خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
95.5K

انواع پلو

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     انواع دستور پخت پلو رو اینجا بگید دوستان خوب 

     
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    نخود پلوي مكزيكي 

    برنج : ٣ پيمانه 
    ران مرغ كامل : ٢ عدد
    سير : ٢ حبه 
    پياز : ١ عدد
    نخود فرنگي : ١٠٠ گرم
    قارچ خردشده : ١ پيمانه
    رب : ١ قاشق 
    فلفل دلمه اي قرمز : ١ عدد
    نمك ، فلفل قرمز و سياه ، زردچوبه ، زعفران
    پودر آويشن : ١ ق چاي خوري
    پودر زنجبيل : ١/٢ قاشق چاي خوري 
    مرغ رو با سير و پياز تفت ميديم ، بعد همه ادويه ها رو اضافه مي كنيم و دوباره به تفت دادن ادامه ميديم ( فقط من هميشه زعفران رو اواخر پخت اضافه مي كنم )..
    بعد هم نخود فرنگي رو مي ريزيم و بهش آب جوش اضافه مي كنيم و ميذاريم تا بپزه ....تندي و مقدار فلفل اين غذا رو مي تونين بر حسب سليقه و ذائقه تون تنظيم كنين .....
    توي يك تابه جداگانه قارچ رو با كمي كره تفت ميديم ، بعد رب و فلفل دلمه اي رو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا غليظ بشه و اواخر پخت مرغ ، بهش اضافه مي كنيم ، زعفران رو هم توي همين مرحله مي ريزيم و ميذاريم تا كل مايه جا بيفته ....
    بعد از آبكش كردن برنج ، توي قابلمه روغن رو داغ مي كنيم ، ته ديگ دلخواه رو ميذاريم ، يك لايه برنج ، يك لايه هم از مايه آماده شده مي ريزيم و تا آخر همينطوري ادامه ميديم ، اواخر پخت كه بخار برنج بلند شد مي تونين كمي كره يا روغن روي برنج بدين


    انواع پلو
  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    مــــــــاني پلو از غذاهاي دامغان هستش ....
    مواد اوليه ..
    برنج : ٣ پيمانه
    نمك، فلفل سياه ، زردچوبه و روغن مايع به مقدار لازم
    لپه :٢/١ پيمانه
    گوشت خورشي :٤٠٠ گرم
    پياز داغ:٤/١ پيمانه
    ماست چكيده : ٢/٣ پيمانه
    تخم مرغ ١: عدد
    زعفران (ساييده و حل شده در آبجوش): ١/٤ پيمانه
    كره يا روغن جامد : ٢/١ پيمانه
    زيره: ١ق.چ
    رشته پلويي: ٢٠٠ گرم
    كشمش پلويي : ١ پيمانه ( من استفاده نكردم )
    زرشك تميز و خشك شده: ٢/١ پيمانه
    طرز تهيه :
    لپه را ٢٤ ساعت قبل با آب خيس كرده (در اين فاصله ١-٢ بار آب آنرا عوض كردم). هنگام مصرف در آبكش ريخته و با ٢ پيمانه آب پختم.
    در اواخر پخت نمك اضافه كرده و در آبكش ريختم.
    زرشك را با مقداري روغن تفت دادم......
    در تابه ي مناسبي روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دادم تا داغ شود . سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادم تا حدي كه آب آن كاملا كشيده شود . پس از اين مرحله پياز داغ و زردچوبه و مقداري فلفل رااضافه كردم و گذاشتم تا بپزه (در اواخر پخت نمك را اضافه كردم).
    ماست و تخم مرغ و زعفران و كره، زرشك و زيره را باهم مخلوط كردم . تا بصورت سس درآمد . سپس گوشت پخته شده را داخل آن ريختم و گذاشتم تا بمونه ....موقع آبكش كردن برنج در اواخر پخت رشته پلو و لپه را به آن اضافه كردم و پس از چند جوش كه رشته نرم شد در آبكش ريختم و در قابلمه ي مورد نظرم روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دادم تا داغ شد.
    گوشت پخته شده را از سس بيرون آوردم .
    مقداري برنج آبكش شده را به سس اضافه كردم و كف قابلمه ريختم .
    وبه همراه گوشت در قابلمه روي مايع برنج ريختم و برنج سفيد را روي آن ريختم .
    در ظرف را گذاشتم و حرارت را زياد كردم . كره را با حرارت ملايم ذوب كردم و زماني كه بخار برنج بلند شد كره را روي آن ريختم. سپس حرارت را ملايم كردم و در قابلمه را گذاشتم . پس از اينكه برنج دم كشيد آن را در ظرف مناسبي برگرداندم 


    انواع پلو
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    لوبيا پلو با ته ديگ كنجد و سيب زميني

    اين بار من رب رو حذف كردم و براي رنگش فقط از پوره گوجه فرنگي تابستوني و زعفران استفاده كردم ...
    ٤٠٠ گرم گوشت خرد شده رو با يك پياز ريز شده و يك حبه سير له شده تفت دادم ، ادويه مخلوط ( دارچين ، زنجبيل ، خردل ، فلفل ، زردجوبه ) اضافه كردم و باز به تفت دادن ادامه دادم ...بعد هم حدود دو پيمانه پوره گوجه فرنگي رو ريختم و گذاشتم تا بپزه ...يه كمي كه گذشت يك و نيم پيمانه لوبياي خرد شده و زعفران رو ريختم ، مي تونين لوبيا رو از همون اول با گوشت تفت بدين ...بعد هم صبر ميكنيم تا مايه خوب جا بيفته ...
    موقع آبكش كردن برنج براي ته ديگ ، دو عدد سيب زميني خام رو رنده مي كنيم و با مقداري كنجد و نمك مخلوط ميكنيم و بعد از داغ كردن روغن ، مخلوط سيب زميني و كنجد رو كف قابلمه پخش مي كنيم و از برنج و مايه گوشتي لايه لايه مي ريزيم و ميذاريم تا دم بكشه ......



    انواع پلو
  • ۱۵:۳۹   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من برای لوبیا پلو همیشه لوبیا رو بخار پز میکنم ...هویج رو هم نگینی خرد میکنم و اونم بخار پز میکنم
    پیاز رو نگینی خرد میکنم و تفت میدم و بهش گوشت چرخ کرده میزنم و تفت میدمبعد لوبیا و هویج رو اضافه میکنم و تفت مختصر میدم و بهش کمی رب و نمک و فلفل میزنم و کمی آب میریزم تا بپزه و سس غلیظ شه
    برنج رو آبکش میکنم و لابلای برنج مواد سس رو میریزم و کمی دارچین میپاشم و این کار رو تا آخر ادامه میدم
    به جای آب هم کمی زغفران دم کرده بهش میزنم و دیگه روغن نمیزنم

    این بود انشای من
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    عدس پلو

    فكر مي كنم طرز تهيه شو همه بلدين ، فقط يه اشاره كوچولو مي كنم ،من نصف مقدار برنج عدس مي ريزم ، آب عدس رو بعد از پختن صاف مي كنم ، مي تونين بهش ليمو ترش و كمي نمك بزنين و ميل كنين ، اين معجون سرشار از آهنه و براي كساني كه مشكل كم خوني ناشي از فقر آهن دارن فوق العاده ست ....
    گوشت رو هم به همراه پياز سرخ مي كنم ، نمك ، رب و ادويه هاي دلخواه رو مي زنم ، قبلا هم براتون گفتم من از مخلوط زردچوبه ، فلفل ، زنجبيل ، خردل ، دارچين و پودر سير يه ادويه مخلوط درست مي كنم كه براي گوشت چرخ كرده خيلي عالي ميشه ....
    اين بار به مخلوط گوشت كمي هم زعفران و خلال بادام اضافه كردم


    انواع پلو
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    پلوي ازبكي


    گوشت خورشي : نيم كيلو
    هويج بزرگ : ٣ عدد خلال شده
    پياز بزرگ : ١ عدد
    سير : ٢ حبه
    خلال بادام : ١/٢ پيمانه
    زيره : ٢ قاشق غذاخوري ( مي تونين بر اساس ذائقه كم و زيادش كنين ، ولي زيره ادويه اصلي اين غذاست )
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران 
    برنج : ٣ پيمانه 
    خلال بادام ، سير و زعفران توي دستور اصلي نبود ، من اضافه كردم....
    من اصلا زيره دوست نداشتم ولي مدتي بود كه به خاطر خواصش توي ماست مي ريختم و مي خوردم ، براي همين به طعمش عادت كردم ولي توي اين غذا خيلي هم عالي بود .....
    حالا ميريم سر طرز تهيه :
    گوشت رو با پياز نگيني خرد شده سرخ مي كنيم ،يه كمي روغنشو زيادتر از معمول مي ريزيم ... فلفل ، زيره و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و بعد از كمي سرخ كردن ، مقداري آب جوش اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا بپزه ، اواخر پخت ، نمك ، زعفران و هويج هاي خلال شده رو اضافه مي كنيم تا اينكه هويج ها نرم بشن و غذا جا بيفته ....
    آب گوشت نبايد كاملا كشيده بشه ، در واقع كمي آب و روغن داشته باشه و غليظ هم باشه ....
    برنج رو آبكش مي كنيم ، ته قابلمه روغن ميريزيم ، همه مخلوط گوشت رو توي قابلمه مي ريزيم ، كاملا پخش مي كنيم و بعد برنج آبكش شده رو ، روي مخلوط گوشت ريخته و دم مي زنيم ...حرارت بايد خيلي كم باشه تا گوشت ها نسوزه ، البته به خاطر روغن و آب گوشت اين اتفاق نميفته ....موقع سرو از برنج توي ظرف مي ريزيم و بعد مخلوط گوشت ته قابلمه رو كه با برنج مخلوط شده ، روي برنج ميديم...يا اينكه مي تونيم كل غذارو توي همون قابلمه مخلوط كنيم و بعد سروكنيم


    انواع پلو
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    دمي باقالي

    برنج : ٢و ١/٢ پيمانه
    باقالي زرد و خشك : ١ پيمانه
    پياز ريز شده : ١ عدد كوچولو
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران و روغن
    آب : ٤و ١/٢ پيمانه 
    ابتدا پياز رو توي روغن كمي تفت ميديم وقتي كمي نرم شد ، باقالي ، نمك ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و دوباره تفت ميديم ، بعد برنج خيس شده رو به همراه آب و زعفران توي قابلمه مي ريزيم و وقتي جوشيد حرارت رو كم مي كنيم تا كته آماده بشه ....
    گوشت رو هم به همراه پياز و رب و نمك و ادويه جات مانند سس ماكاروني درست مي كنيم و ميذاريم آبش كشيده بشه

     
    انواع پلو
  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    هويج پلو

    من از ٤ پيمانه برنج ، ٢ تا ران مرغ ، ٤ تا هويج متوسط خلال شده ، نصف پيمانه خلال بادام ، يك سوم پيمانه زرشك استفاده كردم ....
    مرغ پخته شده رو ( به هر روشي كه مايل بودين بپزين ) از استخوانهاش جدا و به تكه هاي كوچك تقسيم مي كنيم ....
    هويج هاي خلال شده رو تفت ميديم ، وقتي كمي نرم شد ، خلال بادام ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين و زعفران دم كشيده بهش اضافه مي كنيم ...
    تكه هاي مرغ رو به اين مخلوط اضافه مي كنيم و كمي روي حرارت ملايم هم مي زنيم ، وقتي خواستيم از روي حرارت برداريم زرشك رو باهاشون مخلوط مي كنيم ....
    وقتي برنج رو آبكش كرديم ، لابه لاي برنج از اين مخلوط مي ريزيم و در انتها دوباره روي برنج محلول زعفران ميديم .براي تزيين هم از كمي خلال پسته استفاده كردم


    انواع پلو
  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    من همیشه دوست داشتم هویج پلو رو یاد بگیرم
    خیلی ممنون
  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    برنج قالبي نخجوان


    پياز : ٢ عدد
    برنج : ٣ پيمانه 
    ذرت و نخود فرنگي پخته شده: از هر كدام يك پيمانه 
    هويج پخته : ٢ عدد متوسط
    زرشك ٢ قاشق سوپ خوري
    نمك ، فلفل ، زعفران ، ادويه شامل تخم گشنيز ، زردچوبه ، دارچين و كاري
    خلال بادام براي پوشاندن كف ظرف
    آب تا ٣ پيمانه
    مرغ پخته : ٣٠٠ گرم
    پياز رو در كمي روغن سرخ مي كنيم ، بعد محلول زعفران و برنج خيس خورده رو اضافه مي كنيم و ١٠ دقيقه به طور مداوم تفت ميديم...سپس ادويه ها ، ذرت ، نخود فرنگي ،هويج، نمك ، فلفل ، زرشك و آب رو اضافه مي كنيم و ميذاريم روي حرارت ملايم تا آب برنج كاملا كشيده بشه ، قالب مورد نظر رو چرب مي كنيم ، بادام رو كف ظرف مي ريزيم ، نيمي از برنج رو روي خلال ها پخش مي كنيم ، بعد گوشت مرغ پخته شده و دوباره برنج رو مي ريزيم ، روي قالب رو فويل مي كشيم ، چند جاي فويل رو سوراخ مي كنيم و به مدت ٥٠ دقيقه در فر ١٨٠ درجه قرار ميديم



    انواع پلو
  • leftPublish
  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    ممنون روناک پلوهایی ک میزاری رو کلی دوست دارم
  • ۲۲:۳۱   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    پاییز
    کاربر فعال|67 |276 پست
    سلام دوستان من هم چند پلو بلدم ولی عکس ندارم بزارم بنویسم یا نه
  • ۲۳:۰۰   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    ببوری
    دو ستاره ⋆⋆|701
    بنویس ببینتم چی تو چنته داری
  • ۲۳:۱۰   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده

    باران  کاوه : 
    سلام دوستان من هم چند پلو بلدم ولی عکس ندارم بزارم بنویسم یا نه

    زیباکده

    چه خوب ، حتما بگو

  • ۱۹:۳۱   ۱۳۹۲/۹/۲۹
    avatar
    پاییز
    کاربر فعال|67 |276 پست
    lمیگو پلو
    1کیلو برنج
    400گرم میگو
    1قوطی کنسرو قارچ
    1قوطی کنسرونخود فرنگی
    200گرم پیاز
    200گرم رب گوجه فرنگی
    نمکوفلفل به مقدار لازم
    پیاز را کاملا خرد کرده در کره یا روغن تفت دهیدمیگوی اپز قارچ ریز شده ونخود فرنگی را به پیاز اضافه کن وتفت میدیم
    رب گوجه نمک وفلفل هم اضافه می کنیم وقتی این مخلوط اجا افتاد وکاملا اماده شد
    برنج ابکش شده را با مواد بالا مخلوط میکنیم وکمی هم سرخ میکنیم می تونیم با مرغ هم درست کنیم
    میگو پلو
  • ۲۳:۰۵   ۱۳۹۲/۹/۲۹
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    من تازه یه هفته پیش واسه اولین بار میگو پلو خوردم، خیلی دوست داشتم!
    میگن جنوبی ها ادویه های خاصی بهش میزنن غیر از رب گوجه که یکم قرمز رنگ میشه، البته اونی که من خوردم رب گوجه نداشت.
  • ۰۹:۳۹   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    ما توي ميگو پلو رب نميزنيم بجاش سبزي ماهي استفاده ميكنيم فوق العاده خوشمزه ميشه اينم طرز تهيه اش

    مواد لازم:

    برنج

    پیازسرخ شده

    میگو تازه پاک شده

    گشنیز باکمی شنبلیله و جعفری نکته: شنبلیله باید نصف بقیه سبزی‌جات باشد.

    فلفل سیاه یاقرمز

    نمک و فلفل و زرد چوبه

    طرز تهیه:

    برنج را پخته و صاف میکنیم و کنار می‌گذاریم٠

    * پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم و زردچوبه را داخل پیاز سرخ شده می‌زنیم.

    * میگو را پس از پاک کردن و شستن در مقداری نمک و زردچوبه کمی سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

    * سبزی‌جات را شسته و خرد می‌کنیم در روغن قدری سرخ می‌کنیم

    * تمام مواد را مخلوط کرده و با فلفل سیاه و یا قرمز خوب بهم می‌زنیم٠

    * برنج را در قابلمه ریخته و لابه لای آن از مواد سرخ و مخلوط شده می‌ریزیم و مقداری آ ب و روغن روی آن داده و دم می‌گذاریم٠



  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    ممنون شیما جونم، این روش که با سبزی درست میشه واسه چ شهری هست عزیزم
  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    مرواريد جون جنوبي ها اينطوري درست ميكنن
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان