خانه
2.87K

باتاتا کیزبرا ( Batata Kizbra ) یا سیب زمینی سرخ کرده لبنانی

  • ۱۶:۵۵   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    باتاتا کیزبرا ( Batata Kizbra ) یا سیب زمینی سرخ کرده لبنانی

    مواد:
    - چهار عدد سیب زمینی بزرگ، پوست بکنید و به مکعبهای ۱.۵ در ۱.۵ در ۱ سانتی متر خورد کنید
    - نیم فنجان گشنیز ( cilantro ) خشک یا یک فنجان برگ گشنیز تازه خورد شده به قطعه های خیلی کوچک
    - پنج تا هشت عدد سیر خورد شده
    - یک لیمو، آب بگیرید
    - سه قاشق روغن زیتون
    - کمی نمک
    - روغن معمولی برای سرخ کردن تکه های سیب زمینی

    دستور تهیه:
    ۱- سیب زمینی ها را سرخ کنید در روغن. بجای سرخ کردن میتوانید در اجاق بپزید در درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد و کنار بگذارید.
    ۲- اگر گشنیز شما خشگ است، در آب تر کنید برای ۱۵ دقیقه و بعد روی دستمال بگذارید که آبش برود. اگر تازه هست که بی خیال.
    ۳- در یک ماهی تابه، سیر خورد شده را در روغن زیتون سرخ کنید به مدت دو یا سه دقیقه. میخواهید که سیر کمی خام بماند. اگر سیر را زیاد سرخ کنید طعم را از دست میدهد.
    ۴- کمی نمک، آب لیمو و گشنیز را اضافه کنید و دو سه دقیقه سرخ کنید.
    ۵- بالاخره سیب زمینی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را سه تا پنج دقیقه بپزید.
    ۶- اگر غذای تند یا با ادویه دوست دارید، کمی فلفل تند خورد شده در شماره ۴ از بالا اضافه کنید.

    نوش جان و التماس دعا!

    باتاتا کیزبرا ( Batata Kizbra ) یا سیب زمینی سرخ کرده لبنانی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان