خانه
248K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۰۷:۵۱   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست

    پاناکوتای انار از دو بخش کرم پاناکوتا و ژله طبیعی انار تهیه میشود، کرم و ژله را میتوانید به صورت لایه لایه یا دو لایه مجزا داخل ظرف ریخته و سرو کنید. این دسر چون به صورت تک نفره سرو میشود، برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا بسیار مناسب است.

    مواد لازم برای کرم:

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شير / ۲ ليوان

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">پودر ژلاتين / 2 قاشق غذاخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">خامه / 1 ليوان

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شكر / یک چهارم ليوان

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">وانيل / 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    یک لیوان شیر سرد را داخل کاسه ریخته و پودر ژلاتين را روی آن بپاشید، ( دقت کنید هم نزنید!!! )، اجازه دهید داخل شیر حل شود، بعد از 3 - 4 دقیقه روی بخار آب گرم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً داخل شیر حل شود.

    یک لیوان دیگر شیر را گرم کرده، شکر را داخل آن حل کرده سپس از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه از داغی افتاد، وانیل، خامه و مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و در آخر از صافی رد کنید و کنار بگذارید.

    مواد لازم برای ژلاتین انار:


    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب انار / 2 لیوان

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / 4 - 5 قاشق غذاخوری ( کمتر یا بیشتر بسته به ترشی انار و ذائقه )

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">پودر ژلاتین / 2 قاشق غذاخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">وانیل شکری / یک هشتم قاشق چایخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">انار دانه شده / 1 عدد

    طرز تهیه:

    یک كاسه بلوری آماده كنید، یك پیمانه آب انار داخل آن بریزید؛ سپس كتری را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید تا آب آن به جوش آید. ظرف حاوی آب انار را روی كتری بگذارید و بعد از آن یك قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه كنید و همانطور كه روی كتری قرار دارد، با چنگال به آرامی هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.



    یک لیوان دیگر آب انار را روی شعله مستقیم بگذارید تا جوش بیاید، شکر و وانیل را افزوده و حل کنید. سپس از روی حرارت برداشته، محلول ژلاتین و آب انار را به این محلول افزوده و از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.


    کرم و ژله انار را به صورت لایه ای در ظرف ریخته و داخل یخچال بگذارید. با دانه های انار تزئین کنید.


    میتوانید از دانه های انار داخل ژله هم استفاده کنید.



    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۰/۹/۱۳۹۳   ۰۸:۱۸
  • ۰۷:۵۵   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
    چیز کیک انار



    کیک پنیر انار را به تمام کسانی که از طعم های ترش و شیرین لذت میبرند پیشنهاد میکنم، اگر طبق دستور تخم مرغ هایتان بزرگ نیست، میتوانید از 4 تخم مرغ متوسط استفاده کنید تا مشکلی برای سفت شدن فیلینگ چیز کیک نداشته باشید.


     مواد لازم ( کراست یا پایه چیز کیک ):



    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">بیسکوئیت خرد شده ( دایجستیو ) / 1 پيمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / 2 قاشق غذاخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">کره نرم ( به دمای محیط رسیده ) / 1/4 پيمانه

    مواد لازم ( فیلینگ یا داخل چیز کیک ):



    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">پنیر خامه ای ( 500 گرم )

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">تخم مرغ بزرگ /  3 عدد

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب پرتقال / 2 قاشق غذاخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">رنده پوست پرتقال / 1/2 قاشق چایخوری

    مواد لازم ( تاپینگ یا رویه چیز کیک ):



    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">انار دانه شده / 2 عدد

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب / 1/4 پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب انار / 1/3 پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:


    فر را با دماي 175 درجه روشن کنید.


    مواد پايه را مخلوط كرده و در قالب كمربندي 9.5 اینچی ( 24 سانتی ) با دست پرس کنید و کف و سه چهارم دیواره را با مواد پایه بپوشانید.


    در یک کاسه بزرگ ، مواد فیلینگ را مخلوط کرده و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا مواد سبک شده و رنگش روشن شود. مواد را روي كراست ( پایه ) ريخته و به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد (وسط مواد بايد هنوز نرم باشد، بعداً سفت خواهد شد ) به مدت 3 ساعت اجازه دهید خنک شود.


    آب انار را پیمانه اندازه گیری ریخته و آب را به آن اضافه کنید و ژلاتین را روی آب انار بپاشید و یک دقیقه فرصت دهید تا نرم شود.

    مخلوط ژلاتین را داخل شیرجوش بریزید و شکر را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید و بملایمت هم بزنید تا شکر حل شود، سپس ظرف را در یک کاسه پر از یخ و آب سرد بگذارید و مرتب بملایمت هم بزنید تا خنک شود و کمی بسته شود، اما نه کاملا. دانه های انار را اضافه کنید و به آرامی روی چیز کیک سرد شده بریزید. سپس کیک را در یخچال بگذارید و صبر کنید تا رویه آن سفت شده و بسته شود.
  • ۰۷:۵۷   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
    کوکی انار



    شیرینی های خوشمزه ای که حتماً پیشنهاد میکنم تهیه کنید، ترکیب شکلات و انار طعم فوق العاده ای به این کوکی ها می دهد.


     مواد لازم: 



    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">کره ( به دمای محیط رسیده ) / 1 پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / 1/2 و 1 پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">تخم مرغ / 2 عدد

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">وانیل / 1 قاشق چایخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آرد / 2 پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">پودر کاکائو  / 1/2  پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">بکینگ پودر  / 1  ق چ

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">نمک  / 1/24 ق چ

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب انار / 2ق غ

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکلات چیپسی  / 1 پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">دانه ی انار / 1/2 پیمانه

     طرز تهیه:


    فر را روی درجه 175 گرم می کنیم.


    کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن می زنیم ( البته من کره و شکر را زدم، بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کردم ) تا به رنگ روشن در بیاید.


    بعد آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.


    سپس شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه میکنیم.


    مخلوط  را به مدت دو ساعت یا بیشتر در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.


    در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم  و با قاشق از مخلوط با فاصله درون سینی فر می چینیم و در فر 175 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه می پزیم.


    بعد از بیرون آوردن از فر می گذاریم سرد شود و سپس از کاغذ جدا کرده و داخل ظرف سرو می چینیم.

  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
    کاپ کیک انار و سیب






    کاپ کیک بسیار ترد و خوشمزه ای که می تواند زینت بخش منوی شب یلدای شما باشد، با مقدار مواد موجود در دستور 18 عدد کاپ کیک خواهید داشت.


     


     




    مواد لازم:



    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">کره نرم / 100 گرم

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / 100 گرم

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">تخم مرغ / 2 عدد

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">خامه / 100 گرم

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آرد / 180 گرم

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">بکینگ پودر / یک قاشق چایخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">وانیل

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">نمک

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">سیب / یک عدد بزرگ

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">دانه های انار / 100 گرم

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آرد سوخاری ( نان خشک آسیاب شده ) / 2 قاشق چایخوری

     طرز تهیه:


    کره ، شکر ، تخم مرغ و خامه را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.

    آرد ، بکینگ پودر ، وانیل و نمک را با هم مخلوط و به مواد اضافه و هم بزنید.

    سیب را با رنده درشت، رنده کرده و با آرد سوخاری مخلوط کنید.

    سیب ها و دانه های انار را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید.

    دو سوم هر کپسول را از مایه کیک پر کنید. چند تا دانه انار هم روی آن ها بپاشید.

    کیک ها را در فر با دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا بپزند.


  • ۰۸:۰۴   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
    کاپ کیک کدو حلوایی

    درست کردن کاپ کیک کدو حلوایی , نحوه پخت کاپ کیک کدو


     طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی


    مواد لازم  جهت پخت کاپ کیک کدو حلوایی:


     تخم‌مرغ  سه عدد
     شكر  يك پيمانه
    آرد  دو پيمانه
     شير  1/4 پيمانه
    نمك و هل و وانیل  از هر کدام 1/8 قاشق چايخوري
    دارچين نصف قاشق چايخوري
    بيكينگ پودر يك و نيم قاشق چايخوري
    كره 100 گرم
    كدو حلوايي پخته 200 گرم(نصف پيمانه)

    کاپ کیک کدوحلوایی یک کیک سالم ومغزی


    طرز تهيه کاپ کیک کدو حلوایی :

    تخم‌مرغ‌ها را خوب زده تا كرم رنگ و حجيم شوند سپس وانيل و شكر را به آن افزوده و مي‌زنيم. كره ذوب شده، شير و پوره كدو حلوايي را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن مي‌زنيم. مواد خشك (آرد، نمك، هل، دارچين و بيكينگ‌پودر) را با هم مخلوط كرده و الك مي‌كنيم و به تدريج به مواد بالا افزوده و هم مي‌زنيم. در قالب‌هاي مافين كپسول قرار داده و تا  قالب را از مايه كيك پر مي‌كنيم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم.

    نكته برای پودر کردن کدو حلوایی:
    براي پوره كردن كدو حلوايي، آن را پوست كنده و خرد مي‌كنيم و با كمي آب مي‌پزيم تا نرم شود سپس از صافي رد كرده و در مخلوط‌كن پوره مي‌كنيم.


     منبع : sooran.com

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۰/۹/۱۳۹۳   ۰۸:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۸:۰۷   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست

    کیک کدو حلوایی





    مواد لازم:


    آرد: 2 پیمانه


    پودر دارچین: 2 ق چایخوری


    بیکینگ پودر: 3 ق چایخوری


    تخم مرغ: 3 تا


    پوره کدو حلوایی : 1 پیمانه


    گردوی خرد شده: 50 گرم


    شکر: 200 گرم


    ماست: 3 ق سوپخوری


    روغن مایع: 1 پیمانه


    نمک: یک هشتم ق چایخوری


    طرز پخت:


    خب مواد رو بیرون یخچال گذاشتم...فر رو روی 180 روشن می کنیم..قالب رو چرب و آرد پاشی می کنیم یا ازروغن جدا کننده استفاده می کنیم..آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و 3 بار الک می کنیم..من یکم جوز هندی هم توش رنده کردم



    تخم مرغها و شکر و دارچین رو با همزن زدم



    حالا ماست و روغن مایع رو اضافه می کنیم



    پوره کدو حلوایی رو هم مخلوط می کنیم با مواد (200 گرم کدوی خام رو اگه اینجوری بپزین 1 پیمانه پوره کدو بهتون میده)



     آرد رو کم کم روی مواد الک می کنیم و هم می زنیم با لیسک..



    در انتها گردوی خرد شده رو اضافه می کنیم



    مایه کیک رو توی قالب می ریزیم و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک بیرون بیاد توی فر می ذاریم


    بعد از اینکه کیک خنک شد از قالب خارج کنین
  • ۰۸:۰۹   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
  • ۰۸:۱۶   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست

     شیرنی شب یلدا



    مواد لازم:

    - تخم مرغ : ۱ عدد

    - کره : ۱۵۰ گرم

    - پودر قند : ۱۰۰ گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )

    - آرد : ۳۰۰ گرم ( بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید )

    - بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری

    - وانیل شکری : نصف قاشق مربا خوری

    - رنگ قرمز – سبز : (من رنگ ژله ای مارک ویلتون استفاده کردم چون فکر می کنم اگه قراره رنگ استفاده کنم بهتره مارک معتبری باشه)

    - نی شیر کاکائویی : ۱ عدد

    - کاغذ روغنی

    - وردنه


    طرز تهیه:

    کره رو با همزن خوب هم می زنیم . توجه کنید مدت هم زدن خیلی زیاد نیست در حدی که کمی رنگش عوض بشه ۳-۲ دقیقه کافیه.



    پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجددا” هم می زنیم.



    بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و هم می زنیم .



    آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم کنار و با دست مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر به دستمون نچسبه. اگه نیاز بود باز آرد اضافه کنید ( البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).

    نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.



    برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.



    خمیرتون آماده هست و می تونید قالب بزنید و بذارید داخل فر تا بپزه ولی هدف ما شیرینی هندوانه هست پس لطفا” با ما همراه باشید.

    خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید : خمیر من تقریبا” ۶۰۰ گرم شد و من به سه بخش با وزنهای ۳۰۰ و ۱۵۰ و ۱۵۰ گرم تقسیم کردم.



    به خمیر بزرگتر رنگ قرمز اضافه کنید .

    به یکی از خمیر کوچکتر ها هم رنگ سبز اضافه کنید و یه کوچولو ورز بدین تا رنگ بگیره .



    همه خمیر ها رو در نایلون فریزر قرار داده و بمدت ۱۵ دقیقه در یخچال بذارید .




    روی میز کارتون یه کاغذ روغنی بچسبونید بعد خمیر قرمز رو مثل شکل لوله کنید.



    یه دونه نایلون فریزر رو از وسط ببرین و روی میز کار قرار بدین. بعد خمیر رو روی اون غلت بدین و بپیچین دور خمیر و در نهایت بذارین داخل یخچال.



    یه نایلون فریزر رو از وسط برش بدین و روی میز کار باز کنید.

    خمیر سفید رو از یخچال در بیارید و به ابعاد تقریبی ۱۴*۲۵ باز کنید. ابعاد مستطیل باید طوری باشه که خمیر قرمز داخل اون پوشونده بشه .




    خمیر قرمز رو با نایلون روی خمیر سفید قرار بدین بعد آروم روی خمیر سفید غلت بدین و نایلون رو به آرومی بردارید ( خمیر قرمز در وسط قرار بگیرد ).




    خمیر سفید رو با کمک نایلونش رو خمیر قرمز بپیچید به این ترتیب که اول یه سمت خمیر رو به همراه نایلون روی خمیر قرمز قرار بدین بعد نایلون رو از خمیر سفید جدا کنید بعد سمت دیگه رو روی خمیر قرمز بپیچید و با دست کمی محل رسیدن دو طرف خمیر سفید به همدیگه رو هموار کنید (فکر کنم عکس ها گویاتر از توضیحات من باشه) .




    مجددا” این مراحل رو برای خمیر سبز هم انجام بدین (عرض مستطیل رو یه کوچولو بزرگتر از قبل بگیرید ) .بعد از اتمام این مرحله خمیر رو بمدت ۱ ساعت داخل یخچال بذارید ( اگه عجله دارین بذارید داخل فریزر) .




    با دست محل رسیدن دو خمیر به هم رو صاف کنید تا خط جدایش از بین بره.



    خمیر رو از یخچال در بیارید و نایلونش رو باز کنید و روی میز کار غلتش بدین تا از نایلون جدا بشه.

    با یه چاقوی تیز خمیر رو با عرض نیم سانت برش بدین .



    خمیر برش داده شده رو مثل شکل زیر مجددا” برش بدین. ( این شیرینی خیلی راحت فرم می گیره پس اگه خمیرتون با برش تغییر فرم داد می تونید دوباره با دست بهش فرم بدین ).



    برای هسته های هندوانه از دونه های نی شیر استفاده کنید .



    سطح سینی فر رو چرب کنید . شیرینی ها رو به سینی منتقل کنید .



    اگه از مکروفر استفاده می کنید : ابتدا پیش گرمایش ۲۲۰ درجه سانتیگراد ( جهت گرم کردن مکروفر ) و برای پخت کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتیگراد و زمان ۱۵ دقیقه . سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .


    اگه از فر استفاده می کنید : فر رو از قبل گرم کنید بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ دقیقه ( این زمان بسته به فرهای مختلف ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشه ).



    یه طرح جالب: می تونید این شیرینی ها رو بمناسبت شب یلدا کادو بدین . چوبهای میوه رو ( چوبهای بلندی که میوه های پوست کنده رو داخلش فرو می برن ) بردارید از وسط بشکونید و روی شیرینی ها قرار بدین بعد شکلات سفید رو آب کنید با رنگ قرمز مخلوط کرده و رویچوبها بریزید و در نهایت داخل نایلونهای مشکل گشا که نایلونهای کوچیکی هستن قرار بدین .

    منبع: سیمرغ
  • ۰۸:۳۶   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    مامی سامیار
    کاربر فعال|1193 |610 پست
    عااااااااالییییییییییی بووووود عزیییییییزم

  • ۲۱:۴۸   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
  • leftPublish
  • ۰۷:۴۸   ۱۳۹۳/۹/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست

    شلغم و لبو دوتا از خوراكيهاي شب يلدا هستن كه با توجه به خاصيتي كه دارن ولي خيلي مظلوم واقع شدن متفکر


    اين دستور هم ساده هم خوشگل و هم خيلي خوشمزه است


    لبوي قالبي



    ادامه مطلب :

    مواد لازم:


    لبوي درشت : 3 عدد


    آب ليمو :خيلي كم


    سيب زميني متوسط پخته :3 عدد


    ذرت پخته،نخود فرنگي پخته ،خيار شور ، نمك و فلفل سس مايونز.ماست پرچرب به ميزان لازم


    طرز تهيه:


    لبوها را با كمي آبليمو(براي ثبات رنگشون) و مقدار خيلييييي كم شكر(نمي خوايم شيرين بشن)ميپزيم


    بعد با اين وسيله حلقه حلقه ميكنيم. اگه وسيله ديگه اي داشتين كه بشه لبوها رو نازك تر حلقه كرد بهتره...


    لبوها بايد درشت باشن


    لبوي قالبي


    قالب هاي كوچكي رو انتخاب كنيد.من از ماست خوريهاي سرويس آركوپالم استفاده كردم و يه قالب گرد به اندازه كف كاسه هام انتخاب كردم


    لبوي قالبي


    سپس پلاستيك فريز رو به 4 قسمت تقسيم كردم و كف كاسه گذاشتم و لبوها رو قالب زدم و كف كاسه روي پلاستيك قرار دادم


    به اندازه ارتفاع ديواره كاسه ها لبوها رو به شكل مستطيل برش دادم و به ديواره چسبوندم.چون لبوها مرطوبن راحت به ديواره ميچسبن


    لبوي قالبي


    لبوي قالبي


    سيب زميني رو رنده كرده و ذرت و نخود فرنگي و خيارشور و اگه جعفري هم باشه خوبه باهم مخلوط ميكنيم و نمك و فلفل و سس(زياد نزديد كه مواد شل بشن.ميخوايم موادمون سفت باشه تا خوب فرم قالب رو بگيره و وا نره)رو هم به مواد اضافه ميكنيم.من كمي آويشن هم زدمچشمک


    و كاسه ها رو از مواد پر ميكنم


    (البته من مواد رو از قبل آماده كردم و گذاشتم تو يخچال بمونه)


    سپس يك برش ديگر از لبو رو روي مواد ميذاريم و پلاستيك رو روش ميبنديم(به صورت بغچه)لبخند


     


    لبوي قالبي


    و در يخچال براي چند ساعت قرار ميديم تا مواد خوب فرم بگيرن.


    بعد از حداقل دوساعت لبوهاي قالبي رو توي ظرف مورد نظر برميگردونيم


    لبوي قالبي


    و نوش جان ميكنيد.ميتونيد براي تزئينش از سس مايونز و قرمز (مخلوط با هم)يا سبزيجات مختلف استفاده كنيد


    لبوي قالبي

    با اين موادي كه ذكر كردم 7 تا از اين لبوهاي قالبي درست شد



  • ۰۷:۴۹   ۱۳۹۳/۹/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
    http://avazak.ir/Theme/style/image/419-2.jpg) 100% 0% no-repeat #6f6970">ایده تهیه خشکبار با رب انار


     صرفا جهت تحریک غدد چشایینیشخندخوشمزهخوشمزهخوشمزه


    لواشک با رب انار



    ادامه مطلب :

     مواد لازم:


    از هر کدوم از این خشکبارهای پایینی هرچقدر خودتون خواستیدنیشخند


    یکیشونم باشه هم خوبه ولی همش یه چیز دیگسچشمکخوشمزه


    لواشک با رب انار


     خشکبارهایی رو که باید بخیسونیم مثل آلو خشک یا اگر پر زردآلو خشک استفاده میکنید رو چند دقیقه بخیسونید و همه مواد رو با هم قاطی کنید


     


    سپس رب انار تا حدی که مواد بتونه توش خیس بخوره روش بریزید


    میتونید اگر ربتون غلیظ بود نصف استکان آب جوشیده و کمی نمک(بنا به ذائقتون)روی مواد بریزید


    لواشک با رب انار


     خوب همه رو مخلوط کنید و بذارید توی یه ظرف تمیز در بسته بیرون یخچال ولی جای خنک دو روزی بمونه.بعد میتونید توی یخچال نگه داری کنید


    لواشک با رب انار


     شبهای پاییزی که دیگه هوا داره سرد میشه و باید توی خونه روبروی تلویزیون نشست ، آییییییییی میچسبه از اینا بخورید


    آییییییییییییی مزه میدهخوشمزهخوشمزهخوشمزه


    لواشک با رب انار


     اینم واسه مهمونامقلب

    لواشک با رب انار
  • ۰۷:۵۷   ۱۳۹۳/۹/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
    پای موس انار

    دسر خوشمزه می تواند گزینه مناسبی برای میهمانی شب یلدا باشد، در ادامه مطلب طرز تهیه آن را مشاهده نمایید.


    مواد لازم:



    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">نان سوخاری یا بیسکوئیت پودر شده / 120 گرم

    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">کره / 50 گرم

    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">آب انار /  یک و نیم پیمانه

    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">پودر ژلاتین / یک و نیم قاشق سوپخوری

    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">خامه فرم گرفته / 300گرم

    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">شکلات سفید / 100گرم

    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">خامه صبحانه / 50 گرم

    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">رنگ قرمز در صورت تمایل / چند قطره

    • http://wahm.ir/magazine/templates/wahm-magazine/images/bullet.gif) 98% 8px no-repeat">دانه انار - خامه - شکلات / برای تزئین

    طرز تهیه:


    کره را ذوب کرده و با پودر بیسکوئیت خوب مخلوط کنید، این مخلوط را کف قالب کمربندی یا قالبی که با نایلون پوشانده اید بریزید و طوری پرس کنید که دیواره های ظرف کاملاً پوشیده شود. ظرف را حداقل 20 دقیقه در فریزر قرار دهید و مواد موس را آماده کنید.


    روش تهیه گاناش سفید: ابتدا شکلات سفید را به صورت بن ماری یا در مایکروفر ذوب کرده و با خامه صبحانه مخلوط کنید و کنار بگذارید.


    حدود یک چهارم آب انار را را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و در مایکرو فر یا به صورت بن ماری حرارت دهید تا کاملا" شفاف شود.


    بقیه آب انار را روی حرارت بگذارید تا گرم شود، حالا ژلاتین را با آن مخلوط کرده کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.


    خامه فرم گرفته را به گاناش سفید اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید. آب انار را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و مخلوط کنید.

    مایه آماده را روی پایه بیسکوئیتی ( کراست ) ریخته در یخچال قرار دهید تا ببندد.Sample image
  • ۲۰:۴۹   ۱۳۹۳/۹/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    مامی سامیار
    کاربر فعال|1193 |610 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    http://avazak.ir/Theme/style/image/419-2.jpg) 100% 0% no-repeat #6f6970">ایده تهیه خشکبار با رب انار




     صرفا جهت تحریک غدد چشایینیشخندخوشمزهخوشمزهخوشمزه



    لواشک با رب انار




    ادامه مطلب :

     مواد لازم:



    از هر کدوم از این خشکبارهای پایینی هرچقدر خودتون خواستیدنیشخند



    یکیشونم باشه هم خوبه ولی همش یه چیز دیگسچشمکخوشمزه



    لواشک با رب انار



     خشکبارهایی رو که باید بخیسونیم مثل آلو خشک یا اگر پر زردآلو خشک استفاده میکنید رو چند دقیقه بخیسونید و همه مواد رو با هم قاطی کنید



     



    سپس رب انار تا حدی که مواد بتونه توش خیس بخوره روش بریزید



    میتونید اگر ربتون غلیظ بود نصف استکان آب جوشیده و کمی نمک(بنا به ذائقتون)روی مواد بریزید



    لواشک با رب انار



     خوب همه رو مخلوط کنید و بذارید توی یه ظرف تمیز در بسته بیرون یخچال ولی جای خنک دو روزی بمونه.بعد میتونید توی یخچال نگه داری کنید



    لواشک با رب انار



     شبهای پاییزی که دیگه هوا داره سرد میشه و باید توی خونه روبروی تلویزیون نشست ، آییییییییی میچسبه از اینا بخورید



    آییییییییییییی مزه میدهخوشمزهخوشمزهخوشمزه



    لواشک با رب انار



     اینم واسه مهمونامقلب

    لواشک با رب انار

    زیباکده
    واااااای این چکاریه میکنی آخه؟؟ هنوز نتونستم آب دهنمو کنترل کنم،،،، دلم کشییییییید
  • ۰۳:۰۵   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    ریحانه خانم
    کاربر جديد|57 |53 پست
    عالييييييي بود
  • ۰۸:۱۰   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست


  • ۰۸:۱۴   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
    خیلی عالی بود نازنین جون
  • ۰۸:۱۸   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست
  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۳/۹/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28092 |24368 پست

    ترشی آجیلی برای شب یلد



    طرز تهیه ترشی آجیلی برای شب یلدا







    مواد لازم:



    مغز گردو                                             200 گرم 

    بادام زميني خام                                  200 گرم 

    مغز بادام                                             200 گرم 

    مغز پسته                                            150 گرم 

    تخمه آفتاب گردان                                  200 گرم 

    لواشک آلو زرد                                      1 کيلو 

    تمبر هندي                                          1 بسته 

    شکر                                                   200 گرم 

    دارچين                                               1 قاشق غذاخوري 

    سس خردل تند                                    1 قاشق چايخوري 

    سس گوجه فرنگي                                1 قاشق چايخوري 

    سرکه به مقدار لازم 









    طرز تهیه



    ابتدا گردو و پوست گرفته بادام زميني و پسته و تخمه آفتابگردان به مدت 1 ساعات در آب جوشيده سرد شده و در آبکش مي ريزيم تا خشک شود. آلو زرد يا لواشک آلو با سرکه روي حرارت ملايم مي گذاريم تا حل شود بعد تمبرهندي  و شکر را مخلوط کرده تا به شکل سس در آيد بعد ادويه را اضافه مي کنيم و در آخر سس را روي مغزها ريخته به صورت داغ و وقتي که سرد شد در شيشه قرار مي دهيم 








































































































































  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان