خانه
3.04K

طرز پخت عالی تخم مرغ

  • ۰۸:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست

    نحوه پخت تخم مرغ

    پخت تخم مرغ این طوری هم که به نظر می رسد ساده نیست، به خصوص که هر فردی یک تنوع را دوست دارد.

    برخی افراد دوست دارند زرده کمی شل باشد تا بتوانند آن را روی نان پخش کنند

    و برخی دیگر دوست دارند زرده سفت باشد تا بتوانند آن را برش بدهند و به ساندویچ شان اضافه کنند.

    اصلا نگران نباشید، اهمیتی نداره که تخم مرغ را چطوری دوست دارید، ما بهترین راهنما را به شما آموزش می دهیم تا بدانید چطوری آن را بپزید. تصویر زیر نشان می دهد که دقیقا به چه مقدار زمان برای جوشاندن تخم مرغ نیاز دارید ، تا هم سفیده و هم زرده همانطوری که دوست دارید بپزد. در مراحل اولیه در تصویر زیر، سفیده نرم تر و زرده شل تر است. هر چقدر زمان بیشتری به پخت اختصاص بدهید، زرده هم سفت تر می شود.

     طرز پخت عالی تخم مرغ

    در مراحل اولیه سفیده نرم تر و زرده شل تر است. هر قدر زمان بیشتری بپزد زرده هم سفت تر می شود


    به غیر از زمان پخت، چند نکته دیگر هم هست که باید به خاطر داشته باشید:
    *تخم مرغ را در آب جوش بیندازید:
    به جای اینکه تخم مرغ را در آب سرد انداخته و صبر کنید آب جوش بیاید، بهتره که اول اجازه بدهید آب جوش بیاید و بعد تخم مرغ را داخل آن بیندازید. اگه نگران شکستن تخم مرغ هستید، آن را آرام آرام با استفاده از یک قاشق در آب فرو ببرید.

    *یک قاشق جوش شیرین به آب اضافه کنید تا پوست تخم مرغ راحتی جدا شود: جوش شیرین از آن ماده های ارزان قیمت است که به راحتی توی سوپرمارکت ها در دسترس است. اگر شما یک قاشق جوش شیرین به آبی که تخم مرغ در آن دارد می جوشد اضافه کنید، پوست تخم مرغ خیلی راحت تر کنده می شود. اگر جوش شیرین در دسترس نبود می توانید زمانی که تخم مرغ پخت به محض خاموش کردن زیر آن ، آن را زیر آب سرد بگیرید.

    *زمان لازم برای تخم مرغ: از لحظه ای که تخم مرغ را داخل آب می اندازید پخت آغاز می شود و باید زمان بگیرید. این زمان بستگی نوع پخت مورد نظر شما بستگی دارد. به زمان هایی که روی تصویر ذکر شدند نگاه کنید تا بدانید کدام یکی مدنظرتان است. شاید لازم باشد تغییرات کوچکی در این زمان ها اعمال کنید، چون عوامل مختلفی مثل کیفیت تخم مرغ، شدت گرما … روی زمان و سرعت پخت تاثیر دارند. شاید چند بار اول موفق نشوید به پخت دلخواه برسید، اما بعد از چندبار امتحان کردن متوجه می شوید که دقیقا باید چکار کنید.

    *به محض پخت تخم مرغ آن را در آب یخ بیندازید: وقتی شما تخم مرغ را از آب جوش در می آورید، آن همچنان به پختن ادامه می دهد، و همین امر می تواند باعث سفت شدن آن شود. پس برای اینکه از این امر جلوگیری کنید، یک کاسه آب یخ آماده کرده و تخم مرغ پخته را بلافاصله درون آن بیندازید. کمی نمک هم به این آب اضافه کنید تا تخم مرغ چاشنی دار شود!

  • leftPublish
  • ۰۹:۲۱   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    عالي بود نازي جان ممنون
  • ۰۹:۲۴   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست

  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    7 دقیقه عالیه . پوست کندشموقتی بلافاصله بعد از پخت تو اب سرد میندازیم خیلی راحته راحته و من که اصلا نشکلی ندارم
  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    فوژان ♥
    کاربر فعال|286 |371 پست
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان