خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    😂😂😂😂😂😂
    اره واقعا طعمش عالی بود آقا بهزاد جاتون خالی، من توی رستوران خورده بودم اما اولین بار بود که درست میکردم.
    اول جوجه رو با نمک و آبلیمو و فلفل مزه دار میکنیم. بعد داخل یه قابلمه که پر از روغن هست میندازیم، با شعله کم، جوجه بعد از کمی آب میندازه، و حسابی مغز پخت میشه بعد شعله رو زیاد میکنیم تا جوجه حسابی سرخ بشه.
    سسش هم رب انار رو با آب انار رقیق کردم کمی از اون روغن جوجه هم بهش اضافه کردم. با کته عالی شد.

    ولی باورتون نمیشه خیلی عذاب وجدان گرفته بودم از بس که پر کالری بود 😔

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۱۴/۹/۱۳۹۵   ۱۲:۴۰
  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    دونات........ 

    من و آشپزی
    زیباکده

    اذیتمون نکن انقدر اسمان جان 2

  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    عزیزمی الهام جون...........
  • ۰۸:۰۸   ۱۳۹۵/۹/۱۶
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    خاگینه با شیره انگور یه صبحانه پر انرژی 

    من و آشپزی
  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۵/۹/۲۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    کیک شیفون 

    من و آشپزی
  • leftPublish
  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۵/۹/۲۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    کیک شیفون موکا
    تخم مرغ : ٤ عدد
    پودر كاكائو :١/٣ پ
    پودر نسكافه : ١ و ١/٢ ق غ
    اب جوش : ١/٤ پيمانه
    شكر : ١ پيمانه
    روغن مایع:١/٤ پیمانه
    وانیل : كمي
    نمك : ١/٤ ق چ
    بیکینگ پودر: ا ق مربا خوري
    آرد: ١پیمانه

    مواد لازم برای رويه : رويه موكا
    خامه صبحانه: يه بسته ٢٠٠ گرم
    كره نرم شده :١/٥ ق غ
    عسل : ا ق غ پر
    شكلات تلخ؛ ١٠٠ گرم ( ميزان درصد تلخي دلخواهه)
    نسكافه: ١ ق غ
    طرز تهیه كيك :
    سفيده ها رو با همزن برقي كمي مي زنيم و بعد دو قاشق شكر اضافه مي كنيم و انقدر مي زنيم تا سفت بشه و بعد ميذاريم يخچال (مهم ) پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل مي كنيم و ميذاريم خنك بشه و بعد زرده های تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن مایع،وانیل، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت ٤ دقيقه مي زنيم و ارد و پكينك رو الك كرده و اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و بعد همزن رو ميذاريم كنار و با ليسك سفيده رو اضافه مي كنيم و فقط به صورت دوراني و در يك جهت مي زنيم ( فولد كردن ) تا كاملا سفيده محو بشه
    بعد ته قالب مخصوص شيفون قالب ميان ( مي تونيم كمي ارد هم بپاشيم ولي ديواره ها رو چرب نمي كنيم پف كيك كم ميشه و بعد ميذاريم در فري كه بيست دقيقه قبل روشن كرديم و داغه در دماي ١٧٥ درجه به مدت ٤٠ تا ٤٥

    بعد تست مي كنيم كه پخته باشه ٥ دقيقه ميذاريم تو قالب بمونه و بعد قالب رو وارونه روي توري مي ذاريم تا پف كيك نخوابه بعد كه كمي كه خنك شده از قالب خارج مي كنيم وقتي كاملا خنك شد مواد رويه رو مي ريزيم روش و نوش جان مي كنيم

    طرز تهیه مواد رويه موكا :
    خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود اما نجوشد.کره و عسل را به خامه اضافه کنید.شکلات خرد شده را اضافه کنی و از روی حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا ذوب شود.نسکافه رو در يه قاشق ابجوش حل كنيد و اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود و كمي كه از حرارت افتاد سریع روی کیک سرد شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود
  • ۲۲:۰۶   ۱۳۹۵/۹/۲۶
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    ناهار روز جمعه کدو مسما 😊

    من و آشپزی
  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    دلمه کلم 

    من و آشپزی
  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    دلمه کلم 

    من و آشپزی
    زیباکده

  • ۱۷:۳۰   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    باسلوق یا راحت الحقوم، نمیدونم کدومه ولی هر چی بود خوشمزه ست 

    من و آشپزی
  • leftPublish
  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    آب دو پیمانه
    نشاسته نصف پیمانه
    آب داغ 1 پیمانه
    پودر ژله دلخواه که من ژله هلو استفاده کردم
    گلاب 2 قاشق
    کره نصف قاشق
    شکر 1 پیمانه
    پودر نارگیل مقداری
    نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم و پودر ژله رو با آب داغ آماده کردم و گذاشتم یکم سرد بشه بعد به نشاسته اضافه کردم و روی اجاق تا وقتی به هم زدم تا نشاسته شفاف شه سپس شکر و گلاب و کره رو اضافه کردم و تا زمانی که سفت شد و مواد از قاشق به سختی ریخت هم زدم سپس تو ظرفی که زیرش پوپر نارگیل پاشیدم نصف مواد رو ریختم و وسطش گردو و پسته ریختم و دوباره با مواد روشو پوشوندم و گذاشتم نیم ساعت تو یخچال تا خنک شد بعد برش دادم و تو نشاسته ذرت غلطوندم و روشم پودر نارگیل و خلال پسته ریختم
  • ۲۲:۱۳   ۱۳۹۵/۱۰/۲
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    حلوای هویج ارومیه 

    من و آشپزی
  • ۲۲:۱۶   ۱۳۹۵/۱۰/۲
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    حلوای هویج ارومیه
    ابتدا ۵ عدد هویج متوسط رو شسته بعد با رنده درشت رنده کردم،دو لیوان آب و دو قاشق شکر ریختم و گذاشتم هویج ها کامل پخت،بعد از پخت هویج حدود یک و نیم لیوان شیره ی انگور(دوشاب)ریختم و گذاشتم همراه با هویج بجوشه، باید همش بزین تا ته نگیره.بعد در حالی که دو قاشق از شیره تو قابلمه مونده ۱ ق چ دارچین و ۱ ق چ پودر هل اضافه کردم هم زدم بعد گردوی خرد شده رو ریختم .حلوای ما آمادست.

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۲/۱۰/۱۳۹۵   ۲۲:۱۷
  • ۲۲:۳۶   ۱۳۹۵/۱۰/۲
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    این کوکی های کره ایی هم کار مشترک من و آراد (من خمیر رو باز کردم آرادی قالب زد و کلی ذوق کرد 😄)

    من و آشپزی
  • ۰۰:۱۸   ۱۳۹۵/۱۰/۳
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    به به چه شیرینی هایی، مخصوصا شیرینی های آراد جون که دیگه خیلی خوردن داره
    راستی آسمان خانم شما نمیتونی تو تکلیف مدرسه بگی بچه ها بیان روی لینک های اختصاصی کلیک کنن؟ اگه خودت نمیخوای من خریدارم!
    مشکل من اینه که خیلی باید زیر پوستی عمل کنم، آخه لینک آرایشگر رو بذارم برای کی که ضایع نشم؟! پازلام؟
  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۵/۱۰/۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    وااااااای نه آقا بهزاد، الان که اصلا نزدیک امتحاناته، ما همش به بچه ها میگیم از دنیای مجازی فاصله بگیرن حالا من بهشون بگم لینک کپی کنند 😨😨😨
  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۵/۱۰/۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    وااااااای نه آقا بهزاد، الان که اصلا نزدیک امتحاناته، ما همش به بچه ها میگیم از دنیای مجازی فاصله بگیرن حالا من بهشون بگم لینک کپی کنند 😨😨😨
    زیباکده

    درس چیه بابا ولش کن ما اینقدر درس خوندیم چی شد بعدش 4 بعدشم اونا که عمرا درس نمیخونن دارن با گوشی مامان باباهاشون بازی میکنن! لااقل دو تا کلیکم روی لینک های من بکنن ثواب داره! 10

    بهشون نمره ارفاقی بده 15 یا حداقل یه چندتا چلو ماهیچه ای، باقالی پلو با  گردنی، نمیدونم استیکی چیزی درست کنید عکسش رو اینجا بذاریم من لینکش رو بتونم واسه پسرا هم بذارم 22

  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۵/۱۰/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    از دست شما پسرااااااااا😏😏😏😏
  • ۲۳:۵۴   ۱۳۹۵/۱۰/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    کیک پرتغال 🍊

    من و آشپزی
  • ۲۳:۵۹   ۱۳۹۵/۱۰/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    #کیک_پرتغال 🍊🍊🍊🍊





    اين كيک خيلى خوشمزست وبافت عالى داره 👌👌😋😋 حتما عاشقش ميشين😉😉


    چهار عدد تخم مرغ
    آرد سفید دو ليوان سر خالى
    يک قاشق مرباخوری بکینگ پودر با آرد دوبار الک می کنید
    روغن مایع :نصف لیوان
    آب پرتغال:دو سوم لیوان
    رنده ی پوست پرتغال :1 ق چ خوری مواظب باشید که از لایه ی سفید رنده نشه که تلخه
    وانیل : نوک کارد
    شکر یک لیوان ترجيحا پودر شكر يا قند
    اول از همه فر رو روشن ميكنيم تا گرم بشه و بعد زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ،سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه .بعد زرده ها رو با مابقی شکر و رنده ی پوست پرتغال و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه همزن و بعد روغن و بعد آب پرتغال رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس آرد رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و كاملا مخلوط كنين تا مواد يک دست بشه در آخر سفیده های برفی رو به مواد کیکتون اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید قالبتون رو با کره ی سرد کاملا چرب کنید و بعد با الک آرد پاشی کنید با برگردوندن قالب و تکوندنش آرد اضافی رو تخلیه کنید و مایه کیک رو به صورت دایره وار داخل قالب بریزید و دو بار قالب رو از فاصله دو سانتى بكوبين رو ميز كه مايه كيكتون يكدست بشه و داخل فر 180درجه که از قبل گرم کردید به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدید
    این کیک پف عالی و فوق العاده لطیف هست اميدوارم درست كنين و لذت ببرين
    نكته.... اين مقدار مواد كيک برا قالب 22 خوبه و اين كه چون بافتش خيلى خيلى لطيفه اشتباه من رو نكنين بذارين كاملا سرد بشه از قالب در بيارين😉😉


    نوش جانتون 🌺🌺🌺

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان