خانه
4.66K

آشپزی با مرغ

  • ۱۶:۰۳   ۱۳۹۴/۶/۲۹
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    آشپزی با مرغ

    مرغ با چاشنی سبزی های معطر

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1- مرغ کوچک 2عدد               هر کدام یک کیلوگرم (که به دو قطعه خرد شوند)

    2- کره                                 1/2 فنجان

    3-جعفری تازه خرد شده        1/2 فنجان

    4- پیازچه خرد شده             4 قاشق غذاخوری

    5- ترخون خشک                1 قاشق چایخوری

    6- نمک و فلفل                   به مقدار کافی

    7-نان تست

    8- ترشی زردآلو یا هلو         4 قاشق غذاخوری

    این یک نوع غذای بهاری میباشدکه با انواع سبزیهای تازه سرو میشود.شما میتوانید به عنوان چاشنی غذا از سس خردل و ترب کوهی و سس جعفری استفاده کنید.

    طرز تهیه :

    کباب پز را گرم کنید.مرغ را تمیز کنید و چربی اضافی آن را بگیرید.در کاسه کوچکی کره،جعفری،پیازچه،ترخون ،نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید.پوست مرغ را کمی شل و آزاد کنید بطوریکه تمام سینه مرغ را دربرگیرد.1 قاشق غذاخوری چاشنی کره و سبزی های معطر را بین گوشت و پوست هر نیم مرغ بریزید(جهت لذیذتر شدن ).

    باقی مخلوط کره را گرم کنید و مقداری از آن را در دو طرف هر نیمه مرغ بمالید.مرغها را طوریکه پوست آنها به سمت پایین باشد در ظرف نسوزی قرر دهید و به مدت 15 دقیقه روی کباب پز سرخ کنید.مرغها را برگردانید تا پوست آنها به سمت بالا قرار گیرد و آنها را با باقی مخلوط کره که گرم کردید چرب نمایید و به مدت 12 دقیقه دیگر روی کباب پز سرخ کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید. نان تست هایی را که با کره چرب کرده اید در دیس بچینید و 1 قاشق غذاخوری از ترشی زردآلو روی هر قطعه نان بمالید،هرنیم مرغ را روی یک قطعه نان بگذارید و سرو نمایید.

    آشپزی با مرغ

    ویرایش شده توسط کدبانو در تاریخ ۲۹/۶/۱۳۹۴   ۱۶:۰۴
  • leftPublish
  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۴/۶/۳۰
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۴/۶/۳۱
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    جوجه کباب

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1-سینه مرغ                             2قطعه درسته

    2-روغن زیتون                           1 فنجان

    3-سیر                                    4 حبه که از وسط نصف شود

    4-سس سویا                          2 قاشق غذاخوری

    5-ریحان تازه خرد شده              1/2 فنجان(30 گرم)

    6-قارچ تازه خرد شده                 8 عدد

    7-پیاز(حلقوی خرد شود)           1 عدد        

    8-نمک و فلفل                         به مقدار کافی

    9-ریحان یا نعناع تازه                 3 شاخه برای تزیین

    میتوانید این غذا را با سبزی های تازه متنند کدو، فلفل دلمه ای و... سرو نمایید.

    اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید آنهرا کاملا خیس کنید و از تماس مستقیم با شعله آتش دورنگه دارید.برای چاشنی کباب میتوانید از سس گوجه فرنگی و یا سس فلفل دلمه ای (که به طور جدا گانه تاپیک سس ها راخواهم زد)ستفاده نمایید.همچنین در صورت تمایل میتوانید جوجه ها را با سیخ روی دیس برنج سرو نمایید.

    طرز تهیه :

    کباب پز را آماده کنید.سینه را پوست بکنید و استخوان آن را جدا کنید و گوشت آن را به قطعات پنج سانتیمتری خرد کنید که در پایان 22 قطعه گوشت خواهید داشت.

    در کاسه بزرگی روغن ،سیر، سس سویا،ریحتن خرد شده و آب نصف لیمو ترش را با هم مخلوط میکنیم و مرغها و سبزیهارا به این مخلط کاملا آغشته کنید سپس به ترتیب مرغها، قارچ و پیازها را به 8 سیخ بکشید و مخلط روغن را نگه دارید.

    سیخه را در ظرف نسوزی بچینید و آنطوری که 10 سانتی متر با شعله فاصله داشته باشد روی کباب پز قرار دهید.سیخها را برگردانید و گاهی آنها را با مخلوط روغن چرب کنید و به مدت 12-10 دقیقه سرخ کنید تا کاملا ترد و طلایی شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید. آب باقی لیموترش ها را روی مرغه و قارچ ها بریزید و آن را با سبزی های معطر تزیین کنید و سر نمایید.

    آشپزی با مرغ

  • ۱۸:۳۶   ۱۳۹۴/۶/۳۱
    avatar
    Komo
    کاربر فعال|1399 |934 پست
    بسیار عالی
  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۷/۱
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    مرغ سرخ شده با چاشنی سرکه

    مواد لازم : (برای 6-4 نفر)

    1-مرغ                                 2عدد هرکدام 1/25 کیلوگرمی که به دو قطعه خرد شود

    2-روغن کنجد                       1/4فنجان (60 میلی لیتر)

    3-روغن زیتون                      1/4 فنجان(60 میلی لیتر)

    4-خردل                               1 قاشق غذاخوری

    5-نان خشک                       1فنجان (120 گرم)

    6-نمک و فلفل                     به مقدرار کافی

    7-کاهو                             1 عدد که برگ برگ شود

    مواد لازم برای چاشنی سرکه با نعناع:

    1-روغن کنجد                     1/2 فنجان (125 میلی لیتر)

    2-سرکه                            1/4فنجان (60 میلی لیتر)

    3-نعناع تازه خرد شده          2 قاشق غذاخوری

    4-سس سویا                    1 قاشق غذاخوری

    5-گشنیز خشک                1/2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

    کباب پز را گرم کنید. مرغ را تمیز کنید و چربی های اضافی آن را بگیرید.در کاسه کوچکی روغن کنجد، روغن زیتون و خردل را با هم مخلوط کنید و مرغها را با مقداری از این مخلوطچرب کنید و طوری که وست آنها به سمت پایین باشد در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 15 دقیقه آن را با فاصله 10 سانتی متر از شعله روی کباب پز سرخ کنید.

    نان خشک ها را روی یک صفخه کاغذ مومی پخش کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید. مرغها را از روی کباب پز بردارید و آنها را با باقی مخلوط روغن و خردل چرب کنید و طرف پوست دار مرغها را برگردانید و با آبی که داخل ظرف جمع شده چرب کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر سرخ کنید.

    نان خشک ها را روی یک صفحه کاغذ مومی پخش کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را از روی کباب پز بردارید و آنها را با باقی مخلوط روغن و خردل چرب کنید و طرف پوست دار مرغ ها را روی نان خشک ها بغلتانید و مجددا طوری که پوست آنها به سمت بالا باشد داخل ظرف بگذارید و به مدت 5-4 دقیقه روی کباب پز سرخ کنید تا کاملا قهوه ای شوند. در این هنگام برگ های کاهو را کف سینس مرتب بچینید و از مغز برگ کاهو استفاده کنید. در کاسه ای تمام مواد ذکر شده برای چاشنی سرکه را با هم مخلوط کنید و 1/4 فنجان از آن را روی برگ های کاهو پخش کنید .مرغها را روی برگ های کاهو قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری از چاشنی سرکه را روی هر قطعه مرغ بریزید.

    آشپزی با مرغ

  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۴/۷/۷
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    مرغ با آلوچه

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1- مرغ                                            2عدد هرکدام 1/25 کیلوگرمی(که به 4 قطعه خرد شود)

    2- کره                                             2 قاشق غذاخوری (در دمای اتاق باشد)

    3- آویشن خشک                              1 قاشق چایخوری

    4- آب پونه تازه                                  1/2 فنجان (125 میلی لیتر)

    5- آلوچه                                          12 عدد

    6- آب مرغ                                        1/2  فنجان (15 میلی لیتر)

    7-هویجپوست کنده و خرد شده            2 عدد

    8-نمک و فلفل                                  به مقدار کافی

    طرز تهیه :

    فر را روی حرارت 190 درجه سانتی گراد (375 فارنهایت) گرم کنید.مرغ را تمیز کنید و چربی اضافی آن را بگیرید. دو طرف قطعات مرغ را با کره چرب کنید و روی آنها آویشن بپاشید و طوری که پوست مرغ به سمت پایین باشد در ظرف پیرکس بچینیدو به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.

    آب پرتقال را در قابلمه ای بریزید و شعله زیر آن زیاد کنید تا بجوشد پس از اینکه به جوش آمد زیر آن را کم کنید و آلوچه ها را در آن بریزید تا به مدت 10-8 دقیقه با شعله ملایم بپزند و نرم شوند.

    مرغ را برگردانید بطوریکه پوست آن به سمت بالا قرار گیرد و آب مرغ را در داخل ظرف بریزیدو مرغ را با آن چرب کنید.

    آلوچه های پخته را نیز با کفگیر از قابلمه خارج کنید و در ظرف بچینید و 1/2 فنجان از آب داخل قابلمه را در آن بریزید. هویج ها را نیز اطراف مرغ پخش کنید و به مدت 50-40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا ترد شوند و در 10 دقیقه آخر پخت به آنها نمک و فلفل بزنید.

    مرغ ها را با آلوچه و هویج مرتب در دیس بچینید و آب داخل ظرف را روی آنها پخش کنید و سرو نمایید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان