خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۳/۱/۳۱
    avatar
    پروانه
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|4627
    مواد لازم :
    هویج خورد شده
    پیاز خورد شده
    کشمش پلویی
    گوشت گوسفنی یا گوشت مرغ
    زعفرون دم کرده
    برنج
    نمک
    دوستام مقدار مواد لازمش خودتون هرچقدر که دوست دارید میتونید بریزید.بستگی به طبع خودتون داره.
    گوشت و پیاز و هویج رو باهم خوب تفت میدیم بعد میزاریم تا خوب بپزه. کمی آبش رو زیاد میگیریم چون از اب باقی مونده بایدبرنج رو کته کنیم
    بعد اینکه موادمون پخت. برنج پاک کرده و شسته شده رو به این مواد اضافه میکنیم بعد کشمش هارو اضافه میکنیم میزاریم روی حرارت متوسط تا برنج با این مواد بجوشه . زعفرون دم کرده رو هماضافه میکنیم بعد اینکه اب برنجتمومشد. برنج رو دم میکنیم. بیست دقیقه برای دم کشیدن زمان میخاد. نوش جان
    ببخشید میدونم خیلی خیلی بد توضیح دادم
  • ۱۹:۵۵   ۱۳۹۳/۱/۳۱
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﺍﺩﯼ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﮐﺸﻤﺶ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ
  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۳/۲/۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟



    ته چين بادمجان و مرغ



    من از ران مرغ استفاده كردم ، مرغ رو هر مدلي كه دوست دارين بپزين ...من يك تكه زنجبيل تازه و دو حبه سير و با مرغ روي حرارت گذاشتم ، نمك و فلفل و زردچوبه زدم و در ظرف رو بستم و حرارت رو كم كردم ...من معمولا براي پختن مرغ از آب استفاده نمي كنم ...خود مرغ به آب و روغن ميفته و مي پزه كه خيلي هم خوشمزه ميشه ،اواخر پخت هم زعفران اضافه مي كنم ...

    اگر بخوام از مرغ توي خورش استفاده كنم حداكثر يك استكان آب جوش اضافه مي كنم ....

    بادمجان هارو حلقه اي برش دادم ( نسبتا ضخيم ) و فقط يك طرفشو سرخ كردم ، طرف ديگه ش بايد خام بمونه كه وقتي ته قابلمه مي چينيم ، موقع پخت سرخ بشه ....

    بعد هم ٣ پيمانه برنج رو آبكش كردم ، نصف برنج رو ته چيني كردم يعني با يك تخم مرغ ، ٢ قاشق ماست غليظ ، زعفران ، دو قاشق روغن مايع ، نمك و فلفل مخلوط كردم ....

    در انتها توي قابلمه روغن ريختم و بادمجان هارو از سمتي كه خام هستن چيدم ، مرغ رو هم كنارشون گذاشتم ، بعد برنج ته چيني رو روي مواد ريختم و با كفگير پرس كردم و در آخر هم برنج سفيد رو ريختم و گذاشتم تا دم بكشه


    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۰:۲۷   ۱۳۹۳/۲/۱
    avatar
    آوینا
    دو ستاره ⋆⋆|4848 |2686 پست
    خانم ها چرا همش غذای برنجی میگید ؟؟؟؟ شام که برنج نمیخورن ... لطفا غذای نونی هم یاد بدید ممنون
  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۳/۲/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    مراحل سرخ کردن ماهی تیلا پیلا




    مواد لازم و طرز تهیه




    ماهی Tilapia حدودا ۵-۶ عدد

    آرد حدودا ۳-۴ پر ق غ 

    تخم مرغ ۱ عدد پودر فلفل پاپریکا به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ۲ ق چ زعفران حل شده مقداری روغن مایع برای سرخ کردن 

    ماهی را شسته و خوب با دستمال حوله ی خشک کنید. 

    در کاسه ی تخم مرغ، فلفل، نمک و زعفران رو خوب با چنگال هم زنید. 

    سپس روی سطح صافی آرد را پاشیده و ۲ طرف ماهی را با کمی آرد آغشته کنید. بعد ماهی ها را داخل مخلوط تخم مرغ بزنید تا هر دوطرف آنها خوب آغشته شود . سپس مرحله اول رو دوباره تکرار کنید. میتونید به جای آرد. نان سوخاری خورد شده در این مرحله استفاده کنید. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و ماهی ها را داخل آن چیده و کمی حرارت را کم کرده و هر دو طرف آن ها را تا حدی که ماهی پخته و کمی طلایی شود سرخ کنید.






    شام چی درست کنیم؟
    زیباکده


    امشب تیلا پیلا
  • leftPublish
  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۳/۲/۵
    avatar
    *باران مهــــر*
    کاربر فعال|491 |434 پست
    شام سوپ جو داريم، جاتون خالي:)
    جو و مرغ و هويج رنده شده و پياز و جعفري
  • ۲۰:۳۶   ۱۳۹۳/۲/۵
    avatar
    shirinshirini
    یک ستاره ⋆|2595
    سوپ جو با ماست {عالی میشه}
    جو :1 لیوان
    هویج : 2عدد
    آب مرغ : 1 لیوان
    مرغ خرد شده:نصف لیوان
    ماست 2 قاشق
    نعنا خشک:2 فاشق
    وقتی جو خوب پخت هویج و آب مرغ و ماست و نعنا و هویج رنده شده را میریزیم و میگذاریم نیم ساعت دیگه بپزذ خوب میشه واقعه
  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    شام سزیع و خوشمزه


    كوكوي سيب زميني خام 



    سيب زميني رنده شده خام : ٣ عدد

    تخم مرغ : ٢ عدد

    پودر سوخاري : ٢ قاشق غذاخوري 

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سير 

    پنير موزارلاي رنده شده : ٢ قاشق غذاخوري

    مغز آفتابگردون : ٢قاشق غذاخوري



    همه مواد رو مخلوط كردم و بعد با قاشق مقداري از مايه رو توي روغن داغ ريختم و سرخ كردم ، خيلي خوشمزه شده بود 






    شام چی درست کنیم؟
    زیباکده
    امشب شام کوکوی سیب زمینی خام




  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    *باران مهــــر*
    کاربر فعال|491 |434 پست
    من ي چيز ديگه هم ك درست ميكنم اينه:
    مرغ خرد شده، من سينه مرغ رو + قسمت استخوانيش استفاده ميكنم
    رب انار
    دونه ي انار (اختياري)
    گردو خرد شده
    پياز داغ
    نمك و فلفل
    زعفران

    اول پياز رو تفت ميديم و بعد مرغ رو اضافه ميكنيم، درِ تابه رو ميذاريم تا با ابِ مرغ و پياز، مرغامون بپزه،
    بعد ك پخت شعله رو زياد ميكنيم تا سرخ شن، سپس گردو خرد شده رو اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم تا بوي خاميش بره، بعد رب انار رو با كمي آب رقيق ميكنيم (البته اگه رب تون سفت نبود لازم نيست) و اضافه ميكنيم، تست كنيد، اگه ترش بود كمي شكر رو تو اب حل كنيد و اضافه كنيد وقتي ب مزه دلخواه تون رسيديد زعفرون اب كرده رو هم اضافه كنيد، اگه دونه انار داشتيم مرحله ي قبل از زعفرون ميريزيم چون سريع از حالت ميفتن.
    نمك رو اول بريزيد تا وقتي رب رو اضافه ميكنيد، مزه شو درست احساس كنيد.

    واسه تزيين هم ميتونيد كمي سيب زميني سرخ كنيد.

    پخت غذا تمام شد؛)
    نوش جان.
  • ۱۹:۳۰   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    *باران مهــــر*
    کاربر فعال|491 |434 پست
    پياز داغ با دونه انار هم فوق العاده هم واسه دورچين زيباست و هم خوشمزه اس:)
  • leftPublish
  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۳/۲/۶
    avatar
    *باران مهــــر*
    کاربر فعال|491 |434 پست
    ته ديگِ رنده سيب زميني رو از دست نديد، فوق العاده خوشمزه اس.
    اينبار بجاي ته ديگ سيب زميني هميشگي براي ماكاروني، رنده كنيد سيب زمينيهاتون رو + زردچوبه خيلي كم، بعد ماكاروني و ... رو اضافه كنيد، و بعد از خوردنش لذت ببريد:)

    نوش جان:)
  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۳/۲/۷
    avatar
    marjan r
    کاربر جديد|63 |111 پست
    سلام دوستان

    یک غذای مالایی بهتون معرفی می کنم که من خیلی دوستش دارم اسم مالایی غذا: ناسی گورنگ ایام کونیت





    مواد لازم:

    سینه مرغ بدون استخوان به میزان دلخواه

    گل کلم

    ذرت

    هویج (خورد شده به انداره انگشت کوچیکتون)

    لوبیا سبز

    پیاز یک عدد

    نخود سبز(خورد شده به اندازه انگشت کوچیکتون)

    فلفل قرمز یک تا دو عدد

    زرد چوبه .نمک.پودر سیر.

     

    دستود پخت:

    ابتدا مرغ رو ریز ریز کنید اندازه یک یا دو بند انگشت.بعد در یک قابلمه پهن که بشه مواد رو خوب سرخ گرد روغن بریزید و مرغ هارو تفت بدید و نمک و زرد چوبه اضافه کنید که مرغ رنگ زرد خوبی پیدا کنه. مرغ رو که تفت دادین به حدی برسه که نه آب دار باشه نه اینکه خشک شه. اول فلفل و گل کلم  رو که گل ها رو از هم جدا کردید رو اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدین بعد اوبیا سبز و هویچ رو که یک اندازه خرد کردین و بعد ذرت(اگه دوست داشتین)و بعد نخود سبز(اگه دوست داشتین) و در آخر پیاز رو که بصور نیم حلقه خورد کردید رو اضافه کنید و بعد تفت بدین که همه مواد یک رنگ بشه.این غذا باید تند باشه پس فلفل رو  به اندازه بزنید. و حالا می تونید غذا رو سرو کنید.

    نکته این که سبزیجات این غذا نباید نرم بشه باید حالت کرانچی باشه نه خام باشه نه نرم.

    این غذا با برنج سرو میشه.که مالایی ها خودشون با برج سرخ شده که تقریبا شبیه پلو مکزیکی می خورن.ولی من خودم با برج ساده سروش می کنم. درست کنید و لذت ببرید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۰:۵۴   ۱۳۹۳/۲/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    يك پيش غذاي تركيه اي به نام Muhlama





    آرد ذرت : ١ پيمانه 

    كره : ٥٠ گرم

    پنير موزارلا : ١٠٠ گرم

    آب داغ : ٢ پيمانه 

    كره رو ذوب مي كنيم ، آرد رو اضافه كرده و حدود ١٥ دقيقه تفت ميديم ، دقت كنيد حرارت ملايم باشه تا آرد نسوزه .....

    پنيرهارو اضافه مي كنيم ، كمي ديگه تفت ميديم و در انتها آب جوش مي ريزيم و مرتب هم مي زنيم ، آب خيلي سريع به خورد مواد ميره ...وقتي پنيرها آب شدن ، براي سرو حاضره




    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۱:۱۰   ۱۳۹۳/۲/۸
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺭﻭﻧﺎﮎ ﺟﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺶ ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﭼﯽ ﺳﺮﻭ ﻣﯿﺸﻪ ؟
    ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﮐﻨﺎﺭﺵ ﻧﻮﻥ ﯾﺎ ﻧﻮﻥ ﺗﺴﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ؟
  • ۰۱:۱۴   ۱۳۹۳/۲/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ریتا جون مثل پوره سیب زمینی میمونه و هم میشه با نون سرو کرد و هم به تنهایی
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۳/۲/۸
    avatar
    ema ema
    کاربر جديد|67 |117 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    شام سزیع و خوشمزه


    كوكوي سيب زميني خام 



    سيب زميني رنده شده خام : ٣ عدد

    تخم مرغ : ٢ عدد

    پودر سوخاري : ٢ قاشق غذاخوري 

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سير 

    پنير موزارلاي رنده شده : ٢ قاشق غذاخوري

    مغز آفتابگردون : ٢قاشق غذاخوري



    همه مواد رو مخلوط كردم و بعد با قاشق مقداري از مايه رو توي روغن داغ ريختم و سرخ كردم ، خيلي خوشمزه شده بود 






    شام چی درست کنیم؟
    زیباکده
    سلام دوستان. من براي شام ديشب از اين دستور استفاده كردم البته من توش يه پياز كوچولو هم رنده كردم. خوشمزه بود. البته سيب زميني + پنير پيتزا+ روغن اصلا رژيمي نيست.
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۳/۲/۸
    avatar
    elham rafiee
    کاربر جديد|13 |33 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    پیشنهاد شام






    کتلت

    4





    مواد لازم و دستور پخت کتلت :

    گوشت چرخ کرده کم چرب حدودا نیم کیلو 

    پیاز معمولی ۱ عدد 

    سیب زمینی معمولی ۳ عدد پخته و له شده

    تخم مرغ ۳ عدد

    زرد چوبه ، پودر سیر، نمک، و فلفل به مقدار دلخواه

    آرد نان به مقدار لازم

    روغن مایع به مقدار لازم 



    همه مواد فوق را با هم خوCب مخلوط کنید و ورز دهید. 

    از مخلوط کتلت مشت مشت اندازه کرده و کنار بگذارید. 

    و سپس در سطح صاف و تمیزی مقداری آرد نان پاشیده و کتلت رو به شکلی که در عکس ها میبینید صاف کنید و شکل دهید. دو طرف کتلت ها را کمی آرد نان بزنید.

    در ماهیتابه بزرگی روغن را داغ کرده و سپس دو طرف کتلت ها را به اندازه ی که دوست دارید سرخ کنید.

    بعد از سرخ کردن آن ها را روی دستمال حوله ی چیده تا روغن اضافه آنها گرفته شود.











    زیباکده

  • ۲۱:۰۰   ۱۳۹۳/۲/۸
    avatar
    فائقه فرهنگ
    کاربر جديد|13 |38 پست
    mersi vali man emshab sham dorost nakardam mikhaim berim birun golam
  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۳/۲/۹
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    مرسی بچه ها عالیه این پیج
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۳/۲/۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    ema ema : 

    زیباکده

    ronak n : 



    شام سزیع و خوشمزه





    كوكوي سيب زميني خام 







    سيب زميني رنده شده خام : ٣ عدد



    تخم مرغ : ٢ عدد



    پودر سوخاري : ٢ قاشق غذاخوري 



    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سير 



    پنير موزارلاي رنده شده : ٢ قاشق غذاخوري



    مغز آفتابگردون : ٢قاشق غذاخوري







    همه مواد رو مخلوط كردم و بعد با قاشق مقداري از مايه رو توي روغن داغ ريختم و سرخ كردم ، خيلي خوشمزه شده بود 












    شام چی درست کنیم؟
    زیباکده
    سلام دوستان. من براي شام ديشب از اين دستور استفاده كردم البته من توش يه پياز كوچولو هم رنده كردم. خوشمزه بود. البته سيب زميني + پنير پيتزا+ روغن اصلا رژيمي نيست.
    زیباکده
    اما جون ولی خیلی خوشمزه میشه


  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان