خانه
690K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ساندی شکلاتی

     

    مواد لازم:

    بستنی شکلاتی  دو و یک دوم پیمانه

    کمپوت گیلاس بدون هسته  ۴۰۰ گرم

    آرد ذرت دو سوم پیمانه

    شکر  ۱ قاشق سوپخوریت

    کیک شکلاتی ۱۱۵ گرم

    گیلاس تازه  ۸ عدد

     

    طرز تهیه : 

    کمپوت را آبکش کرده ، آرد ذرت را در ۲ قاشق سوپخوری آب کمپوت حل کنید . بقیه آب کمپوت را در ماهی تابه ریخته تا جوش آید . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کرده و اندکی بجوشانید تا شربت غلیظ شود . گیلاسها را اضافه کرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید . گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید ، سپس به ترتیب از بستنی ، کیک شکلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود . در آخر با یک تکه کیک شکلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه تازه دسر را تزیین کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    فرنی با نان تست

    آماده سازی: 15 دقیقه

    مواد اولیه : برای 6 نفر

    نان تست 6 عدد

    شیر 3 پیمانه

    نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

    شکلات چیپسی بمیزان دلخواه

    گردو یا هر مغز دلخواه بمیزان دلخواه

    آب (برای تهیه شربت) 1 پیمانه

    شکر (برای تهیه شربت) 1پیمانه

    زعفران (برایت هیه شربت) 1/4 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا نان تست ها را درون فر بمدت 10 دقیقه برشته می کنیم.سپس دور نان تست ها را جدا می کنیم و در کف ظرف میچینیم.

    مواد شربت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا به نقطه خال جوش برسه یعنی به حد جوش برسه.

    شربت داغ رو روی تکه نانها بریزید.

    نصف فرنی آماده ی خنک شده رو میریزیم روش و صاف میکنیم، روش گردو و شکلات چیپسی می ریزیم.

    ردیف دوم نون ها رو روش میذاریم و باز هم مرطوب کردن و بعد هم فرنی و در آخر هم شکلات و گردو!

    قالب رو میذاریم 2 ساعت یخچال تا خوب ببنده و قابل برش زدن باشه

    وقتی خوب بسته شد به راحتی برش زده و سرو میکنیم

    نکته :

    می توانیم به جای اینکه نان ها را در کف ظرف بچینیم به قطعات مکعبی شکل ببریم و به شکل نامنظم در ظرف بریزیم و سپس در همان ظرف هم سرو کنیم .

    چون دسر شیرینیه برای افطار خیلی خوبه! و بهتره فرنی رو خیلی شیرین نکنید

    وقتی فرنی رو آماده کردین بریزین توی یه کاسه و روشو با یه نایلکس بپوشونین جوری که نایلکس به سطح فرنی بچسبه تا رویه نبنده!

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    باقلوا شير عسلي

    1بسته خمیریوفکا

    دوپیمانه مغزگردوالبته این به دلخواه شماست هرنوع مغزی میشه ریخت یامخلوط مغزهاولی من باگردوبیشتردوست دارم گردوهاروخردمیکنیم بادوقاشق پودرهل و۳قاشق پودرشکرمخلوط چندقاشق گلاب میریزیم درحدی که این مواد کمی چسپندگی پیداکنند خمیریوفکاروسهورق برمی داریم وبابرس کره مذاب می کشیم هرخمیرروتقریباازعرض به پنج تکه مساوی تقسیم ویک ق مواد میزاریم ومیپیچیم روی باقلواهاروکره میزنیم داخل فرگرم 180 بمدت حدود بیست دقیقه اگه طلایی نشده بود گریل روروشن میکنیم چندلحظه کوتاه .

    شربت باقلوا

    1قوطی شیرعسلی یک ونیم پیمانه شکرودوپیمانه آب رومخلوط حدود یک ربع روی اجاق تاقوام بیاد باقلواهاکه آماده شد هردورومیزاریم که حدود ده دقیقه سرد شوند وبعدشهدرومیریزیم وچندساعت میزاریم که بمونه تاآماده بشه

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    آموزش یک:

    ترافل خرما

    مواد لازم :

     خرما  200 گرم

     گردو  30 گرم

     بیسکوئیت پتی بور  30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت

     پودر نارگیل  به مقدار لازم

     گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

    طرز تهیه :

    ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .

    بعد اونها رو آبکش کنید.

    و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

    هسته خرما رو هم در بیارید.

    گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

    بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

    نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

    خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

    و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.

    نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

    دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

    و داخل پودر نارگیل بغلتونید.

    نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

    و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

    و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.

    با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر کیک پتی بور  

    شیر سه لیوان..

    نشاسته دو قاشق غ

    آرد سفید دو قاشق غ

    شکر سه چهارم لیوان

    پودر کاکاءو سه قاشق غ

    وانیل یک دوم ق چ

    گلاب نصف فنجان چای

    تخم مرغ یک عدد...

    بیسکوییت پتی بور چهار بسته..دو بسته سفید ..دو بسته قهوه ای

    بجز گلاب و بیسکوییت همه مواد داخل مخلوط کن زده شود و بعد روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا مثل فرنی شود..مواد نه شل و نه سفت باشد.

    و در اخر گلاب رو اضافه کنید

    داخل ظرف مستطیلی پیرکس (مرغ خوری)کیسه فریزر باز شده را پهن کنید..مقداری از مواد داغ حدود یک سانت ریخته شود بعد یک لایه بیسکوییت سفید.بزارید و بعد دوباره حدود یک سانت مواد داغ بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت قهوه ای..تا تمام بیسکوییتها تمام شود لایه اخر حتما باید روش مواد (پودینگ)باشد..بعد روی بیسکوییتها را با اضافه کیسه فریزر بپوشانید و حدود یک شب (من دوازده ساعت گذاشتم)داخل یخچال بزارید..بعد روش شکلات تخته ای سفید یا قهوه ای رنده کنید و مربعی برش بزنید....(نکات"""موادتون حتما باید داغ باشد..بیسکوییتها به هم بچسبم .و هر لایه بیسکوییت را که گذاشتید حتما فشار دهید تا خوب به هم بگه بچسبن...هر چی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تره.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    کوکی مداد رنگی.

    این کوکی های جالب برای مهمونی بچه ها خیلی مناسبه و می تونه جلوه ای رنگی و جالب و سرگرم کننده به میز پذیرایی تون بده! 

    مواد لازم 

    کره 100 گرم

    گرم آرد 250 گرم

    خامه ترش 1 ق غ

    نمک 1/3 قاشق چایخوری

    شکر آسیاب شده 100 گرم

    زرده ی تخم مرغ 1 عدد

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    رنگ خوراکی به مقدار لازم

    طرز تهیه

    -برای درست کردن خمیر کوکی، شکر آسیاب شده رو با کره،که به دمای اتاق رسیده و نرم شده مخلوط کنید.

    بعد خامه ترش، زرده ی تخم مرغ، وانیل و نمک رو اضافه کنید.

    بعد از اون، آرد رو که الک کردید به مواد اضافه کنید تا خمیر تون آماده بشه.

    حالا خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنید : 1/3 و 2/3.

    2/3 خمیر رو با وردنه پهن کنید و اون رو به صورت نوار های مستطیل شکل (با حدود 15 سانتی متر طول و 2/5 – 3 سانتی متر عرض ) برش بزنید.

     قسمت کمتر خمیر ( 1/3 ) که کنار گذاشته بودید رو هم به صورت نوار های یه اندازه برش بزنید و به اون ها رنگ های خوراکی اضافه کنید و بعد اون ها رو رول کنید تا به قطر حدود 0.5 سانت برسند.

    بعد رول های رنگی رو داخل نوار های خمیری قرار بدید و بادقت رول کنید.

    با برس مخصوص شیرینی پزی، روی هر کدوم از رول ها، تخم مرغ زده شده بمالید.

     بعد رول های خمیری رو روی کاغذ روغنی قرار بدید و اون ها رو به مدت 20-15دقیقه، داخل فر که از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد گرم کردید قرار بدید تا بپزند.

    بعد از این زمان، کوکی ها رو از داخل فر خارج کنید و اجازه بدید تا کاملاً سرد بشند.

    حالا تنها کاری که باید انجام بدید اینه که با یه چاقو سر مداد ها رو بتراشید تا تیز بشن و ظاهرشون شبیه مداد رنگی بشه.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    خاگینه رولی.

    خاگینه رولی

    2 عدد تخم مرغ رو ی پنس وانیل با چنگال هم زدم 2 ق اشق ماست رو با 1/4 پکینگ پودر و 4 ق غ ارد مخلوط کردم باید علظت مایه مثه فرنی بشه

    ماهتابه رو روعن میریزیم و سرخ میکنیم 

    وقتی که حباب های رو سطح کار دید به این معنی هست که لایه زیری اماده ست 

    بر میگردونیم و لایه دیگر رو سرخ میکنیم در ماهتابه رو میزاریم 

    تا خاگینه نرم بشه و هنگام رول کردن نشکنه...واسه مابین رولامدن گردو اسیاب شده و گل محمدی و دارچین میریزم و رول میکنیم و با چاقوی تیز برش میدیم

     وروش رو با دوشاب خرما یا انگور یا شهد که همه دستورش رو داریم میریزیم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    شيرينى دسر خاگينه ي (گل مينا

    مواد لازم 

    تخم مرغ یک عدد 

     روغن دوق غ ،

    بگینگ پودر دوق چ ،

    ماست نصف پیمانه ،

    آردبه  اندازه ی که خمیربه دست نچسبه من تقریبا یک ونیم پیمانه استفاده کردم 

    مواد لازم برای شربت

    شکر 2 پیمانه ،آب 1 پیمانه   ،گلاب نصف پیمانه  ،زعفران دوقاشق غ خ غلیظ 

    ابتدا مواد شربت رو با هم مخلوط میکنیم ومی گزاریم پنج دقیقه روی حرارت تا موقعی که شکر کاملا حل بشه وبعد خاموش میکنیم تا شربت سرد بشه 

     

    مواد خمیر رو (به ترتیب ,تخم مرغ "روغن "ماست "ودر آخر ارد رو بتدریج ) باهم مخلوط میکنیم ومی گزاریم نیم ساعت استراحت کنه 

    .بعد کف سطح رو کمی روی سطح کار میپاشیم خمیررو نازک پهن میکنیم وقالب میزنیم وتوی روغن داغ سرخ میکنیم وبلافاصله می اندازیم داخل شهدی که سرد شده وخاگینه ها رو توی شربت میغلطونیم  بعد از 2تا3دقیقه بعد برمیداریم توی ظرف چیده وبا پودر پسته یا نارگیل تزیین میکنیم "" این خاگینه علاوه بر خوشمزه بودن بسیار زیبا وشیک برای مهمونی هاست ,,,

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسرشکلاتی دنت

     

    مواد لازم:

    شکلات تخته.                     ۳۰۰ گرم

    پودر شکر.                        دو قاشق غذاخوری

    مغز گردو.                        ۱۰۰ گرم

    کره.                                  ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوری)

    بیسکوییت خرد شده.   پنج قاشق غذاخوری

    کاکائو.                              دو قاشق غذاخوری

    قهوه.                                یک قاشق غذاخوری

    شیرخشک.                       یک قاشق غذاخوری

    زرده تخم مرغ.               یک عدد

     

    مواد رویه شکلات :

     

    مواد لازم:

    کاکائو.                               یک قاشق

    کره.                                   ۵۰ گرم

    پودر شکر.                        چهار قاشق غذاخوری

    آب جوش.                        پنج قاشق سوپ خوری

    ژلاتین.                              یک ورق

    زرده تخم مرغ.               یک عدد

     

    طرز تهیه :

     شکلات تخته را به روش بن ماری روی بخار، حرارت می دهیم تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید.کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می کنیم. پس از آن زرده تخم مرغ را به این ترکیب اضافه می کنیم.حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم اضافه کنید. نوبت به شکلات تخته ای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه کنیم.

    *. سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید.این مواد را کاملا با هم ترکیب می کنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب می ریزیم و کاملا روی آن را صاف می کنیم.

     

    طرز تهیه مواد رویۀ شکلات :

    *. کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش می خوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا می کنیم و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه می کنیم.توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخم مرغ و کره به آن، کاملا شفاف شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد.

    *. حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر می رویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. می توانید برای تزئین این دسر بی نظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقه تان استفاده کنید.روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    مواد لازم برای 2 نفر

    دسر خوشمزه

    1 بسته بیسکوییت ساده

    50 گرم کره نرم شده

    300 گرم پنیر خامه‌ای

    1 پیمانه خامه فرم گرفته

    1 پیمانه پودر قند

    2 /1 ق چ  پوست رنده شده لیمو ترش

    3 تا 4 ق س آب‌لیموی تازه

    2 عدد لیموترش

    طرز تهیه:

    1.  ابتدا بیسکویت و کره را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکویت کاملا خرد شده و با کره مخلوط شود. مخلوط بیسکویت و کره را همچنین داخل یک کاسه هم می‌توانید درست کنید. به این صورت که بیسکویت را داخل کاسه بریزيد و آن را خوب له کنید، سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنيد. مخلوط کره و بیسکویت را داخل لیوان‌های موردنظرتان بریزید، طوری که یک لایه داخل لیوان‌ها تشکیل شود. حال لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید.

    2.  در این میان در یک ظرف مناسب پنیر خامه‌ای را بریزید و آن را خوب بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود، سپس نیمی از خامه را همراه با پودر قند، آب‌لیمو وپوست رنده شده لیمو ترش اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود. مواد را خوب باید هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

    3.  لیوان‌ها را از یخچال درآورید و  با مخلوط حاصل پر کنید، سپس آنها را دوباره در یخچال به مدت يک ساعت قرار دهید تا چیز کیک کاملا خودش را بگیرد. بعد از زمان مذکور لیوان‌ها را از یخچال درآورید، آنها را با خامه فرم گرفته و تکه‌های لیمو ترش تزیین کرده و سرو کنید.

    فوت و فن

    اگر مخلوط بیسکویت و کره چسبندگی لازم را نداشت، از مقدار بیشتری کره استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    طرز تهیه ژلــــــه پازل

    مواد لازم :

     ژله در رنگهای مختلف

     ماست به مقدار لازم

    برای هر رنگ یک چهارم بسته ژله رو با یک چهارم لیوان آب داغ حل میکنیم. آب سرد اضافه نمیکنیم که ژله سفت بشه و راحت از قالب بیرون بیاد. سه چهارم قاشق چای خوری ماست به هر رنگ اضافه کرده و خوب هم میزنیم که دون دون نشه. پازلای من شد.

    قالبمون رو کمی چرب میکنیم و هر رنگ رو داخل یکی از پازلها میریزیم و دو سه ساعت تو یخچال میگذاریم.

     بعد از بسته شدن ۵ثانیه در آب داغ میذاریم و با دست زیر قالب رو فشار میدیم و دونه دونه پازلها رو در میاریم و تو یه بشقاب خیس میذاریم که بهش نچسبه و بعدا بشه جابجاش کرد. اگه قراره دو سه روز دیگه سرو بشه حتما روشو سلفون بکشید که پاستیلی نشه. 

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر ژله قلبهای ژله ای توت فرنگی

     مواد لازم برای پایه:

    بیسکویت دایجستیو(همان ساقه طلایی) ۳۰۰ گرم

    کره ذوب شده ۱۵۰ گرم

    مواد لازم برای لایه ی پنیری

    پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم (۲ تا ۳ ساعت از یخچال بیرون باشد تا دمای محیط برسد و نرم باشد)

    پودر ژلاتین ۱و ½ قاشق غذا خوری

    آب جوش ۱و ¼ پیمانه

    شکر ۲/۳ پیمانه

    وانیل ½  قاشق چایخوری

    توت فرنگی ۱۰ الی ۱۲ عدد

    مواد لازم برای لایه ژله ای :

    پودر ژله توت فرنگی ۱۶۰ گرم

    آب جوش ۱و ½ پیمانه

    آب سرد ۱و ½ پیمانه

    طرز تهیه قلب های ژله ای توت فرنگی

    ۱۵۰ گرم کره را در ظرفی که می توانید داخل فر قرار دهید ،بگذارید. به مدت ۳۰ثانیه ،داخل ماکروفر قرار دهید  تا ذوب شود .برس را در کره ذوب شده بزنید و یک ظرف پیرکس (مستطیل بزرگ)  را با آن چرب کنید.

    ظرف ما ۳۲*۲۵*۵ است ،می توانید داخل آن را کاغذ بگذارید تا در آخر ،خارج کردن از قالب راحت باشد

    حالا بیسکویت های دیجستیو یا همان ساقه طلایی را ،حدود ۳۰۰ گرم بردارید و در غذا ساز بریزید مخلوط کنید تا پودر شود ،آنها را در ظرفی ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.خوب هم بزنید تا ترکیب شوند .

    سپس مواد را ته ظرفتان که از قبل کاغذ گذاشته بودید،بریزید.و مواد را کف ظرف یکدست بخوابانید.

    خوب سطح آنها را فشار دهید تا کا ملا سفت و محکم شوند.ظرف را داخل یخچال قرار دهید .۱و ½ قاشق غذا خوری ژلاتین را در کاسه ای بریزید.۱و ¼ آب جوش را هم اضافه کنید .هم بزنید تا ژلاتینن حل شود .آن را کنار بگذارید تا خنک شود.۵۰۰ گرم پنیر خامه ای را در کاسه ای بزرگ بگئارید.۳/۲ پیمانه شکر را اضافه کنید .پنیر و شکر را با همزن برقی ،هم بزنید(پنیر حتما باید نرم شده باشد وگر نه قابل هم زدن نیست) .۲/۱ قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید.ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.ظرف اصلی را از یخچال درآورید و  روی مواد را چنگال بزنید .مانند تصویر.پنیر خامه ای را روی بیسکویت  ها بریزید.بگذارید ۱۰دقیقه در دمای محیط بماند.در این فاصله ،توت فرنگی ها را برش بزنید..ابتدا از وسط به دو نیم تقسیم کنید و سپس قسمت بالا را به شکل قلب درآورید.سپس توت فرنگی ها را تا نیمه در لایه پنیری فرو کنید. بین توت فرنگی ها ۲.۵ الی ۳.۵ سانت فاصله باشد .روی ظرف را سلفن بکشید و در یخچال بگذارید.به مدت ۴ ساعت در یخچال بماند. این لایه کمی نرم است ،نگران نباشید.از پودر ژلاتین، لایه ژله ای را درست کنید.(مانند دستور ژله)سپس بگذارید خنک شود ،وقتی خنک شد آن را روی لایه پنیری به آرامی بریزید.و دوباره روی آن را سلفن بکشید و در یخچال بگذارید.۴ساعت در یخچال بماند.سپس با چاقوی تیز ژله ها را ببرید.یک لیوان آب جوش کنار دستتان باشد. برای هر برش ،چاقو را در آب بزنید و خارج کنید.اگر ظرف را کاغذ گذاشته باشید،به راحتی می توانید آنها را از ظرف خارج کنید.در غیر این صورت کف ظرف را روی سطح گرم قرار دهید و بعد ژله ها را خارج کنید.نوش جان!

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ژله سیب

    سیب زرد و قرمز 

    یک بسته ژله آلوورا و برای روی کار از هر رنگ و طعم  ژله ای که دوست دارید استفاده کنید.

    از هر یک عدد سیب میتوان دو عدد گل درست کرد.

    سیب ها را اسلایس کرده و در آب و شکر و کمی آبلیمو( برای جلوگیری از تغییر رنگ سیب ) به مدت 10 دقیقه بجوشانید. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش به روش بنماری حل کردا وبعد 2/3 لیوان آب سرد آماده کنید.

    سیب ها را بعد از سرد شدن ازکوچکترین برش که شکل لوله در آورده و به عنوان مرکز گل کرده شروع به درست کردن کنید . چون سیب با شکر پخته شده موقع درست کردن گل برش ها بهم میچسبند.اگر از هم باز میشدند میتوانید از خلال دندان استفاده کنید.

    در ظرف ژله نیمی از ژله آلورا را ریخته و گل ها را برعکس داخل ژله گذاشته ، برای برگ میتوانید از برگهای پونه یا نعنا استفاده کنید . ژله را در یخچال گذاشته بعد از یک ساعت که بسته شد مابقی ژله آلوورا را بریزید. اگر از خلال دندان استفاده کردید در این مرحله آرام از گل ها خارج کنید. برای لایه آخر هم از هر نوع ژله ای کا دوست دارید استفاده کنید. وقتی ژله کامل وبسته شد برگردانید.از این مدل ژله به صورت تک نفره هم میتوان درست کرد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر ترافل

    مواد اولیه : 

    كيك اسفنجي

    200 گرم

    ژله توت‌فرنگي و آناناس

    از هر کدام 100 گرم

    كرم وانيلي

    200 گرم

    توت‌فرنگي تازه

    300 گرم 

    مواد لازم كرم وانيلي: 

    شير

    نصف پیمانه

    تخم‌مرغ

    3 عدد

    خامه فرم گرفته

    150 گرم

    آرد نشاسته ذرت

    2 قاشق سوپخوري

    وانيل

    1/4قاشق چايخوري

    پودر قند

    150 گرم 

    طرز تهيه ترايفل: 

    توت‌فرنگي‌ها را شسته و خشك كنيد. كيك اسفنجي را به صورت مكعب‌هاي كوچك برش دهيد. ژله توت‌فرنگي و آناناس را هم شكل مكعب خرد كنيد. براي هر نفر يك ليوان در نظر گرفته و به كمك قيف انتهاي ليوان‌ها را كرم ريخته و به ترتيب كيك، توت‌فرنگي، ژله و دوباره كرم اضافه كنيد تا ليوان پر شود در نهايت با كمك قيف با كرم روي ترايفل را شكوفه زده و يك توت‌فرنگي روي آن قرار مي‌دهيم. 

    طرز تهيه كرم وانيلي: 

    ابتدا زرده و سفيده را جدا كرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا كشدار و سفيد شود. (سه دقيقه). آرد ذرت را در شير حل كرده و مخلوط زرده را نيز به آن اضافه كنيد. مايه را داخل ظرف مناسبي كه بهتر است لعابي باشد ريخته و روي حرارت ملايم با قاشق شروع به هم زدن كنيد تا غليظ شود. كرم را از روي حرارت برداشته و صبر كنيد كمي خنك شود. سفيده تخم‌مرغ را در كاسه‌اي با همزن برقي بزنيد تا خشك و سفيد شود و به كمك ليسك سفيده را به كرم اضافه كنيد و دوباره روي حرارت گذاشته هم زده تا غليظ شود. كرم را پس از غليظ شدن از روي حرارت برداشته، وانيل را اضافه كرده و صبر كنيد تا كاملا خنك شود خامه را به كرم افزوده و مخلوط نماييد. اين كرم به تنهايي دسر لذيذي مي‌باشد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر انبه و خامه 

    مواد لازم:

     انبه رسیده بزرگ 3 عدد

    خامه یا ماست شیرین 3 لیوان

    طرز تهیه:

    ابتدا 2 عدد از انبه ها را به صورت پوره در اورید ، برای اماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه بریزید سپس مقداری ماست یا خامه کم چرب را روی آن ریخته و مقداری دیگر پوره انبه را روی انها بریزید.

    چند ساعت این ظرف ها را درون یخچال قرار دهید تا دسرها به خوبی سرد شوند.

    برای سرو کردن 1 عدد انبه باقی مانده را به شکل مکعب خرد کنید و روی دسر خنک ریخته و به دلخواه دسرتان را تزئین نمائید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ژله شیر موز

    مواد لازم:

    ژله موز  ۱ بسته

    شیرموز  ۱ لیوان

    خامه صبحانه   ۲ قاشق غذاخوری

    آب جوش  ۱ لیوان

    طرز تهیه:

    ۱- ژله موز را طبق دستور آن با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و کاملاً هم زده تا حل شود، سپس اجازه دهید تا سرد شود.

    ۲-  شیرموز را به ژله سرد شده افزوده و هم زده، خامه را نیز اضافه کرده و همه مواد را کاملاً مخلوط کنید یا در میکسر بریزید.

    ۳- مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد، سپس در ظرف مورد نظر برگردانده (برای برگرداندن ژله، یک لحظه قالب را در آب جوش قرار داده و سپس در ظرفی که آن‌را قبلاً خیس کرده‌اید برگردانید)، به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    چیز کیک توت فرنگی 

    طرز تهیه هشت عدد بسکویت اوریو یک بسته خامه پنجاه گرم کره ژله ی آلووراء یک بسته ژله ی توت فرنگی یک بسته یک پاکت خامه هشت عددپنیر کبیبیاول بسکویت ها رو در میکسر میریزیم  و خرد میکنیم بعد با کره روی اجاق تفتش میدیم و داخل ظرف مورد نظر میریزم و بادست سفتش میکنیم بعد ژله ی آلووراء  را با یک لیوان آب روی بخار ذوب میکنیم وبا خامه و پنیر میکسش میکنیم و روی بیسکویت ها میریزیم و درون یخچال میزاریم تا خودشو بگیره وآخر سر ژله ی توت فرنگی میریزیم  و با توت فرنگی تزیین میکنیم 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر کرم شانتی

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    حلواى شير

    يكى ديگر از دسرهاى خوش طعم اصيل ايرانى حلواى شير است كه ميتواند زينت بخش سفره هاى كدبانوى ايرانى به ويژه در مناسبتهاى خاص مانند رمضان باشد .

    مواد لازم :

    آرد سفيد         ١٥٠گرم يا يك پيمانه 

    روغن مايع          نصف پيمانه 

    شير خشك         ١ ق م 

    گلاب            ١/٤ پيمانه 

    شير            ٣ پيمانه 

    شكر            ٢ پيمانه 

    @ashpazima

    طرز تهيه :

    در ظرفى شير و شكر و شير خشك را با هم مخلوط كنيد و روى حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر كاملا حل شود سپس گلاب را اضافه كرده و چند جوش بدهيد ولى زياد نجوشد چون عطر گلاب از بين ميرود، مايه را كنار گذاشته و آرد را در تابه مناسبى با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شود و در عين حال آرد تغيير رنگ ندهد، آرد را الك كنيد و دوباره در تابه بريزيد و روغن مايع را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد .

    مايه شير و شكر را گرم به مايه آرد و روغن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد  و حلوا را روى حرارت متوسط قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا كاملا جا بيفتد . براى اينكه از آماده شدن حلوا مطمئن شويد با چنگال روى آن خط بياندازيد وقتى خطوط محو نشد حلواى شما آماده است . 

    ميتوانيد مايه حلوا را به دلخواه تزئين كنيد و يا مانند عكس حلوا را درقيف ريخته و با ماسوره گلهاى رز زيبا بزنيد .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    شکلات مغزدار 

    مواد لازم :

    كره : 200 گرم 

    پودر كاكائو : 2 /1 پیمانه 

    تخم‌مرغ درشت : 1 عدد 

    شكر : 150 گرم 

    پسته : 1 پیمانه 

    گردوی خردشده : 1 پیمانه 

    بیسكویت ساده : 200 گرم 

    پودر پسته یا ترافل رنگی برای تزیین : به مقدار لازم

    كره را در ظرفی مثل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود. كاكائو را هم اضافه كرده و با كره آب‌شده خوب مخلوط كنید. 

    تخم‌مرغ را در كاسه‌ای مناسب شكسته، شكر را به آن اضافه كرده و با همزن برقی خوب هم بزنید و مخلوط كنید؛ تا جایی كه شكر حل شده و تخم‌مرغ پف كند.

    تخم‌مرغ و شكر را به مخلوط كره و كاكائو اضافه كرده و خوب هم بزنید. حالا مخلوط را از روی حرارت بردارید.

    بیسكویت را خرد كرده و همراه با پسته و گردوی خردشده به مواد دیگر اضافه كنید. مواد را خوب مخلوط كنید تا یكدست شود.

    جعبه‌ای مثل جعبه باقلوا آماده كرده و در آن كیسه‌ فریزری پهن كنید طوری كه كف و دیواره ظرف با آن پوشانده شود. مواد شكلات را در ظرف روی نایلون ریخته و پهن كنید تا به صورت یكدست در همه سطح ظرف قرار گیرد.

    روی شكلات را با پشت قاشق خوب صاف كنید، سپس روی آن را با پودر پسته یا ترافل رنگی تزیین كنید. بعد روی ظرف را پوشانده و آن را در فریزر بگذارید. بعد از سفت شدن شكلات آن را برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید.

    نکته :

    وقتی کره را روی حرارت می‌گذارید باید حواستان باشد که نسوزد، حرارت ملایم کره را آب می‌کند.

    کاکائو را هم که اضافه می‌کنید زمانی که با کره مخلوط شد، سریع از روی حرارت بردارید که نسوزد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان