خانه
49.1K

اسم از شما، طرز تهیه از ما

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۱/۶/۲۸
    avatar
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    خیلی وقت ها پیش امده غذایی را در رستورانی میخوریم و از آن غذا لذت می بریم و دوست داریم خودمان هم بتوانیم آن غذا را در منزل درست کنیم.یا عکس یک نوشیدنی را داخل مجله می بینیم و با خودمان می گوییم که کاشکی می شد الان این نوشیدنی را درست کنیم و به همین صورت موردی دیگر که دوست داشتیم اطلاعات بیشتری در مورد طرز تهیه خوراکی ها داشته باشیم.
    ما تصمیم گرفتیم با کمک هم این منبع اطلاعاتمان را قوی تر کنیم تا به یک آشپز حرفه ای تبدیل بشیم.
    دوستان عزیز در این تاپیک قرار هست شما هر نوع پیش غذا ، غذای اصلی و دسر و نوشیدنی که دوست دارید طرز تهیه آن را یاد بگیرید ، به ما بگویید تا ما در یک چشم به هم زدن طرز تهیه آن را به بهترین شکل به شما یاد بدهیم و تا زمان آماده شدن غذای شما همراه شما باشیم.


  • leftPublish
  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۳/۴/۲۱
    avatar
    sima25
    کاربر فعال|168 |151 پست
    سورناز جونم وانیل نمیخواد
  • ۲۱:۲۶   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    *بهاربانو*
    کاربر جديد|110 |74 پست
    سلام دوستان طرزتهیه چیکن سوخاری رامیشه بگین اگربلدین ممنون
  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    کیتی جون
    کاربر جديد|37 |90 پست
    سلام طرز تهیه رولت گوشت و مقدار موادش واسه 22 نفر مرسی
  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۳/۵/۲۳
    avatar
    پرنیان من
    کاربر جديد|0 |1 پست
    lمیشه کورن داگ رو هم یاد بدید ممنون میشم.
  • leftPublish
  • ۰۶:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۲۴
    avatar
    shirinshirini
    یک ستاره ⋆|2595
    زیباکده یه تاپیکی زد . بابا مگه سز آشپز دارن شایدم داشتن دیگه ندارن من 2 ماهه منتظر شاهی قرمه هندیم هی نزم رستوران هندی ها .اصلا یادشون رقته این تاپیکو زدن کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    mahdia
    کاربر جديد|0 |1 پست
    سلام عزیز،میشه آموزش پخت پیتزا پنجره ای رو بزارید.؟؟ممنونم،امشب میخام درست کنم
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۳/۶/۱۰
    avatar
    گلوریا
    کاربر جديد|93 |36 پست
    سلام عزیزان ترشی خرماچرخکرده ای خوردم که نگوووووووووووووووووووومحشربودکی بلده؟
  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۱۹
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    يه سوال دارم كه ميخوام تو تاپيكاي آشپزي بپرسم بلكه يكي يه راهنمايي درست كنه!!!

    با يعالمه انجير سياه درشت و خوشمزه چيكار كنم؟؟؟
    يكم مربا درست كردم بدك نشد اما مثل انجير سفيد لطيف نيست يكم پوستش حالت كرك داره وقتي مربا ميشه. خودم كه بدم نيومد اما فكر نكنم بقيه زياد خوششون بياد!
    آبشم خوشمزه شده اما نميدونم ميشه براي شربت مقدار بيشتري درست كنم؟!

    ميشه خشكش كنم؟
    شنيدم سركه ي انجير هم ميشه درست كرد
    و همچنين شراب انجير!!!
    اگر كسي اين مواردي كه نامبردم بلده كه بايد چيكار كنم بگه و پيشنهاد ديگه اي هم داريد بديد ممنون ميشم.
    انجيره همينجوري داره ميريزه پاي درخت و حيف ميشه
    ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۱۹/۶/۱۳۹۳   ۱۹:۰۰
  • ۲۰:۰۶   ۱۳۹۳/۶/۱۹
    avatar
    khorshid
    کاربر جديد|3 |3 پست
    سلام ممنون ازاطلاعات جامع شما درمورد همه چیز.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان