مواد لازم
كلم سفيد 1 كيلو
هويج 1 كيلو
خيار 2 كيلو
كرفس يك دسته بزرگ حتما با برگ باشه
سير 1 بوته
فلفل سبز 50 گرم
گوجه سبز كال 1 كيلو
سركه بيرنگ 1 ليوان
نعناع
جعفري
ترخان
مرزه
شويد
( سبزي هاي معطر 3 تا 4 تا شاخه )
روش تهيه
تمام مواد را تميز ميشوريم و ميگذاريم خشك شوند.
سبزي هاي خشك مانند ( نعناع، جعفري، ترخان، مرزه و شويد ) را ميگيريم و ميشوريم و ميذاريم خشك شوند.
سپس تمام مواد را در ظرفي ميريزيم البته به صورت طبقه طبقه بعد در ازاي هر دو ليوان آب يك قاشق سوپ خوري نمك ميريزيم و ميذاريم روي حرارت تا آب بجوشد و وقتي كه جوش آمد ميذاريم تا سرد شود و سپس آب را روي تمام موادمان ميريزيم بطوريكه تمام مواد را بپوشاند و سپس يك ليوان سركه بيرنگ روي آن ميريزيم و در آن را محكم ميبنديم و در جاي خنك ميذاريم و بعد از يك ماه آماده خوردن است. البته 40 روز بيشتر ترد ميشه و جا مي افته.
*
*
در حقيقت اگه ميخواهيد شور خوش مزه اي داشته باشيد فقط قسمت آب و نمك و سركش خيلي مهم است
مواد رو كم و زياد ميتونيد كنيد به ميل خودتون
*
در دبه يا ظرفمون كاملا بايد محكم بسته شود و هوا نبايد داخلش بره
*
تمامی موادی را که برای شور استفاده می کنید مثل گل کلم و هویچ و فلفل و... باید خوب خشک شده باشد و آب آن رفته باشد .
_حتما باید از آب جوشیده ی سرد شده استفاده کرد
* اگه ميخواهيد كمي تند بشه فلفل سبز تند رو بيشتر بريزيد