آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 58908
آخرین پست تاپیک : ۱۱:۱۶   ۱۳۹۷/۷/۲۸
صفحه مورد نظر

انواع خورشت

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

 طرز تهیه خورش هویج و آلو

هویج و آلو

 مواد لازم برای درست کردن خورش هویج و آلو :

گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم . آلو خورشتی ۱ لیوان . هویج ۵ عدد . پیاز ۲ عدد . آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری . شکر ۲ قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

طرز درست کردن خورش هویج و آلو :

۱ پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت خورشتی را خرد کنید و به پیاز ها اضافه نمایید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نمک ، فلفل و ۴ لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد و آب آن تمام شود.

۱ پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود ، هویج ها را پوست بکنید و خلالی برش بزنید ( مانند سیب زمینی سرخ کرده ) و بهمراه شکر به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس تمام این مواد را به گوشت پخته اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید سپس ۱ لیوان آب ، زعفران دم کرده و آلوهای خورشتی را به آن اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد این سس را به گوشت و بقیه مواد داخل قابلمه اضافه نمایید ، در قابلمه را بگذارید و ۳۰ – ۴۰ دقیقه اجازه دهید خورش با حرارت کم جا بیفتد و غلیظ شود.

پس از غلیظ شدن خورشت آبلیمو را اضافه کنید و خورشت را در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

خورش آلو با مرغ

 

مواد لازم خورش آلو با مرغ :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

مرغ

به مقدار لازم

100 گرم / 200 کالری

آلو

به مقدار لازم

100 گرم / 38 کالری

پیاز د اغ

به مقدار لازم

100 گرم / 164 کالری

زعفران

به مقدار لازم

100 گرم / 310 کالری

کمی نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

شکر

به مقدار لازم

100 گرم / 400 کالری

آب

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

روغن

به مقدار لازم

100 گرم / 900 کالری

سیب زمینی سرخ شد ه نگینی

به مقدار لازم

100 گرم / 75 کالری

 

روش پخت خورش آلو با مرغ :

 مرغ را پس از پاک کرد ن و گرفتن پوست و شستن د ر قابلمه قرار می د هیم و به مقد ار لازم آب روی آن می ریزیم (آب نباید زیاد باشد ). نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و روی گاز قرار می د هیم تا بپزد . آلو را هم د ر روغن تفت می د هیم. وقتی مرغ نیمه پز شد ، آلو را به آن اضافه می کنیم.

*. د ر صورت تمایل کمی شکر هم به آن اضافه می کنیم وقتی مرغ و آلو پخت ( باید مواظب باشیم آلو و مرغ له نشود ) زعفران و پیاز د اغ را هم به آن اضافه می کنیم. پس ازچند د قیقه غذا آماد ه است آن را د ر ظرف مورد نـظر می ریزیم و سیب زمینی سرخ شد ه را روی آن می ریزیم.

 

خواص زعفران :

*. از طرفی تحقیقات بدست آمده توسط گروهی از دانشمندان نشان میده که زعفران میتونه عوارض ناشی از آلومینیوم از جمله از دست دادن حافظه و اختلالات عصبی رو بهبود ببخشه و یا از اون پیشگیری کنه.

*. زعفران یک داروی عالی ضد افسردگی هست و باعث نشاط و سرزندگی افراد میشه. جریان خون رو رقیق میکنه و در تقویت حافظه هم نقش موثری داره.

 

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

طرز پخت مسمای گوجه بادنجان

مواد اولیه:

سینه مرغ یک عدد

بادنجان حلقه شده سه عدد

گوجه‌فرنگی چهار عدد

پیاز درشت یک عدد

سیر دو حبه

آلو بخارا 20 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را با پیاز تفت می‌دهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه می‌ریزیم یک پیمانه آب اضافه کرده می‌‌گذاریم بپزد. بادنجان‌ها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را می‌گیریم. کف قابلمه یک ردیف بادنجان می‌چینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن می‌گذاریم گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ می‌‌ریزیم. به همین ترتیب ادامه می‌‌دهیم تا مواد تمام شود. در آخر آب مرغ را ریخته و می‌‌گذاریم 30 دقیقه با حرارت‌ ملایم بجوشد.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
خورش کدو سبز


مواد لازم برای 4 نفر :
گوشت گوسفند : چند تکه
کدو سبز تازه و قلمی: 5-6 عدد
گوجه فرنگی : 3عدد متوسط
پیاز : یک عدد
روغن به میزان لازم
آب : 2لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به همراه کمی روغن و پیاز و زردچوبه تف می دهیم و دو لبوان آب روی آن ریخته می گذاریم بپزد ، کدوها را با پوست خرد کرده( نگینی درشت) کنار می گذاریم ، 3 عدد گوجه را نیز رنده کرده با کمی پیاز داغ و نمک می پزیم و کنار می گذاریم ، وقتی گوشت پخت و به اندازه نصف استکان آب گوشت در قابلمه ماند کدوها را با کمی نمک و فلفل سیاه روی گوشت ریخته و گاهی هم میزنیم تا کدوها کمی له شوند و خوب بپزد بعد گوجه فرنگی پخته شده را به اضافه کرده حرارت را کم می کنیم و اجازه می هیم خورش به روغن بیفتد .
این خورش را می توان به همراه پلو یا با نان میل کرد .
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

خورش قیمه ی مشهدی

مواد لازم:

گوشت خورشتی:400 تا 500 گرم

لپه:یک لیوان یعنی تقریبا 225 تا 250 گرم

روغن مایع سرخ کردنی :نصف پیمانه

پیاز خلال شده :250 تا 300 گرم

لیمو عمانی :5 عدد

زرد چوبه :یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه سایید شده:یک قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی : دو ونیم قاشق غذا خوری

محلول زعفران :نصف پیمانه

پودرجوز هندی:یک قاشق چایخوری

زنجفیل:نصف قاشق چایخوری

هل سبز ساییده شده:نصف قاشق چایخوری

دارچین :یک قاشق چایخوری

گلاب :یک چهارم پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را با روغن سرخ می کنیم وقتی پیاز ها تقریبا طلایی شد ، گوشت های خرد شده را نیز به آن اضافه کرده وسرخ می کنیم سپس تمام ادویه جات را غیر از هل ومحلول زعفران وگلاب ،اضافه کرده وبا مواد سرخ می کنیم سپس رب را نیز به مواد اضافه کرده وسرخ می کنیم لپه هایی که از قبل پخته ایم را به مواد اضافه کرده سپس روی مواد به اندازه ای که آب روی مواد را بگیرد ،آب می ریزیم وروی شعله پخش کن می گذاریم تا دو سه ساعتی قیمه با حرارت خیلی ملایم بپزد وبه اصطلاح جا بیفتد و بالاخره مغز لیموعمانی ( پودر لیمو)را به خورشت اضافه می کنیم .قبل از سروکردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم .روی قیمه را با خلال سیب زمینی تزیین می کنیم.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

خورشت باقالا

مواد لازم :

باقلای بدون پوست=یک کیلوگرم

گوشت لخم=نیم کیلوگرم

پیاز =یک عدد

شوید تازه خرد‌شده= 300 گرم

سیر =4 حبه

نمک و فلفل= به میزان لازم

زردچوبه=یک قاشق چایخوری

پودر زعفران=یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

1 – ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد آن را ریز خرد کنید.

2 – در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شوید خرد‌شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، شعله اجاق‌گاز را خاموش کنید و مواد تفت ‌داده ‌شده را کنار بگذارید.

3 – پیاز را به ‌صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و به ‌طور کامل تفت دهید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.

4 – از طرف دیگر، گوشت را پاک کرده و بعد از شستن به ‌صورت قیمه‌ای خرد کنید. سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید. حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود 2 تا 3 لیوان آب‌جوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به‌طور کامل بپزد.

5- باقلا را به همراه شوید، سیر خرد‌ شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان می‌برد.

6- بعد از جا افتادن خورش می توانید کمی محلول زعفران(یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر زعفران را در یک استکان آب جوش حل کنید) به آن اضافه کنید.

* نکته :

بعضی‌ها در مراحل پایانی پخت این خورش، تخم‌مرغ نیز به ‌آن می‌افزایند. به این ترتیب که با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده دو عدد تخم‌مرغ را از هم جدا کرده، ابتدا سفیده تخم‌مرغ ها را به خورش اضافه می‌کنند و همان‌طور که قابلمه روی شعله اجاق‌گاز قرار دارد، هم می‌زنند تا سفیده‌ها با مواد مخلوط شوند و بپزند. سپس زرده‌ها را روی خورش می‌ریزند و با گذاشتن در قابلمه، 5 تا 10 دقیقه صبر می‌کنند تا زرده‌ها سفت شوند و در پایان به‌همین صورت سرو می‌کنند.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

خورش نخود فرنگی با مرغ


مواد لازم برای ۴نفر:
– نخودفرنگی؛ ۵۰ گرم یا یک‌چهارم پیمانه
– روغن زیتون؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری
– پیاز؛ یک عدد بزرگ (ریز خرد شود)
– تکه‌های مرغ‌ بدون استخوان؛ ۴۵۰ گرم
– آب‌مرغ؛ یک و نیم پیمانه
– زردچوبه؛ یک قاشق چای‌خوری
– پودر دارچین؛ نصف قاشق چای‌خوری
– جوز هندی رنده شده؛ یک چهارم قاشق چای‌خوری
– نعنا خشک؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری
– بادمجان؛ ۲ عدد (نگینی خرد شود)
– گوجه‌فرنگی متوسط؛ ۸ عدد (نگینی خرد شود)
– سیر؛ ۲ حبه (رنده شده)
– نمک و فلفل؛ به میزان لازم
– برگ نعنا؛ چند عدد برای تزیین

روش پخت:
۱ – ابتدا نخودفرنگی‌ها را داخل قابلمه‌ای بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب، در ظرف را بگذارید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد.

۲ – یک قاشق از روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را در روغن سرخ کنید. پس از آن، تکه‌های مرغ را نیز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت ملایم اجاق‌گاز نیم‌پز شود.

۳ – قابلمه متوسطی آماده کنید و همه مواد (شامل زردچوبه، آب مرغ، دارچین، جوز هندی، نعنا و نخودفرنگی نیم‌پز شده) را در آن بریزید و با اضافه کردن کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید؛ سپس قابلمه را به مدت یک ساعت روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید.

نکته: اگر از اول مرغ پخته را در خورش بریزید، بعد از حرارت دادن طولانی‌مدت، له می‌شود؛ مگر آنکه مرغ را تنها کمی در روغن تفت دهید و به صورت نیم‌پز به همراه بقیه مواد به خورش اضافه کنید تا پخت آن کامل شود.

۴ – در این فاصله زمانی یک ساعته، مقدار باقیمانده روغن را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس بادمجان خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. بعد گوجه‌فرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید و کناری بگذارید.

۵ – ا ین مخلوط را پس از گذشت یک ساعت همراه مرغ پخته به خورش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجاق‌گاز حدود ۴۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان خورش را با برگ‌های نعنا تزیین کرده و با پلوی ساده سرو کنید.

ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۰/۵/۱۳۹۵   ۱۲:۳۳
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش قورمه سبزى

اگر از يه ايرانى در هرجاى دنيا كه باشه سوال كنيد كه غذاى مورد علاقه اش چيه ؟ در نود و نه درصد جوابها اسم يك غذا را ميشنويد و اونم قورمه سبزيه . و براى تهيه يك قورمه سبزى خوشمزه و جا افتاده نكات ريزى وجود داره كه با رعايت اون نكات ميتونيد به نتيجه مطلوب دست پيدا كنيد.

مواد لازم:

گوشت خورشتى گوسفند يا گوساله          ٣٠٠گرم

سبزى شامل ، تره ، جعفرى، اسفناج، شنبليله و كمى گشنيز و پيازچه                ١ كيلو 

لوبيا قرمز يا چيتى                ٢/٣ پيمانه

پياز                 ١ عدد 

نمك و فلفل و زردچوبه           به ميزان لازم 

ليمو عمانى درسته و يا گرد ليمو.       ٣ عدد يا يك ق غ 

روغن.         كمى 

طرز تهيه :

پياز را خرد كرده و با دو سه قاشق روغن تفت دهيد گوشت خرد شده را اضافه كرده و تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود. زردچوبه و فلفل را اضافه كنيد و كمى ديگر تفت دهيد .

لوبيا را كه از قبل خيس كرده ايد با مقدارى آب به گوشت اضافه كنيد و اجازه دهيد پخته شوند.

سبزى را خرد كرده و در تابه اى با دو سه قاشق روغن سرخ كنيد. سبزى و ليمو عمانى را به خورش اضافه كنيد و بگذاريد با شعله ملايم آرام آرام جا بيفتد. نمك خورش را اندازه كنيد و خورش را به همراه پلوى زعفرانى سرو كنيد .

هر چقدر مدت زمان طبخ اين خورش طولانى تر باشد بيشتر جا مى افتد .

نوش جان

انواع خورشت

کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 11

  

خورش نارنگی .....

https://ponila.com/post/19652/browse-source-page/

انواع خورشت
کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 11

خورش اناربیج ........

http://ponila.com/post/64079/browse-source-page/

انواع خورشت

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

خورش فسنجان 

خورش فسنجان و يا به عبارتى فسنجون يكى ديگر از خورشهاى اصيل ايرانى است كه ميتوان از آن در مناسبتهاى رسمى و خودمانى استفاده كرد . به دليل استفاده از رب انار در اين خورش و متفاوت بودن طعم رب انار در هر منطقه از ايران طبيعتا مزه هاى متفاوتى از فسنجان را ميتوانيد در هر نقطه از سرزمين عزيزمان تجربه كنيد . به عنوان مثال فسنجان در خطه شمال و  غرب ايران كمى ترش تر و در مناطق مركزى و جنوب ايران شيرين تر طبخ ميشود .

مواد لازم :

مغز گردو            ٢٥٠گرم

مرغ                  ١ كيلو 

پياز                  ١ عدد

رب انار              ٣/٤ پيمانه 

سيب درختى         ٣ عدد

زعفران           نصف ق چ 

طرز تهيه :

مغز گردو را چرخ كرده سيبها را پوست گرفته و قسمت دانه آن را جدا كرده و چرخ كنيد .

گردو و سيب را با مقدارى آب روى حرارت قرار دهيد تا آرام آرام پخته شده و غليظ شود . هر چقدر شعله ملايم تر و مدت طبخ طولانى تر باشد روغن بيشترى از گردو جدا شده و فسنجان شما طعم بهترى خواهد داشت . 

استفاده از سيب براى غليظ تر شدن و عطر بهتر خورش ميباشد ميتوانيد به جاى سيب از هويج و يا حتى لبوى پخته شده استفاده كنيد .

🌺🍵🌺🍵🌺@ashpazima

تكه هاى مرغ را جداگانه با پياز ريز خرد شده و كمى نمك و نيمى از زعفران بپزيد و از استخوان جدا كنيد .

هنگامى كه خورش شما غليظ شد نيم ديگر زعفران و رب انار را به آن اضافه كنيد و بعد از چند جوش مرغ پخته شده بدون استخوان را به آن اضافه كنيد ، خورش را بچشيد و ميزان ترشى و شيرينى آنرا با اضافه كردن كمى آبليمو و يا رب انار به دلخواه خودتان تنظيم كنيد و بعد از چند جوش خورش را در ظرف سرو بكشيد و روى آنرا با تكه هاى مغز گردو تزئين كنيد .

نكته:

در طول پخت چند مرتبه تكه هاى كوچك يخ را داخل فسنجان بريزيد تا خورش شما كاملا به روغن بيفتد .

نوش جان

انواع خورشت

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

#خورش_خلال_بادام

این خورش خیلی خوش عطر وخوشمزه ومجلسی و مخصوص کرمانشاه هست 

این غذا از بادامهای خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه میشه

گوشت باید ریز و انگشتی خُرد بشه

به ازای هر نفر صد گرم گوشت کافیه

مواد لازم برای چهار نفر:

گوشت گوسفند یا گوساله : 400 گرم

بادام خلال شده:200گرم

پیاز:1 عدد متوسط

لیمو عمانی : 4 عدد

زرشک سیاه: 3/1 فنخان

زعفران و نمک : به میزان لازم

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق

چوب دارچین وهل و گلاب مقداری

طرز پخت:

گوشت را به شکل ریز خرد میکنیم و با کمی آب میذاریم یه جوش کوچولو بزنه وبعد آبشو دور میریزیم(برای شفاف شدن خورش) پیاز ها را هم که ریز خرد کردیم در کمی روغن تفت میدیم. بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و  تفت میدیم. سه لیوان آب اضافه میکنیم و بعد که گوشتها کمی نیم پز شد خلال رو اضافه میکنیم ولی اگه دوست دارید خلالها نرم باشن همزمان با گوشت اضافه کنید.  نیم ساعت قبل از اتمام پخت رب را با کمی روغن تفت داده و همراه لیمو عمانی به خورش میافزاییم.و پنج دقیقه ی آخر هم زرشک ها رو تفت میدیم واضافه میکنیم. بهتر ه زعفرانو در آخر اضافه کنید تا عطر و مزه خود شو حفظ کند. میتونید از مقداری گلاب برای خوش عطر کردن خورش خلال بادام استفاده کنید.قبل از سرو هل وچوب دارچینو از خورش خارج کنید.اين خورش بايد كمي چرب و چيلي باشه😋

پ.ن زرشک سیاه در خود استان کرمانشاه و برخی از استان های شمالی کاشت و برداشت می شه و برخلاف زرشک قرمز که در همه جا یافت می شه زرشک سیاه در همه جا پیدا نمیشه.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
طرز تهیه خورش تره
مواد لازم برای 4 نفر

✅گوشت گوسفندی: 300 گرم، خورشی
✅تره: 250 گرم، ساطوری
✅جعفری: 50 گرم، ساطوری
✅لوبیا سفید: 120 گرم، خیسانده
✅پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
✅زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
✅روغن: 6 قاشق غذاخوری
✅نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
✅گرد لیمو: به میزان لازم

روش تهیه:

1- سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6-5 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد از 4 دقیقه زردچوبه،‌لوبیا و دو پیمانه آب‌جوش را در آن ریخته و روی شعله ملایم 2 تا 3 ساعت با در بسته بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود.

2- روغن باقی‌مانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را 7،6 دقیقه تفت دهید، سپس از روی شعله بردارید.

3- یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و گوشت، لوبیا،تره و جعفری را در آن بریزید و نمک و فلفل بزنید. آب‌گوشت را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید.

در نهایت در 5 دقیقه آخر گرد لیمو را به آن اضافه کرده و نمک و ادویه را میزان کنید.
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
طرز تهیه خورش ونوشک
مواد لازم برای هر نفر :
✅گوشت قیمه مرغ یا گوساله 80 الی 100 گرم
✅ونوشک(پسته کوهی یا بنه) نصف لیوان
✅گوجه فرنگی 1 عدد
✅زعفران دم کرده به میزان لازم
✅نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
✅روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
✅پیاز 1 عدد

طرز تهیه :

گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید . زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .

ونوشک را میتوانید به صورت خوشه کوچک در آورده یا کاملا از خوشه جدا کنید .دو تصویر با گوشت مرغ و گوساله و ونوشک پاک شده و خوشه ای برایتان گذاشتم .
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

خورش لوبیا سبز
مواد لازم (برای 2 نفر) :
✅لوبیا سبز 200 گرم
✅گوشت خورشتی بسته به میل خودتان
✅عدس قرمز یا دال عدس نیم فنجان
✅سیر یک حبه
✅پیاز یک عدد
✅رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
✅آب گوجه فرنگی یک فنجان
✅روغن به میزان کافی
✅نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
✅آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
✅برگ بو چند برگ

طرز تهیه :

لوبیا سبز را به قطعات نه چندان ریز خرد کنید.

پیاز را پوست بگیرید و با گوشت، برگ بو و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد.

سیر را خرد کرده و در روغن تفت بدهید.

لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بعد رب گوجه فرنگی و باقی ادویه و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

وقتی گوشت تقریبا نرم و آماده شد، برگ بوها را دربیاورید و مخلوطی را که با لوبیا سبز درست کرده اید به همراه دال عدس به آن اضافه کنید.

وقتی خورش به اصطلاح جا افتاد، زیر قابلمه را خاموش کنید و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید.

در قابلمه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا عطر لیمو با خورش مخلوط شود.
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

⚜طرز تهیه خورش استانبولی⚜
مواد لازم برای 4 نفر:
✅گوشت گوسفندی: 300 گرم
✅سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
✅پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌شده
✅گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد، رنده‌شده
✅رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق غذاخوری
✅نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
✅روغن: 4 قاشق غذاخوری
✅زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری

روش تهیه:
1 - سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و به ضخامت 2 سانتی‌متر حلقه‌حلقه كنید. سپس تا زمان استفاده در یك كاسه آب سرد نگه دارید تا سیاه نشود.
2 - پیاز را در روغن روی شعله متوسط 6 دقیقه تفت دهید تا بلوری شود، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را حداقل 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ گوشت عوض شود ادامه دهید. زردچوبه را در یك دقیقه آخر به مواد اضافه كنید. رب را نیز اضافه كرده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید. 2 پیمانه آب‌جوش را همراه پوره گوجه‌فرنگی به مواد اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم 3 ساعت گوشت را بپزید.
3 - در 45 دقیقه پایانی پخت، سیب‌زمینی را اضافه كرده به یاد داشته باشید در قابلمه را کاملا ببندید زیرا سیب‌زمینی له می‌شود. نمك و فلفل خورش را اندازه كرده و با چلو سرو كنید.
نکات:
1 - اگر سیب‌زمینی استانبولی پوست نازك است، می‌توانید آن را با پوست استفاده كنید.
2 - می‌توانید قبل از سرو خورش یك قاشق چای‌خوری دارچین روی آن بپاشید.

کاربر جديدتعداد پست :19
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 1
خیلی هیجان انگیز مرسی از تایپیک خوبتون
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده