خانه
690K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۸:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر بمب سیب

    این دسر بیشتر تو پنسیلوانیای امریکا طرفدار داره و جز دسر های کلاسیکه ،میشه با بستنی هم سروش کرد . تو این دسر وجود دارچین کنار سیب دیگه حرف نداره .کی هست که از دارچین بدش بیاددددد؟؟ من یکی که عاشق بوی دارچین هستم .

    این دسر واسه بچه ها هم خیلی مقویه پس یادتون نره واسه کوچولوهاتون درست کنید و بزارید تو یخچال ،در طول هفته عصرونه بهشون بدیدید تا حسابی انرژی به بدنشون برسه .

    خوب بریم واسه درست کردن این دسر خوشمزه

    مواد لازم برای کراست :

    آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه

    ۱ پیمانه کره یا مارگارین

    ۱ دونه زرده تخم مرغ

    ۳/۴ پیمانه پودر شکر

    ۱ قاشق چایخوری وانیل و یا گلاب

    ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب خنک

    نمک یک کوچولو

    مواد لازم برای سیب :

    سیب ۷ عدد ( میتونید از هلو هم استفاده کنید )

    مربا ۷ قاشق مربا خوری ( هر مربایی که دوست دارد )

    دارچین ۱ قاشق غذا خوری

    مغز گردو یا پسته به مقدار کافی

    کره ۷ قاشق مربا خوری

    برای لعاب دادن :

    زرده تخم مرغ ۱ عدد

    خوب اول از همه سیب هامونو پوست میکنیم و داخلشو دارچین میمالیم و با یه قاشق غذاخوری مربا و مقداری گردو یا پسته پر میکنیم و روشو هم ۱ قاشق مرباخوری کره میریزیم.خواستید میتونید اطراف سیب هارو هم دارچین بمالید.

    خوب حالا میریم واسه درست کردن کراست .

    #كراست_بيبي

    @banouy_sharghee

    آردو نمک و پودر شکر وا وانیل رو تو غذا ساز میریزیم و ۳۰ ثانیه میزاریم تا خوب مخلوط بشه یا با همزن دستی این کارو میکنیم.

    کره رو که تیکه تیکه کردیم اضافه میکنیم و اگه دیدیم خیلی خشکه و نچسبیده به هم ۲ قاشق غذاخوری شیر و یا آب اضافه میکنیم.

    و وقتی دیدیم که خمیر گوله گوله شد دیگه هم نمیزنیم.

    حالا خمير رو تو یک پلاستیک میپیچونیم و میزاریم تو یخچال واسه نیم ساعت تا خودشو بگیره.

    بعد از نیم ساعت از تو یخچال در میاریم و خمیرمونو پهن میکنیم و تا جایی که امکان داره پهنش میکنیم حدود ۲ میلیمتر یا ۱/۸ سانتیمتر.

    حالا یه سیب رو میزاریم رو خمیری که پهن کردیم و یه دایره اطرافرشو میبریم و خمیر اطرافو جمع میکنیم به دور سیب و با دستمون خوب میپیچونیم خمیر رو .

    حالا با چاقو نوک تیز شکل یک برگ رو برش میدید يا اگر قالب برگی که دارین ميتونين برگو بچسبونید به بالای سیب .

    روی خمیری که سیب توشه رو با زرده تخم مرغی که خوب به هم زدیم لعاب میدیم و میزاریم تو فر برای ۳۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد . وقتی پخت میزاریم تا سرد بشه و سروش میکنیم .

    موقع سرو كارامل رو درست كنين و بريزين روش

    يا ميتونين اصلا نريزين. 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر هلو با ژله

    مواد لازم

    خامه  ۲۵۰ گرم

    پودر شکر   ۶ قاشق غذاخوری

    هلو   ۵۰۰ گرم

    پودر ژله هلو   ۲ بسته

    وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

    هلو و اسمارتیز  برای تزئین   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید

    ۲- یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم

    ۳- نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره هلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم

    ۴-  250گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر می‌گذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم

    ۵- آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد

    ۶- مخلوط پوره هلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود

    ۷- 1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر بسته شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود

    ۸- تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    پشمک شکلاتی

    مواد لازم:

    شکلات تخته ای

    پشمک

    📝طرز تهیه:

    شکلات تخته ای رو به روش بن ماری آب کنید وکف و دیواره های قالبو باهاش بپوشونید، (یه لایه ی نازک) بعدش قالبو بذارید تو فریزر که سریع ببنده، خیلی زود میبنده، مرحله بعد پشمک رو به حالت فشرده روی شکلاتها بذارید هر چه فشرده تر باشه پر مغزتر میشه، بعدش دوباره روشو با شکلات آب شده بپوشونید ودوباره چند دقیقه تو فریزر بذارید تا ببنده.

    میشه از دو رنگ شکلات هم استفاده کرد.

    از قالب سیلیکونی استفاده کنید خیلی راحت از قالب خارج میشه

    در ضمن قبلش یه مقدار کمی قالبمو چرب کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۱:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ژله  شيرينى زبــــون

    ژله الوورا يك عدد 

    ماست رقيق شده يك استكان 

    زعفرون كم براى رنگ شيرينى 

    رنگ خوراكى قهوه اى و زرد 

    كنجد جهت تزيين 

    اول ژله الوورا رو با اب داغ حل كنيد بعد ماست رو اضافه كنيد كمى زعفرون بزنيد تا از سفيدى دربياد كرم رنگ شه توى سينى سلفون بكشيد و ژله رو توش بريزيد ضخامتش نيم سانت بشه بعدوقتى گرفت با قالب شيرينى زبون قالب برش بزنيد رو هم بزاريد ويه كرچولو هنر رنگ اميزى و نقاشى كه خودم عاشقشم رنگش كنيد و كنجد روش بريزيد

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    پودینگ موز

    موز 4 عدد 

     زرده تخم مرغ 4 عدد 

     خامه 1/3 لیوان 

     شیر 1/3 لیوان  

    شکر1/2 لیوان

    نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری  

     پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری   نمک 1/3 قاشق چایخوری

    کره 3 قاشق غذاخوری  

     خامه فرم گرفته 1 لیوان 

    پودر قند 1 لیوان  

    بیسکوییت نرم مقداری

    طرز تهیه : 3 عدد از موزها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید ، شیر و خامه را به موز اضافه کنید و بزنید سپس زرده های تخم مرغ ، نمک ، شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.

    مواد میکس شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود ( در تمام مدت هم بزنید تا پودینگ ته نگیرد ).

    پودر ژلاتین را با چند قاشق آب مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری بگذارید ، پس از غلیظ شدن پودینگ پودر ژلاتین حل شده و کره را به آن اضافه کنید سپس پودینگ را داخل کاسه ای بریزید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

     

    خامه فرم گرفته را داخل کاسه ای بریزید ، 1 عدد موز باقی مانده را خرد کنید و همراه با پودر قند به خامه اضافه و خوب مخلوط کنید ( برای این دسر پیشنهاد می شود از موزهای رسیده یا له شده استفاده کنید )

    پس از سرد شدن پودینگ داخل لیوان های دسر را لایه لایه با بیسکوییت خرد شده ، پودینگ و موز خامه ای پر کنید ، در انتها میتوانید روی دسر را با مقداری خامه ، موز حلقه شده و … تزیین کنید ( میتوانید به جای بیسکوییت از کیک هم استفاده کنید ).

     

    نکته ها : برای جلوگیری از بریدن پودینگ ابتدا کمی از پودینگ داغ را داخل مخلوط کن بریزید و به آن پودر ژلاتین حل شده و کره اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را به بقیه پودینگ اضافه کنید ، همچنین میتوانید به جای پودر ژلاتین از 2 قاشق غذاخوری دیگر نشاسته ذرت استفاده کنید.

     

    میتوانید به مایه پودینگ رنگ خوراکی اضافه کنید ، در دسر بالا کمی رنگ خوراکی زرد همزمان با کره به مایه پودینگ اضافه شده است.

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر_بن_بن_گیلاس مخصوص روز بانوی شرقی

    مواد لازم 🍒

    ژله آلوئه ورا   ۲بسته 

    آب جوش   ۲پیمانه

    گیلاس     ۲۵۰گرم

    خلال پسته ۱۰۰گرم 

    نعنا چند برگ 

    طرز تهیه

    ژله رو با آب جوش خوب مخلوط میکنیم بعد میذاریم کنار تا کمی خنک بشه.

    مقداری از ژله رو در کف قالب میریزیم بعد در یخچال میذاریم تا خودشو مقداری بگیره.

    حالا دور تا دور قالب برگهای نعنا رو می چینیم.

    روی نعنا دوباره از ژله میریزیم و دوباره در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.

    روی ژله گیلاس ها رو میچینیم و دوباره در یخچال قرار میدیم تا ژله خودشو بگیره.

    در لایه بعدی دور تا دور قالب خلال پسته رو میریزیم و بعد روش دوباره ژله رو میریزیم و در یخچال قرار میدیم.

    و حالا لایه آخر رو گیلاس میچینیم و بعد در یخچال به مدت ۴تا۵ساعت قرار میدیم تا دسر خوب ببنده بعد در ظرف مورد نظرمون برمیگردونیم و تزیین میکنیم.

     نکته 

    به جای ژله آلوئه ورا میتونیم از آب کمپوت سیب یا گلابی هم استفاده کنیم به ازای هر ۱پیمانه آب کمپوت ۱قاشق مرباخوری پودرژلاتین میریزیم.

    هسته گیلاس ها رو باید جدا کنیم

    ------------------------------------

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۴:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ژله به شکل آب هویج بستنی🍹

    رنگ نارنجی ژله پرتقالی ترکیب شده با شیر 

    رنگ سفید ژله آلوورا ترکیب شده با شیر 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ژلــــه_رولی

    پودر ژله رو تو یه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم مثلا رو کتری در حال جوش آب میکنیم .

    وقتی کاملا حل شد یک عدد بستنی وانیلی رو که از قبل تو محیط خونه گذاشتیم رو داخلش میندازیم و هم میزنیم تا بستنی آب بشه .

     بستنی آب شده روی ژله وایمیسته. بعد موادو توی سینی صاف میریزیم ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میزاریم یخچال تا بگیره بعد درش میاریم با چاقو چرب شده برش نواری میزنیم و با انگشت دست که باید انگشتام چرب باشه رلش میکنیم تا موقع سرو میزاریمش یخچال . همون موقع هم میشه خورد

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    آیس پگ

    مواد لازم:

    شیر: نصف استکان

    بستنی وانیلی: ۵۰۰ گرم

    موز: ۲ عدد متوسط

    پودر کاکائو یا قهوه: یک قاشق غذاخوری

    شکلات خرد شده: صد گرم

    خامه زده شده: صد گرم

    مغز گردو: ۵۰ گرم

    مغز پسته: ۵۰ گرم

    طرز تهیه 

    * موز را در مخلوط کن ریخته تا له شود.

    * بعد از آن گردوی خرد شده , پودر قهوه , بستنی و شیر را ریخته تا با موز کاملا مخلوط شود.

    (اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید، ولی زیاد نریزید که بستنی شل و آبکی شود).

    * بعد مخلوط آماده شده را در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با شکلات خرد شده و خامه فرمی تزئین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ژله وپاناکوتا

    ابتدا ژله دلخواه ژله پرتقال وکیوی را درظرفی ریخته وبا آب جوش حل کنید و نصف  ظرف مورد نظر ریخته وداخل آن پاستیل بیندازید درتصویر مشاهده کنید نصف ژله درهر ظرفی باشد.بعد در یخچال گذاشته تاخوب ببندد.ابتدا درظرفی سه تا لیوان شیر میریزیم روشعله کم اجاق میزاریم شکر را به اندازه میریزیم تا شیر شیرین شود نصف قاشق وانیل اضافه می کنیم بعد یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رادر ظرف ریخته آبجوش خیلی کم به اندازه که شل نشه ریخته بعد ظرف را در مایکروفر میزاریم به اندازه ای ک پودر ژلاتین حل شود ودر شیر اضافه کرده وبعد یک بسته خامه می ریزیم هم میزنیم اگه خامه دیدین حل نشد قبلش اونو شل کنید در ظرفی و خوب هم بزنید بعد درشیر بریزیزد نکته قابل توجه دوستان بزارید بعد مواد کاملا خنک بشه میتونید برا دلخواه از رنگ غذای صورتی استفاده کنید هم بارنگ غذا وهم بدون آن طعم خوبی دارد.بعد در آخر مواد خنک شده ریخته روی ژله ودر یخچال میگذارید تا ببندد به دلخواه میتونید تزیین کنید 

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چیز کیک لیمویی

    چیز کیک لیمویی یک دسر ترش و شیرین است که به‌راحتی درست می‌شود. برای تهیه آن احتیاجی به فر هم نیست. کافی است مقداری پنیر خامه‌ای و خامه فرم گرفته تهیه کنید تا بتوانید به تعداد مهمانان چیزکیک خوشمزه متفاوت درست کنید.

    ۱ بسته بیسکوییت ساده

    ۵۰ گرم کره نرم شده

    ۳۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

    ۱ پیمانه خامه فرم گرفته

    ۱ پیمانه پودر قند

    ۲ /۱ ق چ پوست رنده شده لیمو ترش

    ۳ تا ۴ ق س آب‌لیموی تازه

    ۲ عدد لیموترش

    طرز تهیه:

    ۱. ابتدا بیسکویت و کره را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکویت کاملا خرد شده و با کره مخلوط شود. مخلوط بیسکویت و کره را همچنین داخل یک کاسه هم می‌توانید درست کنید. به این صورت که بیسکویت را داخل کاسه بریزید و آن را خوب له کنید، سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط کره و بیسکویت را داخل لیوان‌های موردنظرتان بریزید، طوری که یک لایه داخل لیوان‌ها تشکیل شود. حال لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید.

    ۲. در این میان در یک ظرف مناسب پنیر خامه‌ای را بریزید و آن را خوب بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود، سپس نیمی از خامه را همراه با پودر قند، آب‌لیمو وپوست رنده شده لیمو ترش اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود. مواد را خوب باید هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

    ۳. لیوان‌ها را از یخچال درآورید و با مخلوط حاصل پر کنید، سپس آنها را دوباره در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تا چیز کیک کاملا خودش را بگیرد. بعد از زمان مذکور لیوان‌ها را از یخچال درآورید، آنها را با خامه فرم گرفته و تکه‌های لیمو ترش تزیین کرده و سرو کنید.

    فوت و فن

    اگر مخلوط بیسکویت و کره چسبندگی لازم را نداشت، از مقدار بیشتری کره استفاده کنید.

    نوش جان💜

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    كرپ_موز_با_توت_فرنگي

    🍌🍓🍌🍓🍌🍓🍌🍓🍌🍓🍌🍓🍌

    مواد لازم:

    کره 1 قاشق سوپ‌خوری

    موز (نصف شده ) 4 عدد (880 گرم)

    کرپ طبق دستور داده شده

    مربای توت فرنگی 2 قاشق سوپ‌خوری

    توت فرنگی (حلقه ای خرد شده) 4 عدد

    مواد لازم (برای تهیه 4عدد کرپ)

    آرد گندم (الک شده) 2/1 پیمانه (50 گرم)

    بیکینگ پودر 2/1 قاشق چای خوری

    شکر 1 قاشق سوپ خوری (7 گرم)

    نمک 4/1 قاشق چای خوری (3 گرم)

    تخم‌مرغ 1 عدد (55 تا 60 گرم)

    شیر 1 پیمانه (160میلی لیتر)

    کره یا مارگارین (آب‌شده) 1 قاشق سوپ خوری

    وانیل 4/1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه

    1. در تابه‌ای، کره را گرم کرده و موز‌ها را در آن بریزید و به مدت سه دقیقه با حرارت بالا تفت دهید تا موز به رنگ کاراملی روشن در آید؛

    2. کرپ‌های آماده شده را در ظرفی مناسب قرار دهید، روی آن‌ها مربای توت‌فرنگی، حلقه‌های توت‌فرنگی و موز تفت داده شده بگذارید و سرو کنید.

    روش تهیه کرپ :

    1. در ظرفی مناسب آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را مخلوط کنید؛ 

    2. تخم‌مرغ‌ را در ظرفی جداگانه ریخته و با همزن دستی هم بزنید؛ شیر، کره و وانیل را به تخم مرغ افزوده و طی سه مرحله (به تدریج) به مخلوط آرد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود؛ 

    4. تابه‌ای گرد به قطر 15 تا 20 سانتی‌متر را با کمی کره چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس از روی حرارت بردارید، کمتر از  4/1 پیمانه از مایه کرپ را داخل آن بریزید و بلافاصله تابه را بچرخانید تا مایه کرپ کفِ آن را بپوشاند. برای چند لحظه روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه کرپ بسته شود؛ سپس آن را برگردانید و زمانی که طرف دیگر خود را گرفت، آن را از روی حرارت بردارید.  

    نکته:

    1. برای هر سری پختِ کرپ، تابه را مجدداً کمی چرب کنید، سپس مایع را به آن اضافه کنید.

    2. کرپ‌ها را در ظرف دربسته می‌توانید تا دو ماه در یخچال نگه دارید. 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    تزیین نوشیدنی با ژله های قلبی 

    میتونیم با انجام چند مرحله ی ساده به نوشیدنی های سردمون یه ظاهر فوق العاده بدیم. فقط تاکید میکنم که نوشیدنی باید مثل میلک شیک و ... سرد باشه که باعث ذوب شدن ژله نشه.

    اول تو یه قالب ساده، ژله با رنگ دلخواه رو با قطر حدود یک سانتی متر میریزیم و میذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره، بعد از اینکه خودشو گرفت از یخچال بیرون میاریم و با شکل مورد نظر قالب میزنیم، لیوانی که قراره توش نوشیدنی رو سرو کنیم یه مدت تو یخچال میذاریم که وقتی ژله رو گذاشتیم روش لیز نخوره، مثل شکل زیر:
    بعد آروم نوشیدنی مون رو تو لیوان میریزیم و با خامه یا هر چیز مناسب دیگه ای تزئین کرده و سرو میکنیم، نوش جان.

  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    سيني_مزه_ايتاليايي

    مواد لازم: برای 10 نفر

    بادمجان : 500 گرم

    پنیر خامه‌ای : 500 گرم

    زیتون : 200 گرم

    گوجه فرنگی خشک : 200 گرم

    پنیر موتزارلا : 50 گرم

    ژامبون بوقلمون : 10 تکه

    ژامبون گوشت : 10 تکه

    کدو خیاری : 4 عدد

    تخم مرغ : 1 عدد

    سیر له شده : 1 عدد

    پنیر ریکوتا : تکه‌های کوچک

    روغن زیتون : به میزان لازم

    نان : به مقدار دلخواه

    طرز تهيه:

    یک سینی مزه که در ایتالیا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود

    با درست کردن سینی مزه ایتالیایی که مخلوطی از سبزیجات، گوشت و لبنیات است میز غذای متنوعی بچینید.

    این سینی مزه را در ایتالیا به عنوان پیش غذا سرو می‌کنند. پنیر ریکوتای پخته شده (که می توان با پنیر خامه‌ای جایگزین کرد)، سبزیجات گریل‌شده و تکه‌های ژامبون ترکیبات اصلی این غذای ایتالیایی خوشمزه و هیجان انگیزاند.

    گوجه‌فرنگی خشک را بهتر است داخل روغن زیتون نگهدارید تا در زمان سرو نرم و خوش طعم باشند؛ در غیر اینصورت 1 ساعت قبل از سرو آنها را در روغن زیتون خیس دهید.

    نانی که در کنار این سینی مزه سرو می‌شود به نام گراسینی شناخته می‌شود؛ شما می‌توانید با خمیر نان ساده مداد‌های باریکی درست کرده و در فر قرار دهید و کنار این غذا سرو کنید؛ بهتر است برای عطر و طعم بهتر کمی شوید خشک یا رزماری و نمک به این خمیر بیفزائید تا نان خوشمزه‌تری فراهم کنید. اگر مواد لازم این بشقاب مزه را آماده در منزل داشته باشید, آماده کردن آن کمتر از 1 ساعت وقت شما را می گیرد.

    کدوها با ضخامت کم از طول ببرید.

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

    پنیر خامه‌ای، تخم مرغ و سیر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم.

    مخلوط پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسب فر که چرب کردیم ریخته و روی آن را صاف می‌کنیم و به مدت 30 دقیقه می‌پزیم. سپس آن را کنار می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.

    بادمجان را نیز از طول به صورت ورقه‌های نازک می‌بریم.

    تابه گریل را گرم کرده و ورقه‌های بادمجان و کدو سبز را که با روغن زیتون چرب شده و با نمک و فلفل مزه دار شده‌اند را گریل می‌کنیم تا کاملا سرخ شده و نرم شوند.

    سبزیجات کباب شده را کنار می‌گذاریم تا خنک شوند.

    پنیر خامه‌ای پخته شده را داخل سینی بریزد. تکه‌های بادمجان، کدو سبز، زیتون،گوجه فرنگی‌های خشک، ژامبون و نان را داخل دیس بچینید.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    چیز کیک موزی 

    بیسکوییت پتی بور :۱/۵بسته

    کره : ۵۰گرم 

    موز :۲عدد 

    خامه صبحانه :یک بسته ۲۰۰گرم 

    پنیر خامه ای :یک بسته ۱۰۰گرمی 

    پودر قند : ۳ق غ 

    پودر ژلاتین :۳ق م 

    پودر ژله موزی :یک بسته 

    ابتدا بیسکوییتهارو میکس میکنیم و کره آب شده و یک عدد موز له شده رو اضافه میکنیم و ترجیحا داخل قالب کمربندی یا اگه نبود کف قالب سلفون بکشید و بیسکوییت رو روی اون پهن کنید و با قاشق فشار بدید تا کاملا فشرده بشه .بزارید نیم ساعت توی یخچال تا سفت بشه .خامه صبحانه و پنیر خامه ای روباهمزن بزنید وپودر قند رو بریزید میتونید از پودرقند بیشتری استفاده کنید .ژلاتین رو در نصف استکان آب سرد بریزید و روی بخار کتری بزارید تا حل شه و خنک که شد به خامه اضافه کنید .و مواد رو روی لایه قبلی بیسکوییت بریزید .بزارید تو یخچال تا ببنده .برای لایه آخر پودر ژله موز روبا یک لیوان سرخالی آب جوش و یک لیوان سرخالی آب سرد مخلوط کنید خنک که شد بریزید روی خامه و میتونید یک لایه هم موز برای  تزیین بچینید 

    برای دسرتون زیاد چرب نباشه از پنیر ماسکارپونه کاله استفاده کنید 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ژله_به_شکل_شمع

    مواد لازم:

    2بسته ژله آلوئه ورا

    شیر یا بستنی نصف لیوان

    قالب استوانه ای

    طرز تهیه :

    برای درست کردن این ژله به دو یا سه تا لیوان کاملا استوانه ای احتیاج دارید. 

    میتونید از قالبهای مخصوص شمع که جنس رویی شون رو فروشگاههای لوازم شمع سازی یا قنادی دارن، استفاده کنید. 

    این قالبها به شکل هرمی یا مکعبی هم در دسترسند. 

    خب اول با لیوان توی قالبها رو آب بریزید تا حجم قالبها، دستتون بیاد.

    برای درست کردن ژله به شکل شمع به ازای هر یک و نیم لیوان آب، به یه بسته پودر ژله آلوئه ورا نیاز دارید.

    اینجا از دو بسته ژله آلوئه ورا استفاده کرده. 

    حالا باید یه ژله بیس سفید رنگ درست کنید. 

    میتونید ژله رو با بستنی وانیلی ترکیب کنید یا اینکه ژله رو با شیر درست کنید. 

    اینجا از شیر استفاده کرده. 

    برای درست کردن این ژله سفید رنگ اول هر بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. 

    ظرف ژله رو روی بخار کتری بذارید تا دانه های ژله کاملا توی آب جوش حل بشه. 

    وقتی ژله کاملا شفاف شد، ظرفش رو از روی بخار کتری بردارید و کناری بذارید.

    از طرفی چون ژلمون رو به صورت استوانه ای درست میکنیم، باید ژلمون نسبت به ژله های دیگه، نسبتا سفت تر باشه. چون اگه سفت نباشه، ژله نمیتونه صاف بمونه و خم و کج میشه و زیبا نمیشه. 

    برای این منظور به ازای هر بسته پودر ژله، یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو توی یه کاسه روی یه مقدار کم آب سرد بپاشید. وقتی که ژلاتین پف کرد و اسفنجی شد، کاسه حاوی ژلاتین رو روی بخار کتری بذارید تا ژلاتین در آب حل بشه.

    وقتی که ژلاتین حل شد، اون رو به محلول ژله آلوئه ورا که هنوز گرمه، اضافه کنید. 

    حالا ظرف ژله رو کنار بذارید تا کاملا خنک بشه و به دمای محیط برسه. 

    از دو ساعت قبل هم برای هر بسته ژله، نصف لیوان شیر رو بیرون یخچال بذارید تا به دمای محیط برسه. 

    این به دمای محیط رسیدن شیر و ژله، خیلی خیلی مهمه. چون اگه یک ذره دماشون باهم متفاوت باشه، شیر توی ژله میبره و ژلتون یکدست نمیشه. 

    وقتی ژله و شیر هم دما شدن، آروم آروم شیر رو به ژله اضافه کنید و خوب مخلوطشون کنید تا یکدست بشن. 

    یه مقدار کم از ژله رو نگه دارید که برای فیکس کردن شمعها لازمه. 

    قالبهاتون یه مقدار کوتاه و بلند باشه تا شمعتون جلوه بهتری داشته باشه. 

    بعد ژله هاتون رو توی یخچال بذارید تا ببنده. 

    وقتی که بست، ظرف سرو رو خیس کنید. دور تا دور ژله رو با نوک چاقو از دیواره قالب جدا کنید. 

    قالب رو توی آب گرم که جوش نباشه قرار بدید. وقتی حس کردید ژله آزاد شده، اونو توی ظرف سرو برگردونید. 

    شمعها رو کنار هم قرار بدید. 

    توی این حالت شمعهای بزرگتر ممکنه خم بشن و صاف نمونن. برای رفع این مشکل، اول توی ظرف سروتون در اطراف شمعها، یه مقدار ژله بریزید و بذارید یخچال ببنده. 

    بعد محل تماس دو تا شمع رو با یه مقدار ژله خیس کنید. یه کفگیر یا قاشق چوبی صاف بلند بردارید و یه طرفش رو به جداره یخچال تکیه بدید و یه طرف دیگش رو به کنار شمع بزرگ. 

    اینجوری در واقع شمع بزرگتر رو دارید به سمت شمع کوچیکتر هل میدید .

    بذارید چند دقیقه توی یخچال بمونه. اون ژله بینشون باعث میشه دو تا شمعها از بغل به همدیگه بچسبن. 

    اینجوری جای شمع رو فیکس میکنیم. 

    خب برای شعله شمع هم میتونید از توت فرنگی استفاده کنید. 

    توت فرنگی رو از وسط برش بزنید و با چاقو به شکل اشک در بیارید و به کمک یه خلال دندون، روی سطح ژله نگهش دارید. 

    میتونید از پوست سیب قرمز یا هویج یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید هم استفاده کنید. 

    حالا نوبت نقاشی کردن روی ژله هست. میتونید برای نقاشیم، اول گلها رو روی کاغذ به اندازه ارتفاع شمع بکشید. میتونید از ماژیک خوراکی مشکی استفاده کنید. 

    میتونید برای دورگیری از قلموی خیلی نازک و رنگ ژله ای خوراکی هم استفاده کنید. 

    ولی با ماژیک خیلی راحت تره چون رنگها پخش نمیشن. 

    حالا بذارید نقاشی کمی خشک بشه. 

    بعد کاغذ طرح رو روی ژله بذارید و آروم با دست ماساژش بدید تا طرحتون به ژله منتقل بشه. 

    در واقع مثل چاپ برگردون هست. 

    حالا طرحتون رو با هر رنگی که دوست دارید روی خود ژله، رنگ آمیزی کنید.

    نکته 📢 :

    برای ژله، کار با قالب رویی خیلی خیلی بهتر و راحت تر از چینی هست.

    میتونید ته قالب رو برش هایی از ژله های رنگی بریزید .

    میتونید اصلا از ماژیک استفاده نکنید و از تکه های میوه توی ژله استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    حلوای مغز دار مجلسی

    مواد لازم

    ارد نخودچی 6 ق غ

    شیر خشک 5 ق چ

    روغن 5 ق غ

    شربت زعفران به اندازه 

    یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب ونصف لیوان دم کرده زعفران بزارید بجوشه وکنار دستتون باشه

    مقادیر مواد میانیه حلوا

    شیر 1لیوان

    پودر نشاسته 2ق غ

    ارد برنج 1ق غ

    اب نصف لیوان

    شکر به اندازه

    گلاب 2 ق غ

    اول نشاسته وبرنج را با اب حل کنید که کاملا تو اب حل بشه شیر وشکر را اضافه کنید و روی حرارت  قرار بدین وهم بزنید میتونید با فنر دستی هم بزنید تا به غلظت برسه گلاب اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید و بزارید خنک بشه 

    الان میریم سراغ حلوا 

    ارد نخودچی وشیر خشک باهم مخلوط والک کنید و بر روی حرارت کم بدون روغن تفت بدین تا یخورده رنگ ارد قهو های باز بشه روغن را اضافه کنید در حد چهار یا پنج قاشق این حلوا روغن کم میبره بعد با ملاقه شربت زعفران را اضافه کنید و با کفگیر حلوا رو هم بزنید وقتی زعفران را اضافه میکنید بعداز چند هم زدن حلوا جمع میشه حلوا نباید شل باشه بعد بزارید چند مینی حلوا خنک بشه 

    بعداز خنک شدن حلوا و محلبی 

    کف دستتون روغن بزنید از حلوا بردارید ودر کف دستتون باز کنید یه قاشق محلبی رو در مرکز حلوا بزارین وبا دست حلوا رو گرد کنید 

    در ظرفی پودر نارگیل بریزین وحلوا رو بر روی پودر نارگیل بزارین چند ساعت در یخچال بمونه و بعد به دلخوا تزئین کنید 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    پودینگ موزی  

    مواد لازم برای۶ نفر

    شیر (کم چرب)  ۲ پیمانه

    تخم مرغ (زرده)  ۳ عدد

    شکر  ۱/۳ پیمانه

    نشاسته ذرت  ۳ قاشق غذا خوری

    موز رسیده نازک ورقه شده  ۴ عدد

    بیسکویت خرد شده برای سرو کردن  به مقدار لازم

    خامه زده شده زده شده برای سرو کردن  به مقدار لازم

    نمک  به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع 5 سانتی‌متر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمه‌تان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود.

    ۲- پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. 

    ۳- موز‌ها را بین 6 کاسه 10 سانتی‌متری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف 1.5 لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موز‌ها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، 1 ساعت یا یک شب. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    رنگینک_رولی_و_ساده

     یک دسر ساده وخوشمزه    مخصوصا برای ماه رمضان 

    رنگینک رولی 

    ابتدا آرد رو تفت داده تا رنگ آن مایل به قهوه ای شودبعد روغن را اضافه کرده خرما را از هسته جدا  کرده در آرد وروغن خوب مخلوط کرده بعد از این که خوب ورز دادیم روی پلاستیک فریز با وردنه پهن می کنیم روی آن گردوی خرد شده وپودرنارگیل ریخته  دوباره  کمی آرد راتفت داده ولی این بار نباید رنگ آن زیاد تغیر کند . روغن اضافه کرده ودر روغن کمی تفت داده . 

    آن را روی خرمای پهن شده ریخته دوباره گردو وپودر نا گیل ریخته وبه کمک نایلون  رول کرده وقتی خنک شد برش می زنیم

     رنگینک ساده

     هسته خرما رو جدا کرده وداخل هر خرما یه مقدار گردو قرارداده وبعد خرما ها رو کف ظزف چیده .  آرد رو خوب تفت داده تا رنگ آن تغیر کند بعد 

    روغن رو اضافه کرده کمی دوباره کمی تفت داده وآرد روغن رو روی خرما ها ریخته وقتی آرد روغن  کمی سرد شد   روی آن رو با گردوی خرد شده پودر نارگیل یا ترافل تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رولت خرما و گردو

    • تعداد: 4 نفر  

    • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه  

    مواد لازم :

     تخم مرغ  3 عدد

    آرد 5 قاشق غذاخوری

     ماست  2.5 قاشق غذا خوری

     شکر 2 قاشق غذاخوری

     خرما  20 عدد

     گردو 5 عدد

    عسل  2 قاشق غذاخوری

    کنجد به مقدار لازم

     زعفران یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    1. تخم مرغ ها در یک ظرف بزنید تا سفیده و زرده یک دست مخلوط شوند.

    2. ماست را به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.

    3. شکر اضافه کنید و هم بزنید.

    4. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را بیفزایید.

    5. مخلوط بدست آمده را در تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.

    6. خرما را پوست بکنید و با گردو های خرد شده و کنجد و عسل مخلوط کنید.

    7. مواد را داخل سرخ شده ها بریزید و مانند رولت بپیچید.

    8. رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش بزنید و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز بریزید.

     

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان