خانه
1.85K

خـــورش بِـــــــــه اصفهانی

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۳/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    خورش به اصفهانی


    در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن...



    مواد لازم: 

    گوشت خورشی                             300 گرم

    به خورد شده                                 3لیوان

    آلو خشک                                     25 عدد

    پیاز خورد شده                               1لیوان

    رب گوجه فرنگی                            1قاشق غذاخوری

    شکر                                            1قاشق غذاخوری

    زعفران، زردچوبه، نمک                    به میزان دلخواه

    روغن کنجد                                   3قاشق غذاخوری
     

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.



  • leftPublish
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۳/۱۱/۷
    avatar
    سارا صار
    دو ستاره ⋆⋆|4522 |2209 پست
    ممنون پریسان جون
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۳/۱۱/۷
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    اوووووووووووووووم دهنم اب افتاد
    جیرفتی ها هم یه ابگوشت دارن که توش به ویه سبزی خاص میریزن اسمش الان یادم نیست
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۳/۱۱/۷
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    قفونتون دوستای خوبم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان