خانه
628K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19785 |39377 پست
    ممنون نازنین جونم
  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست

    پیراشکی کرم دار

    مواد لازم :
    ۱ قاشق غذاخوری آرد + ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری مخمر + ۱ قاشق غذاخوری شکر + ۱/۲ پیمانه آب گرم (باید ولرم باشه نه داغ) را داخل یک کاسه میریزیم و میگذاریم در یک جای گرم به مدت ۱۵ دقیقه تا مخمر عمل کنه. یعنی باید پف کنه و بیاد بالا.
    آرد ۴ پیمانه
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    شیر ولرم ۳/۴ پیمانه
    شکر ۱/۲ پیمانه
    روغن مایع ۱/۴ پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد
    مواد لازم برای کرم داخل پیراشکی :
    شکر ۱ پیمانه
    آرد ۳/۴ پیمانه
    شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
    وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    کره ۵۰ گرم
    شکر + شیر گرم + روغن مایع + نمک رو میگذاریم روی حرارت تا کمی گرم بشه ( فقط گرم بشه نه داغ بشه یا جوش کنه ) مخمر به عمل آمده رو به اون اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم. آرام آرام آرد رو اضافه میکنیم و اول با چنگال و بعد با دست ورز میدیم. باید به حدی باشه که خمیر به دست نچسبه. زیاد هم آرد اضافه نمیکنیم که خشک بشه. روی خمیر آماده با چاقو یک بعلاوه بزرگ میزنیم و میگذاریم یک جای گرم تا ور بیاد. ۱ ساعت برای ور اومدن کافیه.
    تا خمیرمون ور بیاد کرم داخل پیراشکی رو آماده میکنیم. شکر و آرد و شیر رو روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا گرم بشه. کره رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا به غلظت برسه. آخر از همه وانیل رو اضافه میکنیم. این کرم غلیظ هستش.
    روی سطح مورد نظر آرد میپاشیم و خمیرمون رو با وردنه باز میکنیم و با قالب یا سر لیوان به صورت گرد قالب میزنیم و میگذاریم تا ۱۵ دقیقه استراحت کنه بعد در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن با چاقو از پهلو پیراشکی ها رو خیلی کم برش میزنیم و یک قاشق از کرم رو داخلش میریزیم و میچینیم تو ظرف مورد نظر.
    داخل این پیراشکی به جای کرم میشه از خرما استفاده کرد.
    یه کار جالب دیگه که اونهم خیلی خوشمزه میشه اینه که وسط خمیر های قالب زده شده رو با یک وسیله کوچیک گرد دیگه قالب بزنیم و شکل دوناتس در بیاریم و در روغن سرخ کنیم و وقتی داغ هستش روش شکر و دارچین بپاشیم.
  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست

     کلمبه



    مواد لازم:


    آرد                                      یک کیلو


    روغن جامد یا کره                    400 الی 500 گرم


    تخم مرغ                                2 عدد


    شکر                                     200 گرم


    شیر به همراه کمی آب              نصف لیوان


    هل و وانیل                              به میزان لازم


    مواد لازم برای وسط کلمپه:


    خرمای بدون هسته                     400 گرم


    مغز گردوی خورد شده               200 گرم


    هل،  و جوزهندی              به میزان لازم


    بادیون و زنجبیل                        به میزان لازم


    پودر پسته برای تزیین               به میزان لازم


    طرز تهیه :


    ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.


    مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.


    به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:


    روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان  یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط  آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.


    روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .


    وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط  و با دمای   180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.
     
  • ۰۷:۵۹   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    قطاب







    مواد لازم برای خمیر قطاب

    روغن جامد                          یک فنجان


    ماست                                یک فنجان سر خالی


    شیر                                  دو قاشق غذاخوری


    بیکینگ پودر                       به اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم)


    آرد                                  به میزان لازم


    پودرقند یا شکر                    به میزان لازم


    روغن مایع                         یک لیوان جهت سرخ کردن قطابها


    مواد لازم برای وسط قطاب


     به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده  یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یاپودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و  برای راحتی کار  با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.


    طرز تهیه:


    ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.


    برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند  سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .
     

  • ۰۸:۰۲   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    لوز نارگیل



    مواد لازم:


    شکر                             2 پیمانه یا 200 گرم


    آب                               ا پیمانه یا 100 گرم


    پودر نارگیل                   2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)


    طرز تهیه:

    ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید وبه مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته شود .بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید
  • leftPublish
  • ۰۸:۰۳   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    شیرینی نخودی



     

    مواد لازم:


    پودر نرم و الک شده ی نخودچی                یک کیلو


    پودر قند بسیار نرم                                     نیم کیلو


    روغن جامد                                               300 الی 400گرم


    هل و وانیل                                               به میزان لازم


    پودر پسته برای تزیین                                به میزان لازم


    طرز تهیه :


    ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی  به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.



    نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته  تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.
     
  • ۰۸:۰۵   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    شیرینی گردویی





    مواد لازم :

    زرده ی تخم مرغ : 3 عدد

    روغن مایع : 1 قاشق مربا خوری

    گردوی خورد شده : 150 گرم

    شکرآسیاب شده : 1 پیمانه

    آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری

    هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری

    پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم



     

    طرز تهیه :

    ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید.

    سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. 

    پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

     
    داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری بچیند
  • ۰۸:۰۶   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    شیرینی فرفره ای


    برای سال نو و نوروز با این شیرین های خوش طعم از میهمانان تان پذیرایی کنید.


    مواد اولیه :


    آرد 3 فنجان

    بکینگ پودر نصف قاشق چایخو

    نمک نصف قاشق چایخوری

    کره (بدون نمک) 1 فنجان

    شکر 1 و 1/3 فنجان

    تخم مرغ 2 عدد بزرگ

    عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری

    رنگ خوراکی (قرمز و آبی)


     


    طرز تهیه :

    در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.

    در یک مخلوط کن کره را 2 دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین اضافه کردن هر کدام بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.

    مخلوط کن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را از مخلوط کن بیرون بیاورید و به سه تکه ی مساوی تقسیم کنید. یکی از تکه ها را به شکل یک مربع 20 سانتی متری در بیاورید سپس محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت سفید رنگ شیرینی را تشکیل می دهد.

    یکی از قسمت های باقیمانده خمیر را داخل مخلوط کن بریزید و سرعت مخلوط کن را روی پایین تنظیم کنید سپس رنگ قرمز خوراکی را قطره قطره اضافه کنید تا به رنگ قرمز مورد نظر خود برسید. خمیر قرمز را بیرون بیاورید و آن را به شکل یک مربع 10 در 10 در بیاورید و آن را محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت قرمز رنگ شیرینی را تشکیل می دهد.کاسه را تمیز کنید تا رنگ قرمزی در آن باقی نماند.


     

    soo01.jpg
  • ۰۸:۰۷   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست

     تکه ی آخر خمیر را داخل مخلوط کن بریزید و سرعت مخلوط کن را روی پایین تنظیم کنید سپس رنگ آبی خوراکی را قطره قطره اضافه کنید تا به رنگ مورد نظر خود برسید. خمیر آبی را بیرون بیاورید و آن را به شکل یک مربع 10 در 10 در بیاورید و آن را محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت قرمز آبی شیرینی را تشکیل می دهد.


    خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

    خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و هر مربع را از قطر نصف کنید تا دو مثلث به دست بیاید. نصف هر رنگ خمیر را در پوشش پلاستیکی بپیچید و دوباره در یخچال قرار دهید. خمیر سفید را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید. خمیر قرمز را هم بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید. خمیر آبی را هم بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید.

    ورقه ی کاغذ روغنی رویی را از روی خمیر قرمزرنگ جدا کنید سپس ورقه ی کاغذ روغنی را از یک طرف خمیر سفید رنگ هم جدا کنید و با استفاده از ورقه ی باقیمانده خمیر سفید رنگ را روی خمیر قرمز رنگ قرار دهید. ورقه ی کاغذ روغنی را از یک طرف خمیر آبی رنگ هم جدا کنید و با استفاده از ورقه ی باقیمانده خمیر صورتی رنگ را روی خمیر سفید رنگ قرار دهید. سه لایه خمیر را خیلی آرام با هم پهن کنید تا یک اندازه شوند.


     


    soo02.jpg


     


     


    از ضلع کوتاه تر مستطیل شروع کنید و خمیر را به صورت یک لوله ی کاملاً فشرده در بیاورید. مراحل پهن کردن و لوله کردن را برای خمیر های باقیمانده در یخچال هم تکرار کنید. لوله ها را در پوشش پلاستیکی بپیچید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

    لوله های خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و آنها را روی کابینت چند بار بغلتانید تا کاملاً گرد بمانند و یک طرفشان صاف نشده باشد. آنها را داخل لیوان های شیشه ای قرار دهید و 4 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.

    وقتی برای پختن شیرینی ها آماده بودید، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و هر لوله را به شکل حلقه های نیم سانتی متری برش دهید.


     

    soo03.jpg
  • ۰۸:۰۷   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست

    دایره ها را به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر داخل سینی فر قرار دهید چون شیرینی ها موقع پختن بزرگتر می شوند.


     


    soo04.jpg


     


     


    شیرینی ها را 9 تا 11 دقیقه تا زمانی که طلایی کمرنگ شوند در فر بپزید سپس آنها را روی یک توری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.


     


    soo05.jpg

     



  • leftPublish
  • ۰۸:۰۹   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    شیرینی قلبی





    مواد لازم :

    کره : 125 گرم

    خاکه قند : 85 گرم

    تخم مرغ : 1 عدد

    آرد : 300 گرم حدود 2 پیمانه

    وانیل : 1/2 ق چ

    گلاب : 1/2 ق چ

    پودر کاکائو : 2 ق غ

    رنگ قرمز

    قالب قلبی شکل ؛ دو عدد سایزهای 7 و 3 سانتیمتری



    طرز تهیه :

    کره نرم را به همراه خاکه قند با کمک همزن بزنید تا مخلوط پوک و کمرنگی بشه و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط درست شده را سه قسمت کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید.

    به یکی از کاسه ها وانیل بزنید و به یکی رنگ قرمز و گلاب و خوب مخلوط کنید و آخری را ساده نگهدارید که بعدا بهش آرد بهمراه کاکائو بزنید.

    آرد را سه قسمت کرده و در سه ظرف جدا بریزید و برای آرد کاکائویی دو ق غ از آرد بردارید و به جای اون پودرکاکائو بزنید و الک کنید.

    آردها را جداگانه به مایه های وانیل و گلاب اضافه کنید و به آخرین هم آرد کاکائویی بزنید تا سه خمیر با سه رنگ متفاوت داشته باشید صورتی ، سفید و کاکائویی








    میتونید داخل کاسه همزن و با سر پدال اینکارو انجام بدید و هربار کاسه را بشورید و مجددا با خمیر بعدی کار کنید یا اگر Flat-bladed دارید وسیله مخصوص مخلوط کردن خمیر تارت و پای؛ با آن مواد را مخلوط کنید.

    مقدار آرد بسته به فصل سال و مقدار رطوبت ممکنه کم و زیاد بشه پس یکباره همه آرد رو نریزید که خمیر خشک بشه.

    این خمیر نیاز به استراحت نداره و میتونید بین دو کاغذ روغنی یا کاغذ و سلفون بازش کنید و قالب بزنید.

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

    دو سینی فر را کاغذ مخصوص بکشید.

    خمیر را باز کنید و با قالب بزرگ قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید و داخل سینی با قالب کوچکتر قالب بزنید و با یه چاقو لبه گرد یا اسپچولا قلب کوچک را در بیارید و جایگزین قلب کوچیک بیسکویت رنگ دیگه بذارید.

    اگر قلب کوچیک را نتونستید سالم در بیارید ؛ جداگانه قالب بزنید.

    بیسکویتها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید و بعد از دقیقه ۸ جهت سینی را داخل فر عوض کنید و سینی را بچرخونید.









  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست
    واي نازي جون اينا چقدر عالين
    يعني واقعا به اين خوبي ميشه درست كرد
    راغب شدم حتما امتحان كنم
    ممنون عزيز
  • ۲۱:۴۴   ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    شیرینی کره ای




    کره 150 گرم


    پودر قند 150 گرم


    تخم مرغ یک عدد


    وانیل 1 ق چ

    آرد شیرینی پزی 200 گرم








    کره رو از یک ربع قبل بذارید توی دمای محیط تا نرم بشه. روی حرارت نذارید تا کاملا ذوب بشه. تنها کافیه که نرم و قابل هم زدن شده باشه. بعد 30 ثانیه ای با همزن بزنید تا یک دست بشه. بعد پودر قند رو الک کنید و اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش روشن (کرم رنگ) و بافتش کاملا یک دست بشه.


     


    طرز تهیه شیرینی مخصوص عید

    طرز تهیه شیرینی مخصوص عید


    حالا تخم مرغ و وانیل رو با هم با چنگال میزنیم و به موادمون اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم تا کاملا یک دست و پفی بشه. بعد هم همزن رو میذاریم کنار و آرد رو الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم. کمی که سفت شد میتونید از دستتون برای مخلوط کردن استفاده کنید. دقت کنید که شلی و سفتی خمیر بستکی به قالبی داره که استفاده میکنید. مثلا اگر از قیف استفاده میکنید کمی شل تر باشه بهتره. در هر صورت اگر احتیاج بود میتونید آردش رو کم و زیاد کنید. این رو هم در نظر داشته بشید که آرد بیش از حد به خورد مواد ندید تا شیرینی خوشمزه تری داشته باشید.


    شیرینی عید خوشمزه

    شیرینی عید خوشمزه


    بعد هم بذارید روی کاغذ روغنی و  در فر از قبل گرم شده و وقتی روش کمی طلایی شد از فر خارجش کنید و بذارید سرد شه و بعد توی ظرف بچینید.


    شیرینی نوروز

    شیرینی نوروز

    این شیرینی رو میتونید به همین راحتی درست کنید و با هر قالبی که میخواید فرمش بدید. باز در مطالب بعدی میگم که چه کاربرد هایی داره. اگر خمیرتون کمی سفت تره میتونید با قالب های شیرینی خشک که در بازار هست بهشون فرم بدید و برای تزیینشون از پودر پسته و بادوم استفاده کنید. برای رنگش هم میتونید کمی زعفران دم کرده غلیظ به مواد اضافه کنید.
  • ۲۱:۴۹   ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    شیرینی مربایی انگشتی





    طرز تهیه شیرینی مربایی









    • کره 1 پیمانه (230 گرم)

    • شکر دانه ریز 2/3 پیمانه

    • وانیل 1 ق چ

    • عصاره بادام 1 ق چ (در صورت تمایل)

    • آرد سفید 2 و 1/3 پیمانه

    • مارمالاد دلخواه (تمشک)

    مواد لعاب روی شیرینی (در صورت تمایل)



    • یک پیمانه شکر (120)

    • 4 ق غ شیر یا خامه (50 گرم)

    طرز تهیه شیرینی مربایی انگشتی


    این خمیر خیلی ساده و آسونه. قبل از هرچیز باید کره نرم شده باشه. بعد با همزن حدود یک دقیقه کره رو بزنید تا یکدست بشه. بعد شکر رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه دیگه بزنید تا شکر و کره کاملا مخلوط و پفی بشن. حالا وانیل و عصاره بادام رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه ای میزنیم. بعد همزن رو خاموش کنید و آرد رو که از قبل الک کردید کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سعی کنید خمیر رو با دست ورز ندید. بعد از اینکه خمیرتون آماده شد در سلیفون یا پلاستیکی بذارید توی یخچال تا یکی دو ساعت استراحت کنه.


    شیرینی مربایی انگشتی

    شیرینی مربایی انگشتی


    بعد هم بیاریدش بیرون و گلولش کنید و وسطش رو با انگشتتون گود کنید و بذارید توی فر در دمای 170 درجه تا آروم آرو بپزه. پختش هم یک ربع طول میکشه.

    آموزش تهیه شیرینی مربایی انگشتی



  • ۲۱:۵۱   ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست

    بعد که شیرینی روو بیرون آوردید بذارید خنک شه. بعد هم مارمالادتون رو با یک قاشق مرابا خوری بریزید روی شیرینی هاتون.


    شیرینی مربایی انگشتی عالی

    شیرینی مربایی انگشتی عالی


    برای لعاب هم مخلوطی که گفتم رو دو سه دقیقه بذارید روی حرارت و هم بزنید. وقتی که شکر حل شد بذارید کنار تا خنک شه. بعد هم برای روی شیرینی ها استفاده کنید.

    شیرینی مربایی
  • ۰۸:۱۴   ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    شیرینی نارگیلی 







    شکر                  250 گرم


    پودر نارگیل           125 گرم


    سفیده تخم مرغ     4 عدد


    روغن مایع             75 گرم


    وانیل                    یک چهارم قاشق چایخوری


    آبلیمو                    نصف قاشق چایخوری


    شکر و پودر نارگیل و 2 عدد سفیده تخم مرغ و 60 گرم از روغن رو با قاشق


    هم میزنیم


    مواد رو 2 بار از چرخ گوشت رد میکنیم (حتما باید دوبار رد بشه)


    مواد رو تو قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم قرار میدیم در حدی که


    مواد گرم بشه ولی قل نزنه


    15 گرم روغن و یک سفیده دیگه و آبلیمو و وانیل رو اضافه میکنیم و سریع با


    قاشق هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت خیلی کم قرار میدیم و


    مدام هم میزنیم نباید مواد جوش بزنه


    تنها نکته این شیرینی اینه که حتما باید نیم ساعت رو گاز بمونه نه بیشتر و


    نه کمتر و مدام هم میزنیم


    بعد از این مدت حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم تو هوای آشپزخونه تا


    خنک بشه ولی تو یخچال نمیزاریم


    بعد از اینکه مواد خنک شد یک سفیده دیگه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم


    کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده


    میریزیم شیرینی ها رو با فاصله از هم میریزیم رو سینی و اگه دوست


    داشتیم روشون یکم پودر پسته میریزیم اگه هم نداشتیم مهم نیست


    شیرینی ها رو در فری که از یه ربع قبل گرم کردیم با درجه 180 درجه


    میزاریم تا وقتی روی شیرینی ها ترک بخوره و طلایی بشن تقریبا 25 دقیقه


    طول میکشه


    بعد از پخت و خنک شدن شیرینی ها رو از سینی جدا میکنیم




    <a href='http://shahreshirini.persiangig.com/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C/DSC00398.JPG' rel=http://shahreshirini.persiangig.com/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C/DSC00398.JPG" src="http://shahreshirini.persiangig.com/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C/DSC00398.JPG" style="color: #333333; font-family: tahoma; font-size: 11px; text-align: right" />
  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    شیرینی برنجی (مخصوص عید نوروز)


    تخم مرغ کامل                          ۲ عدد


    آرد برنج                                   ۱  کیلو


    روغن                                       نیم کیلو


    پودر قند                                    ربع کیلو


    گلاب                                        نصف استکان


    هل                                          نصف قاشق چایخوری


    دانه خرفه و پسته و کنجد و ....      برای تزئین


    ابتدا تخم مرغ ها را زده (با دست هم میزنیم ) وقتی زرده و سفیده خوب مخلوط شدند پودر شکر رو


     اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم



    بعد هل و گلاب را ریخته و دوباره مخلوط میکنیم و سپس روغن آب شده را اضافه میکنیم



    و دوباره خوب مخلوط میکنیم و در آخر هم آرد برنج را کم کم به مواد اضافه میکنیم 


    تا جایی آرد را اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد



    بعد خمیر آماده شده فرق نمیکند که به خمیر استراحت بدهیم یا نه


    بعد اگر خواستیم شیرینیهایمان رنگی شوند از زعفران دم کرده یا پودر کاکائو یا آب لبو استفاده میکنیم به


     دو روش یا اینکه میتوانیم خمیر را گلوله به اندازه گردوی کوچک برداریم و سپس مهر بزنیم و با دانه خرفه


     تزئین کنیم یا اینکه قالب بزنیم که من قالب زدم بعد در سینی فر میچینیم (احتیاج به چرب کردن نداره)



    و در فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد در این مدت بعد از


     حدودا یک ربع به شیرینیهای درون فر سر میزنیم تا نسوزد اگر بیشتر از این زمان خواست میگذاریم


     بیشتر در فر بمانند تا زیرشان طلایی شود


     





     

    یه نکته اینکه این خمیر رو تو ظرف روی درست نکنید چون خمیر سیاه میشه
  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
    avatar
    شقایق ف
    یک ستاره ⋆|1005 |1130 پست
    وای چه خوشگل و خوشمزن اینا
  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۳/۱۲/۲۹
    avatar
    تينا
    یک ستاره ⋆|1806 |1246 پست
  • ۲۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان