خانه
1.07K

دانستنی های کدبانوگری

  • ۱۴:۴۵   ۱۳۹۴/۶/۱۱
    avatar
    کاربر جديد|5 |19 پست

    دانستنی های کدبانوگری


    اگر می خواهید یک کدبانوی تمام عیار باشید لازم است این ترفندها را بدانید.

    _ برای این که قسمت های آخر شکلات صبحانه و کره بادام زمینی به هدر نرود، مقداری بستنی در این شیشه ها بریزید تا هم بستنی خوشمزه شود و هم از باقی مانده شکلات یا کره بادام زمینی کاملا استفاده شود.

    _ تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده یک رنگ شود.

    _ برای جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برش های لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید.

    _ پیاز های ریز را ابتدا در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست شود.

    _ برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی ، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا می شود.

    _ برای از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید.
    _ پاستا را هنگام گرم کردن مجدد به شکل دونات در بیاورید تا سریع تر گرم شود.



    _ ظرف بستنی را در پلاستیک فریزر بگذارید تا هنگام برداشتن بستنی نرم بماند.
    _ برای ثابت نگه داشتن تخته گوشت ، زیر آن پارچه خیس قرار دهید.


    دانستنی های کدبانوگری

    ویرایش شده توسط mina.h در تاریخ ۱۱/۶/۱۳۹۴   ۱۴:۴۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان