خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۱۴:۰۲   ۱۳۹۵/۵/۳۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    قربونت برم الهام جان بله درست حدس زدید من به آشپزی علاقه دارم، وقتی آشپزی میکنم به آرامش میرسم، البته این حس زمانی که نقاشی هم میکردم بود،
  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۵/۵/۳۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    براوونی کیک یا کیک خیس 

    من و آشپزی
  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۵/۵/۳۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    #کیک_خیس_براونی
    یک پیمانه شکر ودوقاشق غذاخوری کاکائوویک پیمانه شیر ونیم پیمانه روغن مایع رو باهمزن خوب میزنیم که خوب باهم مخلوط بشن.از این مواد یک لیوان جدا کرده ومیذاریم روی سماور که شکرش به روش بن ماری حل بشه توش.
    بعد بقیه شم تویه لیوان میریزیم که اونم واسه داخل کیک استفاده کنیم.
    تو این مرحله فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه .
    بعد سه تا تخم مرغ رو با یک چهارم پیمانه شکر وکمی وانیل خوب با همزن میزنیم که پف کنه وکرم رنگ بشه.بعد بهش یک قاشق هم پودر کاکائو میزنیم ومخلوط میکنیم.بعد اون یک لیوان از سس کاکائو رو که داشتیم توش میریزیم...واونم قاطی میکنیم .بعد همزن رو خاموش کرده ودوپیمانه سرخالی آرد ویک قاشق مرباخوری پکینگ پودر روباهم توی مواد کیک الک میکنیم وکم کم اضافه کرده وقاطی میکنیم تا خوب مخلوط بشه ویکدست بشه.
    بعد قالب رو که من اکثرا از پیرکس استفاده میکنم کمی روغن ریخته وآرد پاشی میکنم.وبعد مواد کیک رو توش میریزم.ومیذاریم تو فر ۱۷۰ درجه بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه..که اونم بستگی داره به فر هر کس.من کنترل میکنم وقتی بوی خوب کیک اومد ودیدم روش دیگه خوب گرفته باز میکنم فر رو ووقتی پخته باشه خاموشش میکنم.بعد کیک رو درمیارم .اول کناره هاشو یه برش نازک میزنم که صاف بشه واونها رووجدا میکنم.بعد کیک رو به قسمتهای مساوی برش میزنم.اگه روی کیک خیلی خشک باشه چندتا با چاقو روش سوراخ میزنم.وبعد اون سس شکلاتی رو که جدا کرده بودم وگذاشته بودم روی سماور همونجوری روی کیک میریزم.وبعد که یکم جذب کیک شد کیکمو تزیین میکنم.
  • ۰۲:۴۱   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست

    بفرمایید شیرینی آهو پَز 53

    اسمشو بلد نیستم خونه ی یکی از فامیلامون خوردم و خوشم اومد و دستورشو ازش گرفتم . با بیسکویت پتی بور و گردو درست میشه اگه کسی اسم دقیقشو میدونه به منم بگه لفطا 9

    من و آشپزی
  • ۰۹:۳۶   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    آهو : 

    بفرمایید شیرینی آهو پَز 53

    اسمشو بلد نیستم خونه ی یکی از فامیلامون خوردم و خوشم اومد و دستورشو ازش گرفتم . با بیسکویت پتی بور و گردو درست میشه اگه کسی اسم دقیقشو میدونه به منم بگه لفطا 9

    من و آشپزی
    زیباکده

    به به آهو جون عاليه 18احساس ميكنم مثل كيك يخچالي هستش اما شما قطرش رو كمتر گرفتيد 

    امكانش هست دستورش رو بگيد گلم  مواد ميانيش نشاسته هم داره ؟

  • leftPublish
  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست
    زیباکده
    mona mona : 
    زیباکده
    زیباکده

    به به آهو جون عاليه 18احساس ميكنم مثل كيك يخچالي هستش اما شما قطرش رو كمتر گرفتيد 

    امكانش هست دستورش رو بگيد گلم  مواد ميانيش نشاسته هم داره ؟

    زیباکده

    مرسی مونا جون .

    نه عزیزم کیک یخچالی نیست فکر کنم کیک یخچالی همون پان اسپانیای خودمونه که موادشو کاملا شکلاتی میکنن . این دستورش فرق میکنه گلم .

  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    آهو : 
    زیباکده
    mona mona : 
    زیباکده
    زیباکده

    به به آهو جون عاليه 18احساس ميكنم مثل كيك يخچالي هستش اما شما قطرش رو كمتر گرفتيد 

    امكانش هست دستورش رو بگيد گلم  مواد ميانيش نشاسته هم داره ؟

    زیباکده

    مرسی مونا جون .

    نه عزیزم کیک یخچالی نیست فکر کنم کیک یخچالی همون پان اسپانیای خودمونه که موادشو کاملا شکلاتی میکنن . این دستورش فرق میکنه گلم .

    زیباکده

    من كيك يخچالي رو  دو رنگ درست ميكنم پان اسپانيا خامه داره اما كيك يخچالي نداره گلم

    لطفا دستورش رو بگذاريد فردا امتحان كنم عزيزم8

    من كيك يخچالي رو با اين دستور درست ميكنم عزيزم

    http://www.zibakade.com/Topics/-TP15084-DI311412/

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۳/۶/۱۳۹۵   ۱۲:۱۴
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست
    زیباکده
    mona mona : 
    زیباکده
    زیباکده

    من كيك يخچالي رو  دو رنگ درست ميكنم پان اسپانيا خامه داره اما كيك يخچالي نداره گلم

    لطفا دستورش رو بگذاريد فردا امتحان كنم عزيزم8

    زیباکده

    من گاهی اوقت پان اسپانیا رو بدون خامه درست میکنم در واقع خامه تو مزه ش هیچ تاثیری نمیذاره فقط کالریشو میبره بالا 4

    برای این مدل شیرینی اول 100 گرم کره رو روی حرارت آب کردم بعد همینطور که روی حرارت ملایم بود یه لیوان شکر و یه زرده ی تخم مرغ رو بهش اضافه کردم . دو الی سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف قاشق چای خوری پودر نسکافه اضافه کردم و کمی هم شیر ریختم توش و کاملا هم زدمش تا یه مایع کاکائوییه نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق بدست بیاد بعد بیسکوییت ها و گردوها رو که از قبل خرد کرده بودم ریختم توش و کاملا مخلوطشون کردم . مقدار بیسکوییت و گردو باید به حدی باشه که نه خیلی موادش خشک بشه و نه خیلی موادش زیاد باشه . بعد کف سینی رو چرب کردم و مواد رو ریختم توش و گذاشتم چند ساعت تو یخچال بمونه و در نهایت از یخچال درآوردم و با چاقو برشش زدم جای شما خالی 65

    البته من چون اسمشو نمیدونم دستور دقیقش هم نتونستم پیدا کنم یه دستور خلاصه و سَرسَری تو مهمونی از فامیلمون گرفتم و بقیه شو با حدس و گمان پیش رفتم 1

  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    آهو : 
    زیباکده
    mona mona : 
    زیباکده
    زیباکده

    من كيك يخچالي رو  دو رنگ درست ميكنم پان اسپانيا خامه داره اما كيك يخچالي نداره گلم

    لطفا دستورش رو بگذاريد فردا امتحان كنم عزيزم8

    زیباکده

    من گاهی اوقت پان اسپانیا رو بدون خامه درست میکنم در واقع خامه تو مزه ش هیچ تاثیری نمیذاره فقط کالریشو میبره بالا 4

    برای این مدل شیرینی اول 100 گرم کره رو روی حرارت آب کردم بعد همینطور که روی حرارت ملایم بود یه لیوان شکر و یه زرده ی تخم مرغ رو بهش اضافه کردم . دو الی سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف قاشق چای خوری پودر نسکافه اضافه کردم و کمی هم شیر ریختم توش و کاملا هم زدمش تا یه مایع کاکائوییه نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق بدست بیاد بعد بیسکوییت ها و گردوها رو که از قبل خرد کرده بودم ریختم توش و کاملا مخلوطشون کردم . مقدار بیسکوییت و گردو باید به حدی باشه که نه خیلی موادش خشک بشه و نه خیلی موادش زیاد باشه . بعد کف سینی رو چرب کردم و مواد رو ریختم توش و گذاشتم چند ساعت تو یخچال بمونه و در نهایت از یخچال درآوردم و با چاقو برشش زدم جای شما خالی 65

    البته من چون اسمشو نمیدونم دستور دقیقش هم نتونستم پیدا کنم یه دستور خلاصه و سَرسَری تو مهمونی از فامیلمون گرفتم و بقیه شو با حدس و گمان پیش رفتم 1

    زیباکده

    ممنون عزيزم حتما درست ميكنم 91

  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    مامان علیرضا جون
    کاربر جديد|4 |2 پست
    سلام
    خوبید?
    همه کارهاتون عالی هستند

    دست تک تکتون درد نکنه
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    مامان علیرضا جون : 
    سلام
    خوبید?
    همه کارهاتون عالی هستند

    دست تک تکتون درد نکنه
    زیباکده

    سلام عزيزم به زيبا كده و جمع ما خوش اومديد 93

  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۵/۶/۳
    avatar
    مامان علیرضا جون
    کاربر جديد|4 |2 پست
    سلام
    طرز تهیه یک جوجه کباب تابه ای خوشمزه به من یاد میدید?
    یا هر مدل مرغ ک خودتون درست میکنید ک عالی بشه
    واسه دو نفر
    ممنون
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۵/۶/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    مامان علیرضا جون : 
    سلام
    طرز تهیه یک جوجه کباب تابه ای خوشمزه به من یاد میدید?
    یا هر مدل مرغ ک خودتون درست میکنید ک عالی بشه
    واسه دو نفر
    ممنون
    زیباکده

    سلام عزيزم دوست داشتيد به اين تاپيكها سري بزنيد 

    http://www.zibakade.com/Topics/چطور-مي-تونم-يه-خورش-مرغ-عالي-بپزم-TP11743-PI233185/?SKey=خورشت مرغ

    و اين 

    http://www.zibakade.com/Topics/انواع-خورشت-TP19158-PI521447/?SKey=مرغ

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۵/۶/۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    نان با مغز خرما 

    من و آشپزی
  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۵/۶/۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    آلبالو پلو 

    من و آشپزی
  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۵/۶/۸
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    آلبالو پلو 

    من و آشپزی
    زیباکده

    آفرین آسمان جان هر وقت میخام این صفحه رو باز کنم میگم الان خدا میدونه باز آسمان چه کار هنری کرده 6

  • ۰۸:۳۶   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    شما لطف داری الهام جان،ممنونم
  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    نان با مغز خرما 

    من و آشپزی
    زیباکده

    چه نون باحالی آسمان خانم ایول. چه خوبم پخته. اونا سیاه دونه ست یا چیه روش؟ یه ذره تندی هم داره علاوه بر شیرینی؟

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    بهزاد لابی : 
    زیباکده
    ASEMAN : 

    نان با مغز خرما 

    من و آشپزی
    زیباکده

    چه نون باحالی آسمان خانم ایول. چه خوبم پخته. اونا سیاه دونه ست یا چیه روش؟ یه ذره تندی هم داره علاوه بر شیرینی؟

    زیباکده

    نون چرا تندی داره آقا بهزاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1315

  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    elham khajoi : 

    نون چرا تندی داره آقا بهزاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1315

    زیباکده

    مگه ندیدی ازین نون شیرینیا که یه تندی خیلی زیرپوستی ای دارن در کنار شیرینی، خیلیم باحاله همینکارا رو میکنی نمیدونی این چیزا رو که هر چی میری دانشگاه به هدفت نمیرسی 4

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان