آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 245077
آخرین پست تاپیک : ۱۱:۳۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
صفحه مورد نظر

انواع ترشی

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

#ترشی لوبیا :
مواد لازم:
لوبیا سبز تازه: ۱ کیلوگرم
سیر: ۱ بوته کوچک
سبزی ،ترخون، مرزه و نعنا از هر کدام چند شاخه
سرکه از هر نوعی : به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
دستور تهیه :
ابتدا لوبیاها را پاک میکنیم و سر و ته آنها را میگیریم ، و به دو نیم میکنیم و برای مدت ١٠ دقیقه لوبیا را با ٢ لیوان آب ، روی حرارت میگذاریم ، دقت کنید که نپزد ، و فقط کمی از خامی بیفتد . و سپس از آبکش رد میکنیم و صبر میکنیم تا آب آن کاملا خشک شود .
سبزی و سیر را خرد میکنیم و لوبیا را در یک شیشه تمیز و خشک میریزیم و لابه‌لای آن، سیر و سبزی میریزیم و سرکه و نمک را در انتها به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی لوبیا‌ها را بگیرد.
در شیشه را میبندیم و آن را در یخچال قرار میدهیم .
١٠ روز طول میکشد تا ترشی لوبیا آماده شود 

3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

سیر ترشی

سیر + سرکه + نمک + فلفل سیاه + سبزی معطر ( ترخون )

طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.

میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

عکس و تصویر وش تهیه ترشی بامیه بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم ...

روش تهیه ترشی بامیه

بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند)...

ترشی ,ترشی بامیه,ترشی بامیه با تمر هندی

ترشی ,ترشی بامیه,ترشی بامیه با تمر هندی,ترشی بامیه مامی سایت,ترشی بامیه با گوجه,ترشی بامیه سبز,ترشی بامیه خوشمزه,ترشی بامیه,طرز تهیه ترشی بامیه,تهیه ترشی بامیه,آموزش ترشی بامیه,انواع ترشی,انواع ترشی

مواد لازم


بامیه یک کیلو
موسیر تازه 3 عدد 
سیر 3 تا 4 حبه
جعفری و ترخون تازه 50 گرم 
نعنا خشک 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید به میزان لازم



روش تهیه :
بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود.

بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.داخل شیشه سرکه بریزید ‌تا حدی که روی مواد را بگیرد. درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه می توانید یک عدد کیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد. 20 روز بعد ترشی قابل مصرف است.



نکات:
* اگر تردی بامیه را دوست ندارید، می توانید قبل از ریختن در شیشه، آن را کمی در آب بجوشانید. سپس در آبکش بریزید تا آب آن برود و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.

* حتما موقع پاک کردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا کنید.

* بعضی ها طعم تند سرکه را دوست ندارند و به سرکه، آب هم اضافه می کنند. یادتان باشد برای این ترشی، از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید (حدود یک هشتم شیشه).

* می توانید موسیر و سیر و سبزی ها را اضافه نکنید، ولی پیشنهاد می کنم نعنا خشک را به هیچ وجه حذف نکنید.

* اگر ترشی لیز شد، می توانید آب آن را کاملا دور بریزید و یک بار دیگر با سرکه پر کنید.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

ترشی انبه شماره ۱ 
این ترشی ساده ترین نوع ترشی در هرمزگان است که سریع اماده می شود.
مواد لازم : 
انبه کال ۱ کیلو
نمک ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری سر پر
تخم گشنیز ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ریز خشک ۱ قاشق غذاخوری 
سیر ۱ بته
سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:
انبه را پس از شستن خوب خشک کنید سپس ان را قاچ کنید هسته های ان را بیرون بیاورید و در ابکش بریزید روی ان را نمک وزردچوبه و در صورت دلخواه پودر فلفل قرمز بپاشید و زیر و رو کنید تا انبه ها به نمک و زردچوبه اغشته شوند سپس روی ابکش را با پارچه نازک و تمیزی بپوشانید و از صبح تا غروب در افتاب قرار دهید تا اب اضافی انبه کشیده شود و انبه ها مزه دار شوند. 
دانه گشنیز را در ماهیتابه تفت دهید دقت کنید که نسوزد پس از تفت دادن حرارت را خاموش کنید بگذارید سرد شوند سپس ان را کمی بکوبید. 
انبه ها یک ردیف کف شیشه مورد نظر بچینید روی ان را تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه ،فلفل قرمز درسته و سیر بچینید و همین طور ادامه دهید تا شیشه پر شود سپس شیشه ترشی را با سرکه پر کنید درب ان را محکم ببندید .

ترشی انبه شماره ۲ 
این ترشی برای کسانی است که میخواهد روز بعد ترشی را استفاده کنند . شما اگه عجله دارید میتوانید انبه ها را کمی در سرکه بجوشانید در حدی که فقط نرم شوند دستور و مواد لازم ان مانند ترشی انبه شماره ۱ هست.

ترشی انبه شماره ۳ 
انبه را یک طرف ان را شکافته و هسته ان را بیرون بیاورید بدون اینکه انبه از وسط نصف شود مانند دستور شماره ۱ زردچوبه و نمک بزنید و در افتاب بگذارید سپس جای هسته دانه سیر ، تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه و فلفل قرمز در انبه بگذارید ومانند دستور شماره ۱ ترشی را اماده کنید.

نکات لازم ترشی انبه:
انبه هایی انتخاب کنید که پوست ان صاف و بدون لک بوده و هسته ان نرم باشد.
شیشه ترشی باید کاملآ تمیز و خشک باشد در غیر اینصورت ترشی کپک می زند.
شما می توانیدمقدار ادویه ترشی را به دلخواه کم یا زیاد کنید یا اینکه فلفل قرمز را پودر کنید و دانه گشنیز را پس از تفت دادن اسیاب کنید.

ترشی انبه را بدون پوست هم می توان اماده کرد.
کیک پنیر و سبزی
تخم مرغ سه عدد ماست سه قاشق ارد دولیوان اب یک استکان روغن یک استکان نمک و شکر و خمیر مایه یک قاشق پنیر سفید تکه شده جعفری و شوید خورد شده و شیر عسلی برای رویش
طرز تهیه تخم مر غ ها را با همزن بزن بعدنمک و شکر واب و ماست مخلوط کن وزرد چوبه کمی ارد کم کم و خمیر مایه اضافه کن یک ساعت استراحت وبعد از یک ساعت پنیر و سبزی را اضافه کن در فر پس اماده شدن تکه کن و روی ان شیر عسلی بریز نوش جان
انواع ترشی انبه
ترشی انبه و گوجه سبز:
انبه را با پوست شسته و تکه کرده.نمک و کمی زردچوبه میزنیم.یک ساعت در افتاب بماند.سرکه را در دیگ جوشانده .گوجه سبز را اضافه میکنیم.و بعد از کمی جوش انبه را هم اضافه میکنیم.
تخم گشنیز و فلفل قرمز را کمی تفت داده.و پود میکنیم.سیر را خورد کرده و بعد از خاموش کردن شعله سیر و تخم گشنیز و فلفل و کمی سیاه دانه اضافه میکنیم.
ترشی انبه

انبه ها رو پوست میکنیم و تیکه میکنیم و بهش نمک و زردچوبه و فلفل قرمز میزنیم و میذاریم 12 ساعت همینجوری بمونه...بعدش سرکه رو جوش میدیم میذاریم کنار تا سرد بشه..

توی ظرف ترشیمون یه ردیف انبه میچینیم و روش چند حبه سیر و سیاه دانه و گشنیزی که تفت دادیم میپاشیم و همینجور ادامه میدیم و در آخرسرکه رو میریزیم ...تا کمتر از یه هفته آماده خوردن هست

نوووش جوون

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
ترشی گوجه سبز

مواد لازم:
گوجه سبز:به مقدار لازم
ترخون تازه:به مقدار لازم
سرکه سفید:به مقدار لازم
نمک:به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱- گوجه سبزها را بشویید و خشک کنید.
۲- درون ظرف ترشی کمی ترخون بریزید سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی ترخون ها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایه ای ترخون بچینید.
۳- سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخون ها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک ( خارج از یخچال ) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی اماده مصرف شود.
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

این ترشی از ترشی های خیلی قدیمی هست و داخلش از سبزی و صیفی جات مختلف استفاده میشه. به همین خاطر عطر و طعم خیلی خوشمزه ای داره. این ترشی " هفت بیجار " مخصوص شهر بیجار واقع در استان کردستان می باشد. لازم نیست همه صیفی جات رو استفاده کنید هر کدام در دسترس نبود حذفش کنید.

مواد لازم:

سبزی شامل جعفری، گشنیز، شوید، کروز یک کیلو به میزان مساوی

ترخون یک مشت

نعنا خشک دو قاشق غذاخوری

سیب ترش یک عدد

به یک عدد

خیار سه عدد

کالک (کمبوزه) دو،سه تا

هویج دو عدد

سیب زمینی ترشی(البته اینجا ما بهش شلغم میگیم) 200 گرم

سیر یک بوته

کوجه فرنگی کال 2 عدد

فلفل قلمی تند 3 عدد

سرکه و نمک آبجوشده خنک شده به میزان لازم

طرز تهیه:

سبزی ها رو پاک کنید و بشورید و خرد کنید و بگذارید آبش کامل بره میتونید روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آبش بره.

صیفی جات بشورید و اونها رو هم بگذارید خشک بشن بعد به اندازه دلخواه خرد کنید. معمولا حبه قندی یا ریزتر از اون خرد میشه.

سبزی ها و صیفی جات رو مخلوط کنید و داخل شیشه پر کنید.

روی هر شیشه رو یک قاشق غذاخوری نمک بریزید،

نصف شیشه رو با آب جوشیده خنک شده و نصف دیگه رو با سرکه پرکنید.

اگه سرکه شما خیلی تنده مقدار آب جوش رو بیشتر و اگه سرکه تند نیست آب جوش رو کمتر کنید.

اگه از سرکه های کارخانه ای استفاده میکنید حتما بیشتر از نصف رو آب جوش بریزید چون اونها خیلی تند هستند و باعث آسیب به معده میشن.

در شیشه رو ببندید و خوب تکون بدید تا نمک حل بشه. بعد درش رو باز کنید و نمکش رو بچشید، باید از اندازه معمول شورتر باشه چون مواد نمک رو بخودشون جذب میکنند، اگه کم بود کمی هم نمک بریزید.

من داخل هر شیشه یک عدد فلفل تند گذاشتم.

این ترشی در هوای سرد بعد از یک ماه کاملا میرسه ولی در هوای گرم در دو هفته قابل مصرفه.

من یکی شیشه رو توی آشپزخونه میگذارم تا سریعتر برسه.

میتونید مقداری از سرکهرو با آبغوره جایگزین کنید.
کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 11

آشنایی با روش تهیه ترشی بادمجان و تمبر هندی

http://ponila.com/post/71935/browse-source-page/

انواع ترشی

کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 11
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2818
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3351
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :416
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 237

وایییییییی الیییی جون دلم خواست

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 11
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال 

ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ 

 ترشی نارنگی و پرتقال

مواد لازم برای تهیه ترشی نارنگی و پرتقال :

پرتقال : ۱۰ عدد

نارنگی : ۱۰ عدد

سرکه : ۲ پیمانه

چوب دارچین : ۲ عدد

پودرمیخک : یک دوم قاشق چ

آب پرتقال ونارنگی : یک پیمانه

شکر : ۲ پیمانه

canned-mandarin-1

روش پخت مربای نارنگی و پرتقال 

پرتقالها ونارنگیها را پوست کنده و پرپر می کنیم. سپس باچاقوی تیزپوست هرپره رابه آرامی از آنها جدا می کنیم، بطوریکه فقط گوشت آنهاباقی بماند.

بعد پره های پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشه ای می چینیم.

آب پرتقال و سرکه و شکر و چوب دارچین و پودر میخک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم.

به مدت ۲ دقیقه می جوشانیم تاشکر حل شود.

حالا آن را به حالت داغ ، داخل شیشه می ریزیم و می گذاریم سرد شود.

پس از سرد شدن، در شیشه را می بندیم. ترشی نارنگی و پرتقال بعد از یک روز قابل استفاده است و می توان آن را داخل یخچال به مدت ۶ ماه تایک سال نگهداری کرد.

 

 

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط

الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه،. این ترشی خوشمزه که ترشی کلم مخلوط هم بهش میگن کلی طرفدار داره.

 ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط

مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم مخلوط :

گل کلم: ۳ کیلو

بادمجان: ۱.۵ کیلو

خیار: ۱ کیلو

هویج: نیم کیلو

کرفس: نیم کیلو

لوبیا سبز: نیم کیلو

سیب زمینی ترشی: نیم کیلو

سبزی ترشی: نیم کیلو

پیاز ریز مخصوص ترشی: نیم کیلو

سیب: ۲ عدد

به: ۲ عدد

فلفل دلمه: ۳ عدد

فلفل سبز تند: ۱۰ عدد

سیر: ۲ بوته

موسیر: ۱۰۰ گرم

گلپر و تخم گشنیز ( طعم دهنده اصلی ترشی )

ادویه ترشی

زردچوبه و نمک به مقدار لازم

 

ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط

 

طرز تهیه ترشی گل کلم (ترشی هفت بیجار ) :

همه مواد رو ( به غیر از بادمجان ) شسته و به اندازه دلخواه خرد می کنیم. گفتم اندازه دلخواه چون یکی دوست داره موادش ترشیش ریز باشه یکی هم درشت.

خود من ترجیح میدم مواد ترشی گل کلمم درشت باشه بعد از خرد کردن، همه مواد را روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا آبش بره و مطمئن باشیم که خشک هستن.

میریم سراغ بادمجان ها که این ها رو هم به اندازه ای که دوست داریم خرد می کنیم. یک قابلمه رو آماده می کنیم بادمجان ها رو داخل ریخته و روش سرکه می ریزیم تا حدی که روی بادمجان ها با سرکه پر شده باشه.

گاز رو روشن می کنیم و زمان میدیم تا سرکه به جوش بیاد به محض به جوش آمدن زمان می گیرم بعد از سه چهار دقیقه بادمجان ها رو از روی حرارت بر میداریم.

یعنی بادمجان ها نباید بپزه در حدی که چند تا جوش بزنه و فقط کمی نرم باشه کافیه.

 

ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط

 

بعد از اینکه بادمجان ها کمی از حرارت افتاد همه مواد ترشی رو در ظرفی بزرگ تر مخلوط می کنیم و بادمجان رو به همراه سرکه ای که در قابلمه بود روی موادمون می ریزیم.

ادویه های ترشی نمک و فلفل و زرچوبه هم در این مرحله اضافه میشه و باز هم مواد مخلوط میشن تا ادویه ها به همشون برسه. در مورد گلپر هم من از خود گلپر استفاده می کنم نه پودرش.

اگر عطر گلپر رو دوست دارین به اندازه یک قاشق غذاخوری در غیر این صورت نصف قاشق گلپر رو روی مواد بریزین و یک قاشق مرباخوری هم تخم گشنیز کافیه و عطر خوبی به ترشی میده.

حالا دبه ها یا ظرف هایی رو که برای ترشی گل کلم در نظر گرفتین آماده می کنیم و مواد ترشی رو به داخلشون انتقال می دیم. لابه لاش سیر و فلفل رو هم می ریزیم و در انتها سرکه قرمز ( سرکه های صنعتی آماده ) رو روشون می ریزیم.

یک کیسه فریزر رو دور درب ظرف ترشی ها پیچیده و بعد در رو محکم می بندیم تا حدی که مطمئن بشیم هوا نمیکشه.

این دبه ها رو به مدت یک روز در هوای آشپزخانه قرار میدیم و بعد از یک روز به یخچال یا قسمتی از تراس یا حیاط منزل که خنک هست انتقال می دیم تا ترشی جا بیفته.

معمولا بعد از ۲ هفته می تونین سراغش برین و کمی ناخنک هم بزنین اما زمان مناسب برای جا افتادن ترشی گل کلم همون یک ماه هست.

 

ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط

 

نکات مهم در تهیه ترشی گل گلم :

من در تهیه ترشی گل کلم از سیب زمینی ترشی استفاده نمیکنم چون دوست ندارم، پس مواد ترشی با توجه به سلیقه شما میتونه تغییرات کوچکی هم داشته باشه.

اما برای ریختن لوبیا و کرفس سعی کنین از تازه و به قول معروف جوان آن استفاده کنین چون خوشمزه تر میشه.

سبزی ترشی رو هیچ وقت فراموش نکنین ، چون یکی از رازهای خوشمزه شدن ترشی گل کلم وجود همان مزه ترخون گشنیز نعناع تازه در ترشی هستش.

بعضیا یک قاشق نعناع خشک هم به همراه این سبزی ها در ترشی به کار می برن، دوست دارین بریزین شما. اما من همین سبزی ترشی رو می پسندم.
نکته خیلی مهم در کپک نزدن ترشی ها اول خشک بودن مواد ترشی هستش و بعد هم خشک بودن دبه های ترشی و صد البته تمیزی و چرب نبودن این ظروف هستش. پس مراقب این قسمت هم باشین.
اگر برای تهیه ترشی از سرکه های خانگی استفاده میکنین که چه بهتر. در غیر این صورت اگر شما هم مثل من از سرکه صنعتی استفاده می کنین اگر دقت کرده باشین این سرکه ها بسیار ترش هستن.

پس کاری که من میکنم این هستش که کمی آب جوشیده ای که خنک شده به سرکه اضافه می کنم و بعد روی مواد ترشی میریزم.

با این کار کمی تند و تیزی این سرکه ها گرفته میشه و با این کارمم تا به حال ترشی هام کپک نزده. برای ۳ لیتر سرکه نهایت ۳ لیوان آب اضافه میکنم، بیشتر نریزین.
ریختن سیب و به طعم بسیار خوبی رو به ترشی میده و باعث میشه ترشی کمی طعم ملس تر داشته باشه.
نیمی از فلفل سبزهای تند رو من در ترشی خورد میکنم تا طعمش رو به ترشی پس بده و نیمی رو درسته در ترشی می ریزم.
اگر از موسیر خشک شده استفاده میکنین، چند ساعت قبل خیسش کنین و بعد شسته و از صافی رد کنین و اجازه بدین آبش بره و بعد به مواد ترشی اضافه کنین.
اگر دوست دارین از فلفل دلمه های رنگی در ترشی استفاده کنین، خیلی زیباتر دیده میشه.
سیاه دانه رو اگر در این زمان به ترشی اضافه کنین قسمت بیشترش در ته ظرف ته نشین میشه ، پس اون رو زمانی که میخواین از ترشی استفاده کنین روی ترشی میتونین بریزین.
اگر دوست دارین ترشیتون خیلی ترش نباشه و معدتون به ترشیجات حساسه علاوه بر به و سیب میتونین تعدادی خرمای بدون هسته هم به مواد اضافه کنین.
فکر میکنم همه نکات مربوط به تهیه و نگهداری ترشی گل کلم رو بهتون گفتم.

 

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد.

ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است.

ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.

 

ترشی به, درست کردن ترشی به

آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مناسب فصل : همه فصول

 

مواد لازم :
به ۱ کیلو گرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب ۱ لیتر
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه :

من هم مربا و هم ترشى به را درست کردم.

خیلى ترشى اش خوشمزه است و خیلى هم راحته و سریع می رسد.
به ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.

روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است .
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به ها بریزید.
و درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.

بعد کنار غذا و ترشى هاى دیگه نوش جان کنید.

 

نکته تهیه ترشی به:

این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسیار خوش طعم است.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه 

ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی خوشمزه رو آموزش بدیم.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و بامیه :

بامیه سبز و سالم ۱ کیلو

سرکه به میزان لازم

نمک ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز قلمی تند ۱۰ عدد

ترخون ۷ یا ۸ شاخه

سیر یک بوته

گلپر ۱ قاشق چایخوری

قارچ ۵ تا شش عدد بزرگ

 

ترشی قارچ و بامیه

 

نکته: میتونید قارچ هم نریزید. در این صورت ترشی بامیه خواهید داشت.

 

روش تهیه ترشی قارچ و بامیه :

بامیه رو بشورید. سیر رو پوست بگیرید. بعضی فلفل ها رو نصف کنید و با بقیه مواد بریزید داخل ظرف مورد نظرتون و تا لبه ی ظرف از سرکه پر کنید.

اگه سرکه خیلی تند بود و دوست داشتیم ترشی ملایم تر بشه یه نصف استکان آب بهش اضافه کنید.

البته بهتره قبلا سرکه و آب را بجوشونین و بذارین سرد بشه.

یه پلاستیک فریزر روی ظرف بزارین بعد در ظرف رو ببندین تا هوا نکشه و ظرف رو برای چند ثانیه برعکس کنید تا از کپک زدنش جلوگیری بشه!

یه جای خنک بذارین (من گذاشتم تو یخچال) تا حسابی جا بیفته.

تقریبا ۱ ماه بعد آماده است !

راستش از قارچ زیاد خوشم نیومد ولی بامیه ها عالی بود. می تونین قارچ نریزین تا ترشی بامیه ساده داشته باشین.

 

فواید مهم بامیه :

از خوردن بامیه، ممکن است همه افراد یا حداقل بسیاری از جوانان استقبال نکنند، اما آن دسته که در میان سبد علایق خود چنین ماده غذایی مؤثری را میگذارند، علاوه بر زیبایی پوست، بسیاری از امراض را نیز درمان کرده یا از ابتلا به آنها پیشگیری میکنند.

در ادامه مهمترین خواص بامیه را بخوانید.

◊ طبع بامیه سرد و تر است.

◊ جوشانده‎ی میوه‎ی نارس بامیه مقوی و نرم کننده است.

◊ مدر است برای کسانی که سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می ‎کنند بامیه را آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا میل کنند.

◊ ضماد التیام دهنده‎ی زخم است.

◊ برای درمان سفلیس از جوشانده ریشه بامیه استفاده شود (۳۰ گرم در یک لیتر آب هر شش ساعت یک لیوان میل شود.)

◊ یکی از مضرات بامیه زیاد کننده عرق است.

◊ لعاب بامیه برای کسانی که زخم اثنی‎عشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.

◊ خوردن بامیه خونریزی سینه را برطرف می ‎کند.

◊ جوشانده بامیه سنگ مثانه را دفع می ‎کند.

◊ جوشانده گل بامیه ضدسودا می ‎باشد. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سی‎سی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل شود.

◊ دم‎کرده تخم بامیه ضدتشنج است. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سی‎سی آب.

◊ بامیه ممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد.

◊ مصرف بامیه به پوست لطافت می ‎بخشد.

◊ کسانی که دچار کم‎خونی هستند حتماً بامیه استفاده کنند چون بامیه دارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می ‎باشد.

◊ در برگ و ساقه بامیه مقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گوا تر مفید است.

◊ بامیه تقویت کننده‎ی بینایی می ‎باشد.

◊ به‎خاطر وجود ویتامین B1 در بامیه برای نیروبخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می ‎رود.

◊ کسانی که دارای چربی خون می ‎باشند بامیه را به‎عنوان غذای خود بگنجانند.

◊ بامیه فساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می ‎کند.

◊ بامیه به علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می ‎برد.

◊ برای درمان تب‎های کهنه ساقه بوته بامیه را خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید.

◊ بامیه به‎خاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می ‎باشد.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

طرز تهیه ترشی کلم بنفش

ترشی کلم بنفش یکی از محبوب ترین ترشی هاست. این ترشی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای نیز دارد و برای دورچین و تزئین غذا نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب، مجله تصویر زندگی طرز تهیه این ترشی لذیذ را خواهید دید. اگر می خواهید با روش های دیگر طرز تهیه این ترشی آشنا بشید به آموزش های طرز تهیه ترشی کلم فوری و طرز تهیه ترشی کلم ماساژی مراجعه کنید.

ترشی کلم بنفش , کلم قرمز

 

مواد اولیه :
نمک ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کلم قرمز یک عدد کوچک
سرکه (سرکه سفید باشه بهتره) ۲ لیوان

ترشی کلم قرمز , کلم بنفش ترشی کلم قرمز , کلم بنفش
ترشی کلم قرمز , کلم بنفش ترشی کلم قرمز , کلم بنفش

 

طرز تهیه :

کلم قرمز را شسته، خرد می‌کنیم و در یک ظرف شیشه ای حدوداً یک لیتری می‌ریزیم.

ترشی کلم قرمز , کلم بنفش

یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن می‌ریزیم تا روی کلم را بگیرد.

ترشی کلم بنفش , کلم قرمز

در آن را بسته تا سه روز بیرون یخچال بماند. بعد از آن ترشی آماده استفاده می‌باشد.

ترشی کلم بنفش , کلم قرمز

 

نکته :
اگر از سرکه سفید استفاده کنیم خوشرنگ موندن ترشی طولانی تر میشه با سرکه قرمز هم خوشمزه میشه ولی بعد از مدتی رنگ کلم ها کدر میشه.

فواید کلم بنفش

فواید کلم بنفش

ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش

 

ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که داره برای تزیین غذا هم استفاده میشه.

 
مواد لازم
سرکه و آب به نسبت برابر (اگه دوس دارید طعم سرکه بیشتر باشه مقدار سرکه رو بیشتر از آب بریزید)
نمک به ازاء هر یک لیوان آب یک قاشق مربا خوری
شکر به ازاء هر یک لیوان آب یک قاشق چای خوری

 

ترشی کلم بنفش فوری

 

طرز تهیه :

برای تهیه ترشی کلم فوری ابتدا آب، سرکه، نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشه.

بعد از اینکه به جوش اومد کلم بنفشای خرد شده رو بریزید داخلش و اجازه بدید هفت الی ده دقیقه بجوشه. بذارین سرد بشه ، بعد از سرد شدن آماده خوردنه.

مابقی رو هم داخل یک شیشه بریزید و بزارید تو یخچالو

این مدل ترشی کلم ، فوری آماده میشه و بعد از سرد شدن قابل خوردنه.

مدل دیگه هم اینه که کلم رو بدون جوشوندن تو محلول سرکه بصورت خام بریزید تو شیشه و محلول سرکه رو بریزید روش و ده روزی صبر کنید تا برسه و قابل خوردن بشه تو این مدل میزان سرکه رو حتما دو برابر آب بریزید.
نکته :

توی روش اول که کلم ها جوشیده می شن رنگ ترشی کلم پر رنگ تر از مدل خام میشه.

این ترشی که عکسشو گذاشتم رو جوشندم که اینقد پررنگ و خوش رنگ شده.

ترشی کلم فوری

 

 

طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

 

تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده کنین .

 

مواد اولیه :
کلم بنفش ۱عدد
نمک به میزان لازم
سرکه سفید به میزان لازم
فلفل تند به میزان لازم

 

طرز تهیه :
برای تهیه این ترشی ایتدا کلم ها را با دقت شیسته و خرد می کنیم. ریز خرد شود بهتر است ولی سلیقه ایست. مقدار بسیار کمی ازکلم بنفش ها را در ظرفی جدا با مقداری سرکه سفید و آب لایت شده یعنی به اندازه مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا آب وسرکه و کلم با هم بجوشند و رنگ سرکه به رنگ بنفش در بیاید بعد از جوشیدن حرارت زیر ظرف را خاموش کرده و میگذاریم سرکه خوب سرد شود….

ترشی کلم بنفش ماساژی

بعد بقیه کلم های خورد شده را مقداری نمک زده و با نمک حدودن بیست دقیقه ماساژ می دهیم بعداز آن کلم بنفش ها را در محیط آزاد می گذاریم بیست دقیقه بمانند تا مقدار کمی آب پس دهند و نرم شوند.

ترشی کلم بنفش ماساژی

بعداز آن کلم بنفش ها رادر ظرف مخصوص ترشی ریخته و فلفل ها را هم ریز خورد کرده و روی ترشی ریخته و سرکه سرد و رنگ شده را به ترشی اضافه می کنیم.

درب ترشی را می بندیم و می گذاریم به مدت یک هفته در جای خنک و تاریک بماند تا ترشی برسد.

نوش جان

ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۳/۹/۱۳۹۵   ۱۰:۵۹
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

مواد اولیه :
پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری
گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری
دارچین ۱قاشق چایخوری
جوز هندی ۱قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری
رازیانه (پودر) ۱قاشق چایخوری
سبزی (به نسبت مساوی از مرزه،ترخان،گشنیز و نعنا خشک) ۴قاشق چایخوری
زردچوبه ۱قاشق چایخوری
سیاه دانه ۱قاشق چایخوری
بادیان ۱قاشق مرباخوری
میخک ۱قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

 

 

طرز تهیه :

ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیاب بریزید تا کاملا به حالت پودر در بیایند. مواد پودر شده را با هم مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و تقریبا ۲ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها کمی آزاد شود.
ادویه آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریک و خشک قرار دهید.

 

نکات:

۱)در صورت تمایل مقداری نمک هم به ادویه اضافه کنید.
۲)میتوانید قدری ادویه گرام ماسالا هم به این ادویه اضافه کنید.
۳)این ادویه را میتوانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده قرار دهید.
نوش جان

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو :

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد

جوز هندی درسته   یک عدد

سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم

زنجبیل تازه کوچک  چهار تکه

خلال شیرین شده پرتقال سه قاشق غذاخوری

 طرز تهیه ترشی خرمالو

طرز تهیه :

جهت تهیه ترشی خرمالو ابتدا سرکه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود. خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌‌کنیم.

خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.

 

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
#لیته بادمجان
بادمجان به پنج کیلو، سیر یک بوته فلفل قرمز به مقدار لازم ،نمک به مقدار لازم،سرکه به مقدار لازم،هویج سه عدد متوسط سبزی معطر گشنیز وچوچاق ونعناوخوشبو وترخون خیلی کم ترازبقیه جعفری هم کم
ابتدابادمجانهاروحلقه ای یانگینیوهویج خوردمیکنیم بعدتوی چهارلیوان آب وپنج لیوان سرکه میجوشونیم سبزی های معطروسیرروخوردمیکنیم بادمجانهاکمی که پخت آبکش میکشیم ومیگذاریم خنک بشن اون آبوسرکه که بادمجانهاروتوش جوشوندیم نبایدتوی ترشی بریزید،نگار
بعدازخنک شدن بادمجانهاروساطورمیزنیم تا به اندازه دلخواه خوردبشن بعدازاون نمک و فلفل وسبزی معطربه همراه سیروسرکه خالص روش میریزیم هم میزنیم توی شیشه که ریختیم دوباره سرکه رواندازه میکنیم مواظب باشیدبیش ازحدترش نشه
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
طرز تهیه ترشی فوری
در کمترین زمان یک ترشی خوشمزه و اسان درست کنید و از ان لذت ببرید
مواد لازم :
✅بادمجان قلمی ۸ عدد
✅گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
✅هویج ۲ عدد متوسط
✅سیر ۱ بوته
✅ترخان خشک ۲ قاشق غذاخوری
✅شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
✅سرکه سیب به مقدار لازم
✅گلپر یا سیاه دانه در صورت تمایل
✅نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی فوری :
پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخته روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجانها را بگیرد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد. پس از آن که بادمجانها سرد شد آنها را با ته قاشق له کنید.
گوجه فرنگی ها را شسته، کاملاً خشک کنید و آنها را ریز خرد نمایید.
فلفل های دلمه ای را بشویید و با دقت آنها را خشک کنید و به صورت نگینی یا خلال خرد نمایید.
پوست سیرها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.
پوست هویجها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.
هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز دلمه ای، سیر، ترخان و شوید را به بادمجان اضافه کنید. به آن کمی نمک و زردچوبه بزنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس سرکه سیب را روی مواد بریزید تا حدی که روی مواد را کاملاً بگیرد و آنها را در شیشه های در دار بریزید. (برای آن که ترشی کپک نزند باید سرکه خالص باشد. اگر از خالص بودن سرکه اطمینان ندارید، بهتر است بگذارید سرکه چند جوش بزند، پس از آن که سرد شد آن را به مواد اضافه کنید.) در صورت تمایل مقداری گلپر یا سیاه دانه به ترشی اضافه کنید.

نکته (۱): برای تهیه یک ترشی خوب اولاً مواد باید کاملاً تازه باشد، ثانیاً مواد باید کاملاً خشک باشد و به هیچ وجه آب نداشته باشد تا ترشی کپک نزند.

نکته (۲): در صورتیکه طعم بادمجان کبابی را می پسندید، به جای این که بادمجانها را با سرکه سیب بجوشانید آنها را کبابی کنید.
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده