سیاه بکشید.










    و اما قسمت هیجان انگیز کار یعنی ظریفترین خرگوشهای آیسینگی دنیا! من خیلی تو اینترنت ولگردی (وبگردی) میکنم ولی تا به حال خرگوشهای به این ریزی رو هیچ جا ندیدم ( کلی از خودم خوشم اومده!) از همه مهمتر چشمهاشونه!!!

    برای شروع باید گوشها رو بکشید. یعنی دو تا خط راست رسم کنید و در انتهای گوش دوم ، قیف رو فشار بدید تا یه گلوله برای سرش بوجود بیاد













    چشمهای مینیاتوری رو دارید؟؟؟!!!!! فقط به سایز قند دقت کنید! آخر ظرافته!!! ( آخرش خودم رو چش میزنم!)










    در نهایت هم با رنگ نارنجی براشون دماغ درست کردم.

    هر چی فکر کردم نتونستم تصمیم بگیرم که خرگوش صورتی نازتره یا خرگوش آبی... پس هر دو رو واسه دلم تولید کردم....بعد باز توش موندم که حالا کدومش رو بیشتر دوست دارم! صورتی دخترونه تره ولی من یه جورایی روحیه پسرونه دارم...پس آخرش صورتی یا آبی؟ خیلی سخته!





    راستی اون خرگوش تپله رو دارید؟ خیلی با حال شده! کپل نمکی!










    دیگه آخرهای قندهام بودم و همه چیز داشت ته میکشید که یهو یادم اومد که ای دل غافل... من تصمیم داشتم سفره هفت سین هم درست کنم!!! دیگه خیلی دیر شده بود... ولی نتونستم کار رو بدون سبزه بذارم!

    برای سبزه با همون آیسینگ سبز رنگ غلیظ که داشتیم چندتا خط موازی رسم کنید.









    حالا با رنگ قرمز یه خط پایین سبزه عمود بر خطوط سبزه رسم کنید












    برای پاپیون روبان سبزه یه دونه ضرب در بکشید. فقط بالاش ضخیم تر از پایینش باشه یعنی دستتون رو از بالا به پایین سریع بکشید.

    قندهای سبزه ایم رو هم خیلی دوست دارم. خوشگل شدند.


    با چندتا دونه قند باقی مونده هم چندتا تخم مرغ رنگی درست کردم













    و یه دونه ببر به مناسبت سال ببر













    اگه تصمیم دارید این ببر رو درست کنید باید بین هر مرحله صبر کنید که قسمتهای قبلی کاملا خشک بشه تا ببرتون سه بعدی از آب دربیاد
















    و صد البته حاجی فیروز!!! .... ارباب خودم بزبز قندی...ارباب خودم چرا نمیخندی!













    فکر کنم این کوچکترین حاجی فیروز دنیا باشه! درموردش تحقیق نکردم... اگه کوچکتر از این وجود داره خبرم کنید.
















    و این هم یه تصویر از همه قندها باهم.

    خوب.... قندها تون رو میتونید توی یخچال یا فریزر تا سالها نگهداری کنید. حتی تا آخر عمر! من شده که شش هفت سال هم نگهش داشتم و هیچیشون نشده!
















    فقط برای سروش توجه داشته باشید که اصلا لازم نیست قندون تون رو پر از این قندهای تزئینی کنید. یعنی به ازای هر یه دونه از این قند خوشگلا ، پنج- شیش تا قند ساده توی قندون بذارید.





    من مصرف قندم صفره و چای رو تلخ دوست دارم. پس تصمیم گرفتم به دوستان و اقوام عیدی قند بدم

    قندها تون رو بعد از یک روز که کاملا مطمئن شدید که خشک شدند میتونید توی جعبه های کوچولوی شیک بذارید و به اونهایی که دوستشون دارید هدیه بدید.






    نوروزتون قندبارون!

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    lidaa1
    یک ستاره ⋆|1739 |1639 پست
    سلاام
    واااای الهه بانو چه کردی خانومییی
    زود تند سریع برو تو کارش مطمینم از عهدش برمیای
    ای ول داری خانومی
    من الان اینشکلیم
    وای من حتی یادم رفت لایکشون کنم از بس جذبشون شدم
    الههه عکس بزار الانم برو تو کارش منتظریمااا
    از ذوق اینا یادم رفت لایک کنم
    عالیه حتما لبرامون
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سلام لیدا جون ....

    میرم تو کارش ... بی خیال یه شونه تخم مرغ هههههه

    بالاخره یاد میگیرم ...

    آدم از دیدنش لذت میبره ... مخصوصا اگه مثل من شکمو هم باشه
  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سلام ..پروژه رویال آیسینگ من انجام شد
  • ۱۶:۰۸   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    پروژه خیلی زمان بری بود اما من واقعا ازش لذت بردم
    درست کردن خود رویال آیسینگ 5 دقیقه بیشتر وقت نبرد اما تزیینش خیلی خیلی خیلی زمان بر بود ..تازه من با نصف دستور درست کردو یعنی یه سفیده تخم مرغ و 75 گرم پودر شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل و نصف چایخوری کرم تارتار ... من به جای آبلیمو کرم تارتار زدم
  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    lidaa1
    یک ستاره ⋆|1739 |1639 پست
    سلام ......جدی الهه بدو عکس بزااار اونقدری که واسه کارات ذوق دارم که نگوو بیشتر از ایده عکسایی که گذاشتی
    راحت بود یا دردسر داره زیااد
  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم مواد لازم من ..منتها من جهار تا قیف یه بار مصرف هم  علاوه بر اینایی که خودم درست کرده بودم استفاده کردم
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
  • ۱۶:۱۹   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    لیدا جان دردسر خیلی داره .. من با سوراخ قیف خیلی مشکل داشتم ..مثلا میخاستم ظریف بکشم .. یهو یه عااالمه از سوراخش میومد بیرون.. با اینکه سوزنی سوراخ کرده بودمش ... ولی برا بار اول خوب بود 


    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
    انواع تزیینات با رویال آیسینگ
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان