خانه
201K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۲/۳/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    دستور تهیه انواع سالادهای خوشمزه رو توی این تاپیک براتون میذارم.


    آموزش سالاد سزار، سالاد میوه، سالاد ایتالیایی، سالاد کلم، سالاد اندونزی و کلی سالادهای جدید و متنوع همگی توی این تاپیک. به همه صفحات این تاپیک سر بزنید.


    دستور تهیه انواع سالاد
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۷/۳/۱۳۹۲   ۱۰:۳۱
  • leftPublish
  • ۲۱:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سالاد_ذرت_( ذرت سالسا)

    مواد لازم :

    🔹کنسرو ذرت 2 پیمانه

    🔹پیاز (خرد شده) پیاز 1/2

    🔹فلفل (خرد شده) 1 عدد

    🔹گوجه فرنگی گوجه فرنگی 1 عدد

    🔹لیمو ترش 1/2

    🔹نمک به میزان دلخواه

    🔹فلفل چیلی (پودر شده) به میزان دلخواه

    طرز تهیه :

    همانگونه که در تصویر نیز مشاهده میکنید، تمامی مواد سالاد را خرد کرده ( مانند سالاد شیرازی) و سپس همه ی آنها را در درون کاسه ای باهم مخلوط میکنیم

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۲۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سالاد_لیوانی_با_کاهو_و_ژامبون 

    مواد لازم :

    کاهو : 1 عدد

    تخم مرغ آب پز : 5 عدد

    نخود فرنگی پخته شده : 1 لیوان

    ژامبون خرد شده : 8 ورق

    شکر : 2 قاشق

    پنیر چدار : 150 گرم

    فلفل دلمه ای خرد شده : 1 لیوان

    کرفس خرد شده : 1 عدد

    سس مایونز : 1 و نیم لیوان

    طرز تهیه :

    ابتدا برگ های کاهو را جدا کرده و بشویید . کاهوها را خرد کنید و در انتهای کاسه یا لیوان بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه ای روی کاهو بریزید. لایه ها باید به ترتیب کرفس خرد شده، نخود فرنگی، تخم مرغ قاچ شده، فلفل سبز و ژامبون می باشد. سس مایونز و شکر را مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بریزید. سالاد لایه ای کاهو و ژامبون آماده سرو است.  

    می توانید در این سالاد از پیاز هم استفاده کنید. 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۹:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    پنیر_و_سبزیجات_سالادی_خوشمزه 

    آماده سازی : 20 دقیقه

    موردمصرف : پیش غذا

    مواد لازم جهت تهیه ترین پنیر و سبزیجات برای 5 نفر :

     فلفل دلمه ای رنگی  1 عدد ( نصف زرد و نصف سبز )

     کدو سبز بزرگ و بلند 2 عدد

     گوجه فرنگی  1 عدد

     پودر ژلاتین 30 گرم

    مواد لازم برای تهیه کرم ریحان :

     پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم

    سیر  ۳ تا ۴ حبه

     ریحان یک دسته کوچک

     روغن زیتون  یک سوم پیمانه

    نمک و فلفل به میزان لازم

     

    طرز تهیه ترین پنیر و سبزیجات :

    برای تهیه ترین پنیر و سبزیجات ابتدا گوجه فرنگی ها را برش زده تخم آن را خارج کنید و به صورت فیله در آورید. فلفل دلمه ای های زرد و سبز را از تخم جدا کرده و صورت خلال در آورید.

    کدو ها را از طول به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر برش زده در کمی آب و نمک بپزید تا کمی نرم شود یا بخار پز کنید.

    نکته تهیه ترین پنیر و سبزیجات:

    در ترین پنیر و سبزیجات می توانید به جای کدو از خیار استفاده کنید. اگر خیار می گذارید به ورقه های نازک برش زده و کمی نمک دو طرف خیار بپاشید و بگذارید ۵ دقیقه با نمک بماند. بعد از آب و نمک آن را در بیاورید. این کار باعث می شود خیار نشکند.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۰۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    انواع سالاد

    سالاد تاکو کلاسیک

    این سالاد بسیار سریع آماده می‌شود. در تهیه آن از گوشت بوقلمون استفاده شده است که می‌توانید به جای آن از گوشت گوساله هم استفاده کنید.

    مواد لازم برای 4 نفر

    4 عدد نان تورتیلا گندم

    روغن350 گرم 

    گوشت چرخ‌کرده بوقلمون 

    یک عدد پیاز خرد شده

    یک حبه سیر رنده شده

    225 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی

    یک قاشق غذاخوری سرکه سیب

    نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز

    ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

    4 پیمانه کاهوی ریز شده

    ¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده

    ¼ پیمانه پیازچه خرد شده

    12 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی

    طرز تهیه

    برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند.  سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخ‌کرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.سس گوجه‌فرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. روی آنها پنیر و فلفل بپاشید و سرو کنید. 

    🎀🎀🎀🎀

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سالاد آلزارس

    امروز می‌توانید با محتویات ساده یخچالتان یک سالاد ساده و خوشمزه درست کنید. این سالاد به خاطر متحو یاتی که دارد می‌تواند مورد علاقه فرزندانتان نیز قرار بگیرد. سالاد «آلزارس» هر چند اسم سختی دارد اما درست کردن آن بسیار ساده است. 

    ● سالاد آلزارس

    مواد لازم

    ـ سیب‌زمینی خرد شده یک کیلو 

    ـ آب مرغ یک پیمانه 

    ـ لبوی رنده شده یک پیمانه 

    ـ تخم‌مرغ آب پز شده ۲ عدد 

    ـ خیارشور خرد شده یک پیمانه 

    ـ جعفری خرد شده یک دوم پیمانه 

    ـ سس مایونز یک پیمانه 

    ـ نمک و فلفل و آبغوره به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ابتدا سیب‌زمینی پخته شده را درون ظرفی ریخته، آب مرغ را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه ظرف را روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی در آب مرغ کمی بجوشد، سپس سفیده و زرده تخم مرغ آب پز شده را جداگانه رنده کرده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. نمک و فلفل را به همراه جعفری و آبغوره به سالاد افزوده و در پایان از لبو و خیارشور و سس مایونز برای تزئین استفاده کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • leftPublish
  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    سالاد نخود :

    نخود پخته۸۵۰ گرم

     گوجه فرنگی بدون دانه و خرد شده۴ عدد 

    تخم مرغ پخته پوست کنده و خرد شده۴ عدد

     پیاز قرمز خرد شده یا پیازچه ۱ فنجان

    جعفری تازه خرد شده۲ قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای تهیه سس سالاد نخود :

    روغن زیتون نصف فنجان 

    سرکه۴ قاشق غذاخوری 

    سیر له شده۳ حبه

     خردل۱ قاشق چایخوری 

    نمک۱ قاشق چایخوری 

    فلفل سیاه تازه نصف قاشق چایخوری 

    سس ایتالیایی نصف قاشق چایخوری

     

    * سس ایتالیایی نصف قاشق چایخوری (یا نصف قاشق چایخوری آویشن خشک یا یک قاشق چایخوری آویشن تازه ی خرد شده)

    طرز تهیه سالاد نخود :

    نخود، گوجه فرنگی و پیاز را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

    مواد لازم سس را داخل یک شیشه ریخته و درب آن را ببندید، بعد آن را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند. حالا سس را روی مخلوط نخود بریزید.

    شما می توانید سالاد را بدون سس برای شش ساعت (یا تا زمان سرو) داخل یخچال بگذارید.

    وقتی سالاد آماده سرو شد، علاوه بر سس، به آرامی تخم مرغ و جعفری را هم به آن اضافه کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    سالاد تخم مرغ :

    تخم مرغ پخته۱۲ عدد (این تعداد تخم مرغ برای ۴ تا ۶ نفره)

    پیازچه یک چهارم فنجان

     کرفس خرد شده نصف فنجان 

    فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف فنجان خردل۳ قاشق غذاخوری 

    سس مایونزیک سوم فنجان 

    سرکه۱ قاشق غذاخوری 

    سس تندچند قطره 

    پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

     

    طرز تهیه سالاد تخم مرغ :

    تخم مرغ ها را درشت خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه، کرفس و فلفل دلمه را هم به آن اضافه کنید.

    داخل یک کاسه کوچک، سس مایونز، خردل، سرکه و سس تند را مخلوط کرده و بعد به آرامی این سس را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. در آخر هم پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

    بهتر است که این سالاد خنک سرو شود.

     

    نکته:

    برای پخت تخم مرغ می توانید این روش را امتحان کنید. یک قابلمه برداشته و به مقدار یک اینچ آب داخل آن بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن قرار بدهید. بگذارید آب جوش بیاید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و درب ظرف را بگذارید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کرده تا تخم مرغ ها بپزند

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو 

     مواد لازم:

    ۴ تا ۵ عدد لبو (بدون ساقه و برگ)

    ۲ عدد پرتقال (پوست کنده)

    مقداری برگ منداب

    مقداری پیاز قرمز

    یک چهارم فنجان گردوی خرد شده (اختیاری)

     مواد لازم برای تهیه سس:

    یک چهارم فنجان سرکه

    یک چهارم فنجان روغن زیتون

    یک چهارم قاشق چایخوری خردل خشک

    نمک و فلفل

    در یک شیشه کوچک، تمام این مواد را با هم مخلوط کنید. خردل در این سس باعث ثبات آن می شود.

     طرز تهیه:

    لبوها را با پوست بپزید. ترجیحا این کار را با جوشاندن آن انجام دهید. به این صورت که لبو را داخل یک قابلمه ریخته و روی آن آب ریخته و اجازه دهید جوش بیاید، بعد باید برای سی دقیقه به آرامی بجوشد تا بتوان چنگال را به راحتی درون آن فرو کرد. همچنین می توانید لبو را با پوست داخل فویل آلومینیومی پیچیده و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت). بعد از پخت لبوها، اجازه دهید به دمای اتاق برسند و بعد پوستشان را جدا کنید. حالا لبوها را به چهار قسمت تقسیم کرده و آنها را داخل یک کاسه بریزید. نیمی از سسی که درست کرده اید را روی آن بریزید.

    حالا سالاد را با موادی که گفته ایم درست کنید. اگر می خواهید کمی رنگ به سالادتان اضافه شود، چند تکه پرتقال را به عصاره لبو (داخل کاسه ای که لبوها درون آن بوده اند) بریزید. اجازه دهید پرتقال رنگ لبو را جذب کند و از آن برای سالادتان استفاده کنید. حالا باقی مانده سس را روی سالادتان بریزید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۷:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سالاد ترب و ارده 

    چي لازم دارم:

    ترب 300 گرم 2-3 عدد

    ارده 1 ليوان 200 ميلي ليتر

    جعفري خرد شده 2 قاشق

    نمک مقداري

    سير 1 حبه

    رويه:

    سير و پاپريکا

    چطوري درست کنم:

    پوست ترب هارا ميگيريم و رنده ميکنيم و در يک کيسه تميز آبش را ميگيريم اول در يک ظرف ارده را ريخته داخلش ترب رنده شده را ريخته, سير کوبيده شده, نمک و جعفري و آب ليمو را ريخته و مخلوط ميکنيم سپس در ظرف ريخته رويش سماق مي ريزيم 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    سالاد_پاستا_مدیترانه_ای

    موادلازم :

    ماکارونی فرمی ( پروانه ای ) 300 گرم

    گوجه فرنگی 3 عدد متوسط یا 10 عدد گیلاسی

    برگ ریحان تازه به مقدار دلخواه

    زیتون ( ترجیحا سیاه ) هسته گرفته شده 200 گرم

    تن ماهی یک عدد

    دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

    پنیر موزارلا 100 گرم

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهيه :در قابلمه ای مقدار کافی آب بریزید و بگذارید به جوش بیاد. وقتی به قل قل افتاد مقداری نمک و یک قاشق روغن در اون بریزید و ماکارونی فرمی ها رو در اون بریزید تا حدود یک ربع کاملا بپزه

    گوجه فرنگی ها رو شسته و به اندازه های دلخواه خرد میکنیم، زیتون ها رو هم حلقه حلقه خرد میکنیم ،پنیر رو به شکل مکعب های کوچک خرد میکنیم ، روغن تن ماهی رو به همراه روغن زیتون در ظرفی میریزیم ، گوجه ها رو به همراه ریحان که با دست تکه تکه کردیم اضافه میکنیم ،ماکارونی ها رو که تا حالا باید پخته باشن آبکش میکنیم ، مخلوط گوجه فرنگی ها و زیتون رو اضافه میکنیم تن ماهی و پنیر ها رو اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. به همین سادگی سالاد پاسا مدیترانه ای رژیمی و کم کالری شما حاضراست 

    این غذا رو میشه به عنوان وعده اصلی شام استفاده کرد. برای ناهار افراد در حال رژیم هم انتخاب خیلی خوبیه.نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • leftPublish
  • ۰۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سالاد استونا

    مواد لازم:

    کاهو:100گرم

    کلم بروکلی:100گرم

    گل کلم:100 گرم

    آبلیمو:2قاشق غذاخوری

    نعناع خشک:یک قاشق چایخوری

    کرفس:3ساقه

    هویج:2عدد

    روغن زيتون و سرکه سیب:از هر کدام 3قاشق

    طرز تهيه:

    1. ابتدا سبزیجات را کاملا شسته در ظرفی کاهو چینی را پس از ورق کردن دورتادور ظرف بچینید.

    2. کلم برکلی، گل کلم، کرفس و هکیح را درشت خرد کرده و در ظرف بریزید سپس سس را روی آن ریخته سرو کنید.

    3. برای درست کردن سس، سرکه سیب، آبلیمو، روغن زیتون و نعنا را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید سپس روی سالادبریزید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    تهیه شارلوت سالاد الويه

    نان باگت روباز مي كنيم وسرو تهش رو ميبريم و با وردنه صاف مي كنيم سس رو با اب لبو مخلوط مي كنيم و روي نون مي ماليم ژامبون رو هم روي سس ها ميگذاريم و بعد رول مي كنيم . دور رول رو با نايلون صفت ميپوشونيم و ميگذاريم درون يخچال و سالاد الويه رو درست مي كنيم.

     

    الويه ك آماده شد نون ها رو از يخچال بيرون آورده و برش ميزنيم تا مدل رولت شود، ته يه ظرف بزرگ رو با نايلون مي پوشونيم و رولت هارو ته ظرف و دور تادورش ميچينيمو بعد الويه رو روش مي ريزيم.

     

    ميتونيم مقداري از رولت ها رو نگه داشته و در انتها روي الويه رو هم باهاش بپوشونيم. بعد از يه مدت كوتاه ظرف رو توي يك سيني بزرگ بر مي گردونيم و نايلونش رو بر ميداريم.

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    چه ایده های خوبی دوست داشتم مرسی عالی بود
  • ۲۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سالاد ماکارونی مدیترانه ای

    ماکارونی ها را با آبی که در آن آویشن ریخته اید بپزید و آبکش کنید. در کاسه بزرگی تمام مواد سالاد را مخلوط کرده ماکارونی را به آن بیفزایید.

    مواد لازم:

    ماکارونی به اشکال دلخواه: ۲۰۰ گرم

    گوجه فرنگی خلال شده:۱ عدد

    ژامبون گوشت مکعبی خرد شده: ۲ الی ۳ برش

    زیتون سبز بدون هسته: حدود ۲۰ عدد

    نخودفرنگی پخته: ۱۰۰ گرم

    فلفل دلمه ای سبز خلال شده باریک: ۱ عدد

    آویشن: ۲/۱ قاشق چایخوری

    پنیر گودا مکعبی خرد شده: ۵۰ گرم

    مواد لازم برای سس:

    روغن: ۲ قاشق غذاخوری

    سرکه:۱ قاشق چایخوری

    آبلیمو:۱ قاشق چایخوری

    روغن زیتون: ۱ قاشق

    نمک و فلفل: به مقدار لازم

    طرزپخت:

    ماکارونی ها را با آبی که در آن آویشن ریخته اید بپزید و آبکش کنید. در کاسه بزرگی تمام مواد سالاد را مخلوط کرده ماکارونی را به آن بیفزایید. در کاسه دیگر تمام مواد سس را مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد ریخته،آن را هم بزنید. بهتر است سالاد را قبل از مصرف، ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه آن جا بیفتد.

    در صورت تمایل می توان جعفری ریز شده را نیز به سالاد اضافه کرد.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سالاد پاستا با مرغ و فلفل کبابی 

    کلم بروکلی (خرد شده) 6.5 فنجان

    پاستا (پاستای پاپیونی) 225 گرم

    سس آلفردو (یا هر سس دلخواه - خنک شده در یخچال) 2/3 فنجان

    فلفل دلمه ای (فلفل دلمه ای قرمز کبابی و خرد شده) 200 گرم

    نمک 1/4 قاشق چای خوری

    سینه مرغ (پخته و خرد شده - خنک شده در یخچال) 170 گرم

    ذرت 310 گرم

    طرز تهیه:

    پاستا را در آب بپزید تا نرم شود و در 3 دقیقه آخر ذرت را اضافه کنید. سپس با آب سرد آبکش کرده، کنار بگذارید.

    در یک کاسه کوچک، سس آلفردو، فلفل دلمه ای و نمک را مخلوط کنید.

    در کاسه بزرگی، پاستا، ذرت، کلم بروکلی و مرغ را مخلوط کنید. سپس مخلوط فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

    می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده، در یخچال بگذارید. 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۸:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    سالاد_کاهو_با_مرغ 🌽

    🔴 مواد لازم 🔴

    ۲۵۰ گرم سينه مرغ

    ۱ عدد کاهوى کوچک

    چند ساقه جعفرى

    ۱ استکان گوجه خشک شده يا دوعدد گوجه تازه

    ۲ عدد فلفل دلمه اى قرمز کباب شده

    نصف ليوان خيار شور خرد شده

    ۱۰۰ گرم  ذرت بخار پز

    جوانه سويا

    روغن زيتون

    آبليمو

    نمک، فلفل سياه

    🔵 طرز تهیه 🔵

    سينه مرغ را کبريتى خرد کرده با کمى روغن زيتون ونمک، فلفل مخلوط کرده در فر کباب کنيد.

    کاهو را شسته خشک کنيد، همه مواد جز جوانه سويا را خرد کرده با روغن زيتون نمک و آبليمو خوب مخلوط کنيد رويش تکه هاى مرغ کبابى و جوانه سويا ريخته سرو کنيد.

    نوش جان 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۹:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜سالاد گل کلم و قارچ  کبابی با سرکه بالزامیک

    مواد لازم:

    • نصف یک گل کلم کوچک
    • ۳۰ گرم قارچ خرد شده
    • یک فنجان بلغور(به خوبی شستشو دهید)
    • سه چهارم فنجان آب
    • یک قاشق غذاخوری روغن مایع
    • نصف قاشق غذاخوری آویشن تازه
    • یک چهارم فنجان گردو خرد شده(در اندازه بزرگ) و سرخ شده
    • یک چهارم فنجان پنیر فتا
    • یک چهارم فنجان سرکه بالزامیک
    • نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    گل کلم و قارچ را با کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید. سپس اگر مایل بودید، آن ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت حرارت دهید تا کبابی شوند.

    بلغور را با آب بپزید، وقتی آب جوش آمد، بلغور را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی شعله کم، حرارت دهید، تا آب را به خود جذب کند. سپس آنرا از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه به حال خود بگذارید تا سرد شود.  همه مواد را با هم مخلوط کنید و گردو، پنیر فتا و سرکه را به آن ها اضافه کنید، سالاد آماده سرو کردن می باشد.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۸:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    سالاد الویه مخصوص روسیه

    سیب زمینی 2 عدد  .  هویج 2 عدد  .  تخم مرغ 8 عدد  .  خیارشور 8 عدد  .  کالباس 250 گرم

    نخود فرنگی پخته یا کنسروی 1 لیوان  .  پیازچه خرد شده 1/2 لیوان  .  سس مایونز 1 لیوان

     

    الویه

     

    سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و مکعبی خرد کنید ، تخم مرغ و هویج را بپزید و مکعبی خرد کنید ، خیارشور و کالباس را نیز به صورت مکعبی خرد کنید.

    نخود فرنگی ، سیب زمینی ، تخم مرغ ، هویج ، کالباس ، خیارشور و پیازچه خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و نمک ، فلفل و سس مایونز را اضافه کنید ، مخلوط نمایید تا سس با مواد ترکیب شود ، سالاد را 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.

     

    نکته ها : اگر میخواهید سالاد را چند ساعت بعد مصرف کنید مواد را داخل ظرف دربسته در یخچال بگذارید و در زمان سرو سس مایونز را اضافه نمایید ، میتوانید مقدار سس را بیشتر کنید.

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    سالاد وردورا

    ایتالیایی

    مواد لازم:

      پیاز: یک عدد متوسط

      پیازچه و شاهی: 20 گرم

     هویج رنده شده: یک چهارم یک عدد هویج

     فلفل سبز: یک عدد متوسط 

    گوجه فرنگی: یک عدد درشت

      قارچ: یک عدد درشت

      روغن زیتون: 10 گرم

     برگ آویشن و پنیر پارمسان به مقدار لازم

      نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

    روش تهیه: 

     پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کرده، پیازچه و شاهی را پس از شستن حسابی آبکش می‌کنیم تا وجود آب طعم سالاد را برنگرداند، هویج را حتما رنده کنید، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقه‌ای خرد کنید و همچنین روغن زیتون، آویشن و نمک  فلفل را کنار دستتان داشته باشید، در ظرفی جداگانه روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده سپس پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را بر روی هم چیده، سپس پیازچه و شاهی را لابه لای آنها قرار داده و پس از پخش کردن هویج رنده شده بر روی سالاد، سس روغن زیتون را به صورت قطره‌ای بر سطح سالاد نپاشید. پس از این مرحله مقدار مختصری پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد ریخته و سالاد را میل کنید.

    نکته: 

    ترکیب سرکه بالزامیک و روغن زیتون همیشه جواب داده است در صورت دوست داشتن طعم سرکه بالزامیک، اضافه کردن آن به این سس طعم خوشایندی را ایجاد خواهد کرد.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    🍴 سالاد موزارلا با میوه های زمستانه

    ✨نکاتی در رابطه با تهیه این سالاد :

    ۱- پرتقال را کامل پوست بکنید. سپس پره های پرتقال را به صورت فیله از آن خارج کنید و  هر فیله را افقی برش دهید.

    ۲- انار را دانه کنید.

    ۳- در صورت تمایل و دسترسی، برای سرو بر روی سالادتان برش های پنیر پکورینوی خامه ای (creamy pecorino) قرار دهید. می توانید به جای آن از پنیر پارمزان استفاده کنید.

    ✨مواد اولیه :

    ✏️ منداب ۱۰۰ گرم

    ✏️ پرتقال خونی ۲ عدد

    ✏️ انار ۱ عدد

    ✏️ آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

    ✏️ روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

    ✏️ نعناع ۱ مشت

    ✏️ پنیر موزارلا ۴ عدد

    ✏️ پنیر پارمزان برای تزیین

    🍴دستورالعمل :

    ۱- برای تهیه سس آب لیمو، روغن زیتون و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید.

    ۲- برگ های منداب و نعناع را به همراه برش های پرتقال خونی در سس بریزید و با هم ترکیب کنید.

    ۳- از این مواد در ۴ بشقاب به میزان مساوی قرار دهید. پنیر موزارلا ها را از وسط باز کنید و در هر ظرف یکی بگذارید. 

    ۴- بر روی آن ها فلفل سیاه بپاشید و از دانه های انار بر روی آن ها بریزید. همچنین بر روی آن ها اندکی روغن زیتون بریزید و در صورت تمایل برش های پنیر پارمزان بر روی آن ها قرار دهید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان