خانه
4.06K

تا حالا بیسکوئیت چای سبز خوردی؟!

  • ۱۴:۲۳   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    کاربر فعال|912 |752 پست

     چای سبز، اولین بار در کشو چین استفاده شد ولی بعدها مردم ژاپن، اندونزی، کره‌ جنوبی و حتی سایر کشورهای آسیای شرقی نیز آن را تولید و به دیگر کشورها صادر کردند.



    این نوشیدنی خوش عطر به تازگی طرفداران زیادی را بین ساکنان اروپای غربی‌ پیدا کرده است. از چای سبز در هنر شیرینی پزی نیز استفاده های بسیاری میشود که یکی از آنها کوکیز چای سبز است.



    بیسکوئیت چای سبز



    مواد لازم:





    •     آرد / ۱۵۰ گرم

    •     پودر چای سبز / یک و نیم قاشق سوپخوری

    •     نمک / ۱/۸ قاشق چایخوری

    •     کره / ۱۰۰ گرم

    •     شکر / ۶۰ گرم

    •     زرده تخم مرغ / ۱عدد


    روش تهیه:



    کره و شکر را با هم زن برقی میزنیم تا کاملا نرم شود.



    زرده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا خوب مخلوط شود.



    مواد خشک ( آرد، پودر چای و نمک ) را نیز اضافه کرده و هم می زنیم.



    مایه کوکیز را به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. (داخل کیسه نایلونی و در ظرف دربسته)



    خمیر را از داخل یخچال در آورده و روی سطح صافی با وردنه به ضخامت 1 سانتی باز کرده و با کاترهای دلخواه قالب زده و سپس داخل سینی فر ( با کاغذ روغنی ) قرار می دهیم.



    سینی را به مدت 20 دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.



    نکته:



    - چون چای سبزهایی که اینجا هست، خیلی خوشرنگ نیست، من از مقدار خیلی کمی رنگ سبز استفاده کردم.



    - از چای سبزی که به صورت فله ای میخریم استفاده کردم و آسیابش کردم.



    - عطر و تندی چای سبز در این بیسکوئیت ها بسیار محسوس است.








  • leftPublish
  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست


  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    انسی
    کاربر فعال|912 |752 پست
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۵/۵/۲۷
    avatar
    نیکی9292
    کاربر فعال|245 |416 پست
    زیباکده
    انسی : 

     چای سبز، اولین بار در کشو چین استفاده شد ولی بعدها مردم ژاپن، اندونزی، کره‌ جنوبی و حتی سایر کشورهای آسیای شرقی نیز آن را تولید و به دیگر کشورها صادر کردند.



    این نوشیدنی خوش عطر به تازگی طرفداران زیادی را بین ساکنان اروپای غربی‌ پیدا کرده است. از چای سبز در هنر شیرینی پزی نیز استفاده های بسیاری میشود که یکی از آنها کوکیز چای سبز است.



    بیسکوئیت چای سبز



    مواد لازم:





      •     آرد / ۱۵۰ گرم

      •     پودر چای سبز / یک و نیم قاشق سوپخوری

      •     نمک / ۱/۸ قاشق چایخوری

      •     کره / ۱۰۰ گرم

      •     شکر / ۶۰ گرم

    •     زرده تخم مرغ / ۱عدد


    روش تهیه:



    کره و شکر را با هم زن برقی میزنیم تا کاملا نرم شود.



    زرده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا خوب مخلوط شود.



    مواد خشک ( آرد، پودر چای و نمک ) را نیز اضافه کرده و هم می زنیم.



    مایه کوکیز را به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. (داخل کیسه نایلونی و در ظرف دربسته)



    خمیر را از داخل یخچال در آورده و روی سطح صافی با وردنه به ضخامت 1 سانتی باز کرده و با کاترهای دلخواه قالب زده و سپس داخل سینی فر ( با کاغذ روغنی ) قرار می دهیم.



    سینی را به مدت 20 دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.



    نکته:



    - چون چای سبزهایی که اینجا هست، خیلی خوشرنگ نیست، من از مقدار خیلی کمی رنگ سبز استفاده کردم.



    - از چای سبزی که به صورت فله ای میخریم استفاده کردم و آسیابش کردم.



    - عطر و تندی چای سبز در این بیسکوئیت ها بسیار محسوس است.








    زیباکده

    واییییی چه خوشگل من عاشق شیرینی ام111111

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۵/۵/۳۰
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    انسی : 

     چای سبز، اولین بار در کشو چین استفاده شد ولی بعدها مردم ژاپن، اندونزی، کره‌ جنوبی و حتی سایر کشورهای آسیای شرقی نیز آن را تولید و به دیگر کشورها صادر کردند.



    این نوشیدنی خوش عطر به تازگی طرفداران زیادی را بین ساکنان اروپای غربی‌ پیدا کرده است. از چای سبز در هنر شیرینی پزی نیز استفاده های بسیاری میشود که یکی از آنها کوکیز چای سبز است.



    بیسکوئیت چای سبز



    مواد لازم:





      •     آرد / ۱۵۰ گرم

      •     پودر چای سبز / یک و نیم قاشق سوپخوری

      •     نمک / ۱/۸ قاشق چایخوری

      •     کره / ۱۰۰ گرم

      •     شکر / ۶۰ گرم

    •     زرده تخم مرغ / ۱عدد


    روش تهیه:



    کره و شکر را با هم زن برقی میزنیم تا کاملا نرم شود.



    زرده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا خوب مخلوط شود.



    مواد خشک ( آرد، پودر چای و نمک ) را نیز اضافه کرده و هم می زنیم.



    مایه کوکیز را به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. (داخل کیسه نایلونی و در ظرف دربسته)



    خمیر را از داخل یخچال در آورده و روی سطح صافی با وردنه به ضخامت 1 سانتی باز کرده و با کاترهای دلخواه قالب زده و سپس داخل سینی فر ( با کاغذ روغنی ) قرار می دهیم.



    سینی را به مدت 20 دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.



    نکته:



    - چون چای سبزهایی که اینجا هست، خیلی خوشرنگ نیست، من از مقدار خیلی کمی رنگ سبز استفاده کردم.



    - از چای سبزی که به صورت فله ای میخریم استفاده کردم و آسیابش کردم.



    - عطر و تندی چای سبز در این بیسکوئیت ها بسیار محسوس است.








    زیباکده

    چه قشنگه اونم بدون رنگای شیمیایی . حالا خود چای سبز که تلخه ینی این چه مزه ایه خیلی دوس دارم بدونم اگه کسی خورده بیاد تجربشو بگه 1

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان