ویژگی مهم پن کیک آن است که می توان آن را با مواد غذایی مختلف و در تمام وعده های روزانه سرو کرد. دستوری که در ادامه می آید طرز تهیه نان پن کیک با یکی از انواع بی شمار مواد داخل آن است که می تواند به عنوان پیش غذا هم سرو شود.
مواد لازم:
پیاز نگینی ریز خرد شده 4/1 پیمانه
گوشت چرخ شده 250 گرم
ادویه مخلوط به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
قارچ تفت داده شده 2/1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب 1 و 2/1 پیمانه
تخم مرغ آب پز 2 عدد
خیار شور متوسط 2 عدد
جعفری چاپ شده 3 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلای رنده شده به مقدار لازم
طرز تهيه:
پیاز را تا حدی تفت دهید تا سبک و طلائی رنگ شود سپس گوشت را اضافه کنید و پس از سرخ شدن گوشت، ادویه، رب گوجه فرنگی، قارچ تفت داده شده، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید و آب را بیفزائید و برای 30 دقیقه بپزید تا به روغن بیافتد.
پس از طبخ تخم مرغ های آب پز رنده شده و خیار شور ریز خرد شده و جعفری را افزوده مخلوط نمائید.
مخلوط را میان لواش های آماده شده قرار داده بپیچید و سرخ کنید.
مواد لازم برای لواش پنکیک:
تخم مرغ 3 عدد
شیر 4/3 پیمانه
محلول زعفران غلیظ، نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد 4/3 پیمانه
مارگارین 25 گرم
طرز تهیه پنکیک:
تخم مرغ ها را با ویسک (مفتول) بزنید سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید. محلول زعفران، فلفل و اندکی نمک را افزوده هم بزنید سپس آرد را بتدریج اضافه کنید و با ویسک بزنید تا مایه ای یکدست بدست آید سپس مارگارین آب شده را بیفزائید و بزنید و مایه را برای یک ساعت استراحت دهید.
تابه ای متوسط را چرب نموده و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود سپس یک ملاقه از مایه را در تابه بریزید و طبق دستورالعمل آن را آماده کنید.