خانه
18.7K

آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    در این صفحه طرز تهیه انواع غذا ، دسر ، نوشیدنی گذاشته می شود با این تفاوت که این طرز تهیه غذاها از صفحه اینستاگرام آشپزهای معروف و خوب گذاشته می شه و در آخر هر طرز تهیه اسم  و صفحه اینستاگرام آشپز معرفی می شود.

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    دونات كدوحلوايي

    پوره كدوحلوايي : يك پيمانه
    شكر :سه چهارم پيمانه
    شكر قهوه اي : دو قاشق چايخوري
    تخم مرغ :دوعدد
    ارد سفيد : يك پيمانه
    زنجفيل : يك هشتم قاشق چاي خوري
    جوز بويا : يك هشتم قاشق چايخوري
    بيكينگ پودر : سه چهارم قاشق چايخوري
    روغن مايع : يك چهارم پيمانه
    تهيه پوره كدو حلوايي درون كانال تلگرام موجود است .

    شكر ،تخم مرغ ، روغن مايع و جوز بويا و زنجفيل را كاملا زده تا روشن شود و كاملا بافت ان حجيم شود بعد پوره كدو حلوايي را به ان اضافه كرده و مخلوط ميكنيم ، ارد و بيكينگ پودر را الك كرده و به مواد فوق به ارامي اضافه ميكنيم .

    قالب دونات ها را كمي با فرچه يا اسپري روغن چرب كرده و از مواد دونات داخل ان ريخته و درون فر با حرارت صدو هشتاد درجه به مدت بيست و پنج دقيقه قرار ميدهيم .
    در انتها دونات ها را قبل از اينكه كاملا سرد شود درون شكر و دارچين غلطانده و سرو ميكنيم . * در صورت در دسترس نبودن قالب دونات مي توان مواد را درون قالب هاي مافين يا قالب هاي ساده و طرح دار ريخت * در صورت عدم دسترسي به شكر قهوه اي ميتوان ان را از دستور حذف كرد


    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام:wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    اضافه هاي خميرهاي شيريني پزي كه معمولا تكه شده و كم كاربرد هستند را داخل فر گذاشته (اضافه خمير ميل فوي را نيز ميتوان درون تابه اي نيز حرارت داد ) و بعد از پخت كوتاه ان ها رادرون شكر كاراملي كرده و با انواع ميوه ها يا در كنار بستني يا لابلاي كرم ،خامه ،پودينگ ،شكلات براي صبحانه يا ميان وعده سرو كنيد


    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۸/۴
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    آشپزی لبنانی
    آشپزی لبنانی شامل نشاسته، غلات کامل، سبزیجات و ماهی میباشد. گوشت سفید به مراتب بیشتر از گوشت قرمز مورد مصرف بوده و اگر بنا به مصرف گوشت قرمز باشد گوشت گوسفند در نواحی ساحلی و گوشت بز در نواحی کوهستانی معمول تر است - از سیر، روغن زیتون و آبلیمو در بيشتر خوراک ها استفاده میشود
    - سبزیجات و ادويه ها بخش مهمی از این آشپزی هستند و تازگی مواد اولیه مورد استفاده بسیار اهمیت دارد
    - مانند بیشتر کشورهای مديترانه ای رژيم غذايي توسط هر فصل دیکته میشود

    مزه، بخش مهمی از میز هر وعده را تشکیل میدهد، مزه آرایش ظروف کوچکی است که مهمان آرایش رنگ، طعم، عطر و تنوع را در آنها میبیند.

    مزه گاه به سادگی میتواند ترشی سبزیجات ،حمص و بابا غنوش و تکه ای نان باشد . گاه نيز تكميل تر و حاوي انواع سالاد ، غذاهاي دريايي نيز مي باشد

    فرهنگ غذايي لبناني مجموعه ای از رسپی های مناطق مختلف لبنان است که هر رسپی بازتاب فرهنگ و رسوم آن منطقه مي باشد ، نحوه سرو بشقاب هاي مزه كه گاها شامل تكه هاي كوچك گوشت يا مرغ گريل شده مي باشد ، برگرفته از فرهنگ سرو خوراك درون خانواده ها مي باشد كه در كافه ها و رستوران ها به تدريج مرسوم گشته است. * بي مناسبت نيست بدانيد واژه Mezze  برگرفته از كلمه مزه پارسي است كه در دوران عثماني از آشپزي تركي به اشپزي لبنان راه يافته است

    آشپز :ستایش فرجی

    اینستاگرام:wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۸/۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    ‎Almond Milk
    کسانی که به دنبال فراورده شیر هستند شاید اگر
    با شیر بادام مواجه شوند کمی تعجب می کنند. آیا شیر بادام مفید است؟ اگر شما هم یکی از آن هایی هستید که خواص درمانی مواد غذایی که در رژیم روزانه خود قرار می دهید برایتان اهمیت دارد يا اگر  گیاهخوار هستید  و یا حساس به لاكتوز شیر در هر صورت شیر بادام یک جایگزین بسیار مناسب می باشد.
    پيشنهاد ميكنم این نوشیدنی را از دست ندهید. ‎شير بادام منبع ويتامين ها و آنتی اکسیدان است و براي درخشندگي پوست و شفافيت ان بسيار مناسب است . ‎شیر بادام همچنين دارای کلسترول خوب است و کلسترول بد را کاهش می دهد و در رژیم های گوناگون برای کاهش وزن و لاغر شدن شیر بادام در برنامه غذایی اصلی روزانه نقش مهمي را ايفا ميكند

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۴/۸/۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    (Falafel~ Fried Chickpea Patties )
    فلافل گوله سرخ شده نخود است ، جمع مكسر فلفل است و برگرفته از پلپل فارسي ، علت نامگذاري ان وجود فلفلي است كه در خوراك استفاده شده و به علت طعم تند ان درشهرهاي جنوب كشورمان بسيار پرطرفدار است علاوه بر ايران در كشورهاي خاورميانه جز غذاهاي سنتي محسوب مي شود .
    فلافل بسته به تنوع ذائقه ها دستخوش تغييراتي شده بطور مثال در مصر بجاي نخود "باقالي "جايگزين شده و در بيروت مخلوط نخود و سبزيجات معطر و عراق و سوريه مخلوط نخود و كنجد استفاده مي شود
    نخود به علت وجود كلسيم ، اهن ، فسفر ، ويتامين A ,B1B2 ارزش غذايي فلافل را بالا مي برد . ---
    نخود خيس كرده :دو پيمانه
    ارد نخودچي : سه قاشق غذاخوري
    بيكينگ پودر : يك قاشق چايخوري
    مخلوط ادويه (پودر زيره ، پودر انبه ، پودر تخم گشنيز ،پودر فلفل قرمز ، نمك ) به مقدار لازم
    سركه سفيد يك قاشق غذاخوري - اب يك چهارم پيمانه
    سير چهار حبه
    پياز خرد شده : يك عدد متوسط
    نخود ها را به مدت دو روز خيس كرده به تناوب اب ان را عوض كرده - بعد از دو روز پوست نخود را به فشار مختصري جدا كرده سپس ان را به همراه پياز و سير و مابقي مواد ميكس كرده و به مدت سه تا چهار ساعت درون يخچال استراحت ميدهيم ،سپس ان ها را درون روغن سرخ ميكنيم . نكته : بجاي بيكينگ پودر مي توان از مغز نان باگت/تست خيس كرده هم استفاده كرد. - استفاده از بيكينگ پودر باعث پوك شدن و تردي فلافل مي شود
    - وجود زيره باعث جلوگيري از نفاخ بودن نخود ها مي شود .
    - در دستور اصلي فلافل از سيب زميني يا تخم مرغ براي منسجم كردن فلافل استفاده نمي شود . استراحت مواد فلافل درون يخچال- وجود ارد نخودچي و گرفتن اب پياز باعث مي شود مايع فلافل كاملا منسجم شود

    آشپزی اینستاگرامی

  • leftPublish
  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۴/۸/۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    Tomato and Coriander Mexican Rice
    دمي گشنيز و گوجه فرنگي مكزيكي تركيب (برنج- سير- پياز- گوجه فرنگي- گشنيز-نخودسبز- فلفل سبز و قرمز تند- اب مرغ/گوشت )

    اين دمي را در مكزيك معمولا به عنوان يك دور غذاي مستقل و يا پيش از غذاي اصلي ميخورند همچنين ان را با مرغ - گوشت يا ماهي سرخ شده هم سرو ميكنند. ---------- تجربه : جايگزين كردن اب مرغ با شير نارگيل و استفاده از ادويه Garam Masala هندي ،تلفيق خوبي از تركيبات اشپزي شرقي و امريكاي جنوبي بود

    آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۸/۱۰
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    كوكوي كنگر
    کنگر گياهي خودرو كه در اواسط فروردين دردامنه کوه ها و دشت ها دیده می شود. کنگر دارای تیغ های ریز و ساقه‌های ضخیم تا حدي شبیه به کرفس كه دارای فیبر ولی فاقد کالری است همچنین پتاسیم موجود در این گیاه بسیار زیاد است. این گیاه باعث كاهش كلسترول و تری‌گلیسیرید خون ميشود همچنين دارای طبیعتی گرم و خشک بوده و به همین علت بهتر است با ماست مصرف شود.
    ساقه هاي کنگر را هم به صورت خام و هم پخته می توان مصرف کرد. از كنگر می توان در تهيه خورش، سالاد ،سوپ ،كوكو استفاده کرد . (توصيه شده افراد با ناراحتی‌های كلیوی و مشكلات كبد و بيماران مبتلا به سنگ كیسه‌ صفرا ، از مصرف آن صرف‌نظر كنند) - كوكو از مخلوط كردن كنگر پخته و پوره شده، شويد تازه و خرد شده ، تخم مرغ ، زرچوبه ، نمك و فلفل تهيه مي شود

    آشپز :ستایش فرجی

    اینستاگرام:wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۴/۸/۱۰
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    رشته پلو
    Reshteh Polow ~ Persian Rice with Noodles

    از جمله غذاهاي سنتي و اصيل ايراني است كه بنا بر فرهنگ و رسوم هر يك از شهرهاي كشورمان با نيت و تفكر به دست امدن رشته كار ،بخت ، زندگي و... در شب هاي مختلفي چون : شب بله برون - شب چهارشنبه سوري - شب عيد-روز سال نو - اولين شنبه سال جديد تهيه مي شود . و بسته به ذائقه و رسوم هر خانواده با خرما - كشمش يا مخلوط هردو -گردو و پياز سرخ شده -خلال پسته و پوست پرتقال - كوفته ريزه (گوشت قلقلي) - مرغ - بادمجان سرخ شده - غيسي و برگه زردالو - ماهي شكم پر يا دودي -خورش قيمه - گوشت ماهيچه سرو مي شود . - هنگام دم كشيدن برنج مي توان از پودر دارچين- محلول زعفران دم كشيده- كره يا روغن كرمانشاهي براي معطر شدن ان استفاده كرد

    آشپز :ستایش فرجی

    اینستاگرام:wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۲۰:۲۳   ۱۳۹۴/۸/۱۰
    avatar
    گلد
    کاربر جديد|0 |4 پست
    زیباکده
    نگار اسدی : 

    ‎Almond Milk
    کسانی که به دنبال فراورده شیر هستند شاید اگر
    با شیر بادام مواجه شوند کمی تعجب می کنند. آیا شیر بادام مفید است؟ اگر شما هم یکی از آن هایی هستید که خواص درمانی مواد غذایی که در رژیم روزانه خود قرار می دهید برایتان اهمیت دارد يا اگر  گیاهخوار هستید  و یا حساس به لاكتوز شیر در هر صورت شیر بادام یک جایگزین بسیار مناسب می باشد.
    پيشنهاد ميكنم این نوشیدنی را از دست ندهید. ‎شير بادام منبع ويتامين ها و آنتی اکسیدان است و براي درخشندگي پوست و شفافيت ان بسيار مناسب است . ‎شیر بادام همچنين دارای کلسترول خوب است و کلسترول بد را کاهش می دهد و در رژیم های گوناگون برای کاهش وزن و لاغر شدن شیر بادام در برنامه غذایی اصلی روزانه نقش مهمي را ايفا ميكند

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

    زیباکده

    سلام و خسته نباشید

    میشه طرز درست کردن شیر بادام رو توضیح بدین-؟

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۸/۱۱
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    زیباکده
    گلد : 
    زیباکده
    نگار اسدی : 

    ‎Almond Milk
    کسانی که به دنبال فراورده شیر هستند شاید اگر
    با شیر بادام مواجه شوند کمی تعجب می کنند. آیا شیر بادام مفید است؟ اگر شما هم یکی از آن هایی هستید که خواص درمانی مواد غذایی که در رژیم روزانه خود قرار می دهید برایتان اهمیت دارد يا اگر  گیاهخوار هستید  و یا حساس به لاكتوز شیر در هر صورت شیر بادام یک جایگزین بسیار مناسب می باشد.
    پيشنهاد ميكنم این نوشیدنی را از دست ندهید. ‎شير بادام منبع ويتامين ها و آنتی اکسیدان است و براي درخشندگي پوست و شفافيت ان بسيار مناسب است . ‎شیر بادام همچنين دارای کلسترول خوب است و کلسترول بد را کاهش می دهد و در رژیم های گوناگون برای کاهش وزن و لاغر شدن شیر بادام در برنامه غذایی اصلی روزانه نقش مهمي را ايفا ميكند

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

    زیباکده

    سلام و خسته نباشید

    میشه طرز درست کردن شیر بادام رو توضیح بدین-؟

    زیباکده

    نحوه تهيه شير هاي مختلف مثل شير سويا و شير جو و ... پ

    تهيه شير بادام
    شير سويا
    شير برنج
    شير نارگيل
    شير جو

    شبيه به همين روشي كه توضيح دادم تهيه ميشه اما براي تهيه شير سويا روش كار در انتها به لحاظ جوشاندن ان مقداري متفاوت است

    لوبيا سويا رو از شب قبل تا صبح در آب خيس ميكنيم بعد ازاينكه بافت ان تا حدي نرم شد به همراه آب داخل مخلوط كن ريخته و از صافي رد ميكنيم. سپس به مدت پانزده تا بيست دقيقه كاملا جوشانده تا پروتئين موجود در شير سويا براي انسان قابل هضم شود بعد از اينكه سرد شد اماده ميل كردن است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان