خانه
138K

آموزش تصویری آشپزی

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    کاربر فعال|225 |196 پست
    سلام به همه دوستای خوبم 

    من همین الان عضو شدم و این اولین پست من در این سایته 


  • leftPublish
  • ۱۵:۱۳   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    برای تهیه این غذای عالی شما به تعدادی سینه مرغ احتیاج دارید که تعدادش به خودتون بستگی داره . به هر سینه مرغ میشه 2 تا چیکن کوردن بلو درست کرد



    برای وسطش هم ژامبون و پنیر ورقه ای نیاز دارید . اگر از ژامبون دودی استفاده کنید عالی میشه

    ابتدا سینه مرغ رو از وسط به صورت افقی برش بزنید 

    هر تکه رو لای کیسه فریزر بذارید و با بیفتک کوب یا پست چاقو خیلی نرم و یکدست روی اون بکوبید تا نازک بشه. فقط مراقب باشید تا گوشتش خرد نشه 

    روی هر تکه نمک ، فلفل، پودر سیر ،آویشن و پاپریکا بپاشید . (اگه پاپریکا یا آویشن ندارید زیاد مهم نیست)

    روی هر تکه یک ورق ژامبون قرار بدید. تعداد ژامبون به شما بستگی داره . اگر ژآمبون ها تون کوچک و نازک هستند میتونی 1 عدد کامل بذاریز یا اگه مثل ژامبون های من بزرگ و ضخیم هستند نصف بذارید 

    روی ژامبون ها هم یه ورق یا بیشتر پنیر پیتزا بذارید. می تونید از پنیر رنده شده هم استفاده کنید ولی با پنیر ورقه ای تمیز تر در میاد

    مرغ ها رو به آرومی و با فشار دست رول کنید 

    سه تا بشقاب گود انتخاب کنید . توی یکی یک پیمانه آرد ، یکی 2 عدد  تخم مرغ زده شده و آخری یک پیمانه آرد سوخاری بریزید

    رول ها رو ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلطونید

    موقعی که دارید رول ها رو توی تخم مرغ می زنید با دست دو طرف اونها رو که باز هست به هم فشار بدیدو لابلای اون رو هم تخم مرغ بزنید تا به هم بچسبند تا موقع پخت پنیر ازش خارج نشه

    و همچنین موغعی که دارید بهش آرد سوخاری می زنید سعد کنید حتما حتما دو طرفش کاملا پوشیده بشه.

    حتی اگر دیدید کاملا پوشیده نشده دوباره توی تخم مرغ و مجدد توی آرد سوخاری بزنید 

    کف ظرف پیرکسی رو چرب کنید و رول ها رو داخل اون بچینید و روشون رو کره ذوب شده بمالید 

    و برای مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید 



    لینک این غذا در وبلاگم 
    http://hotpot.ir/post/190


    آموزش تصویری آشپزی
  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    سلام آهو جون امید وارم به دردتون بخوره
  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺖ ...ﺧﻮﺩﻡ ﺗﻬﻨﺎﯼ ﺗﻬﻨﺎﺍﺍﺍﺍ ....ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻧﯿﻮﻣﺪﻥ !
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    چرا اینجا عکسام تار میافته؟
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    ریتا خوبی؟ ریحان خوبه؟
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    روی مرغ ها رو باید نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا بریزید
  • ۱۵:۱۸   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    توی یه پست نمیشه بیشتر از یه عکس گذاشت؟
  • ۱۵:۲۳   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    faezeh mass : 

    چرا اینجا عکسام تار میافته؟
    زیباکده
    عزیزم این آدرسو ببین واسه عکس

    http://www.zibakade.com/Topics/-TP1007/
  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    زیباکده
    faezeh mass : 

    توی یه پست نمیشه بیشتر از یه عکس گذاشت؟
    زیباکده
    عزیزم سایز عکس هات بزرگه برای همین تار می شه کوچیکش کن

    یه دکمه بیشتر زیر دکمه عکس است اون رو بزاری عکس بیشتر در هر پست می تونی بزاری
  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    ممنون عزیزم
  • leftPublish
  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    من کوردن بلو رو حاضری ماله کاله رو خورده بودم بد نبود ولی خونگیش حتما بهتر می شه
  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    متوجه شدم ممنون
  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    کوردن بلو توی خونه ما مثل قورمه سبزی هست توی خونه مامان بزرگا
    منظورم اینه که جزء غذاهای اصلی خونمونه و هفته ای یک بار رو حتما درست می کنم
    ویرایش شده توسط faezeh  در تاریخ ۵/۳/۱۳۹۳   ۱۵:۲۸
  • ۱۵:۳۰   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    عزیزم من می خوام موهیتو درست کنم به نظرت خوب می شه؟
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    آره چرا خوب نشه
    الان یه مدل دستورش رو برات می ذارم
  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    مرسی عزیزم
    من دیدم بعضی دستورها نعنا رو باید با آب جوشوند بعضی ها هم نه.نمی دونم کدوم بهتر می شه
  • ۱۵:۴۰   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    این دستوری که من الان برات می ذارم در واقع لیموناد نعناست 

    برای اینکه موهیتو درست کنی باید به جای یک فنجان آب و دو لیوان یخ ، یک لیوان یخ و 2 لیوان آب گازدار بریزی



    مواد لازم برای 2 نفر



    لیمو ترش تازه 4-6 عدد (بستگی به ذائقتون داره)



    نعنا سبز و تازه 10 شاخه



    شکر 3-4 قاشق(بازم بستگی ذائقتون داره) می تونید به جای شکر از یکی دو قاشق عسل استفاده کنید



    آب 1 فنجان



    یخ خرد شده 2 لیوان 







    این نوشیدنی بسیار خوش عطر و خوش طعم و گواراست



    آب لیمو ها رو بگیرید و بریزید داخل مخلوط کن. برگ های نعنا رو هم از شاخه جدا کنید و با مابقی مواد بریزد داخل مخلوط کن و با هم مخلوطشون کنید . اینقدر بزنید تا یخ هم کاملا پودر بشن و به حالت یخ در بهشت در بیان.



    حالا یه کوچولو بچشید و اگر لیمو یا شکر بیشتر لازم داشتید اضافه کنید. 



    این چیزی که من درست کردم حالت یخ در بهشت داره که من عاشقشم. شما می تونید از یخ کمتر و آب بیشتری استفاده کنید و به صورت نوشیدنی استفاده کنید .







    قبل از شروع به این نکته توجه کنید که مخلوط کنی که استفاده می کنید توان خرد کردن یخ رو داشته باشه و زیر بار مسئولیت خورد کردن یخ خودش خورد نشه .




    آموزش تصویری آشپزی

    لینک آموزش در وبلاگم

    http://hotpot.ir/post/51
    ویرایش شده توسط faezeh  در تاریخ ۵/۳/۱۳۹۳   ۱۵:۴۲
  • ۱۵:۴۲   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    با نعنای خام بهتر میشه
  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    faezeh
    کاربر فعال|225 |196 پست
    حالا که بحث نعنا شد این شربت رو هم بهتون یاد بدم 

    خیلی خوشمزه و خوشرنگه

    برای تابستون هم خیلی خوبه 



    شربت نعنا 

    حدود یک کیلو نعناء رو بشورید و داخل قابلمه با دو لیتر آب بزارید تا حدود بیست دقیقه جوش بزنه. بعد این مایع رو حدود یک شب تا صبح بزارید با دمکنی بمونه.



    روز بعد صافش کنید و اندازه گیری کنید. اگر حدود 4 کاسه آب داشت شما سه کاسه و نیم شکر بریزید و بزارید روی گاز تا قوام بیاد. 



    در آخر هم جوهر لیمو رو بهش اضافه کنید تا شکرک نزنه و رنگش شفاف بمونه.( من نریختم )



    میتونیم رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کنید( من نریختم)



    لینک آموزش در وبلاگم
    http://hotpot.ir/post/55


    آموزش تصویری آشپزی
  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    به جای آب گاردار می شه سون آپ ریخت؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان