خانه
44.3K

توصیه هایی کوتاه و مفید وکاربردی براي هر كدبانو

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    دانستن این نکات برای تمامی خانم های خانه دار لازم است. با اجرای این تکنیک‌ها خواهید دید چگونه کنترل خانه و آشپزخانه تان را به بهترین نحو به دست خواهید گرفت.

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۵/۶/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    موز آلومینیومی
    یکی از بهترین روش های نگهداری دراز مدت از موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن این میوه، آن است که موز را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا میوه ای یخچال قرار دهید.

  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

    برای تهیه رب گوجه فرنگی مرغوب خانگی ، گوجه فرنگی هایی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز یا سفید نباشد.

     

    مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی :

    گوجه فرنگی  ۱۰۰ کیلوگرم
    آب     ۱۲ کیلوگرم
    روغن    ۱ کیلوگرم
    نمک    ۱بسته ۴۰۰ گرمی
    توری سیمی با خانه های خیلی ریز  یک عدد

     

    روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مرغوب + نکات

     

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی :

    برای تهیه رب گوچه فرنگی ابتدا گوجه فرنگی را بشویید. از وسط به ۲ قاچ تقسیم کنید و در دیگ بیندازید. یا با کارد علامت + رو آن بگذارید.

    رویش را آب بگیرد و بگذارید به جوش بیاید. گوجه به حدی بجوشد که پوست آن کنده شود.

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

    اگر تعداد گوجه هایتان کم است می توانید آن را در آب و یخ بگذارید تا پوستش راحت تر جدا شود.

    گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود.

    برخی از چلو صافی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود چون خانه های چلو صافی درشت است و دانه را رد می کند.

     

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

    در بازار دستگاههایی موجود است که آب گوجه را می گیرند و تحویل مشتری می دهند این کار جوشانیدن رب در منزل را راحت تر می کند و تهیه رب بعد از آب گرفتن، شروع می شود.

    آب گوجه فرنگی باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شده و رب چلپ چلپ به هوا پرت شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید تا از خرابی زودهنگام رب جلوگیری شود.

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

    میزان غلیظ شدن رب بسیار مهم است اگر شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد طعم سوختگی می دهد و استفاده از آن به علت سفت بودن مشکل است.

    روش تشخیص زمان آماده شدن رب این است که وقتی با کفگیر در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود.

    رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید و خصوصا در اواخر پخت آن دقت کنید چون ممکن است ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود.

    بعد از غلیظ شدن رب در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تف بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و برای خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر است.

    رب را در تشت بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و آماده بسته بندی شود.

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

     

    نکاتی برای تهیه رب گوجه فرنگی :

    انتخاب گوجه فرنگی 

    دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای در بازار موجود است که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای درتهیه رب گوجه فرنگی می توانید استفاده کنید که هر یک مزایا و کاستی هایی دارد.

    گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود.

    گوجه فرنگی گلخانه ای گران تر است اما رب بیشتری از آن حاصل می شود.

    معمولا به ازای هر ۱۰۰کیلوگرم گوجه فرنگی گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم رب بدست می آید.

    در موقع خرید یا چیدن از زمین کشاورزی، گوجه فرنگی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد.

    گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز یا سفید نباشد.

    از انتخاب گوجه های لهیده، خراب و کپک زده جدا خودداری کنید چرا که سالم نیست و طعم رب را تغییر می دهد.

     

    اضافه کردن نمک و روغن :

    اضافه کردن نمک هنگام تهیه رب گوجه فرنگی برای جلوگیری از کپک زدن و خرابی رب است و افزودن روغن برای یخ نزدن در فریزر و خوش رنگ شدن رب است.

     

    سایر نکات در تهیه رب گوجه فرنگی :

    در بیشتر خانه های روستایی رب در فضای باز و بر روی آتش پخته می شود چون جوشانیدن رب زمان زیادی می برد و مصرف گاز خانگی بالا می رود.

    توری های سیمی همان توری های خانه ریزی است که بر روی پنجره های منزل برای جلوگیری از ورود حشرات نصب می شود. البته در بازار توری های مخصوص جوشاندن رب نیز به فروش می رسد.

    بهترین جنس دیگی که برای جوشاندن رب بکار می رود دیگ مسی است.

     

    دیگ مسی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

     

    کالری رب گوجه فرنگی:

    هر ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی، ۸۰ کالری دارد.

     

    روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی:

    مصرف این محصول، برای افرادی که به گوجه­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­گردد. از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید.

    رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود.

    یکی از اتفاقات طبیعی که برای این محصول می‌افتد کپک زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود. بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد برسانید، در یخچال را زیاد باز و بسته نکنید، بیش از حد ظرفیت یخچال را پر نکنید، از قرار دادن میوه و سبزی آلوده در یخچال خودداری کنید و حتما رب را درون ظروف شیشه‌ای و دردار نگهدارید.

    اگر باز هم در محصول کپک زدگی مشاهده شد، کافی است بخش کپک زده را به صورت عمیق جدا کرده و یک لایه روغن در سطح آن بمالید تا عمل اکسیژن رسانی متوقف و از تشکیل کپک جلوگیری شود.

    در غیر این صورت می‌توانید رب را داخل فریزر نگهداری کنید.

     

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

     

    آیا می دانستید که :

    رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی و جهت بهبود طعم و رنگ غذا استفاده می شود.

    رب‌ گوجه فرنگی ازجمله فرآورده‌هایی است که تولید آن در سال‌های اخیر از رشد بسیار زیادی برخوردار بوده است. این محصول یکی از مهم‌ترین چاشنی‌‌های غذاهای ایرانی است و علاوه بر آن، ماده اولیه بسیاری از محصولاتی نظیر سس‌ها و کنسروهای مختلف به شمار می‌آید.

    اما چه تفاوتی میان رب‌های صنعتی و خانگی وجود دارد؟ آیا می‌توان رب‌ گوجه‌فرنگی را به عنوان یک محصول با ارزش غذایی بالا در نظر گرفت؟

    گوجه فرنگی میوه‌ای ارزشمند است که اولین‌بار در آمریکا شناخته شد. این میوه قبل از رسیدن نارس بوده و حاوی ماده‌ای سمی به نام «سولانین» است که مصرف آن مخاطره‌آمیز است.

    این میوه پس از آن که رسید، قرمز و آبدار شده و فاقد سولانین و قابل مصرف می‌شود. در واقع نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «لیکوپن» مسوول ایجاد رنگ قرمز در گوجه فرنگی است که می‌‌تواند با رادیکال‌های موجود در بدن که موجب بروز سرطان و بیماری‌های قلبی و پیری زودرس می‌شود مبارزه کند.

    معمولا لیکوپن گوجه فرنگی زمانی بیشترین تاثیر را دارد که کمی حرارت دیده تا قابلیت‌های مهم و جذب آن در بدن افزایش یابد. بنابراین رب‌ گوجه‌فرنگی از این نظر گزینه مناسبی است.

    اما نکته قابل توجه آن که وقتی گوجه فرنگی در معرض فرآیند حرارتی قرار گیرد، علاوه بر آن که اصطلاحا پخته می‌شود، حرارت زیاد سبب کاهش ویتامین‌ها و املاح معدنی موجود در آن می‌شود، به طوری که میزان ویتامین‌های آن براساس فرآیند حرارتی احتمال دارد از ۵ تا ۴۰ درصد کاهش یابد که این اتلاف مواد مغذی در روش خانگی به دلیل استفاده از حرارت مستقیم و کنترل نشده بسیار بیشتر است.

    نگهداری گوجه فرنگی به مدت زیاد قبل از فرآیند نیز می‌تواند یکی دیگر از علل افت مواد مغذی و مواد پکتینی محصول شود،‌ اما در عوض مزیت رب‌های خانگی آن است که از مواد افزودنی یا نگهدارنده در آن استفاده نمی‌شود.

    معمولا گوجه فرنگی دارای انواع زیادی است اما آنهایی را که برای تولید رب مورد استفاده قرار می‌‌دهند به ۲ گروه گرد و گلابی شکل تقسیم می‌شوند.

    انواع «گرد» معمولا آبکی و دارای مواد جامد بالا و خوشرنگ هستند ولی انواع «گلابی» شکل سفت‌تری دارند و دارای مواد جامد کمتر اما مواد پکتینی بیشتری هستند.

    معمولا گوجه فرنگی مورد استفاده برای رب را از انواعی که دارای پوست نازک، بافت نرم، مواد جامد زیاد، رنگ قرمز تند، طعم مطلوب، عاری از کپک، بدون هسته درشت و کاملا رسیده باشد انتخاب می کنند.

    رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی و جهت بهبود طعم و رنگ غذا استفاده می شود.

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    توی طب سنتی خیلی تاکید میشه مصرف گوجه فرنگی و مخصوصا رب محدود بشه، مخصوصا رب که عملا هیچ خاصیتی نداره
  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    کژالکاپ آشپزی 
    یک ستاره ⋆|3760 |1786 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    توی طب سنتی خیلی تاکید میشه مصرف گوجه فرنگی و مخصوصا رب محدود بشه، مخصوصا رب که عملا هیچ خاصیتی نداره
    زیباکده

    اتفاقا گوجه فرنگی برای درمان یا پیشگیری یه سری  بیماریها توصیه میشه برام عجیبه که توی طب سنتی توصیه نمیشه!

  • ۱۹:۵۴   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    طبق نظریه دکتر خیراندیش (متخصص طب سنتی)گوجه فرنگی طبع سرد داره و بسیاری از بیماریها ناشی از طبع سرد هستند.گوجه فرنگی حدود 200سال هست که وارد ایران شده و باز هم طبق نظر ایشون این کالا که جز میوه ها بوده اما در اون زمان بخاطر قوانین گمرک آمریکا برای اینکه مالیات کمتری بهش بخوره بعنوان سبزیجات وارد کشور ما شده و تنها نقش اون در شکل رب و سس جایگزینش بجای ادویه های مخصوص ایران بوده.
    اگر متن اصلی رو پیدا کردم حتما براتون میزارم.
  • leftPublish
  • ۱۹:۵۶   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    Telegram.me/eslamteb

    🍅گوجه فرنگی🍅


    سرانه مصرف گوجه و رب و سس گوجه برای هر نفر در طول یکسال:
    مصرف سرانه دنیا برابر 5کیلوگرم
    سرانه اروپا برابر 5:2 کیلوگرم.
    سرانه ایران سال88 برابر25 کیلو
    سرانه ایران سال92 برابر50 کیلو
    😳🍅😳🍅😳
    فکر می کنید ما ایرانیان، چقدر مصرف کنیم که مراکز تحقیقاتی دنیا و امریکا راضی شوند و دیگر این خاصیت های دروغ و جلف ضدسرطانی ، ضد تورم پروستات و تقویت قلب کننده را راضی کند!!؟
    .
    پس چرا با وجود این همه مصرف این میوه سمی در ایران سونامی سرطان وجود دارد!!؟
    چرا نصف جمعیت بالای 50 سال ایرانی پروستات دارد!؟
    چرا اکثر افراد بالای 45 سال ایرانی مشکلات قلبی دارند ؟
    آیا در بین سرطانی ها نمی بینید ، گوجه و رب را چگونه به افراط مصرف کرده اند !!!؟
    .
    .
    اگر ما به افراط گوجه بخوریم و میزان مصرف فرآورده های گوجه را به 100 کیلو برسانیم دیگر در ایران پروستات و سرطان وجود نخواهد داشت!؟
    آنگاه دوباره مراکز تحقیقاتی غربی چه چیزی را خاصیت تراشی خواهند کرد.
    آیا میدانید در تمام دنیا حدود 100سال پیش کسی گوجه نمی خورد و در خود آمریکای جنوبی بعنوان میوه یا گیاه سمی شناخته می شد، و 80سال قبل در اروپا با تبلیغ و نمایش و حیله گری مردم را به گوجه خوری آشنا کردند.
    و 60 سال پبش با نام توماتو وارد ایران شد.
    .
    .
    چند روز قبل خانواده(دو نفر و نصفی) مراجعه کرد که با انواع حساسیت های جدید و کهنه درگیر بودند، پرسیدم چقدر گوجه می خورید؟ گفته خیلی!! گفتم چقدر!؟ گفتند: روزانه تا 3 کیلوگرم !😳😳😭
    وجه مشترک هر نوع تست آلرژی در ایران گوجه می باشد. یعنی مواد تشکیل دهنده گوجه برای سلول های بدن انسان ناشناخته می باشد.
    گوجه سبب ایجاد ترس می شود، ملتی که زیاد گوجه مصرف می کند، به سبب ترس، همیشه یا استثمار است و یا مستعمره کشورهای سلطه گر. تبلیغات زیاد مصرف گوجه ، یک حیله سیاسی غربی است، نه واقعیت.

    چرا ایرانیان از خاصیت های بیشمار ضد سرطانی و تقویتی زعفران ، زردچوبه، دارچین، آویشن، زنیان، زیره و ... غافل شده اند!؟
    چرا وقتی به برخی خانم ها گفته می شود ، برای مشکلات معده و ورم معده و ترش کردن معده خود و خانواده ، به غذایتان مثل قدیم ادویه بزنید ، در جواب می گویند ادویه چیه !!!؟
    •°•°•°

    😁😁😁😁😁
    بنده 6سال است برای منزل گوجه و رب نخریده ام، و فقط به همان میزان در میهمانی ها اکتفا کرده ام، که آنهم کمتر از سرانه 5 کیلوگرمی جهانی می شود.

    شما چطور ؟؟
    آیا نمی خواهید سبک زندگی خود را ایرانی کنید؟
    آیا از این همه قرص و دارو خسته نشده اید !؟

    ✨🌟✨🌟✨🌟✨🌟
    🔹مجله طب اسلامی
    عضویت:
    https://telegram.me/joinchat/BReSSTwJztIOUOdB5lBzyA

    سایت:
    eslamteb.com
  • ۱۹:۵۸   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    پیداش کردم👆👆👆
    البته بعد از این من خودم کلی تحقیق کردم و دیدم از اونجا که ما ایرانی ها همیشه افراط میکنیم هیچ کشوری مثل ما مصرف گوجه فرنگی و رب نداره، من که خودم به شخصه مصرفم رو خیلی کم کردم
  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ایده کدبانوگری از زبان دوست خوبمون👇👇😍

    ❣برای دوستاتم بفرست👏👏

    1هر ساعتی که بلند میشم، سرحال و پرانرژی بلند شم.

    2. خودم رو مجبور به کار کنم. (نذارم بیکار بمونم و الکی فکر و خیال کنم)

    3. به تلاشم برای بالای نمودار نگه داشتن نمودار روحیم ادامه بدم.

    4. کارهای کدبانوگرانه رو ادامه بدم: غذاهای جدید، کیک و شیرینی، ریزه کاری های خونه

    5. مطالعه کتاب

    6. هر روز حداقل یک چیز جدید یاد بگیرم یا یه کار به درد بخور انجام بدم.

    7 وقت بیشتری رو با شاهزاده صرف کنم.

    8. صبور بودن رو درونی خودم کنم.

    9. بی توقع مهربونی کردن رو ادامه بدم.

    10. غر نزدن

    11. رسیدگی به خودم: آرایش، لاک، لباسای نو و قشنگ، خرید چیزای کوچیک

    12. کم کردن اینترنت

    13. ورزش!!!

    14. حفظ و تفسیر قرآن

    15. بیرون رفتن گاه به گاه از خونه (یه مدت حتی برای خریدهای ضروریم نمی رفتم بیرون)

    16. زدن برچسب های خوب به خودم

    17. ادامه تکنیک توقف افکار منفی (یه هفته است ولش کردم)

    18. انجام کارای معنوی: قرآن، دعا، مطالعه مذهبی

    19. رسیدگی بیشتر به خودم: آرایش، لاک، خرید چیزای کوچیک برا خودم

    20. دوست داشتن خودم👏👏😊👇

  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    #تنوع

    راههای صحیح زندگي👇

    آفرین #کدبانو😍

    ☝️تا خونه کامل مثل دسته گل نشده، اینترنت ممنوع.

    2. بلافاصله بعد از بیداری صبحانه بخورم، یعنی بخوریم. (من تو صبحانه خوردن تنبلم و کلی به تعویق میندازمش)

    3. شنبه ها کاملا مخصوص خونه تکونی اساسی + رخت شوری است. (روز کوزت شدن!)

    4. روزهای ۱شنبه مخصوص آشپزی و درست کردن چیزهای جدید اعم از غذاهای تا حالا نپخته و کیک و شیرینیه (کلی این کار انرژی مثبت داره)

    5. روزهای 2شنبه روز مطالعه موضوعیمه که البته باید برای کلاس 3شنبمم آماده شم.

    6. بخوام نخوامم باید 4شنبه ها زبان بخونم اما این بار بیشتر و حسابی تر از ترم های قبل: خلاصه کردن درس ها و ضبط کردن صدام، گوش کردن سی دی کتاب داستان، مرور کلمات ترم های قبل

    7. خواندن قرآن حزبی تا قبل از خواب. هیچ بهانه ای پذیرفته نیست. هر روز نخوندن، یک جریمه!

    8. مطالعه تربیتی، روانشناسی و همسرداری حداقل 2-3 روز در هفته.

    9. انجام تکنیک توقف افکار منفی

    10. توجه به قرار غر زدن ممنوع!

    11. نوشتن روزنوشت هام در اینجا 

    12. درازنشست روزانه.

    13. در صورت این که توی یه هفته ملکه خوبی بودم و مامان ملکه درونم ازم راضی بود، برا خودم یه جایزه بگیرم.

    14. اضافه کردن یه قسمت جدید که رنگیا و زیباییای قصرمونو توش بگم.

    15. نمازهام باید حتما حتما اول وقت خونده شه، حتی نماز صبح. (تلاشمو بکنم براش)

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    #لکه بری

    رفع لکه روغن ماشین از روی زمین🎈

    🎈شب نوشابه 🍺 روی لکه ریخته و صبح با آب خالی بشویید. هیچ اثری از لکه بر جانخواهد ماند🎈
  • leftPublish
  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    سلام روی موکت لاک ناخن ریخته با چی از بین میبره

    😤تصور کنید روی مبل جلوی تلویزیون نشسته اید و برنامه مورد علاقتون رو نگاه می کنید و همزمان میخواهید ناخن هایتان رو هم لاک بزنید. ناگهان دستتان به شیشه لاک می خوره و مقداری لاک روی فرش ریخته میشه. حالا چطور باید این لکه رو پاک کنید؟
    ☄قبل از هر کاری به یاد داشته باشید عملیات پاک کردن لکه رو ابتدا روی قسمتی از فرش که خیلی جلوی دید نیست امتحان کنید.

    💅روش اول:
    اول لکه رو با کمی آب سرد مرطوب کنید. ۱۵ تا ۲۰ بار اسپری مو و بعد ۳ تا ۵ بار رابینگ الکل روی لکه اسپری کنید. با استفاده از یک فرچه حدود یک دقیقه روی لکه را بکشید. همزان که فرچه رو می کشید کمی آب سرد و تمیز هم روی لکه بریزید. این کار رو تا وقتی لکه ناپدید شه ادامه بدید.

    💅روش دوم:
    به محض ریختن لاک روی فرش، سعی کنید تا جایی که ممکنه لاک رو با حوله یا دستمال جمع کنید، اما مواظب باشید لکه رو بیشتر روی فرش پخش نکنید. وقتی دستمال یا حوله به لاک آغشته شد از طرف دیگر آن برای پاک کردن استفاده کنید تا لکه به قسمت های دیگر فرش کشیده نشه. از یک لاک پاک کن بدون استن استفاده کنید و مقداری از آن را با پد روی لکه بکشید. با اینکار لکه از روی فرش پاک خواهدشد.

    💅روش سوم:
    مقداری مایع شیشه شوی رو با یک اسفنج روی لکه به صورت دورانی بکشید و بعد با آب آن را پاک کنید و اجازه دهید خشک شود. بعد از خشک شدن لکه باید پاک شده باشد.

    💅روش چهارم:
    بعد از مرطوب کردن لکه بوسیله آب، از یک اسپری مو استفاده کنید و تا ۱۵ مرتبه روی لکه اسپری کنید و با یک مسواک یک تا دو دقیقه روی آن بکشید. این مراحل رو سه تا چهار بار میتونید تکرار کنید تا لکه پاک شود.
  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    درخشان کردن جواهرات با استفاده از خمیردندان

    💫برای این که جواهرات جلای بهتری داشته باشند، کمی خمیردندان روی مسواک بمالید و جواهرات را شست وشو دهید.
  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    #رسوب_زدایي☄
    براي از بين بردن رسوب آهكي درون كتري و سماور مي توانيد:👇👇👇👇
    💥كتري را داغ كنيد و ناگهان مقداري آب يخ درون آن بريزيد ( براي اين منظور نبايد كتري بسيار داغ شود كه موجب ريختن لحيم آن مي گردد.)
    💥مي توانيد مقداري سركه درون كتري ريخته و مدت ۱۰ دقيقه بجوشانيد و سپس آن را شسته و خشك كنيد.ج: راه سوم كه يكي از راه هاي جلوگيري از رسوب گرفتن كتري و سماور است به اين صورت است كه گوش ماهي يا فلس صدف را در كتري انداخته تا آهك موجود در آب را جذب كند.( قلوه سنگ نيز مفيد است.)
    💥راه ديگري كه براي رسوب زدايي مفيد است اين است كه در ظرف مورد نظر مقداري ( بستگي دارد به نوع ظرف) ۲ يا ۳ سيب زميني رنده كنيد و مدت نيم ساعت با آب درون آن،بجوشانيد و بعد يك تكه زاج سفيد كوبيده، به آن اضافه كنيد و نيم ساعت ديگر بجوشانيد مشكل رفع خواهد شد.
    💥مي توانيد براي جرم گيري آن مقداري جوش شيرين ( آب همراه جوش شيرين) را درون ظرف بگذاريد و روي شعله بگذاريد و بعد اگر هنوز به طور كامل پاك نشده همين كار را تكرار كنيد ثمربخش خواهد بود.
    💥 براي اين منظور مقداري آب درون كتري بريزيد آن را در مدت نصف روز در جايخي يخچال قرار دهيد. پس از گذشت مدت مذكور آن را درآورده پس از خارج شدن يخ از آن كتري رسوب زدايي مي شود ( به شرطي كه مقدار رسوبات زياد حجيم نباشد).
  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    برطرف کردن #لکه_های_سبزی

    🍃اگر لکه های سبزی گیاهان و کلروفیل تازه باشد، برای برطرف کردن آن ها محلول آب و الکل و یا آب واتر به کار می رود؛ ولی اگر کهنه باشد باید پربرات دوسود با آب اکسیژنه و یا آمونیاک مصرف کرد.

    ✅نکته مهم
    اگر برای لکه گیری از مواد پاک کننده استفاده می کنید در نظر داشته باشید که حتماً از آب سرد استفاده کنید زیرا آب گرم باعث می شوند که لکه ها از بین نروند.
  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ربی زدایی فیلتر هود 2

    مواد لازم :
    ✅ سرکه سفید
    ✅ جوش شیرین
    ✅ آب جوش
    ✅ دیگ
    ✅ اجاق گاز

    در این کلیپ وقتی آب در حال گرم شدن بود سرکه سفید بزنید بزارید بجوشه وقتی گرمتر شد یک قاشق جوش شیرین کم کم اضافه کنید بعد فیلتر ها رو در ظرف درحال جوش بزارید تا 5 الی 6 دقیقه بجوشه سپس دربیارید در سینک ظرفشویی با آب و مسواک یا برس شستشو تمیز کنید فیلتر رو
  • ۰۹:۵۶   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    #ترفند
    👍روکش برای کفش بچه‌ها هنگام مسافرت
    بچه‌ها، به ویژه در طول سفر، لحظه‌ای در اتومبیل آرام نمی‌نشینند و معمولا عادت دارند که ورجه‌وورجه کنند. برای آنکه بچه‌ها، با کفش‌های خود، به روکش صندلی و تودوزی اتومبیل شما آسیبی نرسانند، قبل از سوار کردن آنها، یک جوراب مردانه روی کفش آنها بکشید. با این تدبیر، حتی هنگامی که روی صندلی بایستند، رویه صندلی شما از خراشیده شدن مصون خواهد ماند.
  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    #پاک_کردن_لکه_ها

    ☄با استفاده از مقداری خمیر دندان انواع لکه را ( مثل لکه زردچوبه ) به راحتی از روی لباس های سفید پاک کنید.
  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    جرم زدائی #ماشین_ظرفشوئی

    آنچه نیاز دارید:👇
    سرکه ۱ فنجان
    ۱/۲ فنجان جوش شیرین

    ☝️مواد بالا را با هم مخلوط کرده و داخل ماشین ظرفشوئی تان بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه، کار کند و بعد یک آبکشی ساده انجام بدهید تا ماشین ظرفشوئی شما خوشبو و درخشان بشود.
  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    #اصول_دم_کردن_چایي😊

    💥توجه داشته باشید که اولا هیچگاه برای تسریع در درست کردن چای، آب گرم داخل سماور نریزید، بلکه همیشه از آب سرد استفاده کنید. ثانیاً نگذارید آب سماور زیاد بجوشد، چون چای شما را بد رنگ و بی‌مزه خواهد ساخت. ضمناً قوری را نیز قبل از دم کردن چای، اندکی گرم کنید. یعنی ابتدا قوری را تا نیمه از آب جوش پر کنید و سپس دوباره خالی نمائید. همینکه مشاهده کردید آب جوش آمده، برگ‌های چای را درون قوری بریزید و روی آن آب جوش باز کنید. در مورد برخی از چای‌ها لازم است قبلا چای را بشوئید. به این معنی که ابتدا اندکی آب جوش درون قوری بریزید و خالی کنید تا خاک چای شسته شود و برگ‌های چای آمادگی بیشتری برای دم کشیدن پیدا کنند. وقتی قوری را به اندازه کافی از آب پر کردید، آب سماور یا کتری را نیز اضافه کنید. سپس قوری را روی سماور بگذارید و در صورت امکان، دستمال تمیزی روی آن بیندازید تا چای بهتر دم بکشد!☕️
  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    #تمیز_کردن_اجاق_گاز
    ✅برای اجاق های برقی از پاک کننده های ملایم تری استفاده کنید.
    💥کویل یا سیم پیچ های برقی و همچنین صفحه های بازتابنده را در آورید. می توانید برای تمیز کردن ظرف های گاز از تمیز کننده های ملایم استفاده کنید، اما برای کویل ها فقط باید از آب استفاده کنید👏
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان