مواد لازم برای 4 نفر:
لپه 75 گرم
برنج 240 گرم
سبزی 200 گرم شامل تره، گشنیز، جعفری هر کدام 60 گرم و نعنا 20 گرم
رب انار 100 گرم
پیاز 2 عدد
آب گوشت 650 میلی لیتر
دانه انار و پیاز داغ برای تزیین به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه:
لپه رو برای چند ساعت خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید و بذارید بپزه.
پیازها رو خلالی کنید و تفت بدید، وقتی سرخ شد، سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید.
زردچوبه بزنید و آب گوشت روش بریزید و بذارید کمی سبزی بپزه.
برنج رو که از قبل خیس کردید رو به سبزی اضافه کنید و اجازه بدید تا برنج با آش جا بیفته.
لپه رو میکس کنید و به مواد بالا اضافه کنید. رب انار و نمک و فلفل بزنید و شعله گاز رو خیلی کم کنید و بذارید تا آش جا بیفته. با پیاز داغ و دانه های انار تزیین کنید و سرو کنید.
***نکات
*آش انار از غذاهای سنتی ساوه است.
*در صورت تمایل میتونید به آش، گلپر هم اضافه کنید.
*موقع پخت لپه، کفی که روی اون جمع میشه رو بردارید و دور بریزید.
*من توی آش کمی حبوبات(لوبیا قرمز و سفید و نخود هم ریختم)