خانه
8.3K

این روغن برای سرخ کردن نیست!

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۳/۷/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    این روغن برای سرخ کردن نیست!




    سالم ترین روش برای پخت غذا، روش بخارپز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید.

    بررسی ها نشان می دهند، متاسفانه مشاهده می‌شود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی بویژه موادی که جذب روغن بالایی دارند، از جمله بادمجان و کدو ازروغن زیتون استفاده می‌کنند. این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌ای از دود می‌رسد که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که برای سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستند را تشکیل می‌دهد.

    روغن زیتون جزو روغن هایی است که نباید از آن هنگام سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد زیرا باعث تولید مواد سمی و خطرناک می شود و ساختار ماده غذایی را به هم می زند از این رو بهتر است از روغن ذرت استفاده کرد و همچنین بهتر است روغن زیتون را در تماس با نور و گرما قرار نداد.





  • leftPublish
  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۳/۱۰/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    خواهش ميكنم عزيز
  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۳/۱۰/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    يک خاصیت شگفت انگیز روغن زیتون



    بسیاری از ما از روغن زیتون در پخت و پز یا سالاد استفاده می‌کنیم و برای همه شناخته شده است اما باید بدانید زیتون غنی از پلی فنول‌هاست و برای سلامت قلب و عروق مفید است؛ زیتون و روغن زیتون برای درمان کلسترول نیز بسیار مفید است.


    مطالعات نشان دادند پلی فنول‌ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند؛ آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد که برای سلول‌های ما مضر هستند مبارزه می‌کنند و کلسترول اِل دی اِل را اُکسید می‌کنند.


    HDL اچ دی ال خون باید بالا باشد و LDL ال دی ال خون باید پایین باشد؛ در آزمایش‌های خون یکی از فاکتورهای مهم اچ دی ال و ال دی ال است که همیشه پزشکان به آن توجه می‌کنند؛ کلسترول باعث ساخت هورمون‌ها می‌شود و کلسترول اسید صفراوی می‌سازد و اسید صفراوی باعث تجزیه چربی‌ها می‌شود و همچنین کلسترول باعث ساخت ویتامین D می‌شود؛ کلسترول بد که همان ال دی ال است باعث بسته شدن و گرفتگی رگ‌ها می‌شود.


    اِل دی اِل اکسید می‌شود و به سلول‌های چربی تبدیل می‌شوند و به دیواره شریان‌ها می‌چسبند؛ هر چقدر کلسترول بیشتر اکسیده باشد چربی‌های بیشتری به عروق متصل می‌شوند و احتمال خطر سکته مغزی را بیشتر می‌کند.


    زیتون می‌تواند این خطر را کاهش دهد. هیدروکسی تیروزول دارای آنتی اکسیدان است و زیتون حاوی پلی فنول و هیدروکسی تیروزول است؛ در واقع قوی‌ترین آنتی اکسیدان موجود در طبیعت است که ظرفیت آنتی اکسیدان آن 15 برابر بیشتر از چای سبز است و به راحتی در بدن جذب می‌شود به طور مستقیم فعال است و در مقابل رادیکال‌های آزاد از بدن محافظت می‌کند.

    بسیاری از مطالعات منافع زیتون را تایید کرده‌اند و توانایی آن را به محدود کردن اکسیداسیون اِل دی اِل کلسترول نشان داده است؛ همچنین سطح کلسترول خوب اِچ دی اِل را افزایش می‌دهد.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان