خانه
1.05K

دلمه لواش

  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    دلمه لواش

    مواد لازم :

    برنج   يك پيمانه
    لوبيا چيتي  يك پيمانه
    گوجه‌فرنگي رنده شده   يك پيمانه
    گوشت چرخ كرده   250 گرم
    پنير پيتزا   200 گرم
    جعفري خرد شده  يك قاشق غذاخوري
    پياز متوسط  يك عدد
    نان لواش  به تعداد لازم
    روغن‌ مايع به ميزان لازم
    نمك و فلفل‌قرمز  به ميزان لازم

    طرز تهيه :
     
    برنج را به مدت يك ساعت خيس كرده به همراه دو ليوان آب، يك قاشق روغن، جعفري خرد شده، مقداري نمك وگوجه فرنگي رنده شده روي حرارت بگذاريد تا پخته شود و به صورت كته دربيايد. لوبياچيتي را از 12 ساعت قبل، خيس كرده و با يك ليوان آب بپزيد. پس از پخته شدن با برنج كته شده مخلوط كنيد، اين غذا داراي طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بيشتري به آن اضافه كنيد. گوشت چرخ‌كرده را با پياز رنده شده در روغن تفت دهيد و به مخلوط كته و لوبيا اضافه كنيد.


    نکته :مي‌توان به جاي گوشت‌ چرخ‌كرده از نصف سينه مرغ خرد شده استفاده كرد به اين ترتيب كه سينه مرغ ريز شده را با پياز نگيني خرد شده تفت دهيد.نان‌هاي لواش را در اندازه 20×25 برش بزنيد و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوري در بين نان قرار دهيد، نان را لوله كنيد، وقتي همه نان‌ها آماده شدند در يك ظرف بچينيد. سطح آن را با پنير پيتزاي رنده شده بپوشانيد و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد.

    دلمه لواش

    ویرایش شده توسط elham khajoi در تاریخ ۱۹/۲/۱۳۹۵   ۱۵:۳۵
  • leftPublish
  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۵/۲/۲۱
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    الهام جون من این غذارو درست کرده بودم منتها بجای لوبیاش قارچ ریخته بودم ....
    ایندفه حتما بالوبیا رو امتحان میکنم...بینهایت خوشمزه ست...طعمش بمراتب از پیتزا و لازانیا بهتره
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان