خانه
495K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13384 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۳   ۱۳۹۹/۴/۱۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|7 |113 پست

    طرز تهیه بستنی توت فرنگی

     

    مواد اولیه :

    1  فنجان شکر

    1.5  قاشق چای خوری نشاسته ذرت

      2 فنجان آب

      2 فنجان توت فرنگی ( پوره شده )

     

    طرز تهیه :

    ابتدا توت فرنگی ها را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید .

     

     

    انواع دسر | انواع ژله

    شکر و نشاسته ذرت را با آب در یک قابلمه بزرگ روی حرارت کم حل کنید و سپس تا 10 دقیقه بجوشانید تا زمانیکه مانند شربت غلیظ شوند .

    مایع را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود .

    انواع دسر | انواع ژله

    وقتی شربت شکر کاملاً خنک شد ، توت فرنگی های پوره شده را اضافه کرده و هم بزنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    مایع بستنی توت فرنگی را درون یک ظرف بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    وقتی بستنی کاملا منجد شد با یک چاقو به صورت تکه های ریز خرد کنید و درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بستنی صاف و حالت خامه ای شده و تکه های منجمد درون بستنی از بین برود.

    انواع دسر | انواع ژله

    بستنی توت فرنگی را بعد از مخلوط کردن دوباره درون یک ظرف بریزید و به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شود .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    بعد از 4 ساعت به راحتی می توانید بستنی را با یک قاشق بستنی به صورت اسکوپ های نرم درون ظرف ریخته و بلافاصله سرو کنید.



    انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۶/۴/۱۳۹۹   ۱۵:۱۶
  • ۲۰:۵۳   ۱۳۹۹/۴/۲۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|7 |113 پست

    طرز تهیه توت فرنگی شکلاتی

     

    مواد اولیه :

    چند عدد توت فرنگی تازه

    2 فنجان شکلات تخته ای ذوب شده

     

     

    طرز تهیه :

    بهتر است شکلات را روی بخار ذوب کنید.

    برای انجام این کار ، آب را در قابلمه یا کتری روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید و یک کاسه را در بالای آن قرار دهید.

    برای جلوگیری از ذوب ، مطمئن شوید که کاسه پلاستیکی نیست.

    شکلات را داخل کاسه گذاشته و هم زمان با نرم شدن آن را هم بزنید تا کاملا ذوب شود.

    کاسه خود را روی قابلمه نگه دارید تا شکلات سفت نشود .

    انواع دسر | انواع ژله

    توت فرنگی ها را بشویید و با استفاده از یک حوله کاغذی ، آنها را کاملاً پاک کنید.

    توت فرنگی ها را درون شکلات فرو کنید و با تکان دادن اضافات شکلات را بگیرید .

    توت فرنگی ها را روی سینی روکش شده با کاغذ روغنی قرار دهید.

    می توانید روی توت فرنگی ها را پودر پسته . پودر نارگیل و ... بپاشید.

    توت فرنگی ها را داخل یخچال قرار داده و پس از سفت شدن شکلاتِ روی آن سرو کنید

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۳/۴/۱۳۹۹   ۲۰:۵۴
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۹/۴/۳۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|7 |113 پست

    طرز تهیه رول دارچین

     

    مواد اولیه برای تهیه خمیر :

     

         1 فنجان آب ولرم

         1 قاشق چایخوری مخمر فوری

         1/2 قاشق چایخوری نمک

         2 عدد تخم مرغ

         1/4 فنجان عسل

         1/4 فنجان کره

    4   فنجان آرد

     

    مواد اولیه برای قسمت میانی :

     

         4 قاشق غذاخوری کره

         1 فنجان شکر

         1 قاشق غذاخوری پودر دارچین

     

    مواد اولیه برای رویه :

     

       450 گرم  پنیر خامه ای

         1 فنجان پودر قند

         1 قاشق چایخوری وانیل

     

    طرز تهیه :

     

    تخم مرغ ها را درون کاسه ای کوچک کمی هم بزنید .

    در یک کاسه بزرگ ، تمام مواد اولیه برای تهیه خمیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند .

     

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را به خوبی ورز داده و روی آن را با مشما بپوشانید .

    خمیر را حداقل یک شب در یخچال نگه دارید .

    هرچه خمیر مدت طولانی تری در یخچال قرار بگیرد ، مزه خمیر بهتر خواهد شد.

    انواع دسر | انواع ژله

    برای تهیه مواد میانی شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

    کره را در یک ظرف جداگانه ذوب کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    روی سطح صاف را کمی آرد پاشیده و خمیر را با ضخامت نازک با وردنه به صورت مستطیلی پهن کنید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    کره را با قلمو روی خمیر پخش کرده و ترکیب شکر و دارچین را روی آن بپاشید .

    خمیر را از سمت بالا به پایین به صورت رول بپیچانید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    چاقو را آغشته به آرد کنید و رول را به چندین قطعه یکدست برش دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

    رولت ها را داخل قابلمه یا قالب فر قرار دهید و با یک حوله بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کند.

    انواع دسر | انواع ژله

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و رولتها را به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر بپزید تا روی انها طلایی شود .

    انواع دسر | انواع ژله

    شکر پودر شده را با پنیر خامه ای نرم شده و وانیل ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا زمانی که مخلوط کاملاً صاف و خامه ای شود .



    انواع دسر | انواع ژله

    مایع را روی رولتها ریخته و فورا سرو کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۳۰/۴/۱۳۹۹   ۱۳:۲۱
  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۹/۵/۱۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|7 |113 پست

    طرز تهیه کاپ کیک

     

    مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک :

     

    2.5  فنجان آرد همه منظوره

         1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

         1 قاشق چایخوری جوش شیرین

         4 تخم مرغ

     1.5 فنجان شکر

    1  قاشق چایخوری عصاره وانیلی

         1 فنجان روغن آفتابگردان

         1 فنجان باترمیلک *

     

    مواد اولیه برای تهیه باترمیلک :

    شیر 1 پیمانه

    آبلیمو یا سرکه سفید 1 قاشق

     

     

    مواد اولیه برای تهیه خامه روی کاپ کیک :

     

       450 گرم   پنیر خامه ای نرم شده

         1/2 لیوان کره نرم شده

         3 فنجان پودر قند

         1/2 فنجان پودر کاکائو

         1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی

     

     

    طرز تهیه باترمیلک  :

    1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. 

    سپس 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند. 

    ترکیب را مخلوط کرده تا باترمیلک آماده شود .

     

     

    طرز تهیه کاپ کیک :

    در یک کاسه تخم مرغ ها را با شکر با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

    روغن و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    در یک کاسه جداگانه ، آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    یک سوم از ترکیب آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند .

    یک سوم باترمیلک را به مواد اضافه کنید سپس بقیه ی آرد و باترمیلک را به همین طریق کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا همه ی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند .

    انواع دسر | انواع ژله

    مواد کیک را داخل قالبهای کاپ کیک ریخته و به مدت 13 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید .

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه خامه ی روی کاپ کیک :

     در یک کاسه پنیر خامه ای را با کره نرم شده و عصاره وانیل به هم بزنید تا یکدست شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    پودر قند و پودر کاکائو را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خامه ای و یکدست شود .

    خامه را داخل قیف ریخته و روی کاپ کیک ها را با خامه تزئین کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۱/۵/۱۳۹۹   ۱۵:۱۰
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2020 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان