خانه
4.48K

مناسب ترين كيك براي تزئين و رولت

  • ۰۰:۵۲   ۱۳۹۳/۱۲/۴
    avatar
    یک ستاره ⋆|1806 |1246 پست
    سایت سوران: 

     

    مواد لازم:




    • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

    • کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری

    • سفیده تخم مرغ 4 عدد

    • نمک یک چهارم قاشق چایخوری

    • وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    • روغن مایع یک چهارم پیمانه

    • زرده تخم مرغ 3 عدد

    • شکر 1 پیمانه

    • آب جوش 90 میلی لیتر

    • پودر کاکائو یک سوم پیمانه

    • آرد 1 پیمانه







    طرز تهیه سبکترین کیک برای تزئین و رولت



    کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با خامه برای مناسبتها و رول کردن بسیار مناسبه و اگه فقط یه بار درستش کنین مطمئن باشین دیگه هیچ وقت از قنادی کیک نمیخرین.




    طرز تهیه کیک:



    1. اول آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم، پودر کاکائو رو توی آب جوش خوب حل می کنیم و کنار میذاریم تا خنک شه، فر رو روی 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و میذاریم خوب گرم شه.



    2. از مقدار گفته شده ی شکر، یک هشتمش رو کنار میذاریم. حالا توی یه ظرف جادار، بقیه شکر، زرده های تخم مرغ، وانیل و روغن مایع، نمک و محلول کاکائوی سرد شده رو با دور تند همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه می زنیم تا مواد حجم پیدا کنه و رنگش روشن بشه کمی.



    3. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو به مایه اضافه می کنیم.



    4. توی یه ظرف دیگه سفیده های تخم مرغ رو با همزن که پره هاش کاملا تمیز و خشک هست می زنیم تا کف کنه. بعد کرم تارتار رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم تا سفید بشه. 



    5. حالا اون شکری که کنار گذاشته بودیم رو هم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دیم تا مواد کاملا سفید و حجیم بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.



    6. کمی از این سفیده زده شده رو به مخلوط زرده و کاکائو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مواد کمی شل بشه. 



    7. حالا بقیه سفیده ها رو با لیسک آروم مخلوط مواد می کنیم، به صورت دورانی و در یک جهت تا پف سفیده نخوابه و در عین حال، سفیده ها هم گلوله توش نمونه.



    8. قالب میان تهی 23 سانت (یا قالب گرد ساده 20 سانت دیواره بلند) رو چرب می کنیم (فقط و فقط کف قالب رو) و مواد رو داخلش می ریزیم و به فر گرم شده منتقل می کنیم و 40 تا 45 دقیقه زمان می دیم که کیک بپزه. (اگه دیواره هاش رو هم چرب کنیم بعد از پخت پفش به شدت میخوابه). اگر هم توی کیک خلال دندون زدید و دیدید وسطش هنوز خام هست، سریع روی قالب رو بدون اینکه به سطح کیک آسیب بزنید، با یه تیکه فویل بپوشونید و پنج تا ده دقیقه دیگه بذارین توی فر تا مغزش هم کامل بپزه.



    9. بعد از اتمام پخت، اجازه بدین کیک 5 دقیقه در قالب بمونه و بعد برعکس روی توری بذارین تا خارج و خنک بشه.



    10. بعد از خنک شدن کیک رو با دقت از عرض نصف کنید و وسطش خامه قنادی با هر چیز دیگه ای که دوست دارین بریزین.



    11. بعد لایه دوم کیک رو روش قرار بدین و روی اون رو هر جوری که دوست دارین تزیین کنین. 


  • leftPublish
  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۳/۱۲/۴
    avatar
    شقایق ف
    یک ستاره ⋆|1005 |1130 پست
    به به چه عالی مرسی
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۳/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۳/۱۲/۴
    avatar
    zeynab norouzi
    کاربر جديد|18 |30 پست
    عالیه
  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۳/۱۲/۶
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان