خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۹:۱۷   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺑﻮﺭﺍﻧﯽ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻭ ﻫﻮﯾﺞ ﻋﺎﻟﯿﻬﻬﻪ
    ﻣﻦ ﻗﺒﻼ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﺮﺩﻡ
  • ۲۱:۴۷   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ریتا جون میشه دستورشو هم بزاری

    عکس هم اکه داشته باشی که عالیه

  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۲/۹/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     پیشنهاد شام امشب ؟



    پاي سيب زميني :
    سيب زميني : نيم كيلو
    تخم مرغ : ١ عدد
    كره : ١ قاشق غذاخوري
    پنير پارمسان : ٥ قاشق غذاخوري
    جوز هندي رنده شده : ١/٤ قاشق چاي خوري
    ژامبون مرغ يا هر مدل كالباسي كه دوست دارين : ٥ برش 
    پنيرموزارلا و يا هر پنيري كه در اثر حرارت ذوب ميشه ( من از مخلوط موزارلا و پنير زرد تست استفاده كردم ) : ٧٠ گرم 
    نمك ، فلفل 
    پودر سوخاري : به مقدار لازم 

    سيب زميني ها رو آبپز مي كنيم و بعد از پوست كندن ، كاملا له مي كنيم ، نمك ، فلفل ، پنير پارمسان ، تخم مرغ، كره و جوز هندي رو به سيب زميني اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم ...
    يك ظرف پيركس يا قالب كمربندي رو چرب مي كنيم و تمام سطح و ديواره اونو با پودر سوخاري مي پوشونيم ( پودر سوخاري رو توي ظرف مي پاشيم ، چون ظرف چربه ، پودرو به خودش جذب مي كنه )....
    نيمي از مخلوط سيب زميني رو توي ظرف مي ريزيم ، صاف مي كنيم ، بعد ورقه هاي ژامبون و پنيرو مي ريزيم و روي سيب زميني پخش مي كنيم ...
    در انتها بقيه مخلوط سيب زميني رو مي ريزيم و روشو صاف مي كنيم و باز هم مقداري پودر سوخاري مي پاشيم ....
    در فر ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت مي پزيم 



    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۲/۹/۱۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من دیگه شکل سوپ و آش شدم از بس این هفته برا النا درست کردم
    امشب هم عدسی ........
  • ۰۱:۴۵   ۱۳۹۲/۹/۱۴
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    روناک جون
    از ته دیگ کنجد وسیب زمینی خیلییی خوشم اومد
    میدرستم حتماً
    مرسی
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     شام چی بپزم ؟

    گراتن گل كلم 


    گل كلم رو كمي آب پز كنين ، فقط نذارين له بشه و شكلشو از دست بده ، توصيه اي كه دارم اگر گل كلم رو توي شير بپزين بسيار خوشمزه تر ميشه ، موقع پخت كمي هم نمك اضافه كنين...
    بعد هم با كره ، شير و آرد مقداري سس سفيد درست كنين ...مقداري آردو توي كره تفت ميديم ، بعد كم كم شيرو اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا غليظ بشه ، كمي ، نمك ، فلفل و جوز هندي استفاده مي كنيم ......
    گل كلم هاي پخته رو در ظرف مناسب فر مي ريزيم ، روشون رو با سس سفيد مي پوشونيم و پنير موزارلاي رنده شده مي ريزيم ...
    توي فر ٢٠٠ درجه ١٠ دقيقه ميذاريم




    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۲/۹/۱۶
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    وووووووووووووووووووووووووای روناک جون این 2تا پست آخرت عالللللللللللللللللللللی بود عالی
  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۲/۹/۱۶
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺍﺭﻩ ﮔﺮﺍﺗﻦ ﮔﻞ ﮐﻠﻢ ﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﯿﺪﺭﺳﺘﻤﻤﻤﻤﻢ

    رﺭﺍﺳﺘﯽ ﺭﻭﻧﺎﮎ ﺟﻮﻥ ﺑﻮﺭﺍﻧﯽ ﻫﺎﺭﻭ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭﯼ ﺩﺭﺳﺘﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺳﺘﻮﺭﺷﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ
    ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﭼﮑﯿﺪﻩ موسیر
  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    قارچ و پنیر گریل شده
    قارچ و پنیر کبابی با سس آویشن پیش غذا یا غذای گیاهی خوشمزه‌ای است که مورد پسند تمام افراد خانواده قرار می‌گیرد.
    اگر به آویشن تازه دسترسی ندارید می‌توانید از 1 قاشق مرباخوری پودر آویشن استفاده کنید البته می‌توانید از کاکوتی هم بجای آویشن استفاده کنید.
    پنیر هلومی یا پنیر کبابی، نوعی پنیر یونانی است که نسبت به پنیرهای دیگر در برابر حرارت مقاوم‌تر است و آب نمی‌شود؛ به همین دلیل برای گریل کردن بسیار مناسب است. پنیر کبابی یا هلومی را می‌توانید از سوپرمارکتها تهیه کنید؛ اما در صورت در دسترس نبودن از پنیر فتا استفاده کنید که طعمی شبیه پنیر کبابی دارد یا از پنیر موتزارلا که بافتی شبیه آن دارد.

    مواد لازم: 
    قارچ دکمه‌ای کوچک
    36 عدد
    پنیر کبابی(halloumi)................... البته کاله هم این نوع پنیر رو زده
    250 گرم
    آب لیمو ترش
    2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
    2 قاشق غذاخوری
    برگ آویشن تازه خرد شده
    1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    سیخ های چوبی را به مدت 1 ساعت در آب خیس دهید تا روی کباب‌پز نسوزند. ساقه قارچ‌ها را جدا کرده و آنها را با پنبه یا دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه نم‌دار تمیز کنید. پنیر کبابی را به صورت 24 مربع 2 سانتی‌متری برش بزنید. در هر سیخ چوبی 3 تکه قارچ و 2 تکه از پنیر کبابی قرار دهید به طوری که ابتدا و انتهای آن قارچ قرار بگیرد. سیخ‌ها را در یک ردیف در ظرفی قرار دهید. آبلیمو، روغن زیتون و برگ‌های آویشن خرد شده را با هم مخلوط کرده و به آن پودر فلفل سیاه بزنید. سپس این مخلوط را روی قارچ و پنیر بریزید و اجازه دهید تا حداکثر به مدت 30 دقیقه بماند تا طعم‌دار شوند. باربیکیو یا گریل را روی حرارت متوسط تنظیم نمایید و سیخ‌ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه در حالی‌که چند بار زیر و رو می‌کنید بپزید تا نرم و طلایی رنگ شوند. این پیش‌غذا را گرم با سالاد کاهو و هویج و کمی از سس باقیمانده آویشن و روغن زیتون سرو نمایید. 
    با تشکر از پارسه گرد
    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    میگو یونانی با پنیر فتا

    مواد لازم:
    میگو خام
    پنیر فتا خرد شده
    گوجه فرنگی رنده شده یا کنسرو
    پیاز نازک خرد شده
    پیازچه نازک ورقه شده
    فلفل سبز مکعبی خرد شده
    سیر ریز خرد شده
    سرکه سفید
    روغن زیتون بودار 
    اورگانو (آویشن) خشک و پودر شده 
    نمک دریایی
    فلفل سیاه تازه آسیاب شده
    جعفری برگ پهن خرد شده

    طرز تهیه:
    ۲ قاشق غذاخوری از روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز و فلفل سبز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید، هر از گاهی آن را هم بزنید. پیازچه و سیر را اضافه کرده و۲ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید، هر از گاهی هم بزنید. گوجه فرنگی، سرکه، ارگانو، نمک و فلفل را اضافه کرده و به نقطه جوش برسانید. سپس شعله را کم کرده و اجازه بدهید بدون در به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد. میگو، جعفری و باقی روغن زیتون را اضافه کرده و اجازه بدهید ۳ دقیقه دیگر بدون در آهسته بجوشد. پنیر فتا را روی آن بپاشید و تابه را داخل فر که 15 دقیقه با درجه 170 درجه سلسیوس داغ شده قرار دهید تا پنیر طلایی شود (حدود ۲ دقیقه). با نان، برنج یا بعنوان سس پاستا سرو کنید.


    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟

     
    كرپ مرغ و بادمجان 


    مواد لازم براي كرپ : 
    تخم مرغ : ٤ عدد
    شير : ١ پيمانه 
    آرد : ١ پيمانه 
    نمك : كمي 
    مواد لازم براي داخل كرپ :
    گوشت سينه مرغ : ٤٠٠ گرم 
    پياز كوچك : ١ عدد
    بادمجان كبابي بزرگ : ١ عدد
    فلفل دلمه اي رنگي خرد شده : ٢ قاشق غذاخوري
    پنير پيتزا : ٢/٣ پيمانه 
    نمك ، فلفل، زردچوبه ، پودر سير و جعفري خرد شده به ميزان لازم 

    براي آماده كردن مواد داخل كرپ ، پياز خرد شده رو توي روغن تفت ميديم و كمي بعد گوشت مرغ خرد شده رو اضافه مي كنيم و به سرخ كردن ادامه ميديم ، نمك ، فلفل . زردچوبه و پودر سيرو اضافه مي كنيم ....سپس بادمجان كبابي خرد شده رو به مواد اضافه مي كنيم و بازم تفت ميديم ، در ظرف رو مي بنديم و روي حرارت كم ميذاريم تا بپزه ، من معمولا فلفل دلمه اي رو انتهاي پخت غذا اضافه مي كنم ، بعد هم در نهايت جعفري رو ميريزيم ....
    توي دستور اصلي اين مواد سس بشامل و خامه هم داشت ، مطمئنا خوشمزه تر ميشه ولي براي اينكه خيلي سنگين نشه من حذف كردم ، شما در صورت تمايل مي تونين درست كنين .....در ضمن مي تونين مقدار مرغ و بادمجان رو بر اساس ذائقه تون تغيير بدين ....

    مواد كرپ رو با هم مخلوط مي كنيم و با همزن خوب مي زنيم ، يه كمي بهش استراحت ميديم ...تابه رو با يك قطره روغن چرب مي كنيم و يك ملاقه از مايه كرپ رو توش مي ريزيم و دو طرفشو مي پزيم ....

    داخل هر كرپ مقداري از مواد آماده شده مي ريزيم ، مقداري پنير هم اضافه مي كنيم ، مي تونيم براي چند دقيقه توي فر يا توي تابه روي گاز بذاريم تا پنير ها آب بشن


    شام چی درست کنیم؟
    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۱۷/۹/۱۳۹۲   ۱۵:۵۴
  • ۲۰:۳۱   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     پیشنهاد شام سبک و خوشمزه 



    ساندويچ مرغ و كرفس 

    سينه مرغ پخته شده : ١ عدد
    كرفس : ٣ شاخه
    تخم مرغ آب پز شده : ٢ عدد
    پيازچه : ٣ شاخه
    سس مايونز : ٢ ق غذاخوري 
    جعفري : ١٠ شاخه
    خيارشور : ٤ عدد 
    گردوي خرد شده : ١٠ عدد
    كل مواد رو ريز مي كنيم و با سس مخلوط مي كنيم ....من از آب مرغ هم حدود ٣ قاشق به مواد اضافه كردم ، هم خوشمزه تر ميشه و هم سس كمتري مي بره ، شما مي تونين بر اساس سليقه تون ، ميزان سبزيجات رو كم و زياد كنين 


    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     این هم صبحانه کوهستانی
  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     این هم صبحانه کوهستانی


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    وووووووووووووووووووووووووووووووووووووای دلم این صبحانه رو میخواهد
  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     یه پیشنهاد ویژه برای شام امشب

    موساكا
    يا به نوعي همون گراتن بادمجون خودمون 

    بادمجان ورقه شده و سرخ شده : ٣ عدد 
    پياز خرد شده : ١ عدد
    سير : ٢ حبه 
    گوشت چرخ كرده : ٤٠٠ گرم
    جعفري خرد شده : ٣ ق غذاخوري
    رب گوجه : ٢ ق غذاخوري
    پوره گوجه فرنگي : ١ پيمانه 
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين 

    براي سس سفيد :
    كره : ٢ ق غذاخوري
    آرد : ٣ ق غذاخوري
    شير : ٣٠٠ ميلي ليتر
    نمك ، فلفل سفيد و كمي جوز هندي 
    پنير رنده شده : ٧٥ گرم
    گوشت رو به همراه سير و پياز سرخ مي كنيم ، رب و ادويه هارو اضافه مي كنيم و به سرخ كردن ادامه ميديم ، بعد هم پوره گوجه فرنگي رو مي ريزيم و ميذاريم كه سس گوشت كاملا بپزه و آبش كشيده بشه ...در انتها جعفري رو اضافه مي كنيم ....
    براي سس هم ، آردو توي كره تفت ميديم ، سپس شيرو ادويه هارو اضافه مي كنيم و انقدر هم مي زنيم تا سس غليظ بشه ....
    توي ظرف مخصوص فر ، يك رديف بادمجان مي چينيم ، بعد از سس گوشت روش مي ريزيم ، اگه مايل بودين مي تونين اين لايه ها رو تكرار كنيد ...در نهايت سس سفيد رو ميرزيم و روش رو با پنير مي پوشونيم و در فر ٢٠٠ درجه ، بين ٣٠ تا ٤٠ دقيقه مي پزيم
    * البته توي بعي دستورها كف ظرف يك لايه پوره سيب زميني يا سيب زميني ورقه شده نازك ، ريخته ميشه ، بعد بقيه مراحل انجام ميشه



    شام چی درست کنیم؟
    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۱۹/۹/۱۳۹۲   ۱۳:۵۵
  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من منتظرم سرما خوردگی الان خوب شه حتما این موساکا رو میدرستم ....
  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    موسوکا رو خیلی دوست داررررررم
  • ۲۰:۲۱   ۱۳۹۲/۹/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده

    الهه(مامان النا) : 
    من منتظرم سرما خوردگی الان خوب شه حتما این موساکا رو میدرستم ....

    زیباکده
    با این سرما خوردگی رو صندلی داغ هم نشستی 

    امیدوارم زودتر خوب بشی

  • ۰۰:۳۲   ۱۳۹۲/۹/۲۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ههههه روناک گفتم گرما برام خوبه...
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان