گالت یک دسر فرانسوی است که در خمیری ترد مواد متفاوتی مانند انواع میوه یا پنیر میریزند.



مناسب برای :8 نفر



زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت





گالت یک دسر فرانسوی است که در خمیری ترد مواد متفاوتی مانند انواع میوه یا پنیر میریزند.

مواد لازم:






















































برای خمیر پای:  
آرد 1 پیمانه
آرد ذرت ¼ پیمانه
کره ½ پیمانه
آب یخ ¼ تا پیمانه
نمک ½قاشق چایخوری
شکر ½قاشق چایخوری
برای مواد داخل خمیر:  
ریواس 450 گرم
آرد ¼ پیمانه
شکر ¾پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد بزرگ
لیمو ترش 1 عدد کوچک
شکر قهوه ای کمی
دارچین،نمک، جوز هندی کمی
طرز تهیه:




  1. برای تهیه خمیر پای، آرد، آرد ذرت، نمک و شکر را در غذاساز بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه نمایید و به مدت 10 ثانیه آن را با بقیه مواد ترکیب کنید. درحالیکه غذاساز کار میکند، آب یخ را به مرور به سایر مواد اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. (بیشتر از 30 ثانیه آنها را با غذاساز مخلوط نکنید.)

  2. خمیر را روی یک سطح کار تمییز قرار دهید و آن را در پلاستیک بپیچید. خمیر را روی یک سطح صاف فشار دهید تا به شکل دایره درآید. خمیر را حداقل به مدت 1 ساعت و حداکثر به مدت 1 روز قبل از استفاده، در یخچال قرار دهید.

  3. فر را با دمای 185 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  4. روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشید و خمیر پای را روی آن باز کنید تا به شکل دایرهای با قطر 35 سانتیمتر و ضخامت 3 میلیمتر درآید.

  5. ریواس ها را به قطعاتی با طول 1 سانتیمتر ببرید. در یک کاسه بزرگ ریواسها را با آبلیمو مخلوط کنید. آرد را با نمک، شکر، دارچین و جوز هندی مخلوط نمایید. مخلوط شکر را به مخلوط ریواس بیافزایید و آنها را هم بزنید. این مخلوط را روی خمیر قرار دهید و دورتادور خمیر را به اندازه 5 سانتیمتر خالی بگذارید. لبههای خمیر را روی مخلوط ریواس برگردانید و هر جا که لبههای خمیر، هم پوشانی دارند با فشار کمی آنها را به هم بچسبانید. تخم مرغ را بزنید و به لبههای خمیر، بهوسیله قلمو از تخم مرغ بمالید. سپس روی خمیر شکر قهوه ای بپاشید. کره را به قسمتهای کوچکی تقسیم کنید و آنها را بر روی لبههای خمیر قرار دهید. به مدت 15 تا 20 دقیقه خمیر محتوی ریواسها را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

  6. به مدت 55 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که رویه خمیر طلایی قهوهای شود آن را در فر بپزید. پس از اینکه گالت مقداری خنک شد آن را سرو کنید.