خانه
620K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۸/۸/۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کیک بستنی

    موادلازم برای کیک :
    کیک_کره_ای_لیمویی
    تخم مرغ ۳عدد
    آرد ۲و۱/۳پیمانه
    شکر ۱ پیمانه
    ماست ۳/۴پیمانه
    کره ۲۳۰گرم هم دمای محیط
    بیکینگ پودر۱ق غ
    آب لیموترش ۱ق غ
    رنده پوست لیموترش ۱ق غ
    موادلازم برای مغز کیک:
    بستنی وانیلی
    مغزگردوخردشده__بیسکوییت کرم دار شکلاتی خرد شده__گیلاس خرد شده__موز یک عدد
    شکر وکره وپوست لیموترش را بزنید تا روشن وکشدارشود.تخم مرغها رایکی یکی اضافه وهربار خوب بزنید.ماست وآب لیمو رااضافه مخلوط کنید.آرد را۳بارالک کنیدوبیکینگ پودر رااضافه و در دومرحله به مایه افزوده،اول با لیسک وسپس با همزن درحد مخلوط ویکدست شدن بزنید.مایه راداخل قالب لوف ۲۴×۱۳سانت که چرب کردید وکاغذ روغنی گذاشتید بریزید وسطحشو صاف کنید و۳بار به سطح کاربکوبیدوداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۰الی۵۰دقیقه بپزید(دمای فرهاباهم متفاوته با سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ سالم بیرون اومد آماده ست)
    کیک رو ازقالب جداکرده بزارید خنک شه وطبق تصویر داخلش رو خالی کنید(مواظب باشید دیواره وکف کیک سوراخ نشه).بستنی وانیلی رابا مغز گردو وگیلاس خرد شده وبیسکوییت کرمدار خرد شده مخلوط کنید ونصفشو بریزید داخل کیک ویک موز بزارید وسط وبقیه بستنی رو روش بریزید.بزارید داخل فریزر تا ببنده وسپس سرو ونوش جان کنید.
    * از هر مغز دلخواهی میتونید داخل بستنی بریزید .
    *بستنی با طعمهای میوه ای میتونید استفاده کنید.
    *تا زمان سرو این کیک باید داخل فریزر باشه چون بستنی داره آب میشه

    .

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۸/۸/۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کوکی شکلاتی


    شکر: ۲/۳لیوان(دوسوم)
    آردقنادی: ۱و۱/۳لیوان(یک و یک سوم)
    کره حیوانی پاستوریزه: ۵۰ گرم
    تخم مرغ: ۲ عدد
    بیکینگ پودر: ۱ ق چ
    وانیل: نصف ق چ
    پودرکاکائو: ۳ ق غ
    پودرقند: نصف لیوان

    لیوان:لیوان دسته دار فرانسوی
    ق غ:قاشق غذاخوری
    ق چ:قاشق چایخوری
    اول از همه ۵۰ گرم کره رو با ۲/۳(دوسوم)لیوان شکر حسااابی هم بزنید و در حین هم زدن دو عدد تخم مرغ رو به همراه ۱ ق چ وانیل بهش اضافه کرده و مجدد هم بزنید و در نهایت مخلوطِ یک و یک سوم لیوان آرد قنادی و ۳ ق غ پودرکاکائو و نوک ق چ نمک و ۱ ق چ بیکینگ پودر که همه رو مخلوط و الک کردیم رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه،چسبناکه نگران نباشین،مایه کوکی رو به مدت نیم ساعت توی یخچال بذارین تا کاملا خنک بشه،فر رو از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد روشن کنید تا محیطش گرم بشه،بعد از مایه کوکی با قاشق یا اسکوپ بردارین و توی پودرقند بغلتونید و با دست کمی گوله کنید و توی سینی فر با فاصله قرار بدین،سینی رو توی فر بذارین حدودا ۱۰الی ۱۲دقیقه برای پخت کافیه بیشتر بمونه سفت و خشک میشه،اولش که از فر درمیاد نرمه و شل کمی که خنک میشه شکل خودش رو حفظ میکنه و عالی میشه.
    توی سینی فر حتما کاغذروغنی بندازین.
    پودرقند و اون استراحت دادن توی یخچال باعث ترکهای زیبایی روی کوکی میشه.اگه پودرقند نباشه کوکی صاف و یکدست میشه مثل اون ردیف های کناری که توی ظرف هستش.

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۸   ۱۳:۳۰
  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست


    کاکا شیرینی سنتی

    کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش
    که طرفدار زیاد داره😍😍😍 ـ
    دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره.
    بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب.
    همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه.
    اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید.
    غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید.
    ـ
    بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه
    من امروز از قالب استفاده کردم.
    با چای بسیار میچسبه

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۳/۸/۱۳۹۸   ۱۳:۳۳
  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه چیز کیک آسان 

    بیسکوییت ساقه طلایی= ۲۰۰ گرم

    کره ی ذوب شده= ۱۰۰ گرم

    پنیر خامه ای= ۲۰۰ گرم

    خامه صورتی= ۲۰۰ گرم

    شکر= ۱۰۰ گرم

    وانیل= ۱ ق چ

    پودر ژلاتین= ۱ ق غ

    آبِ سرد= ۴ ق غ

    پودر ژله ی البالو یا هرطعم دیگه= ۱ بسته

    آبِ داغ= ۱ لیوان

    آبِ سرد= ۲/۱ لیوان

    نکته: منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی هست،۲۰۰ گرم بیسکوییت ساقه طلایی معادل یک بسته و نصف بیسکوییت میشه،۱۰۰ گرم شکر تقریبا معادل ۲/۱ لیوان شکر میشه،پنیر خامه ای و خامه ۲۰۰ گرمی و کره ی ۱۰۰ گرمی توی همه ی سوپر مارکتا هست،قالبِ کمربندی که من استفاده کردم به شکل قلب هستش
    ابتدا بیسکوییت ها رو توی آسیاب کن یا غذا ساز پودر کرده یا اینکه میتونید با گوشتکوب هم خرد کنید تا کاملا پودر بشه بعد کره ی ذوب شده را روی پودر بیسکوییت ریخته و با قاشق هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد مخلوطِ پودر بیسکوییت و کره را کفِ قالبِ کمربندی میریزیم و با قاشق یا ته لیوان که سطحی کاملا صاف دار فشرده میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه قالب را درون فریزر قرار داده بعد یک ق غ پودر ژلاتین رو با ۴ ق غ آبِ سرد مخلوط کرده وقتیکه حالت پفکی پیدا کرد روی حرارت بِن ماری گذاشته تا کاملا ژلاتین حل بشه بعد پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه،خامه(خامه ی پاکت صورتی استفاده کردم)شکر،وانیل و ژلاتین رو با هم مخلوط کرده و با همزن برقی حدود ۳ دقیق هم میزنیم میتونید با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید بعد درون قالب ریخته قالب رو روی سطح صاف طبق تصویر تکون داده تا به صورت یکدست در تمامِ سطح قالب پخش بشه بعد چیز کیک رو به مدت ۲ ساعت درون یخچال گذاشته سپس نیم ساعت قبل ازینکه چیز کیک رو از یخچال خار کنید یک بسته پودر ژله ی توت فرنگی رو با یک لیوان آبِ داغ و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بزارید کنار تا کاملا خنک بشه بعد از دو ساعت که چیز کیک بسته شده از درون یخچال خارج کرده و ژله رو روی چیز کیک ریخته و توی یخچال به مدت ۲ ساعت قرار داده تا کاملا بسته بشه بعد از توی یخچال خارج کرده دور تا دورِ چیز کیک رو با چاقو به آرامی از کناره های قالب جدا کرده تا از قالب جدا بشه بعد قالب رو باز کنید و چیزکیک رو درون ظرف بزارید .
    .
    نکته:برای سرو چیزکیک حتما چیزکیک رو از نیم ساعت تا یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید و بعد بُرش بدید

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۳/۸/۱۳۹۸   ۱۳:۳۳
  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۸/۸/۱۵
    avatar
    benyamin3199
    کاربر جديد|49 |140 پست

    سلام شب بخیر مژگان خانم 

    ببخشید توی تاپیک قبلیتون اموزش کیک بدون فر بود خوب وقتی یک طرف کیک بپزه طرفه دیکه سفید میمونه اون رو چیکار کرد من فر دارم اما یه بار خواستم از قابلمه استفاده کنم واقعا کیک خوب میشه

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۸/۸/۲۵
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر
    مواد لازم برای تهیه👇
    آرد 8 قاشق غ
    روغن مایع 6 قاشق غ
    تخم مرغ 2 عدد
    شیر 10 قاشق غ
    شکر 7 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر 1 قاشق چ
    وانیل 1/2 قاشق چ
    پودر کاکائو 2 قاشق غ
    طرز تهیه ی کیک فنجانی بدون فر

    قبل از شروع کار فنجانها را انتخاب کنید و حتما دقت کنید که نسبت به گرما حساس نباشن که موقع پخت بشکنن. یکی از فنجانها را داخل قابلمه بذارین و به اندازه ی نصف قد فنجان داخل قابلمه آب بریزین و بذارین تا جوش بیاد.

    شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه.

    آرد بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید. توصیه میکنم برای داشتن یه #کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین. شکر رو به مواد خشکتون اضافه کنید .تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید. اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن.
    در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.
    اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه 2 قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین.
    بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده داخل فنجونارو با روغن چرب کنید و به اندازه ی نصف فنجان رو مایه ی کیک بریزین و بذارین داخل قابلمه.
    حرارت رو کم کم کنید و روی در قابلمه هم دمکنی بذارین تا بخار آب داخل فنجونا جمع نشه.
    برای پخت این کیک 20 دقیقه زمان لازمه که باید در قابلمه بسته باشه و روی اون حتما دمکنی باشه و اصلا در رو برندارین چون پف کیکها می خوابه و بعد از 20 دقیقه شعله رو خاموش کنید 10 دقیقه با در بسته بهش استراحت بدین. حالا کیک شما آمادست.
    برای زیبایی بیشتر می تونید داخل فنجانها از کاغذ روغنی استفاده کنید.
    نکته
    بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک، فنجان شیشه ای است.
    من موادو چند برابر کردم ولی این مقدار ذکر شده برای 5 تا فنجان کاپ کیک کافی است.
    در انتها می تونید روی کیک رو با خامه و شکلات و میوه تزئین کنید .
    .
    .

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان