خانه
925

معرفی چای 7 گیاه

  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۳/۹/۴
    avatar
    کاربر جديد|33 |78 پست

    به لیمو گیاهای است که بوی خوشایند لیمو از آن متصاعد می‌شود درختچه‌ی این گیاه یک تا دو متر است که گاهی بزرگتر هم می‌شود .دارای برگ‌های ساده سرنیزه‌ای به طول 7تا 10 سانتی متر است و گل‌های آن کوچک و دارای جامی است که از خارج سفید و از داخلی آبی مایل به بنفش ا‌های آن نیز ظاهر هرمی شکل در حول یک محور دراز به وجود می‌آورد.برگ‌ها بخش دارویی این گیاه هستند و بویی شبیه لیمو دارند. برگ‌ها را در اواخر تابستان  جمع آوری می‌کنند . پودر برگ گیاه به لیمو به رنگ  سبز مات و دارای بوی معطر است و طعم آن تند و کمی تلخ می‌باشد .برگ اسانس بی لیمو را باید دور از نور ، درجای خنک و سربسته نگهداری کرد.درشمال کشور در هوای آزاد به خوبی رشد می‌کند و در نقاط سردسیر در گلخانه نگهداری می‌شود.


    خواص درمانی


    تاثیر بر روی دستگاه گوارش :


        دمنوش به لیمو در درمان سوءهاضمه استفاده می‌شود.


        نفخ شکم را از بین می‌برد.


        برگ و شاخه گل دار این گیاه اثر مقوی بر معده دارد.


        ضد اسپاسم معده  و روده است.


    تاثیر بر روی دستگاه عصبی :


        دمنوش به لیمو در درمان سردردهای عصبی و نیز میگرن موثر است.


        سرگیجه را از بین می‌یرد .


        در تقویت حافظه و ایجاد آرامش نیز مفید است.


        خواب آور است.


    تاثیر بر روی دستگاه تنفسی:


        دمنوش به لیمو در درمان علائم سرماخوردگی استفاده می‌شود.


        این گیاه در درمان آسم موثر است.


    تاثیر بر روی دستگاه ادراری و تناسلی :


        دمنوش به لیمو در درمان نارسایی کلیوی تاثیر دارد.


    تاثیر بر روی دستگاه قلبی _عروقی:


        دمنوش به لیمو در رفع تپش قلب استفاده می‌شود.


    خواص دیگر :


        اسانس به لیمو دارای خواص باکتری کش و حشره کش است.


        دمنوش به لیمو به منظور پایین آوردن درجه حرارت بدن در هنگام بیماری ، بسیار مفید است.


        صدای وزوز گوش رارفع می‌کند.


    موارد منع مصرف و عوارض جانبی


    در دوران حاملگی و شیر دهی باید از مصرف زیاد به لیمو اجتناب کرد. استفاده موضعی به لیمو ممکن است باعث حساسیت پوستی شود.


    طبیعت


    طبیعت این گیاه بر اساس طب سنتی ایران، گرم وخشک است

    زیره‌





    زیره‌ سیاه‌ گیاهی‌ است‌ دوساله‌ که‌ ارتفاع‌ آن‌ به‌ ۳۰ تا ۸۰ سانتیمتر می‌رسد، ریشه‌اش‌ راست‌ و دوکی‌ شکل‌ و گوشت‌دار و ساقه‌اش‌ بی‌کرک‌ و شفاف‌ است‌ و برگ هایش‌ به‌ رنگ‌ سبز و در قسمت‌ فوقانی‌ ساقه‌ دارای‌ دمبرگ‌ کوتاهی‌ است‌ که‌انتهای‌ آن‌ به‌صورت‌ غلافی‌ ساقه‌ را فرامی‌گیرد، گل‌ آذین‌ آن‌ چتر مرکب‌ و گل هایش‌ کوچک‌ و سفید رنگ‌ است‌ و میوه‌اش‌ بیضی‌ شکل‌ به‌ رنگ‌ قهوه‌ای‌ تیره‌ یا مایل‌ به‌ زردو شفاف‌ است‌ و زیره در کرمان بیشترین سطح کشت را دارد.


       خواص‌ و اثرات‌ دارویی‌


        طبع‌ زیره‌ سیاه‌ خیلی‌ گرم‌ و خشک‌ است‌.


         زیره غنی از املاح معدنی همچون آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، منگنز و منیزیم است. مصرف مس و آهن برای تولید گلبول های قرمز خون ضروری است و زیره از این نظر غذایی مناسبی است. به علاوه می توان انواع ویتامین های ضروری همچون a، e، c را از این چاشنی گیاهی مفید دریافت کرد.


     برای درمان کم خونی استفاده شود


    درمان نفخ‌ شکم‌، برطرف‌ کردن‌ سوءهاضمه‌، تسهیل‌ هضم‌ غذا،دفع‌ بادهای‌ کلیه‌


      یک‌ داروی‌ سنتی‌ برای‌ رفع‌ سوءهاضمه‌ خصوصاً نفخ‌ شکم‌ است‌.


    خوردن‌ زیره‌ یا روغن‌ آن‌ در رفع‌ سوءهاضمه‌ و دل‌ دردهای‌ کودکان‌ مفید است‌.


     زیره‌ دارای‌ خاصیت‌ ضدگرفتگی‌ دارد و برای‌ رفع‌ گرفتگی‌های‌ دوران‌ قاعدگی‌مفید است‌.


    مصرف دم کرده زیره سیاه و یا جویدن آن در رفع و کاهش دردهای ناشی از قاعدگی، دردهای روده وبی اشتهایی بسیار مؤثر است.


    ضد تشنج و شل کننده عضلات بوده و مقوی و نیروبخش است


    تحریک کننده اشتها


    مانع از پیری زودرس


    با تسریع حرکت غذا در روده ها از بروز یبوست جلوگیری می کند


    از روده ها در برابر سرطان حفاظت می کند و همچنین از جذب مجدد نمک در روده می کاهد.


    عوارض جانبی و مضرات زیره سیاه:


        مصرف عرق زیره در بعضی افراد موجب اسهال و در برخی دیگر باعث یبوست می‌شود.


         بیماران کلیوی، کبدی و تنفسی و همچنین مادران باردار قبل از استفاده از عرق زیره، لازم است با پزشک خود مشورت کنند.


        خود سرانه عرق زیره را به کودکان ندهید.


         زیاده روی در مصرف زیره بعلت طبع گرم ایجاد کهیر می کند .


         زیاده روی در مصرف زیره باعث افزایش ترشح تیروئید و در نتیجه لاغری و زردی رنگ چهره خواهد شد.



    کاسیا





    سنا را از برگ‌های خشک شده انواع کاسیاها بالاخص کاسیا اکوتیفولیا «سنای اسکندریه» و کاسیا انگوستیفولیا «سنای هندی» یاتی نولی، از تیره نخود به دست می‌آورند این گیاه در طبیعت به صورت بته و درختچه‌ها ی کوچک یک متر وجود دارد، بومی آفریقا و هندوستان بوده و به صورت وحشی و کشت شده یافت می‌شود. برگ‌ها به صورت پر مانند روی ساقه‌ها قرار گرفته، بیضی شکل و نوک تیز می‌باشند، رنگ و اندازه آنها در گونه‌های مختلف فرق می‌کند مثلاً رنگ کاسیا اکوتیفولیا سبز زیتونی. در صورتی که رنگ انگوستیفولیا مایل به زرد است. بوی آن مشخص و طعم آن ابتدا کمی شیرین و سپس تلخ و زننده می‌گردد.


    ترکیبات ماده مؤثر آن جزء دسته انتراکینون گلی کوزیدها بوده و عبارتنداز: سنوزید B , A (۵/۲ درصد) و مقدار کمی سنوزید D , C می‌باشد. این ترکیبات در اثر آبکافت تبدیل به رئین و الوا مودین می‌گردند. علاوه بر ترکیبات فوق دارای مقداری رزین «امتیک»، مقدار کم روغن فرار، موسین، و مشتقات فلاون‌ها مثل کامفورید، کامفورول و ایزورامنتین می‌باشدخواص درمانی فراورده خیسانده برگ آن را به عنوان یک مسهل سالم مورد استفاده قرار می‌دهند و میوه سنا نیز خاصیت مسهلی داشته ولی اثر آن ملایم تر می‌باشد. سفید رنگ است بدون بو و دارای طعم بسیار تلخ است  که استعمال دارویی دارد  و در طب به عنوان تقویت کننده دستگاه گوارش مصرف میشود . ترشحات صفرا ، بزاق ، ترشحات شیر را افزایش می دهد.

     

    اولونگ





    اولونگ به معنای اژدهای سیاه ، یک نوع چای نیمه تخمیری است که می توان آن را در تمام مدت شبانه روز، همراه با صرف غذا یا بعد از غذا میل کرد.  از خواص مهم چای اولونگ کاهش کلسترول خون است که می تواند در هر وعده غذای چرب، مقدار کلسترول خون را در حد متعادل نگه دارد. هم چنین، دانشمندان ژاپنی معتقدند که مصرف این نوع چای باعث کاهش فشارخون می شود و می ‌تواند در جلوگیری از بعضی مشکلات قلبی، عروقی مؤثر باشد.


    چای اولونگ با کاهش تولید اسید از ایجاد فساد و پوسیدگی دندان توسط غذاهای حاوی نشاسته ممانعت کرده  و با از بین بردن باکتری های مضر محوطه دهان، بوی بد دهان را نیز مرتفع می سازد، همچنین درصد بالای فلورین و فلاونوئید در چای اولونگ استخوانها را در مقابل آسیب دیدگی، بویژه پوکی استخوان محافظت می کند. چای اولونگ مکانیسم کاهش اشتها را از طریق کاهش هورمون لپتین انجام می دهد. در کنار اثر کاهش این هورمون، افزایش سطح هورمون نورآدرنالین باعث می شود چربی سفید که در اطراف ران و کمر و ... تجمع می یابد را می سوزاند. به این ترتیب می توان با نوشیدن چای اولونگ کنترل میزان مصرف کربوهیدارت ها و ورزش مداوم، به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندام نام برد. 


    ارزش تغذیه‌ای چای اولونگ


    چای اولونگسرشار از ویتامین‌ها و املاحی چون: کلسیم، منیزیم، مس، کاروتن، سلنیم، پتاسیم، اسیدفولیک، نیاسین آمید، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K و ویتامین‌های گروه B می‌باشد.همچنین سرشار از ترکیبات پلی‌فنلی است که خواص آنتی‌اکسیدانی دارند.


    چای اولونگ و پیشگیری از سرطان


    اثرات کاهش وزن چای اولونگ


    مبارزه چای اولونگ با رادیکال‌های آزاد


    تضمین سلامت پوست با چای اولونگ


    چای اولونگ و سلامت استخوان


    کنترل دیابت با چای اولونگ


    چای اولونگ و بیماری‌های قلبی


    اثرات دیگر چای اولونگ بر سلامتی


    پیشگیری از پیری پوست.


    پیشگیری از بیماری‌های قلبی و فشارخون بالا


    تسکین استرس‌های فیزیکی و ذهنی


    بهبود عملکردهای ذهنی و حفظ هشیاری


    ضدعفونی‌کننده، پاک‌کننده غیر سمی و ضد عرق


    درمان اختلالات هضمی و گوارشی


    تقویت سیستم ایمنی و بهبود اختلالات التهابی


    چای سبز



    چاي سبز فوايد زيادي دارد . چاي سبز پيشگيري كننده از حمله قلبي و سرطان شناخته شده است و يك تونيك ( تقويت كننده ) بسيار مفيد است. اين چاي داراي خاصيت ضد چربي (از هر نوع آن )و مقوي اعصاب بوده و قدري نيز خاصيت تب بري دارد.چاي سبز باعث تقويت معده شده و ضمن دفع سموم بدن، نفخ معده را نيز برطرف مي كند . چاي سبز باعث تقويت حافظه شده و براي افراد افسرده يك داروي ضد افسردگي است. زيرا نوشيدن چاي سبز باعث نشاط و سرزندگي مي شود.


    بيشترين بهره براي زنان


    در پي يك مطالعه فوايد چاي سبز ظاهرا براي زنان بيشتر بود.


    زناني كه روزانه پنج فنجان يا بيشتر چاي سبز مي نوشيدند - در مقايسه با كساني كه يك فنجان يا كمتر مصرف مي كردند - كمتر با خطر مرگ در اثر بيماري قلبي روبرو بودند.


    اما در اين مطالعه رابطه اي ميان مصرف چاي سياه و كاهش خطر مرگ در اثر بيماري قلبي نيافت


    خواص كلي چای سبز :


    كاهش وزن


    : پلي فنولهاي چاي سبز فعاليت آميلاز بزاق(آنزيم تجزيه كننده قندها) را مهار مي‌كند. جالب است بدانيد كه چاي بدون داشتن عوارض خطرناك داروهاي كاهنده وزن ميتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تري گليسريد خون مبتلايان به چاقي شود


    پوسيدگي دندان:


    عصاره برگ چاي سبز داراي اثرات ضد ميكروبي است و از ايجاد پلاك و پوسيدگي دندان جلوگيري مي‌كند.


    حفاظت از قلب


    دانشمندان ماده اي شيميايي را در چاي سبز شناسايي كردند كه در حفاظت از قلب در برابر آسيب هاي مختلف موثر است.


    كارشناسان "موسسه بهداشت كودكان انگليس" در مطالعه روي تركيبات چاي سبز موفق به شناسايي ماده اي شيميايي به نام "اپيگالوكاتچين سه گاليت" شدند كه مي تواند مرگ سلول ها را پس از حمله قلبي يا سكته كاهش دهد. اين دانشمندان اعلام كردند: ماده شيميايي موجود در چاي سبز مانع از فعاليت پروتئيني به نام "استات يك" مي شود كه پس از رويدادهاي استرس آميز نظير حمله قلبي يا سكته در درون سلول فعال مي گردد.


    "اپيگالوكاتچين سه گاليت" همچنين روند بهبود سلول هاي قلبي را سرعت مي بخشد و موجب كاهش صدمه به آن مي شود. از طرفي يكي از عوامل اصلي امراض و حمله هاي قلبي، وجود كلسترول بالا در خون انسان است.


    چاي سبز علاوه بر داشتن ويتامين هاي A و C (آنتي اكسيدان هاي قوي)، باعث كاهش كلسترول در خون نيز مي گردد كه اين موضوع خطر احتمال حمله قلبي و امراضي از اين قبيل را پايين مي آورد.


    كاهش تري گليسيريد


    كاتچين موجود در چاي سبز، فعاليت آنزيم ليپاز را (آنزيم مسئول هضم چربي ها) در لوزالمعده مهار مي كند، در نتيجه، شكستن چربي با سرعت بسيار كمي صورت مي گيرد و چربي خون با سرعت كمي بالا مي رود.


    با توجه به اين كه افزايش تري گليسيريد خون بعد از مصرف هر وعده غذايي يك عامل خطر در بروز بيماري قلبي است ، مصرف چاي سبز در بين وعده هاي غذايي روشي مناسب جهت كاهش تري گليسيريد خون است.


    كاهش فشار خون


    مصرف نيم تا 5/2 فنجان چاي سبز در روز احتمال بروز پُرفشاري خون را تا 46 درصد كاهش مي دهد.


    جلوگيري از ديابت


    چاي سبز قادر است از عوارض ناشي از ديابت مانند آب مرواريد و بيماري هاي كليوي به طور معجزه آسايي جلوگيري كند. چاي سبز با مهار كردن فعاليت آنزيم آميلاز بزاق و روده كه مسئول هضم نشاسته است، باعث مي شود كه نشاسته با سرعت آهسته تري بشكند و در نتيجه قند خون با سرعت كمي بالا برود.


    پيشگيري از بيماري هاي ايمني خودكار بدن( با استفاده از چای سبز)


    پژوهش گران اعلام كردند مصرف چاي سبز از ابتلا به بيماري هاي ايمني خودكار بدن جلوگيري مي كند. تحقيقات پژوهش گران دانشكده پزشكي ژورژيا حاكي از آن است كه مصرف چاي سبز علاوه بر مؤثر بودن در كاهش ابتلا به سرطان، باعث محافظت افراد در برابر بيماري هاي ايمني خودكار بدن مي شود. چاي سبز از گسترش آنتي ژن هايي كه مي توانند موجب تحريك ايمني بدن شوند جلوگيري مي كند. نتايج تحقيقات حاكي از آن است وجود ماده اي موسوم به EGCG در چاي سبز باعث متوقف شدن التهاب و تاثيرات آن بر روي پوست و سلول هاي مترشحه بزاق مي شوند. در يك اختلال ايمني خودكار، موسوم به سندرم شوگرن (Sjogren)، سلول هاي مترشحه بزاق، هدف قرار گرفته و باعث خشكي دهان مي شوند و در اختلالي ديگر، پوست ارگان هدف واقع شده و فرد مبتلا به سل جلدي مي گردد.


    شايان ذكر است تحقيقات بيشتر بر روي حيوانات در حال انجام است و تاثير مفيد چاي سبز در پيشگيري از آرتريت نيز مشخص شده است.


    موارد منع مصرف:


    اعتقاد بر آنست كه قبل و بعد از دريافت فرآورده‌هاي آهن و در شيرخواران نبايد از چاي سبز يا تركيبات پلي فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاكي از آنست كه مقادير بيش از ??? ميلي ليتر در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب كم خوني مي‌شود. شواهدي مبني بر منع مصرف در حاملگي وجود ندارد با اينحال بايد با پزشك مشورت نمود. مصرف چاي سبز در دوران شيردهي توصيه نمي‌شود.


    تداخلات دارويي:


    افزايش اثر متي سيلين و بنزيل پني سيلين، تشديد اثر آسپيرين و ساير داروهاي


    ضد انعقاد مانند وارفارين (ويتامين K موجود در چاي سبز ميتواند بر ضد اثرات وارفارين عمل نمايد).


    عوارض:


    مصرف بيش از حد كافئين كه در چاي سبز و بعضي از عصاره هاي آن وجود دارد در بعضي از افراد باعث علائمي مانند عصبانيت، بيخوابي و بيقراري مي‌شود. افرادي كه داراي بيماري فشار چشم هستند نبايد استفاده كنند و افرادي كه ميگرن دارند ميزان مصرف كمي بايد داشته باشند .


    طريقه دم كردن چاي سبز :


    به ازاي هر فنجان آب يك قاشق مرباخوري چاي سبز استفاده مي شود . آب به هيچ عنوان نبايد در حال جوشيدن باشد . چاي سبز را توي فنجان يا قوري ميريزيم و در آنرا ميگذاريم . ( روي حرارت نباشد ) بعد از 5 دقيق صاف ميكنيم . اگه از نوع كيسه ايي استفاده مي كنيد كيسه را دربياريد و وقتي سرد شد روي چشم كمپرس كنيد كه براي رفع خستگي چشم مفيده . .


    معطر كردن چاي


    براي معطر كردن چاي مي توان به آن مقداري گل ياس، گل سرخ، گل بهار نارنج، نعنا، هل، ليمويخشك يا تازه، چند پر زعفران( بسته به علاقه و ذائقه ) را به صورت تركيبي يا به تنهايي اضافه كرد.


    خواص چای سبز:


    قدر فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا می‌برد.


    سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش می‌دهد.


    احتمال خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و حملات قلبی را کاهش می‌دهد


    برای پیشگیری و درمان سرطان به کار می‌رود.


    آرام‌بخش است و رفع استرس می‌کند.


    برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.


    برای درمان ام‌ اس مفید است.


    سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد افزایش می‌دهد.


    برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.


    مانع از ایجاد جرم دندان می‌شود.


    احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش می‌دهد.


    نوشیدن چای سبز رشد سلول‌های سرطانی خاص را متوقف می کند.


    برای رفع تعدادی از عفونت های قارچی، باکتری و حتی ویروسی (مانند سرماخوردگی عادی) نیز مفید است.


    خلط را از گلوی ملتهب پاک و اثر مواد سمی را خنثی می کند.


    تانین  موجود در چای سبز می تواند از تداوم اسهال جلوگیری کند. اگر می خواهید میزان "تانین" را در چای افزایش دهید، بگذارید بیشتر دم بکشد.


     


    1- کاهش قند خون – پیشگیری از سکته های قلبی، افزایش دهنده اشتها، از بین برنده سرطان معده و روده بزرگ


    2- برقراری تعادل مایعات بدن: کافئین موجود در چای سفید کمتر از انواع دیگر چای است. پس می تواند تعادل مایعات بدن را برقرار کند. کافئین چای سفید 15 میلی گرم در هر واحد – چای سیاه 40 میلی گرم در هر واحد – چای سبز 20 میلی گرم در هر واحد می باشد.


    3- چای سفید بدلیل داشتن پلی فنون ها (آنتی اکسیدان قوی) می باشد به همین دلیل از بیشتر انواع چای دارای خاصیت ضد سرطانی است.


    4- ضد ویروس، قارچ، باکتری: چای سفید به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند همچنین دارای خاصیت ضد قارچ می باشد.


    5- چای سفید از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند. عملکرد سلول های پوست را بالا برده و از تخریب پوست در مقابل نور ماوراء بنفش جلوگیری می کند.


    6- چای سفید دارای فلوراید زیاد می باشد و جلوی خرابی دندان ها و رشد پلاک های دندانی را می گیرد.


    7- کسانیکه چای سفید می خورند تراکم استخوانی بالاتری دارند.


    8- چای سفید در درمان آرتریت (روماتوئید) موثر است.


    9- چای سفید فاقد کالری می باشد که این امر می تواند به کاهش وزن کمک کند.


    10-   بدلیل داشتن ترکیبی به اسم کاتشین باعث کاهش کلسترول می گردد.


    11-   چای سفید ضد استرس است.



    چای سفید





    چای سفید فواید زیادی برای پوست، قلب، کلیه، گردش خون و مغز دارد.


    از جمله فواید آن عبارتند از :


    کاهش قند خون و مشکلات قلبی و سکته


     افزایش دهنده انرژی و کاهش دهنده استرس


     از بین برنده سرطان معده ، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات.


    کاهش بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها ، سکته ها، دیابت و خطرات حاصل از اشعه ماورای بنفش بر پوست می گردد.


    برقراری تعادل مایعات بدن


    چای سفید دارای مقدار زیادی پلی فنول (آنتی اکسیدان قوی) می باشد. به همین خاطر این نوع چای، بیشتر از چای های دیگر خاصیت ضد سرطانی دارد.


    ضد ویروس، باکتری و قارچ


    سلامت پوست


    سلامت دهان و دندان


    سلامت استخوان


    کاهش وزن


    کاهش کلسترول



    زعفران





    از جمله خواص دارویی زعفران ،خوردن چای زعفران باعث هضم غذا می‌شود‌؛


        اثر مسکن درد دارد؛


        قاعده‌آور است‌؛


        باعث تحریک اعصاب می‌شود؛


        زعفران خون‌ساز است و گردش خون را آسان می‌سازد ؛


        مصرف زعفران خونریزی‌های بعد از زایمان را از بین می‌برد‌؛


        قوای جنسی را تقویت می‌کند‌؛


        از جمله دیگر خواص دارویی زعفران اینكه می تواند کبد را تصفیه و قوی می‌سازد‌؛


        سرفه را رفع و اثر مفید روی درمان برونشیت دارد؛


        کلیه و مثانه را پاک می‌کند؛


        آرام بخش و خواب آور است‌؛


        زعفران ضد‌تشنج است‌؛


        گاز معده را برطرف می‌کند


        ادرار‌آور است‌؛


        از جمله دیگر خواص دارویی زعفران روشن‌ كردن پوست رخساره است؛


        تقویت حافظه و یادگیری؛


        از جمله دیگر خواص دارویی زعفران کاهش فشارخون است؛


        کاهش چربی خون؛


        درمان آسم


        از جمله دیگر خواص دارویی زعفران رفع نفخ شکم است.


        زعفران در درمان حالات تشنجی و درد دندان موثر است و به صورت دم كرده 5/0 تا 2 گرم در لیتر مورد استفاده قرار می‌گیرد؛


        به دلیل داشتن آنتی اکسیدان به عنوان توان بخش قلب و پیشگیری‌کننده از بیماری‌های قلبی و سرطان نیز مطرح است؛   زعفران مانع گسترش سرطان سینه؛


    زعفران نه تنها عوارض رنگ‌دهنده‌های مصنوعی همچون حساسیت‌زایی را ندارد، بلکه حاوی ویتامین‌های B6، B2، B1، ویتامین C و دیگر مواد مغذی مورد‌نیاز بدن است و اگر بالاخره می‌خواهید همیشه شاد و خندان باشید؛ زعفران بخورید‌.فرمول قدیمی زعفران برای تنظیم عادت ماهانه خانم‌ها و بازکردن قاعدگی سال‌ها است که به کار می‌رود و اثر بسیار مفیدی دارد.


     

    چای سیاه





    چای از تشكیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌كند. پلاك‌ها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند به گزارش روزنامه‌ تلگراف، متخصصان تغذیه معتقدند كه به لحاظ تحویل آنتی اكسیدان‌ها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اكسیدان‌ها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است. فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اكسیدانی هستند كه با بیماری‌های قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یك فنجان چای بین 150 تا 200 میلی‌گرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر این‌ها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است.


    چای سیاه دارای ترکیبات و خواص گوناگونی است از جمله کافئین و تانین که  آرام بخش دستگاه عصبی می باشد.


    تئوفیلین که  ساختاری مانند کافئین دارد و در چای سبز و سیاه موجود است باعث  شل کردن عضلا‌ت، افزایش دهنده جریان خون در کلیه‌ها , افزایش انقباض پذیری و کارایی عضلا‌ت قلب، تنظیم ضربان قلب، کاهش فشار خون و اثرات التهابی می باشد.


    تیانین که  طعم دهنده چای است.


    کاتچین که  در چای سبز و سیاه وجود دارد اما در چای سبز بیشتر است , این ماده ضد سرطان , کاهش دهنده چربی بدخون و ضد ویروس است و ازافزایش قند خون جلوگیری می کند.


    ویتامین C که کاهش دهنده اضطراب است و علا‌ئم سرماخوردگی را برطرف می کند.


    فلوراید و فلووانوئید که باعث استحکام دندان است و از ایجاد بوی‌بددهان جلوگیری می کند.


    ویتامین های B کمپلکس C , و E نیز در چای وجود دارد.


    ویتامین ب کمپلکس و ویتامین ای نیز سبب بهبود سوخت و ساز بدن می شود.


    بنابراین نوشیدن چای به اندازه متعادل باعث بهبود عملکرد بدن می شود.





    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۷/۱۰/۱۳۹۳   ۲۲:۰۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان