خانه
28.6K

انواع ساندویچ

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    همه مدل ساندویچ در این تاپیک 

    طرز تهیه رویال برگر

     

     

    مواد لازم برای۵ نفر

    گوشت چرخ کرده (با دنبه)  ۵۰۰ گرم

    تخم مرغ  ۱ عدد

    پیاز  ۲ حبه

    آرد سوخاری  به مقدار لازم

    پودر سیر  ۲ قاشق مربا خوری

    پودر موسیر  ۱ قاشق مربا خوری

    نمک و فلفل  به مقدار لازم

    نان همبرگر  به مقدار لازم

    قارچ (خرد شده)  ۲ لیوان

    ژامبون مرغ  به مقدار لازم

     

    طرز تهیه

     

    ۱- سیر و 1عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

     

    ۲- بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .

    اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.

     

    ۳- گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

     

    ۴- پیازهای باقی مانده را به صورت حلقه های نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

     

    ۵- مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید ، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود .وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد1تا2 ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود ، همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن 2 ورقه ژامبون قرار دهید.

     

    ۶- روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو ، گوجه ، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.

     

    سایر نکات

     

    1)در صورت تمایل مقداری خامه هم به سس قارچ اضافه کنید.

     

    2)بهتر است به ازای هر همبرگر از 2 ورقه پنیر چدار استفاده کنید.

     

    3)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به قارچ اضافه کنید.

     

    انواع ساندویچ
  • leftPublish
  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    انواع ساندویچ

    ساندویچ همبرگر با سس مخصوص خانگی

    اگر از آن د سته افرادی هستید که وقتی به رستوران می روید، همبرگر سفارش می د هیدولی به خاطر این که از سالم بودن گوشت آن مطمئن نیستید، خود تان د رخانه درست کنید هم بسیار سالم تر است و هم سریع.کمتر از یک ساعت شما می توانید یک همبرگر خوشمزه بخورید.

     

    مواد لازم برای ۴ نفر

    ۳ /۱ پیمانه پود ر سوخاری

    ۲ ق س شیر

    ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرد ه

    ۱ عد د پیاز رند ه شد ه

    ۱ عد د تخم مرغ

    به میزان لازم نمک و فلفل

    ۲ ق س جعفری

    مقداری روغن زیتون

    ۱ عد د فلفل قرمز

    ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شد ه

    ۳ /۱ پیمانه ریحان خرد شد ه

    ۴ عد د قارچ بزرگ

    ۴-۳ ق س سس مایونز

    ۲ /۱ ق چ فلفل پاپریکا

    ۲-۱ ق س آب لیمو

    ۲ عد د گوجه فرنگی حلقه شد ه

    ۱ عد د پیاز حلقه ای خرد شد ه

    مقد اری برگ کاهو

    چند عد د نان همبرگری

    طرز تهیه:

    ۱. در یک کاسه پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط کنید، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، جعفری خرد شده و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده، با هم مخلوط کنید. بعدکاسه را به مدت ۱۰-۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

    ۲. در این میان فلفل قرمز را خوب ریز کنید، سپس آن را در یک کاسه مناسب بریزید. در یک کاسه کوچک گوجه فرنگی خرد شده را با پشت قاشق خوب له کنید، آب آن را گرفته و به فلفل اضافه کنید. ریحان خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا همراه با همبرگرها سرو کنید.

    ۳. در یک تابه مناسب مقداری روغن زیتون بریزید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید. مقداری از مخلوط گوشت را به صورت یک عدد همبرگر در آورده و آن را داخل روغن خوب سرخ کنید. هر تعداد که می شود همبرگرها را درست کنید. قارچ ها را هم بعد از شست و شو به صورت حلقه های بزرگ برش دهید، سپس آنها را هم کمی سرخ کنید. در یک کاسه سس مایونز، آب لیمو، فلفل پاپریکا و کمی نمک را با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید.

    ۴. نان همبرگری ها را از وسط برش دهید. روی هر کدام مقداری برگ کاهو بریزید. همبرگرها را روی نان ها قرار داده و روی آنها را با حلقه های گوجه فرنگی، پیاز و قارچ بپوشانید. ساندویچ ها را با مخلوط سس مایونز و مخلوط گوجه و فلفل سرو کنید.

    انواع ساندویچ

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    چند_نوع_ساندویچ

    80 گرم گوجه فرنگی حلقه شده

    85 گرم زیتون حلقه شده

    50 گرم زیتون سیاه و سبز حلقه شده

    30 گرم کاهو

    60 گرم ژامبون مرغ

    50 گرم سس مایونز 2 برش نان ساندویچ 2 برگ پنیر

    طرز تهیه: روی دوتکه نان را با سس مایونز پوشش داده وبعد با ورق های ژامبون، برگ کاهو، گوجه فرنگی ، دوباره ورق های ژامبون ، پنیرورقه شده ودرنهایت با زیتون حلقه شده ساندویچ را کامل کرده برش دیگر نان را روی ترکیب قرار داده ودر سلفون بپیچید ودر یخچال به مدت 1 ساعت قراردهید.سپس هر نان را به دوقسمت به شکل مربع برش زده وهر مربع را از وسط به شکل دو مثلث ازوسط نصف کنید.

    ساندویچ تن ماهی

    مواد لازم :

    100 گرم تن ماهی 40 گرم کیپراستفاده دلخواه 30 گرم کاهو 80 گرم گوجه فرنگی یا 2 عدد 12 عدد زیتون سبزبدون هسته 50 گرم سس مایونز 2 برش نان ساندویچ

    طرز تهیه:

    روغن 50 گرم از ماهی را گرفته وبا سس مایونزترکیب وبا یک چنگال هم زده تا مخلوط شود.سطح هردو قطعه نان را با این سس کاملا پوشش دهید.سپس کبپر را روی سس یکی از نانها بپاشید وبا کاهو، برش های گوجه فرنگی ، تن ماهی ، زیتون سبز آن را کامل کنید. برش دیگر نان را روی ترکیب قرارداده وبا سلفون ساندویچ را بسته بندی ودر یخچال به مدت 1 ساعت قراردهید.سپس هر نان را به دوقسمت به شکل مربع برش زده وهر مربع را از وسط به شکل دومثلث ازوسط نصف کنید. ساندویچ گیاهی مواد لازم :

    30 گرم خیارشوربرش زده

    65 گرم سس مایونز

    50 گرم گوجه فرنگی حلقه شده

    30 گرم کاهو 1 عدد تخم مرغ آب پز شده 2 برش نان ساندویچ 2 ورق پنیر ورقه شده دلخواه

    طرز تهیه:

    روی سطح دو تکه نان را با یک قاشق غذا خوری سس مایونز پوشش دهید و به ترتیب برگ کاهو ، گوجه فرنگی ورقه شده، خیار شور، برش پنیر، یک قاشق سس مایونزو برشهای تخم مرغ آب پزشده را قرار داده وبرش دیگر نان را روی ترکیب گذاشته و با سلفون آن را بسته بندی کنید و دریخچال به مدت 1 ساعت قراردهید. سپس هر نان را به دوقسمت به شکل مربع برش زده و هر مربع را ازوسط به شکل دومثلث ازوسط نصف کنید.

    ساندویچ ماهی قزل آلا

    مواد لازم :

    100 گرم فیله ماهی پخته شده 50 گرم سس مایونز 15 گرم زیتون سیاه و سفید 80 گرم گوجه فرنگی حلقه شده 30 گرم کاهو 1عدد تخم مرغ آب پز شده 2 برش نان ساندویچ

    طرز تهیه:

    روی دو تکه نان را با سس مایونز پوشش دهید. تکه های ماهی ، یک قاشق چای خوری از درصد،برگ کاهو ، برش گوجه فرنگی ، برش تخم مرغ آب پز اضافه کنید، برش دیگر نان روی ترکیب قراردهید 

  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

     طرز تهیه همبرگر با مایکروفر

    گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم

    پیاز : ۱ عدد

    تخم مرغ : ۱ عدد

    آرد سخاری : ۲ قاشق سوپخوری

    سس گوجه فرنگی : ۳ قاشق سوپخوری

    جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری

    نان سفید : ۲ عدد

    روغن : ۱ قاشق سوپخوری

    فلفل : قدری

    نمک : قدری

    ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده خوب مالش دهید به‌طوری که که قطعات گوشت از هم جدا نشود. سپس گوشت را ۳-۲ قسمت کرده و به شکل گرد درآورید و ان را در یک بشقاب مناسب که در آن یک قاشق روغن مایع ریخته‌اید، پهن کرده و مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید (بهتر است در بین این فاصله یک‌بار گوشت را پشت و رو کنید). همبرگرهای آماده شده را میان نان همبرگری گذاشته و سس گوجه فرنگی را که طبق دستور آن تهیه نموده‌اید با جعفری خرد شده روی آن بریزید. 

    انواع ساندویچ

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ساندويچ زينگر

    براي 2 نفر نصف سينه مرغ فكر ميكنم كافي باشه
    تخم مرغ 1 عدد
    آرد سفيد به ميزان لازم
    آرد سوخاري ب ميزان لازم
    پودر سير 1 قاشق غذا خوري
    اول سينه مرغ فيله يا بدون استخوان كنيد بعد بصورت ورقه اي برش بزنيد به قطر نيم تا يك سانت بعد تخم مرغ توي يه ظرف ميشكنيد خوب ميزنيم بعد گوشت هاي ورقهاي رو اول توي آرد سفيد مي غلتونيد بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاري كه با پودر سير مخلوط كردين ميغلتونيد بعد توي روغن كه داغ شده ميندازين در ماهي تابه رو ميبندين شعله گازم كم باشه تا گوشت پخته بشه بعد كه سرخ شد اون طرفشم بر ميگردونيد تا سرخ بشه
    با سس سفيد و سس كچاپ خيار شور و گوجه و كاهو نوش جان كتيد اميدوارم خوشتون بياد
  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ساندويچ لقمه


    مواد لازم :

    گوشت چرخ كرده 300گرم

    نان باگت چند عدد

    جعفري خرد شده 2قاشق سوپ خوري

    تخم مرغ خام 3عدد

    رب گوجه فرنگي 3قاشق غذا خوري

    نمك /فلفل / آويشن / پودر سير به ميزان لازم

    پياز خرد شده 1عدد

    زرشك 2 قاشق غذا خوري

    قارچ خرد و سرخ شده 100 گرم

    گردوي خرد شده 50گرم

    سس مايونز 1قاشق غذا خوري

    پنير پيتزاي رنده شده 3 قاشق غذا خوري

    فلفل دلمه اي خرد شده 1عدد



    طرز تهيه :
    پياز را سرخ كرده گوشت را اضافه كرده تفت داده تا دون دون شود بعد رب و ادويه را اضافه ميكنيم هم زده

    قارچ و فلفل دلمه اي را افزوده زرشك و گردو و جعفري را اضافه كرده مخلوط ميكنيم . مايه را از روي

    حرارت برداشته پنير پيتزا را ريخته هم زده سس مايونز را اضافه ميكنيم تا مايه گوشت چسبندگي

    پيدا كند . نانهاي باگت را از طول3 تا 4سانت برش زده داخل نانها را خالي ميكنيم به طوري داخل

    نانها حفره ايجاد شود . داخل نان را از مايه گوشتي پر كرده تخم مرغهاي خام را زده نانها را در تخم مرغ

    ميزنيم سپس در پودر سوخاري غلطانده مجددا در تخم مرغ و در روغن سرخ مي كنيم .
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ساندويچ روباز + سالاد يوناني





    براي تهيه اين نوع ساندويچ كه ساندويچ روباز ناميده مي شود از سالاد يوناني استفاده مي شود.

    سالاد يوناني:

    مواد لازم
    نان تست
    سينه مرغ پخته شده يك عدد (دو پيمانه) نيم كيلو
    سيب زميني پخته شده دو عدد (دو پيمانه)
    سس مايونز 250 گرم (يك پيمانه)
    شويد مقداري
    پيازچه رنده شده مقداري
    خيارشور رنده شده 200 گرم (يك پيمانه)
    سير يك حبه
    خامه كمي
    ماست آب گرفته دلبخواه
    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه :
    سيب زميني را مي پزيم بعد يا رنده مي كنيم يا نگيني خرد مي كنيم. بعد انرا با خامه و سس و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم مي گذاريم 20 دقيقه بماند تا نشاسته خود را پس دهد. بعد بقيه مواد را اضافه مي كنيم. نان تست را به شكل دلخواه قالب مي زنيم. روي يكي از نانها از مواد درست شده مي ريزيم و تكه ديگري از نان تست را روي آن قرار مي دهيم. روي نان بالايي كمي سس سفيد مي ماليم تا تزئينات رويش را نگه دارد. روي سس را باگوجه فرنگي و زيتون و شويد و زرده تخم مرغ و سفيده تخم مرغ تزئين مي كنيم. از شويد هم در روي سالاد و هم درون سالاد استفاده مي كنيم. سير طعم خوبي به سالاد مي دهد حتما استفاده كنيد.
  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ساندويچ مرغ مكزيكي

    * ران وسينه مرغ رو ته ماهيتابه بخوابونيد و يه كم كره به اندازه اي كه يه كوچولو چرب بشه تهش بذاريد.
    *
    *. بعد اندازه ئ ته يك استكان آب ( ميتونيد آب و زعفرون) بريزيد.
    *
    *شعله رو تا آخرين حد كم كنيد . درشو بذاريد. آب زياد لازم نداره چون
    *
    *مرغ با حرارت كم خودش آب ميندازه. وقتي پخت تكه تكه كي كنيد . نبايد
    *
    *مثل الويه ريش ريش بشه بلكه بايد تكه هاش تو ساندويچ مشخص باشه .
    *
    *بعد پياز داغ مي كنيد كه با كره بهتر مي شه . تكه هاي مرغ رو توش تفت
    *
    *مي ديد و كنسرو سبزيجاتي كه آبشو كاملا خارج كرديد بهش اضافه مي
    *
    *كنيد . اگه دوست داشتيد مي تونيد فقط نخود فرنگي و ذرت يا فقط ذرت
    *
    *بريزيد اما تكه هاي هويج كه تو كنسرو سبزيجات هست خوش مزه اش
    *
    *ميكنه. قارچ رو هم اضافه مي كنيد. حالا تو يه ظرف جدا سس مايونز رو
    *
    *با آبليمو رقيق مي كنيد. حتما بايد ترش بشه. نمك و فلفل هم مي زنيد و به
    *
    *مواد ساندويچ كه هنوز روي اجاقه اضافه مي كنيد و درشو ميذاريد تا مواد
    *
    *به خورد هم بره و جا بيفته . وقتي سرو كرديد روشو پر از سيب زميني
    *
    *سرخ كرده مي كنيد . خسته نباشيد . اميدوارم بهتون بچسبه . نوش جون.
  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ساندویچ_موزارلای_گریل_شده

    همان طور که از اسمش پیداست، پر از پنیر است. طعم دهنده هایی مانند آویشن و خامه مزه ی خوبی به آن می دهد. ساندویچی لذیذ، با طعم فوق العادۀ موزارلا و برگ آویشن تازه!

    مواد لازم:

        ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا

        ۸ عدد نان ساندویچی  (نان تست)

        ۳ عدد تخم مرغ

        ۱ پیمانه خامه پر چرب

        ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن

        ۱ قاشق چای خوری نمک

        ۱ عدد جوز هندی

        ۱ پیمانه روغن زیتون

        ۲ قاشق چای خوری کره   

    🍴طرز تهیه:

    1⃣. موزارلا را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام تقریباً به اندازه 7 تا 10 سانتی متر. موزارلاها روی 4 برشِ نان بگذارید. با تکه های دیگر نان آن ها را ساندویچ کنید. گوشه هایش را جدا کنید تا مربع های 10 سانتی متری ایجاد کنید.

    2⃣. در یک کاسه، تخم مرغ ها را هم بزنید. خامه، برگ های آویشن، نمک و جوز رنده شده را اضافه کنید و تا زمانی که کاملاً مخلوط شوند آن ها را هم بزنید.

    3⃣.در یک ماهیتابه، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را روی شعله زیاد گرم کنید. 1 قاشق سوپخوری کره را اضافه کنید تا زمانی که داغ شود. 2 عدد از ساندویچ ها را داخل مخلوط تخم مرغ بگذارید و بیرون بیاورید و داخل ماهیتابه قرار دهید.

     4⃣.اجازه دهید حدود 2 دقیقه سرخ شود تا طلایی شود، سپس آن را برگردانید و رویِ دیگر آن را هم سرخ کنید تا قهوه ای شود. ساندویچ ها را در ظرف دیگری بگذارید و همین فرآیند را با 2 قاشق باقیماندۀ روغن زیتون، 1 قاشق کره و 2 ساندویچ انجام دهید. ساندویچ ها را نصف کنید و بلافاصله سرو کنید

    انواع ساندویچ
  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ساندویچ برگر خونگي با پنير 

    از سـري غذاهاي سـاده و سـريع

    🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔

    خوب حالا چي لازم داريم:

    1⃣گوشت چرخ کرده 250گرم

    2⃣پياز متوسط 2عدد

    3⃣سويا خيس خورده 100گرم

    4⃣نمک،فلفل سياه،زردچوبه به ميزان لازم

    5⃣پنير پيتزا به ميزان دلخواه

    6⃣ارد ذرت  1/5قاشق غذاخوري

    7⃣روغن واسه سرخ کردن

    حالا طرز تهيه؟

    اول پيازهارو رنده ريز ميکنيم و گوشت چرخکرده.رو بهش اضافه ميکنيم و خوب ورز ميديم،بعد سويا رو که قبلا خيس کرده بوديم و چرخ شده بود رو بهش اضافه.ميکنيم و ورز ميديم،حالا وقته.اونه.که بهش ادويه هامونو اضافه.کنيم،واسه اينکه خوب  منسجم بهشه ارد ذرت رو اضافه کرده.و ورز ميديم(واسه اين از ارد ذرت استفاده کردم،چون طعمش غالب نيست و رو مزه اصلي تأثيري نداره)بعد برگرهامون که خوب ورز داده شد،به اندازه دلخواه ورميداريم و توروغن سرخ ميکنيم،با شعله ملايم که مغز پخت بشه،انتهاي کار برگرهارو تو ظرف ميچينيم و روشون پنير ميريزيم و در حدي که پنير آب بشه تو فر ميزاريم با شعله بالا(گريل)

    بفرماييد برگر خوشمزه ما اماده اس

    کنارش گوجه فرنگي سرخ شده طعم خوشايندي داره و لذيذ و  خوشمزه اس،امتحان کنيد

    انواع ساندویچ

  • ۲۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    روش جدید تهیه #ساندویج هات داگ

    به جای اینکه هات داگ را داخل نان باگت بگذارید، روش جدیدی را امتحان کنید و آن را به همراه پنیر لای خمیر یوفکا بپیچید.

    مواد اولیه:

        خمیر یوفکا به تعداد نفرات

        پودر سوخاری به میزان لازم

        پنیر گودا به تعداد نفرات

        سوسیس به تعداد نفرات

    طرز تهیه:

    1- سوسیس ها را مقداری آب پز کنید.

    2- خمیر یوفکا را پهن کنید.

    3- یک لایه پنیر گودا روی خمیر بگذارید.

    4- روی پنیر یک عدد سوسیس پخته شده را بگذارید.

    5- مانند شکل خمیر را بپیچید.

    6- روی سطح خمیر کمی روغن زیتون با قلمو بزنید.

    7- خمیر را درون پودر سوخاری بغلطانید.

    8- خمیر را تا زمانی که طلایی شود درون فر بگذارید.

     

    نکته:

    می توانید این ساندویچ ها را درون روغن هم سرخ کنید.

    🌭🌭🌭🌭🌭🌭

    انواع ساندویچ
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان