خانه
4.02K

ناگت سبزیجات

  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۳/۱۲/۲۲
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست

    ناگت سبزیجات



    مواد لازم:


    سیب زمینی آب پز رنده شده .................. حدود 3 عدد متوسط



    هویج آب پز رنده شده ............................ 1 عدد کوچک



    نخود فرنگی ........................................ 2 ق غ



    ذرت پخته ............................................ 2 ق غ



    فلفل سبز خرد شده .............................. بسته به ذائقه!



    آرد ..................................................... 1 ق غ



    گشنیز و جعفری خرد شده ..................... از هر کدام حدود 1 ق غ



    زردچوبه .............................................. 1 ق م



    پودر زیره .............................................. 1 ق م



    نمک و فلفل ........................................ به میزان لازم 



    تخم مرغ ............................................. 2-3 عدد



    پودر سوخاری ...................................... حدود 1 لیوان



     



    این مقدار مواد برای حدوداَ 15 عدد ناگت هست.



    طرز تهیه:



    همه مواد بالا (به جز تخم مرغ و پودر سوخاری) رو با هم مخلوط کنید. بهتره نخود فرنگی و ذرت له نشن.





     



    روی سینی جاداری، سلفون بکشید. از مخلوط به اندازه یه گردو بردارید و توی دستتون بهش فرم بدید. ضخامت ناگتها باید چیزی حدود 1 سانت باشه.

     




     




     




     


    ناگتها رو توی سینی بچینید. (سلفون برای اینه که بعداً ناگتها رو به راحتی بتونید از توی سینی بردارید)

     







     



    سینی رو بذارید حداقل نیم ساعت توی فریزر بمونه تا ناگتها یه کم سفت بشن.



    تخم مرغ رو با 1 ق غ آب مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل و پودر سیر یا هر ادویه ای که دوس داشتید بزنید.



    پودر سوخاری رو هم مزه دار کنید. من یه مقدار زردچوبه، پودر پیاز و اورگانو زدم.




     






     




     


    حالا ناگتها رو با احتیاط از روی سلفون جدا کنید و اول توی تخم مرغ و بعد توی پودر سوخاری بزنید و مجدداً روی سلفون بچینید.

     




     




     




     



     



     


    وقتی کارتون تموم شد دوباره بذارید توی فریزر.... از نیم ساعت کمتر نشه.



    مقداری روغن توی ماهیتابه بریزید. اندازه روغن باید به قدری باشه که ناگتها به راحتی سرخ بشن.



    ناگتها رو دونه دونه و با احتیاط توی روغن بندازید. بلافاصله هم با قاشق مقداری روغن داغ از توی ماهیتابه بریزید روی ناگتها.




     



     




     




     



     






     



    بعد از توی روغن دربیارید و روی دستمال آشپزخونه روغن اضافیش رو بگیرید.

     




     




     




     




     




     


    در ضمن همه مراحلش رو باید با احتیاط انجام بدید. چون مایه ناگت یه مقدار شل و نرمه و با بی دقتی ممکنه وا بره. البته با گذاشتنش توی فریزر تا حد زیادی این مشکل بر طرف میشه.

    استفاده از کفگیرهای مسطح و دراز هم کمک زیادی می کنه.





  • leftPublish
  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۳/۱۲/۲۲
    avatar
    پرنسس,22
    کاربر فعال|74 |174 پست
    اقا پیمان این تصاویر اشپزی خودتونه؟؟؟!!!!!
  • ۱۵:۳۰   ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
    avatar
    مهندس غریب
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست
    زیباکده
    پرنسس,22 : 

    اقا پیمان این تصاویر اشپزی خودتونه؟؟؟!!!!!
    زیباکده
    نه آشپزی من خیلی بهتره از این  
  • ۰۰:۰۱   ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
    avatar
    نارینه
    یک ستاره ⋆|1109 |1317 پست
    خیلی عالی بود
  • ۰۷:۳۶   ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
    avatar
    مهندس غریب
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست
    زیباکده
    نارینه : 

    خیلی عالی بود
    زیباکده
    ممنون از لطف و توجهنون
  • ۱۵:۵۲   ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
    avatar
    شقایق ف
    یک ستاره ⋆|1005 |1130 پست
    آفرین عالی بود
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان