خانه
5.36K

گوجه فرنـــــــــــگی را کباب نکنید!

  • ۱۶:۴۸   ۱۳۹۳/۵/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    

    گوجه فرنگي را کباب نکنيد!

    اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت


    بيشتر ما ايراني‌ها عادت داريم کنار انواع کباب، سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي، فلفل سبز يا دلمه‌اي و قارچ هم كباب كنيم …



    کباب کردن سبزی ها خوبي‌ها و بدی هايي دارد. مثلا سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي که داراي ويتامين C نسبتا زيادي هستند، در اثر حرارت ديدن، مقداري از ويتامين‌ خود را از دست مي‌دهند زيرا ويتامين C حساس‌ترين ويتامين نسبت به حرارت است.



    بايد بدانيم که ساير ريزمغذي‌هاي موجود در سبزي‌ها، چندان تحت‌تاثير حرارت ناشي از کباب کردن قرار نمي‌گيرند. بهتر است بدانيد حتي جذب گروهي از ريزمغذي‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوئيدها در اثر حرارت دادن بيشتر مي‌شود. ضمن اينکه حرارت دادن ملايم سبزي‌ها باعث از بين رفتن آلودگي و ميکروب‌هاي احتمالي موجود در آنها هم مي‌شود. سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي و قارچ، جزو خوراکي‌هاي بسيار کم‌کالري هستند که مصرف آنها به‌صورت خام، بخارپز يا کبابي در کنار غذاهاي مختلف، بسيار خوب است.




    نحوه پخت گوجه فرنگی, بهترین روش پختن گوجه فرنگی




    معمولا مصرف سبزي‌هاي خام توصيه مي‌شود اما زماني که قارچ با روش کبابي يا بخارپز حرارت مي‌بيند، پروتئين‌هاي آن براي بدن قابل‌هضم‌تر مي‌شود بنابراين بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمي حرارت بدهيد.



    البته اگر قرار است قارچ‌ها را کباب کنيد، بايد آنها را تاحدي که لايه رويي‌شان سياه نشود، حرارت بدهيد و بگذاريد بافت قارچ فقط کمي نرم شود.



    اين حرارت‌دهي ملايم براي تمام سبزي‌ها مطرح است اما برخي افراد سبزي‌هايي مانند گوجه‌فرنگي را به‌اندازه‌اي حرارت مي‌دهند که پوست رويي آن کاملا سياه مي‌شود. اگر اين اتفاق براي گوجه يا فلفل بيفتد، بايد پوست رويي و سياه آنها را پيش از مصرف جدا كرد. نتايج برخي از تحقيقات نشان مي‌دهد احتمال سرطان‌زا بودن قسمت‌هاي سوخته مواد غذايي که در اثر کباب کردن تغيير رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه ميزان سوختگي مواد غذايي بيشتر باشد، احتمال سرطان‌زا بودن آنها هم بيشتر مي‌شود. در نهايت اينکه روش کباب کردن مواد غذايي، به‌شرطي که حرارت ملايم باشد و ماده غذايي نسوزد، جزو روش‌هاي پخت مناسب محسوب مي‌شود.


     




  • leftPublish
  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۳/۵/۲۰
    avatar
    مینا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست
    مرسی.به نکته خوبی اشاره کردی که اکثر مردم غافلن از اون
  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۳/۵/۲۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    خواهش میکنم مینا جون
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۳/۵/۳۱
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    راستی خوردن قارچ خام دل درد نمیاره؟
    من که قارچ پخته خیلی دوس دارم
  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۳/۵/۳۱
    avatar
    آوینا
    دو ستاره ⋆⋆|4848 |2686 پست
    من گوجه رو فقط کبابی دوست دارم مدل دیگه نمیتونم بخورم
  • ۰۳:۰۶   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    آلیس جووووون
    کاربر فعال|271 |243 پست
    گوجه کبابییییییییییییییییییییییییییییییی
  • leftPublish
  • ۰۸:۵۶   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    گوجه رو کبابی کنید بعد پوستشو بکنید بعدم بهش ماست بزنید و حالشو ببرید
  • ۰۹:۲۷   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    زیباکده
    بلوندی : 

    راستی خوردن قارچ خام دل درد نمیاره؟

    من که قارچ پخته خیلی دوس دارم
    زیباکده
    نه بلوندی جون از پختش خوشمزه تره و دل درد نمیاره به نظر من
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان