خانه
4.77K

طرفداران کله پاچه بشتابند!!

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۵/۳/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    کله پاچه یکی از غذاهای پرطرفدار در بین ما ایرانی هاست. خیلی ها می گویند کله پاچه خاصیت دارد و برعکس دسته دیگری به مضرات کله پاچه اشاره می کنند.

    کله پاچه بخوریم یا سیرابی؟ کدام بهترند؟

    یک متخصص تغذیه گفت: مصرف کله‌ پاچه به دلیل داشتن بافت کلاژنی برای افرادی که از درد استخوانی رنج می‌برند بسیار مفید است، زیرا منجر به تقویت بافت استخوان‌ها می‌شود.

    به نقل از سیمرغ بهنام گشتی‌زاده با بیان اینکه خوراک کله‌ پاچه با وجود داشتن پروتئین، ویتامین‌ و کلسترول مصرف بیش‌ از حد آن به دلیل اسیدهای چرب مضر توصیه نمی‌شود، اظهار کرد: افرادی که چربی خون بالایی دارند و کلسترول و اسید‌ اوریک خونشان بالاست از مصرف بیش‌ از حد کله‌ پاچه اجتناب کنند.

    وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های مفید کله‌ پاچه تامین پروتئین مورد نیاز بدن است، افزود: از اصلی‌ترین مضرات مصرف بی‌رویه چنین غذایی افزایش کلسترول خون است که منجر به رسوب در رگ‌های خونی شده و با انسداد عروق ظریف در عمل خون‌رسانی به مغز و قلب اختلال ایجاد می‌کند.

    این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه بافت استخوان با خوردن کله‌ پاچه تقویت می‌شود، اضافه کرد: مصرف کله‌ پاچه به دلیل بافت کلاژنی که دارد برای افرادی که از درد استخوانی رنج می‌برند بسیار مفید است، زیرا منجر به تقویت بافت استخوان‌ها می‌شود.

    گشتی‌زاده ادامه داد: سیرابی در مقایسه با کله‌پاچه از چربی کمتری برخوردار است و مصرف آن برای افرادی که از ناراحتی معده و اثنی‌عشر رنج می‌برند مفید است، زیرا سبب ترمیم بافت سلول‌های مخاط معده می‌شود.

    وی با بیان اینکه مصرف خوراک کله‌پاچه بیشتر در فصل‌های سرد سال توصیه می‌شود، گفت: خوراک کله در تابستان و در نواحی گرمسیر برای مزاج انسان سنگین‌تر است.

    این متخصص تغذیه گفت : خوراک کله‌ پاچه با تحرک افراد رابطه مستقیمی دارد هنگامی‌که این خوراک زیاد مصرف می‌شود باید تحرک افراد نیز افزایش یابد به همین علت افرادی که ورزشی‌های سنگین انجام می‌دهند تمایل بیشتری به مصرف این خوراک دارند، چراکه کالری بیشتری می‌سوزانند و همین امر آن‌ها را به سمت چنین خوراک‌هایی سوق می‌دهد البته مصرف بیش‌ از اندازه کله‌پاچه برای چنین افرادی نیز مفید نیست.

    گشتی‌زاده با اشاره به اینکه توصیه می‌شود خوراک کله‌ پاچه ماهی یک‌ بار استفاده شود، گفت: به صورت کلی سیرابی بهتر از کله‌پاچه است، زیرا از چربی کمتری برخوردار بوده و حاوی ویتامین‌های B1،B2،B6 وB12 است.

     

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۵/۳/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    خوردن سیرابی از ریزش مو و ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند

    سیرابی یکی از قسمت‌های معده نشخوارکنندگان است، گفت:‌ معده این جانوران شامل 4 قسمت سیرابی،‌شیردان، هزارلا و نگاری بوده که خوردن سیرابی برای سلامتی بدن توصیه می‌شود.

    وی افزود: مصرف غذایی سیرابی در هند و پاکستان همچون ایران متداول بوده و در مقایسه با گوشت، پروتئین آن بیشتر  است همچنین آمینواسیدهای ضروری بدن با خوردن سیرابی تأمین می‌شود.

    این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف 100 گرم سیرابی 8 درصد نیاز بدن به کلسیم را رفع می‌کند، گفت: همچنین مصرف این میزان سیرابی حاوی 7 گرم پروتئین و 4 گرم چربی است.

    صفوی ادامه داد: آهن سیرابی همچون گوشت قرمز برای رفع کم‌خونی مناسب است و هر 100 گرم سیرابی 5 میلی‌گرم آهن دارد همچنین سلنیوم موجود در سیرابی آنتی‌اکسیدان مناسبی برای بدن دارد که سبب جلوگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.

    وی با تأکید بر اینکه در صورت افزایش کلسترول در بدن گرفتگی عروق ایجاد می‌شود، گفت: کلسترول موجود در سیرابی به دلیل اینکه چربی پایینی دارد مثل گوشت قرمز خطر‌آفرین نیست و می‌توان گفت کلسترول سیرابی از گوشت گاو و گوسفند و مرغ کمتر است.

    این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه دو سوم کلسترول خون را  بدن می‌سازد و یک سوم از غذا حاصل می‌شود، گفت: اگر کلسترول دریافتی زیاد باشد این تنظیم خودکار در بدن وجود دارد که خود بدن کمتر این کلسترول را بسازد ولی زمانی که افراد کلسترول خیلی بالا از طریق مصرف بعضی از غذا همچون مایونز و انواع سس چرب داشته باشند دیگر بدن قادر به این تنظیم نیست.

    وی به عنصر روی موجود در سیرابی اشاره کرد و گفت: این مسئله نیز سبب بلندی قد، پرپشتی مو شده و مانع ریزش موی سر می‌شود و در واقع 100 گرم سیرابی 11 درصد نیاز روزانه بدن را به روی تأمین می‌کند.

     

    این مسئله برای تولید اسپرم، افزایش حس چشایی، بویایی و تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است.

    صفوی گفت: سیرابی همچنین حاوی انواع ویتامین‌ها شامل ویتامین B1، B2، B6،B12 بوده و ویتامین A آن نیز زیاد است.

     

    بنابر این خوردن آن برای افراد و حفظ سلامتی حائز اهمیت است البته باید توجه کرد که سیرابی را باید قبل از پخت به خوبی بشوییم و از نظر بهداشتی نسبت به تمیزی آن مطمئن شویم.

    این متخصص تغذیه بیان داشت:‌ 100 گرم سیرابی 130 کالری دارد و نسبت به آجیل و قند کالری آن کمتر بوده بنابر این مصرف آن مناسب است.

    وی در پایان در رابطه با پرزهای سیرابی گفت: خوردن این پرزها در صورتی که به خوبی شسته شده باشند، مشکلی ندارد فقط افراد باید توجه داشته باشند که برای مصرف سیرابی بهتر است آن را با آب لیمو سرو کنند تا جذب آهن آن افزایش یابد.

  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۵/۳/۴
    avatar
    نازگل
    کاربر جديد|24 |22 پست
    واااای منم خیلی دوست دارم و خیلی هم برام مهم نیست که مفید هست یا نه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان