خانه
46.1K

کیک موج دار

  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۲/۴/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     یه کیک فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوق العـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاده  شیک و ناز

     یه کیکی که وقتی درستش کنی به قول خاله ام دلت نمیاد بخوریش ...دلت میخاد نگاهش کنی ....


  • leftPublish
  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۳/۵/۲۵
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    الهه جان بعد مدتها اومدم چشمم به جمال کیکتون افتاد
    آفرین...........
  • ۱۶:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۲۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    خواهش میکنم ..ان شالله درست کردی عکسش رو بذار تا چشم منم به جمال کیک شما روشن بشه
  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۳/۵/۲۵
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    آخه متاسفانه کیک خور نیستم زیاد
  • ۱۷:۱۷   ۱۳۹۳/۵/۲۵
    avatar
    آوینا
    دو ستاره ⋆⋆|4848 |2686 پست
    الهه جون دست گلت درد نکنه حتما میدرستمش
  • ۱۷:۲۳   ۱۳۹۳/۵/۲۵
    avatar
    Mona-M
    کاربر فعال|941 |479 پست
    الهه جونم من فرندارم مایکروفردارم که تاحالاباهاش کیک درست نکردم چه جوری بدرستم این کیک خوشگلتواخه دوس داررررررم
  • leftPublish
  • ۰۱:۲۲   ۱۳۹۳/۵/۲۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    دوستان الان نگاه کردم دیدم یادم رفته اضافه کردن آرد و بیکینگ پودرش رو بنویسم ...دستور رو اصلاح کردم
  • ۰۱:۲۳   ۱۳۹۳/۵/۲۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مونا جان من خودم تو ماکروفرم تاحالا کیک نپختم ..البته به غیر از لیوانی ..میتونی همون لیوانی رو به این روش درست کنی
  • ۰۱:۳۲   ۱۳۹۳/۵/۲۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست

    طرز تهيه کيک شکلاتي با مايکروويو

    نويسنده:رويا جاوري


    مواد لازم :
    آرد:125 گرم
    شکر:150 گرم
    روغن مايع:100 گرم
    تخم مرغ :4 عدد
    شير :نصف پيمانه
    پودر کاکائو:2 قاشق مرباخوري
    وانيل (شکري):1 قاشق چايخوري
    بکينگ پودر:1 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :
    تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و وانيل را به آن اضافه کنيد و با همزن کاملاً هم بزنيد تا کرم رنگ شود.شکر را به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.بعد روغن و شير را به مواد قبلي اضافه کنيد.
    آرد، بکينگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنيد و از الک رد کنيد و به مواد بالا در چند مرحله بيفزاييد.مايه آماده شده را در ظرفي که از قبل چرب کرديد ريخته و ظرف را بدون درپوش 10 تا 12 دقيقه با درجه متوسط بالا در مايکروويو بگذاريد.
    نکته :
    1-افرادي که دستگاه آنها قابليت کانوکشن دارد بهتر است دستگاه را قبل از گذاشتن کيک در آن، با دماي 200 درجه ي سانتيگراد گرم کنند.
    2-مي توان براي اينکه کيک به ظرف نچسبد درون ظرف را سلفون بکشيد.مازاد کيک را حتماً در ظرف در بسته قرار دهيد تا تازه بماند.

    منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40
    کپی شده از سایت راسخون
  • ۰۱:۳۳   ۱۳۹۳/۵/۲۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سلام دوستاي خوب.... بعد از كيك ليواني 3 دقيقه يي كه خيلي جالب و سريع آماده مي شد، امروز يك مدل نان رو كه در مايكروفر پخته مي شه آموزشش رو ديدم كه كل زمان پخت اون 6، 7 دقيقه بيشتر طول نمي كشه... اميدوارم درست كنين و خوش تون بياد....

    مواد لازم:
    مايه خمير تازه: 20 گرم
    شکر: 2 / 1 قاشق غذاخوري
    آب گرم: 3 قاشق غذاخوری
    آرد: 300 گرم
    سبزيجات معطري كه دوست داريد از هر كدام مقداري (دستور اصلي: ریحان: 1 قاشق چاي خوري، ارگانو: 1 قاشق غذاخوري، رزماری: 1 قاشق غذاخوری)

    کره: 30 گرم
    شیر: 150 سی سی
    نمک به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    مايه خمير رو به همراه شكر و آب گرم به كناري مي گذاريم تا به اصطلاح، عمل بياد.....

    در غذاساز آرد ، سبزی جات معطرخرد شده، کره نرم شده، نمک ، مايه خمير آماده شده مون و شیر گرم رو مي ريزيم تا به صورت خمير برامون آماده بشه...

    خميرمون رو از عذاساز خارج مي كنيم و كمي ورز مي ديم و بعد در ظرف ديگري قرارش مي ديم و اجازه مي ديم استراحت كنه تا حجمش دو برابر بشه.....

    خميرمون رو كاملا ورز مي ديم تا گازهاي داخل خمير تا حد امكان خارج بشه و بعد به شكل مستطيل درش مياريم و رول مي كنيم.... سپس اون رو در قالب مخصوص نان هاي مستطيلي قرار مي ديم..... كه البته پيش از قر ار دادن خميرمون، قالب مون رو با كره چرب كرديم و با پودر سوخاري يا نان خشك آرد شده آغشته كرديم.....

    در داخل قالب اجازه مي ديم خميرمون كمي استراحت كنه....
    سپس با استفاده از قلم مو سطح نان رو با روغن زیتون آعشته مي كنيم و به مايكروفر منتقلش مي كنيم....

    اجازه مي ديم برای 6-7 دقیقه نان مون با قدرت 60 ٪. مايكروفر بپزه و بعد نان مون آمادست....

    نوش جان

    منبع : مامی سایت
  • ۰۱:۳۵   ۱۳۹۳/۵/۲۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    با سلام به خانمای کد بانو .. منم سولاردم ال جی دارم و تا حالا خیلی توش کیک درست کردم که خوب شدن. دستورشم اینه:
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد 1 لیوان
    شکر 1 لیوان (بستگی به میزان شیرینی کیک داره)
    شیر نصف لیوان (من مقداری شیر و ماست رو قاطی میکنم)
    روغن مایع نصف لیوان
    وانیل (بستگی به وانیل داره) کمی در حد سر قاشق چ
    بکینگ پور 1 ق چ
    ایتدا زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده ها را باهمزن به اندازه ای که از ظرف نریزد می زنیم.سپس زرده ها را با شکر و وانیل تا وقتی که کرم رنگ شود با همزن میزنیم سپس روغن مایع و ماست و شیر را اضافه میکنیم و با همزن قاطی میکنیم. آرد و بکینگ پودر را چند بار از الک رد میکنیم(هر چقدر هوادهی داده شود بهتر است . من 4 بار انجام میدهم) و به مواد اضافه کرده و آرام به هم میزنیم و در آخر سفیده هارا به صورت دوارانی از یک طرف با مخلوط قاطی میکنیم در ظرفی که چرب کرده و آرد پاشی کرده ایم میریزیم به طوری که نصف یا دوسوم ظرف خالی باشد. (میتوانیم از کاغذ روغنی استفاده کنیم ) مایکرو فر را از قبل با درجه conv با سه پایه کوتاه روی 250 درجه گرم می کنیم وقتی آماده شد ظرف را روی سه پایه قرار داده از برنامه پخت مایکرو و کانوکشن (speed combi5) با درجه 250 و قدرت 360 به مدت 11-12 دقیقه قرار میدهیم.با این برنامه روی کیک شما هم برشته میشه... البته بین کار نگاش کنین بستگی به ظرفتون هم داره.

    منبع:دستور خانم ویدا در مامی سایت
  • leftPublish
  • ۲۰:۴۵   ۱۳۹۳/۶/۲۲
    avatar
    simay92
    کاربر جديد|134 |113 پست
    ﺳﻼﻡ اﻟﻬﻪ ﺟﻮﻥ.ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﺩاﺷﺘﻢ. ﻳﻚ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ ﻳﻌﻨﻲ ﭼﻘﺪﺭ?
  • ۲۳:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۲۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    یک پیمانه قنادی 250 میلی لیتره ...میشه اندازه یه لیوان دسته دار معمول فرانسوی که البته باید سرخالی باشه
  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۳/۸/۱۴
    avatar
    yaseraha
    کاربر جديد|3 |3 پست
    سلام. تاپیک های عالی ای دارید. به قول دوستان ادم رو وسوسه می کنند. سوالم اینه این که تو برش کیک ها هر رنگ ضخامت یکسان نداره در حین پخت ایجاد می شه؟ اخه تو دستور نوشتید که موارد رو یکدست و میزان پخش کنیم
  • ۰۱:۳۰   ۱۳۹۳/۸/۲۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اولا ممنون از لطفتون

    دوما : درست گفتید ..لایه های این کیک هم اندازه هستن اما وقتی یه لایه رو ریختی دیگه نمیخاد روش رو صاف کنی و لایه بعدی رو بریزی ..من فقط لایه اخر رو که ریختم یه بار قالب رو میکوبم رو زمین یا با لیسک یه کمی روش رو صاف میکنم ...
    خودش خودبخود این حالت موجدار میشه
  • ۰۱:۳۶   ۱۳۹۳/۹/۲۲
    avatar
    parisan1991
    کاربر جديد|63 |113 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان