خانه
1.52K

مواظب آب لاشه مرغ باشید!!!

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۳/۸/۲۵
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست

    آب لاشه مرغ عامل مسمومیت غذایی است


    یک مطالعه جدید نشان می دهد که آب ناشی از لاشه مرغ یا یخ زادایی مرغ منجمد محیط مطلوبی برای تکثیر میکروب ها فراهم می کند.

    آفتاب: به گزارش ایرنا از هلث، محققان موسسه تحقیقات غذایی در انگلیس در یک مطالعه متوجه شدند که مقاومت «کمپیلوباکتر» (campylobacter) گروهی از باکتری ها که معمولا باعث مسمومیت غذایی می شوند با آب ناشی از لاشه مرغ یا یخ زدایی مرغ افزایش می یابد.




    ماده آلی که از لاشه مرغ خارج می شود محیط مناسبی برای گسترش این باکتری در چرخه غذایی ایجاد می کند.




    این یافته ها بر اهمیت تمیز کردن مرتب سطوح در جریان آماده سازی غذا تاکید می کند.




    محققان امیدوارند که نتیجه این مطالعه راه را برای کشف روش های جدید و موثرتر تمیز کردن سطوح آشپزخانه که موجب کاهش شیوع کمپیلوباکتر شود، فراهم سازد.




    محققان با جمع آوری مایعات ناشی از یخ زدایی مرغ ها متوجه شدند که این مایعات به کمپیلوباکتر کمک می کند تا به سطوح آشپزخانه حمله کند و متعاقب آن نوار های زیستی تولید کنند.




    نوارهای زیستی ساختارهای خاصی هستند که برخی باکتری ها بر روی سطوح تشکیل می دهند تا از خود در برابر تهدیدات محیطی محافظت کنند.




    با وجود این که این باکتری بر اثر پختن از بین می رود اما حدود 500 هزار نفر در انگلیس هر سال با این باکتری مسموم می شوند.



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان