برای تهیه این غذای عالی شما به تعدادی سینه مرغ احتیاج دارید که تعدادش به خودتون بستگی داره . به هر سینه مرغ میشه 2 تا چیکن کوردن بلو درست کرد
برای وسطش هم ژامبون و پنیر ورقه ای نیاز دارید . اگر از ژامبون دودی استفاده کنید عالی میشه
ابتدا سینه مرغ رو از وسط به صورت افقی برش بزنید
هر تکه رو لای کیسه فریزر بذارید و با بیفتک کوب یا پست چاقو خیلی نرم و یکدست روی اون بکوبید تا نازک بشه. فقط مراقب باشید تا گوشتش خرد نشه
روی هر تکه نمک ، فلفل، پودر سیر ،آویشن و پاپریکا بپاشید . (اگه پاپریکا یا آویشن ندارید زیاد مهم نیست)
روی هر تکه یک ورق ژامبون قرار بدید. تعداد ژامبون به شما بستگی داره . اگر ژآمبون ها تون کوچک و نازک هستند میتونی 1 عدد کامل بذاریز یا اگه مثل ژامبون های من بزرگ و ضخیم هستند نصف بذارید
روی ژامبون ها هم یه ورق یا بیشتر پنیر پیتزا بذارید. می تونید از پنیر رنده شده هم استفاده کنید ولی با پنیر ورقه ای تمیز تر در میاد
مرغ ها رو به آرومی و با فشار دست رول کنید
سه تا بشقاب گود انتخاب کنید . توی یکی یک پیمانه آرد ، یکی 2 عدد تخم مرغ زده شده و آخری یک پیمانه آرد سوخاری بریزید
رول ها رو ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلطونید
موقعی که دارید رول ها رو توی تخم مرغ می زنید با دست دو طرف اونها رو که باز هست به هم فشار بدیدو لابلای اون رو هم تخم مرغ بزنید تا به هم بچسبند تا موقع پخت پنیر ازش خارج نشه
و همچنین موغعی که دارید بهش آرد سوخاری می زنید سعد کنید حتما حتما دو طرفش کاملا پوشیده بشه.
حتی اگر دیدید کاملا پوشیده نشده دوباره توی تخم مرغ و مجدد توی آرد سوخاری بزنید
کف ظرف پیرکسی رو چرب کنید و رول ها رو داخل اون بچینید و روشون رو کره ذوب شده بمالید
و برای مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید
لینک این غذا در وبلاگم
http://hotpot.ir/post/190