خانه
95.5K

انواع پلو

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     انواع دستور پخت پلو رو اینجا بگید دوستان خوب 

     
  • leftPublish
  • ۲۳:۱۵   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    حدیث
    کاربر فعال|303 |292 پست
    بچه ها سایت قاتق یه سایتیه که انواع و اقسام غذاهای محلی بوشهر توش هست اگر دوست دارین غذاهای بوشهریارو یاد بگیرین خیلی سایت جامعی هست به طور سنتی غذاهای محلی بوشهر رو توش توضیح داده میتونید تو نت سرچ کنید سایت قاتق خودش بالا میاد
    بوشهریه
  • ۲۰:۴۷   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    مریموس
    کاربر جديد|129 |108 پست
    بچه ها ما شیرازیها کلم پلو داریم.با کلم،سبزی معطر،عدس،مقداری آب لیمو و کوفته های قلقلی درست میشه وبه صورت لایه ای بین برنج میذارن و دمش میکنن و با ترشی و سالاد شیرازی (خیار،گوجه،پیاز،نعناع،نمک،فلفل و آبغوره)خیلی خوشمزه میشه
  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۴/۳/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    مریموس : 

    بچه ها ما شیرازیها کلم پلو داریم.با کلم،سبزی معطر،عدس،مقداری آب لیمو و کوفته های قلقلی درست میشه وبه صورت لایه ای بین برنج میذارن و دمش میکنن و با ترشی و سالاد شیرازی (خیار،گوجه،پیاز،نعناع،نمک،فلفل و آبغوره)خیلی خوشمزه میشه
    زیباکده
    یکی از آشناهامون که شیرازی هست ، کلم پلو رو با همین روش درست کرده بود ، خیلی خوب شده بود
  • ۲۲:۲۵   ۱۳۹۴/۳/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    قنبر پلو ( یک پلوی شیرازی)

    اینبار با مقادیر زیر این پلو رو درست کردم .
    برای ۳-۴ نفر

    گوشت چرخ‌ کرده نیم کیلو
    نمک ۱/۲ ق غ
    نصف پیاز رنده شده برای گوشت
    زردچوبه ۱ ق چ
    آرد نخودچی ۱ ق چ (میتونید حذفش کنید اگه دوست ندارید یا دسترسی بهش ندارید)
    نصف پیاز نگینی شده با زعفران حل شده مخلوط کرده (برای مخلوط پلو)
    برنج ۲ پیمانه از قبل در آب نمک خیسانده
    گردو خورد شده حدودا ۱ پیمانه
    کشمش حدودا ۱ پیمانه یا به مقدار دلخواه
    روغن به مقدار لازم
    رب انار ۱ ق غ
    شیره انگور (یا عسل رقیق شده ) ۱ ق غ

    گوشت چرخ کرده را با نصف پیاز رنده شده, نمک, زرد چوبه,و آرد نخودچی مخلوط کرده و خوب ورز دهید و از آن گوشت قل قلی درست کنید ودر ماهیتابه ی با روغن تفت دهید و کنار بگذارید (من به مایه گوشت کمی سس رب انار نیز افزودم) . اگر گوشتتان چربی داره نیاز به روغن برای سرخ کردن نیست.
    برنج را پخته . آبکش کرده و کنار بگذارید.
    مقداری روغن در ماهیتابه داغ کرده و پیاز های نگینی را آنقدر تفت دهید تا طلایی شود و بلافاصله کشمش , و گردو را به آن افزوده کمی هم زده و از روی حرارت بردارید.

    در استکانی رب انار و شیره انگور را هم زده و اگر دوست داشتید میتونید کمی تفت دهید
    در آخر در کف قابلمه معمولی کمی روغن ریخته (اگر دوست داشتید میتونید نان لواش یا سیبزمینی اسلایس شده برای ته دیگ استفاده کنید) برنج , مخلوط پیاز, کشمش, گردو, و گوشت های قل قلی را لا به لا ریخته و در آخر سس رب انار را روی آن داده و کمی روغن ریخته و با دمکنی بپوشانید و بگذارید تا دم بکشد.
    انواع پلو
    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۲۳/۳/۱۳۹۴   ۲۲:۲۷
  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۴/۳/۲۴
    avatar
    فوژان ♥
    کاربر فعال|286 |371 پست
    انقدر دوست دارم برم خونه های محلی توی شهرای مختلف و غذاهای سنتیشونو بخورم
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۴/۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    فوژان ♥ : 
    انقدر دوست دارم برم خونه های محلی توی شهرای مختلف و غذاهای سنتیشونو بخورم
    زیباکده

    واقعا با نظرت موافقم 

  • ۱۷:۴۴   ۱۳۹۴/۴/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    نخود پلو

    دستورش مثل باقالی پلو هست  ، همونطوري هم با شويد تازه درست میشه فقط به جاي باقالي از نخود فرنگي استفاده مي كنم ، براي كنارش هم مي تونين مرغ يا ماهيچه درست كنين 

    انواع پلو

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۵/۱۱
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست

    مرصع پلو

    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

    برنج

    1 کیلو

    مرغ متوسط

    1 عدد

    کشمش پلویی

    100 گرم

    زرشک

    100 گرم

    شکر

    2 قاشق غذاخوری

    خلال بادام

    100 گرم

    خلال پسته

    100 گرم

    زعفران

    2 قاشق غذا خوری

    گلاب

    2 استکان

    خلال پرتقال

    50 گرم

    برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید .

     

     واقعا خوشمزس65

  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مرغ پلوى زعفرونى

    مرغ پلوى زعفرونى يا دم پخت مرغ غذايى است بسيار خوشمزه و كامل با طرز تهيه ايى بسيار راحت 

    مواد لازم:

    مرغ               ١ كيلو 

    برنج               ٣ پيمانه 

    زرشك             ١/٣ پيمانه 

    زعفران            ١ ق چ 

    پياز           ١ عدد

    زيره سياه        ١ ق غ 

    نمك و فلفل قرمز و زردچوبه       به ميزان لازم 

    كره          ١٥٠ گرم 

    چوب دارچين       يك تكه كوچك 

    طرز تهيه :

    ابتدا پياز را رنده كرده و با نصف مقدار كره كمى تفت دهيد ( اضافه كردن دو قاشق غذاخورى روغن به كره مانع از سوختن كره ميشود )

    مرغ را به تكه هاى نسبتا كوچك تقسيم كنيد و به همراه پياز كمى تفت دهيد . نمك و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه كرده و يكى دو ليوان آب نيز اضافه كنيد ، چوب دارچين و نيمى از زعفران را نيز بيافزاييد و اجازه دهيد مرغ پخته شود .

    سپس برنج را كه از قبل خيس كرده ايد بشوييد تا شورى اضافه آن گرفته شود.

    برنج را در آب مرغ ريخته باقيمانده كره و زعفران را نيز اضافه كنيد ، برنج را دم كنيد . زرشك را شسته و در كمى روغن تفت دهيد يك قاشق. غذاخورى شكر هم به آن اضافه كنيد .

    زيره را شسته و روى سطح برنج بپاشيد . بعد ازاينكه برنج شما دم كشيد آنرا در ديس بكشيد و تكه هاى مرغ را اطراف ديس قرار داده و با زرشك روى پلو را تزئين كنيد.

    نوش جان 

    انواع پلو

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان