خانه
56K

طرز تهیه انواع بستنی

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی شکلاتی
     

    مواد لازم :
     
    شكلات خرد شده : 110 گرم
     شیر : 150 میلی لیتر
     خامه : 300 میلی لیتر
     بیسكوییت خرد شده : 30 گرم
     گردوی خرد شده : 30 گرم
     
    طرز تهیه :
     
    شكلات را در دمای محیط قرار داده تا نرم باشد
    سپس با شیر در ظرف كوچكی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و هم بزنید تا شكلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را كنار بگذارید تا خنک شود.
     
    خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفت باشد ولی بیش از اندازه نزنید تا به كره تبدیل نشود.

    خامه را به مخلوط شكلات و شیر سرد شده اضافه كنید و مرتب هم بزنید.
     
    مایه بستنی را در یك ظرف یا قالب مناسبی كه بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و درب ظرف را بسته و داخل فریزر بگذارید تا زمانی كه كریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند 45 دقسقه تا 1 ساعت تقریبا
     بستنی را از فریزر خارج كنید و خوب هم بزنید.
     سپس بیسكوییت و گردو را در آن بریزید و مخلوط كنید تا در تمام بستنی پراكنده شوند و خوب هم بزنید
     2 ساعت دیگه همزدنو تکرار کنید و بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا كاملا ببندد. حال بستنی آماده سرو است.
     
    با بستنی وانیلی و خامه و شکلات واسه تزیین سرو کنید
     

     

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی نسکافه

    مواد لازم :
     

    خامه : 250 گرم
     
    تخم‌ مرغ : 3 عدد
     
    شكر : 100 گرم
     
    شير : 4 قاشق سوپخوري
     
    نسكافه : 1 قاشق سوپخوري
     
    آبليمو : 1/2 قاشق چايخوري
     

     


    طرز تهيه :
     
    ابتدا زرده و سفيده های تخم مرغ را از هم جدا كرده
    زرده ها را با همزن کمی زده سپس با شکر مخلوط کرده و هم بزنيد تا سفت و سفيد شود
     نسكافه را در شير حل كرده و به زرده‌ها اضافه كنيد و هم بزنید تا یکدست شوند
     
    خامه را با همزن تمیز ( نباید از زرده یا مواد دیگر به پره های هم زن باشد ) هم بزنيد تا فرم بگیرد و سفت شود.
     
    سفيده‌ها را نيز با همزن تمیز هم بزنید تا سفید شود بعد آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا كاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و سفت شود
    سپس سفیده ها را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنيد.
     
    خامه را به نسكافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و

    مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید.
    نکته :
     بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
     
    این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
     پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.


     

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستني زنجبيل با كيوي

    مواد لازم :

    شكر : 1/4 فنجان
    آب : 1 فنجان
    كيوي : 4 عدد
     عرق زنجبيل : 2 قاشق سوپخوري


    طرز تهيه :

    شكر و آب را در قابلمه کوچکی با هم مخلوط كرده و روي شعله قرار داده و بدون اينكه بجوشد هم بزنيد تا شكر حل شود
    سپس مايع را بمدت 10 دقيقه بجوشانيد بدون اینکه درب آن را گذاشته باشید و در اين مدت آن را بهم نزنيد
    آن را در دماي اتاق قرار دهيد تا خنك شود
    كيوي را در مخلوط كن بريزيد و صاف كنيد تا دانه هاي آن جدا شود سپس با عرق زنجبيل به شربت داخل قابلمه بيافزاييد
    مخلوط را در قالب ريخته و روي آن را با كاغذ فويل بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در فريزر قرار دهيد تا سفت شود
     بعد 1 ساعت مخلوط را با هم زن برقي هم بزنيد تا نرم شده و مجددا در قالب ريخته و روي آن را بپوشانيد و بمدت 2 ساعت در فريزر قرار دهيد بعد 2 ساعت دوباره هم زده و بعد چند ساعت داخل یخچال بماند
     اگر دستگاه بستنی ساز داشتید کل مواد را در دستگاه بریزید بعد از 20 دقیقه بستنی جینجر(زنجبیل) اماده خواهد شد
     
     

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی طالبی

    مواد لازم:
     
    طالبی (خردشده) ... میوه های دیگه هم میشه استفاده کرد : 220 گرم
     
    شکر : 1 پیمانه معادل 150 گرم
     
    تخم مرغ : 1 عدد

    نمک : سر قاشق چایخوری
     
    وانیل : سر قاشق چایخوری
     
    ماءالشعیر بدون طعم : 1 پیمانه معادل 160 میلی لیتر
     
    خامه شیرین قنادی : ۲ پیمانه معادل 400 گرم
     


    روش تهیه:
     
    طالبی خورد شده را در مخلوط تبدیل به پوره کرده و نصف شکر را هم اضافه کنید
    طالبی شیرین شده را در ظرف لعابی روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید در حدی که غلیظ شود و بعد شعله را خاموش کنید تا سرد شود
     
    تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کف کند
    بعد شکر و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا کرم رنگ شود و حجم آن 2 برابر شود.

    بعد ماءالشعیر را آرام آرام و به تدریج اضافه کرده و ملایم و آهسته هم بزنید تا یکدست شود.

    خامه را جداگانه با همزن برقی ( همزن تمیز باشد حتما ) بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و با مواد فوق مخلوط کنید کم کم و به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
     
    حالا مخلوط طالبی کاملاً سرد شده را به مواد فوق بیفزایید و با کمترین درجه همزن بزنید تا یکدست شود.

    مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید.
    نکته :
     بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
     
    این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
     پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.
     در ظرف مورد نظر که میتونه پوست طالبی هم باشه سرو کنید با تیکه های طالبی
     توجـــــــــــــــــه :
     
    اگه از میوه شیرین استفاده میکنید :
     2 قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید چون :
     مقدار شکر زیاد : موجب میشود عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نشود.
     

    نکته:
     می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.
     
     

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی زعفرانی با پسته

    مواد لازم برای 2 پیمانه بستنی :
     
    شیر : 1/2 پیمانه معادل ۱۲۵ میلی لیتر
     خامه : یک و 1/4 پیمانه معادل 310 میلی لیتر
     شکر : 1/2 پیمانه معادل 100 گرم
     زعفران پودر شده : نصف قاشق چایخوری بیشتر هم شد بهتر
     زرده تخم مرغ : 3 عدد
     خلال پسته روش عشق منه : 1/4 پیمانه
    ثعلب : 1 قاشق چایخوری
     وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
     
    طرز تهیه
    1/4 پیمانه خامه را کف سینی کوچک ( سطح صافی داشته باشه ) بریزید و توی فریزر بگذارد تا یخ ببندد.
     بعد از یخ زدن خامه از فریزر در آورده و به تیکه های کوچک بشکنید. خامه های شکسته شده را دوباره داخل فریزر بگذارید
     
    روش 1_
     شیر را با 1 پیمانه خامه و شکر توی داخل ظرف لعابی یا استیل ریخته
    روی شعله قرار داده و هم بزنید تا یکدست شود سپس زعفران را اضافه کنید و بگذارد توی یخچال ( فریزر نه ) برای 4 ساعت تا زعفران دم بکشد.
     
    مایه را بعد 4 ساعت بگذارد روی حرارت تا گرم شود.
    تخم مرغ ها را خوب هم بزنید.
    شیر گرم شده را کم کم و آرام آرام داخل تخم مرغ ها بریزید و تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا تخم مرغ نبندد.
    مخلوط شیر و تخم مرغ که خوب مخلوط و یکدست شد به قابلمه لعابی برگردانید و با قاشق چوبی روی حرارت ملایم مدام هم بزنید.

    توجــــــــــــــــه :
     مایه جوش نیاید و قل نخورد چون در این حالت تخم مرغ و شیر از هم جدا شده و مایه گوله گوله میشود.
     
    مایه را آنقدر روی حرارت هم بزنید تا مایه کمی سفت شود و پشت قاشق را بگیرد به طوری که اگر یک انگشت از پشت قاشق رد کردید جای انگشت بماند
     دو ظرف گود مانند کاسه یا قابلمه را که یکی بزرگ تر از دیگریست آماده کنید.
    در کاسه بزرگتر کمی آب و یخ بریزید و کاسه کوچکتر رو توی این کاسه بگذارد و روی کاسه کوچک را یک صافی بگذارید.
     مایه سفت شده را از صافی رد کنید
    زعفران های داخل صافی را به مایه اضافه کنید
     مایه را هم بزنید تا خنک شود.
     سپس داخل یخچال بگذارید کاملا خنک شود.
    هر وقت مایه کاملا خنک شد در ماشین بستنی سازی طبق دستورالعمل ماشینتون بستنی را آماده کنید.
    5 دقیقه قبل از اینکه بستنی آماده شود خلال پسته و تکه های خامه را اضافه کنید.
     ویا
     مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید.

    نکته :
     بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
     
    این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
     پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.با خلال پسته تزیین کنید
     
    روش 2_
     شیر را جوشانده
     ثعلب را با شكر مخلوط كرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه كنید.
     شیر را با دستی هم بزنید تا شكر در شیر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته، وقتی شیر کمی خنک شد از صافی رد كنید
    سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
    مخلوط فوق را در فریزر قرار دهید. بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با كاردك آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
     هر یك ساعت یك بار بستنی را از فریزر خارج كرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تكرار كنید.
    بعد 4 ساعت خامه را که قبلا خرد كرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.
     
    نکته ها :
    اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود كمی شیر به آن اضافه كرده و بعد در سینی فر آن را پخش كنید.(خامه ی خشك مناسب این كار است)
     
    ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و كشدار شود.
     
    اگر شكر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
     
    هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی كشدارتر می شود.البته نه بیشتر از حد مجاز
     
    اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر كمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج كرده و در فریزر قرار دهید تا كاملاً بسته شود.
     

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    واي ساناز جون حسابي هوس كردم الان دلم از اون بستني نسكافه ميخواد
  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    بستنی خامـــــه ای
    مواد لازم :
    شیر : 1 کیلوگرم
    شکر : 250 گرم
    ...خامه : 100 گرم
    ثعلب : 30 گرم
    گلاب : 35 گرم ( نصف استکان )
    وانیل (1/2 ق چ ) یا زعفران دم کشیده غلیظ : 1 قاشق چایخوری
    یخ نرم شده : زیاد

    طرز تهیه :
    شیر را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط میجوشانیم
    سپس زعفران و گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط شوند
    شکر و ثعلب را مخلوط میکنیم و کم کم به مخلوط شیر اضافه میکنیم و مداوم هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود.
    مایع بستنی را در ظرف فلزی ریخته میگزاریم خنک شود
    یک ظرف بزرگ یخ نرم شده آماده میکنیم
    بعد از خنک شدن ظرف فلزی بستنی را داخل ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را بگیرد و یک نوع حالت کشدار پیدا کند.
    سپس درب ظرف بسته و در فریزر گذاشته و بعد از 20 دقیقه ظرف بستنی را در می آوریم و دوباره اول با چنگال بعد با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود.
    خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر ۲ میلی متر بکشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید. پس از سفت شدن بستنی آن را با کاردک از سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده کنیم.
    زمان سرو می توانیم از پودر پسته و با یک قاشق سوپ خوری شربت آلبالو آن را تزیین کنیم.
     
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    آره منم خودم همین طور شیما جونم
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی شاه توتــــــــــ 

    مواد لازم:
     
    شاه توت : 450 گرم
     
    خامه پر چرب : 2 فنجان
     
    خامه کم چرب : 1 فنجان
     
    شکر : 2/3 فنجان
     
    زرده تخم مرغ : 4 عدد
     
    وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
     
    نمک :1/4 قاشق چایخوری
     
    طرز تهیه:
     شاه توت را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید و از صافی رد کنید ( من دونه هاشو هم دوست دارم )
     
    1 فنجان از خامه پرچرب را با شکر و خامه کم چرب در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مداوم هم بزنید تا روان شود و به حباب زدن بیفتد بعد شعله را خاموش کنید
     
    زرده ها را با وانیل و نمک را با هم با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود

    نصف مایه خامه داغ را روی زرده ها بریزید و تند تند هم بزنید وقتی مخلوط شد آن را روی بقیه مایه داغ بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند
     
    مایه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا حباب بزند بعد از صافی رد کنید و با بقیه ی خامه مخلوط کنید و صبر کنید تا در دمای محیط خنک شود.
     
    شاه توت را اضافه کنید و مایه را 4 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در بستنی ساز فریز کنید.
     
    پیش از سرو بستنی را 2-4 ساعت در فریزر قرار دهید.
     
    یا
     بستنی را در فریزر قرار دهید. هر 1 ساعت یك بار خارج كرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تكرار كنید.
     سپس 24 ساعت داخل فریزر بماند
     
     

  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    ممنون عزیزجونم
  • leftPublish
  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    نازلی
    یک ستاره ⋆|336 |1067 پست
    وای من بستنی شاه توت خیلی دوس د ارم .... تلفیق ملس و شیرین. مرسی
  • ۱۲:۰۴   ۱۳۹۲/۹/۲۰
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ووووووووووووووووووووووووای دلم خواست خیلی
    ساناز نکن اینکارارو عزیزم
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۲/۹/۲۰
    avatar
    ( زیبایی )
    کاربر فعال|109 |518 پست
    وای بستنی
    من خیلی بستنی شکلات تلخ و دوست دارم خیلی
  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۲/۹/۲۰
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    تو این سرما هم میچسبه
  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بستنی نسکافه

    درست كردن بستنى در منزل نه تنها يك سرگرمى به حساب مياد بلكه از نظر سلامت مواد غذايى به كار رفته بسيار با اهميت ميباشد.

    امروز شما را با طرز تهيه يك بستنى خوشمزه آشنا ميكنم تا با درست كردنش همه اعضاى خانواده به ويژه كوچولوهاى عزيز را خوشحال كنيد .

    مواد لازم :

    تخم مرغ. ٣ عدد ( زرده و سفيده را جدا كنيد)

    شكر. ١/٢ ليوان

    آب ليمو. ١ ق چ

    وانيل. ١/٢ ق چ

    شير ٣ ق غ داغ

    نسكافه. ١ ق غ

    پودر قند ١/٤ ليوان

    خامه. ٢٥٠ گرم

    طرز تهيه:

    زرده تخم مرغ را با شكر و وانيل خوب هم بزنيد تا كاملا روشن شود ( اگر از وانيل خالص استفاده ميكنيد مقدار آنرا نصف كنيد ) .

    شير داغ و نسكافه را با هم مخلوط كنيد و به زرده اضافه كنيد .

    سفيده را جداگانه بزنيد و پودر قند را به آن اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا كاملا فرم بگيرد و با وارونه كردن كاسه از ظرف نريزد خامه را به سفيده اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، سپس اين مخلوط را به زرده اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا يكنواخت شود .

    مايه را در كاسه اى كه بهتر است از جنس استيل باشد ريخته و در فريزر قرار دهيد تا كاملا بسته شود ، بعد از گذشت چند ساعت بستنى را سرو كنيد و از خوردن يك بستنى خوشمزه خانگى لذت ببريد .

    طرز تهیه انواع بستنی

  • ۱۷:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بستنی لیموترش

    مواد لازم:

    خامه ١ پيمانه

    ژلاتين. ٢ ورق

    آب ليموترش تازه. ١/٤ پيمانه

    سفيده تخم مرغ. ٢ عدد

    شكر. ٣/٤ پيمانه

    آب. ١/٢ ليوان

    شكر ١/٤ پيمانه

    طرز تهيه :

    در اين دستور دو ميزان شكر داريم كه مقدار اولى يعنى ٣/٤ پيمانه را با ميزان آب دستور و ژلاتين مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميدهيم و مراقبت ميكنيم كه سر نرود ٥ دقيقه ميجوشانيم تا مواد كاملا در آب حل شود . اين مايه را كنار ميگذاريم تا كاملا خنك شود سپس خامه و آب ليموترش را با آن مخلوط كرده در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد .

    سفيده تخم مرغ را با ١/٤ پيمانه شكر ( ميزان دوم شكر دستور ) با همزن خوب ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد .

    ظرف را از فريزر خارج كنيد و هم بزنيد تا از هم باز شود مخلوط سفيده را با آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد مايه بستنى را مجددا در فريزر قرار دهيد تا كاملا خودش را بگيرد .

    بستنى را با دستگاه مخصوص بستنى اسكوپ بزنيد و در ظرف قرار داده و تزئين كنيد .

    طرز تهیه انواع بستنی

  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بستنی توت فرنگی

    مواد لازم:

    خامه ١ پيمانه

    ژلاتين. ٢ ورق

    آب ليموترش تازه. ١/٤ پيمانه

    سفيده تخم مرغ. ٢ عدد

    شكر. ٣/٤ پيمانه

    آب. ١/٢ ليوان

    شكر ١/٤ پيمانه

    طرز تهيه :

    در اين دستور دو ميزان شكر داريم كه مقدار اولى يعنى ٣/٤ پيمانه را با ميزان آب دستور و ژلاتين مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميدهيم و مراقبت ميكنيم كه سر نرود ٥ دقيقه ميجوشانيم تا مواد كاملا در آب حل شود . اين مايه را كنار ميگذاريم تا كاملا خنك شود سپس خامه و آب ليموترش را با آن مخلوط كرده در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد .

    سفيده تخم مرغ را با ١/٤ پيمانه شكر ( ميزان دوم شكر دستور ) با همزن خوب ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد .

    ظرف را از فريزر خارج كنيد و هم بزنيد تا از هم باز شود مخلوط سفيده را با آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد مايه بستنى را مجددا در فريزر قرار دهيد تا كاملا خودش را بگيرد .

    بستنى را با دستگاه مخصوص بستنى اسكوپ بزنيد و در ظرف قرار داده و تزئين كنيد .

    طرز تهیه انواع بستنی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان