خانه
44K

غذای های گیلان

  • ۰۸:۰۲   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    کاربر فعال|871 |344 پست
    سلام به همه ی کدبانوهای خوب سراسر ایران زمین . عزیزان می خوام توی این تاپیک شما رو با غذاهای گیلان ( رشت ) بیشتر آشنا کنم و هر چی می دونمو در اختیارتون بزارم . البته این رسپی ها عکس نداره و هر وقت درست کردم عکسشونو براتون می زارم .امیدوارم شما هم درست کنید و مثل من از این غذا ها لذت ببرید . پس با من همراه بشید .

    شش انداز

    مواد لازم : گردو 250 گرم - بادمجان متوسط 5 تا 6 عدد - پیاز متوسط 2 تا 3 عدد - رب انار یک قاشق غذا خوری پر ، روغن برای سرخ کردن بادمجان و پیاز به اندازه کافی - نعناع و خلواش خشک ( سبزی معطر ) یک تا 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :

    این غذا روش پختش کاملا مثل فسنجونه ، با این تفاوت که مرغ و گوشت قلقلی نداره . وقتی گردو رو بار گذاشتیم ، می ریم سراغ بادمجونا ، پوست گرفته ، نگینی خرد می کنیم ( زیاد ریز نباشه ) ، روش نمک می پاشیم و به مدت یک ساعت می زاریم ، وقتی آبشو پس داد و به اصطلاح عرق کرد ، توی آبکش می ریزیم و می شوریم و بعد کنار می زاریم تا کمی خشک شه . ( با این کار تلخیش گرفته میشه ) . تو این فاصله پیازامونو که خلال کردیم سرخ می کنیم وکنار می زاریم . بعد بادمجونای نگینی رو سرخ می کنیم و سپس پیازداغمونو بهش اضافه می کنیم . می زاریم یه تفتی بخوره و با هم مخلوط شن . در انتها ی کار وقتی که می خوایم شعله رو خاموش کنیم ، سبزی معطر رو بهش اضافه می کنیم و یه همی می زنیم و خلاص . (توجه داشته باشین اگه سبزی رو زود اضافه کنید و زیاد تفت بخوره ، می سوزه و غذاتون تلخ میشه ، که دیگه قابل خوردن نیست ) . این مواد رو بزارین کنار و وقتی گردوی فسنجونتون کاااااااملا جا افتاد در آخر مواد بادمجونتونو به دیگ گردوتون اضافه کنید ، حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت با شعله ی خیلی کم بزارین بجوشه .

    نکته : احتمال می دم توی شهر های دیگه سبزی خلواش نباشه ، در این صورت می تونید از نعناع خشک به تنهایی استفاده کنید .

    امیدوارم که خوشتون اومده باشه . اگه سوالی داشتین من در خدمتتون هستم .


  • leftPublish
  • ۱۵:۵۳   ۱۳۹۳/۷/۲
    avatar
    سارا صار
    دو ستاره ⋆⋆|4522 |2209 پست
    مرسی مامان طاها خوب شد گفتی میخواستم کدو رو کبابش کنم
  • ۱۹:۵۵   ۱۳۹۳/۷/۲
    avatar
    صبا جون
    کاربر فعال|273 |198 پست
    زیباکده
    مامان طاها : 

    خورشت مرغ ترش







    مواد لازم :



     مرغ متوسط یک عدد  یا ( قسمت سینه و ران مرغ به تعداد دلخواه ) ، آبغوره  یا آب نارنج یا آب انار یک فنجان ( مقدار ترشیش رو به ذائقه ی خودتون می تونید کم و زیاد کنید ) ، لپه 3 تا 4 قاشق غذاخوری ، سبزی شامل ( تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید ، اسفناج و خلواش بیشتر ، نعناع کمتر ) روی هم حدود یک کیلو ، سیر 4 تا 5 حبه ، پیاز متوسط یک عدد ، روغن برای سرخ کردن سبزی به میزان لازم ، نمک و زرد چوبه از هر کدوم مقداری .







    طرز تهیه :



    مرغ و یک پیاز کامل ( 4 قاچ نشده ) رو با مقداری آب که روی مرغ رو بگیره داخل قابلمه و روی حرارت متوسط گاز می ذاریم وقتی که شروع کرد به قل زدن و تغییر رنگ دادن بهش نمک و زردچوبه اضافه می کنیم . تو قابلمه ی جداگانه آب و مقداری نمک رو جوش می آریم و لپه ها رو به آب در حال جوش اضافه می کنیم و حرارتش رو کم می کنیم تا آروم لپه ها بپزن ( با حرارت زیاد لپه ها دیر پز میشن ) ، بعد اینکه پخت از آبکش ردش کنید و تا پختن مرغ کنار بگذارید .



    سبزی ها رو هم که بعد شستن با یه دونه پیاز و سیرها خوب ریز کردیم داخل ماهیتابه  می ریزیم و با کمی نمک و زردچوبه روی حرارت کم می زاریم ، وقتی آب سبزی گرفته شده بهش روغن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم .



    وقتی مرغ خوب پخت ، لپه و آبغوره رو بهش اضافه می کنیم ، بعد که یه قل زد ، سبزی سرخ شده رو هم بهش اضافه می کنیم و می زاریم روی حرارت ملایم تا آروم آروم خورشت جا بیفته .



    امیدوارم که از این غذا هم خوشتون بیاد و خودتون هم درست کنید . نوش جان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    غذای های گیلان

    زیباکده
    وای چه کردی مامان طاها  دلم خواست گناه داریم
  • ۲۰:۲۲   ۱۳۹۳/۷/۲
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    مرغ ترش ترشه؟؟؟؟
    اگه ترش باشه دوست میدارم
  • ۰۰:۰۹   ۱۳۹۳/۷/۳
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    صبا جووونی ، عزیز دلم اگه فاصله ها نبود برات درست میکردم . گریه نکن گلم
  • ۰۰:۱۵   ۱۳۹۳/۷/۳
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    سلام مریم الدوله ی عزیز . آره گلم ،میزان ترشی مرغ ترش به ذائقه ی خودتون بستگی داره . اگه ترش می پسندی ترشیشو بیشتر بریز . اما برای من همون یه فنجون آبغوره یا آب نارنج بابت ترش بودنش کفایت میکنه . ایشالا درست کنی و دوست داشته باشی .
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۳/۷/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

  • ۱۹:۴۷   ۱۳۹۳/۷/۴
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان