خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
386K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    در اینجا طرز تهیه انواع غذاهای ترکیه ای و دسرهای ترکیه ای رو براتون می زارم


  • leftPublish
  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    Kazan Dibi ، كازان ديبي

     مواد لازم :

     شير : ٤ ليوان ...

     شكر : ١ ليوان ...

     آرد برنج : ١ ليوان ...

     وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري ...

     شكر : ٢ قاشق غذاخوري...

     كره : كمي براي چرب كرده قالب...

     شيرو مي جوشونيم ، سپس آرد برنج رو توي كمي آب حل مي كنيم و به شير جوشيده اضافه مي كنيم و بعد هم يك ليوان شكرو مي ريزيم و مرتب روي حرارت متوسط هم مي زنيم تا بپزه و مثل فرني غليظ بشه ، در انتها وانيل رو اضافه مي كنيم .....

     براي قالب بهتره كه از سيني هايي كه مخصوص پخت باقلواست استفاده كنين ولي اگر نداشتين هر قالب مربع يا مستطيلي كه داشتين هم مناسبه ، كف قالب رو با كره چرب مي كنيم ، بعد ٢ قاشق شكرو كف قالب مي پاشيم ، توي همين مرحله قالب رو روي حرارت ميذاريم و مرتب مي چرخونيم تا همه شكر كارامليزه بشه و به رنگ قهوه اي در بياد ، ظرف رو از روي حرارت برميداريم بعد مايه پخته شده رو توي قالب مي ريزيم و ميذاريم خنك بشه ، در انتها حدود دو ساعت ميذاريمش توي يخچال ...

     موقع سرو ، دسر رو به صورت نوارهاي مستطيل به پهناي حدود ٥ سانت برش مي زنيم و با يك كفگير هر برش رو رول مي كنيم و توي ظرف ميذاريم ، يعني در واقع قسمت قهوه اي كه زير دسر بود با رول كردن اون مياد رو ....

     اميدوارم كه درست كنين و لذت ببرين


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    پلوي بلغور - bulgur pilavi

     

    يك پيمانه بلغورو ، با نصف يك پياز كوچولوي خرد شده ، يك حبه سير له شده ، نمك ، فلفل قرمز ، كمي رب فلفل و كمي هم رب گوجه توي روغن زيتون تفت ميديم ....

     يك پيمانه آب مرغ اضافه مي كنيم و مثل كته مي پزيم ، اگه آب مرغ نبود مي تونين از قرص عصاره مرغ استفاده كنين فقط در اون صورت نمك رو حذف كنيد.....

     براي كنارش هم از مرغي كه توي فر پختم استفاده كردم ، مرغ رو با نمك ، فلفل ، آب ليمو ترش ، كنجد ،رزماري خشك شده ، پودر سير ، پودر خردل ، تخم گشنيز كوبيده و آب پياز مزه دار كردم و بعد داخل كيسه مخصوص فر گذاشتم و با درجه ١٨٠ حدود يك ساعت و نيم پختم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    اسم تركي اين غذا islim kebabi هستش :

     سه تا بادمجون رو به صورت ورقه اي برش دادم و سرخ كردم ...

     با ١٥٠ گرم گوشت چرخ كرده ، يك پياز رنده شده ، دو حبه سير له شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه كباب هاي گرد و كوچك دزست كردم و اونارو هم سرخ كردم ....

     ورقه هاي بادمجون رو مثل علامت + روي هم گذاشتم و يك كباب گرد وسط بادمجونا گذاشتم و ورقه ها رو روي كباب آوردم ، روشون يه حلقه گوجه فرنگي گذاشتم و با خلال محكم كردم....

     براي سس غذا درست مثال دستور بادمجون شكم پر عمل كردم يعني مقداري پوره گوجه فرنگي رو با نمك و فلفل كمي تفت ميديم، ١/٢ پيمانه آب جوش اضافه مي كنيم ، بعد بادمجان هارو توي اين سس مي چينيم و حدود نيم ساعت در فر ١٧٠ درجه ميذاريم ، مي تونيم روي حرارت گاز هم بذاريم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    kadin budu kofte يكي ديگه از كوفته هاي تركيه اي ، ظاهرش شبيه كتلت هستش ولي طعمش متفاوته ...

     

    گوشت چرخ كرده : نيم كيلو

    پياز ريز خرد شده : ١ عدد

    تخم مرغ : ١ عدد

     برنج : ١ فنجان قهوه خوري

     زيره : ١ ق چاي خوري ( در صورت تمايل )

    نمك ، فلفل ، من زردچوبه هم ريختم

    براي سوخاري كردنش :

     آرد سفيد ، تخم مرغ ، پودر سوخاري

     

    برنج رو به صورت كته مي پزيم، نيازي به نمك و روغن نداره و ميذاريم تا سرد بشه ....

     گوشت چرخ كرده رو نصف مي كنيم ، به همراه دو سه قاشق آب توي تابه تفت ميديم ، نيازي به روغن نيست ، سپس پياز رو اضافه مي كنيم باز هم تفت ميديم ، بعد ميذاريم اين مخلوط خنك بشه ...

     در انتها همه مواد رو يعني گوشت تفت داده شده ، گوشت خام ، تخم مرغ ، برنج و ادويه هارو با هم مخلوط مي كنيم و خوب ورز ميديم ، اگه دو ساعت اين مايه رو توي يخچال استراحت بديم بهتره ، بعد مايه آماده شده رو به شكل دلخواه فرم ميديم و اول توي آرد سفيد بعد توي تخم مرغ و در آنتها توي پودر سوخاري مي غلتونيم و سرخ مي كنيم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    yogurtlu semi otu ...

     

    مخلوط ماست ، semiz otu ، يا همون سبزي خرفه ، يا پرپين ، سير ، نمك و فلفل ....

     مخلوط بسيار خوشمزه ايه ، اگر بهش دسترسي دارين حتما امتحان كنين


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    پيده :Pide

     

    آرد : ٤ پيمانه

    ماست : ١ پيمانه

     روغن زيتون : ١/٣ پيمانه

     نمك : ١ قاشق چاي خوري

     بكينگ پودر : ١ قاشق مرباخوري

     آب : به ميزان لازم

     براي مايه اسفناج :

     اسفناج : نيم كيلو

     پياز : ١ عدد

     نمك ، فلفل

    پنير سفيد يا پنيرموزارلا : ٥٠ گرم

    تخم مرغ : ١ عدد براي روي خمير

    براي پيده سوسيس ....

     سوسيس : ٤عدد

     قارچ خرد شده : ١ پيمانه

    پنير موزارلا : ٥٠ گرم

    براي آماده كردن خمير ، همه مواد رو مخلوط مي كنيم و آب رو كم كم اضافه مي كنيم تا خمير نرمي درست بشه ولي به دست نچسبه ....

     سپس اسفناج و پياز رو كمي با هم تفت ميديم ، نمك و فلفل اضافه مي كنيم ، اگر از پنير سفيد استفاده كردين ، بعد از خنك شدن مخلوط اسفناج ، پنيرو بهش اضافه مي كنيم .....

     براي مايه سوسيس هم ، قارچ و سوسيس رو با هم سرخ مي كنيم .....

     خميرو به ١٦ قسمت تقسيم مي كنيم ، به شكل بيضي باز مي كنيم ، از مخلوط اسفناج و يا مخلوط سوسيس روي خمير مي ريزيم ، بعد خميرو به صورت قايق جمع مي كنيم .. روي مواد پنير موزارلا مي ريزيم . .تخم مرغ رو هم مي زنيم و با برس روي خمير مي زنيم ..... توي فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت مي پزيم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    كباب سيميت ... simit kebab

     مواد لازم :

     گوشت چرخ كرده : ٤٠٠ گرم

     پياز رنده شده : ١ عدد

     سير له شده : ٢ حبه

     بلغور خيلي ريز: ١ پيمانه

    جعفري خرد شده : ٣ قاشق غذاخوري

     پنيرموزارلاي رنده شده : مقداري

     نمك وادويه مخلوط كه من از مخلوط زنجبيل ، خردل ، زردچوبه ، دارچين ، فلفل قرمز استفاده كردم

    براي كنار غذا :

     گوجه فرنگي و فلفل سبز تند خام ...من فلفل نداشتم ، كنار غذا ترشي فلفل گذاشتم

    اول بلغورو توي يك ظرف مي ريزيم و روش آب جوش مي ريزيم تا روي بلغورو بپوشونه ، در ظرف رو مي بنديم ، حدود نيم ساعت صبر مي كنيم تا آب جذب بشه ...

     سپس همه مواد كباب رو به جز پنير موزارلا با هم مخلوط مي كنيم و خيلي خوب ورز ميديم تا حالت چسبنده پيدا كنه ....

     اگر مواد رو خوب و به اندازه كافي ورز نديم ، موقع پخت كباب وا ميره ....

     از مواد كباب ، گلوله هاي به اندازه گردو درست مي كنيم و توي روغن سرخ مي كنيم ، مي تونين اين كباب هارو توي سيخ چوبي در فر هم درست كنين . اگر خواستين از سيخ چوبي استفاده كنين ، اون هارو نيم ساعت توي آب سرد خيس كنين تا در اثر حرارت فر نسوزن ......

     گوجه ها و فلفل هارو هم سرخ مي كنيم ...

     بعد از پخت كباب ها روشون پنير مي ريزيم و چند دقيقه اي تو فر ميذاريم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    يكي از كباب هاي خوشمزه تركيه اي يا به قول خودشون كوفته

     tekirdağ köftesi

     مواد لازم : ( من اين مقدارو نصف كردم )

     گوشت چرخ كرده : ١ كيلوگرم

     نان تست : ٣ ورق

     پياز : ١ عدد

     زيره : ١/٢ ق چاي غذاخوري

     نمك : ١/٢ ق غذاخوري

     سير : ٣ حبه

     تمام اين مواد رو با هم چرخ مي كنيم يا در غذاساز با هم مخلوط مي كنيم

    سپس :

     جوش شيرين : ١ ق چاي خوري ( من استفاده نكردم )

     فلفل سياه : ١ ق چاي خوري

     فلفل قرمز : ١ ق چاي خوري

     اين موادرو به مخلوط گوشت اضافه مي كنيم و خوب ورز ميديم ...

     سپس:

     تخم مرغ : ٢ عدد

    آرد سمولينا ( ايرميك ) : ٢ ق غذاخوري

     اين مواد رو هم به مخلوط اضافه مي كنيم ، خوب ورز ميديم و توي يك ظرف در بسته يك شب در يخچال استراحت ميديم

    بعد گوشت هارو به اندازه و شكلي كه در عكس مي بينيد ، فرم ميديم و سرخ مي كنيم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    دسر فندوقی irmik tatlisi

    کره بی نمک نرم شده ۱۱۵ گرم یا ۴ اونز

     شکر ریز سفید ۱۱۵ گرم یا ۴ اونز

    سمولینا یا خورده ریز گندم نیمه آرد شده ۱۲۵ گرم یا ۴۱/۲ اونز یا ۱

    فندوق خورد شده توست شده ۱۱۰ گرم یا ۳۳/۴ اونز یا ۱ پیمانه

     بکینگ پودر ۲ ق چ

     تخم مرغ ۳ عدد کمی با چنگال هم زده

    آب پرتقال ۲ ق غ

     پوست پرتقال به صورت خیلی نازک و ریز رنده شده ۱ ق غ

     

    برای شربت:

     شکر ۶۶۰ گرم یا ۱.۷ پوند یا ۳ پیمانه

     چوب دارچین ۴ عدد

     پوست پرتقال به صورت قدی و نازک رنده شده ۱ ق غ

     آبلیمو ۸۰ میلیلیتر. یا ۲۱/۲ اونز، و یا ۱/۳ پیمانه

    آب بهار نارنج ۱۲۵ میلیلیتر، و یا ۴ اونز، و یا ۱/۲ پیمانه

     آب ۸۰۰ میلیلیتر، یا ۲۸ اونز



    برای گارنیش:

     مقداری فندوق توست شده و خورد شده و خلال بادام



    فر را از قبل روی حرارت ۲۱۰ سانتیگراد و یا ۴۱۵ فارنهایت روشن کنید.

     سینی یا ظرف مخصوص کمی عمیق فر مربع شکل ۲۳ سانتی و یا ۹ اینچ رو کمی چرب کنید . میتونید از جعبه آلومینیومی شیرینی هم استفاده کنید.

     کره و شکر را در کاسه بزرگی خوب با هم زن برقی زده تا یک دست و کرمی شود. سمولینا، فندوق و بکینگ پودر را نیز داخل آن ریخته و هم میزنیم. سپس تخم مرغ ها ، آب پرتقال، و خلال پرتقال را به مایه افزوده و تا میکنیم تا همه با هم آغشته شوند.

     سپس مایه را داخل ظرف ریخته و داخل فر به مدت ۱۵-۲۰دقیقه روی پنجره وسط میگذاریم تا پخته شود. داخل همان ظرف کنار میگذاریم .

     

    در قابلمه کوچک و عمیقی شکر، دارچین و آب، را ریخته و روی حرارت معمولی هم میزنیم تا شکر حل شود. سپس حرارت را زیاد کرده تا بجوش آید به مدت ۵ دقیقه . نصف شربت رابا آب بهار نارنج و آبلیمو داخل ظرف یا کاسه ی جداگانه ریخته و کنار میگذاریم نصف دیگر آن را دوباره روی حرارت به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر میجوشانیم یا تا حدی که به قوام آید. پوست پرتقال رنده شده که برای شربت کنار گذاشته بودید را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید .

     در این مرحله کاسه ی که شربت بهار نارنج و آبلیمو به آن اضافه کرده یم را روی شیرینی پخته یک دست میریزیم تا کاملا جذب آن شود. وقتی که کاملا جذب شد ظرف را داخل ظرف دیگری برگردانده و آن را به شکل لوزی برش دهید و سپس روی آن را با بادام، فندوق گارنیش کرده و در آخر شربت قوام آماده را روی آن داده و به مدت ۳۰ دقیقه قبل از سرو کردن کنار میگذاریم. دوست داشتید میتونید با خامه یا ماست عسلی سرو کنید.


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    به اینا میگن Sigara Boregi

    ظاهران خیلی از غذاهای ترکیه مشابه غذاهای یونانی هستش. این همان اسپاناکپیتا یونانی اما با یک شکل دیگه.

     این هم مواد لازم و طرز تهیه این نوعش:

     مواد داخل فیلو :

     اسفناج پاک شده و خورد شده حدودا نیم کیلو یا ۱.۲ پوند

     روغن زیتون ۱ ق غ

     سیر ۴ حبه له شده

     پیاز های قرمز کوچک فرانسوی۲۰۰ گرم یا ۷ اونز به صورت ریز خورد شده . اینها پیاز هایی کوچکی که به شکل دوقلو چسبیده هستن.

    پنیر خامه ی ، یا پنیر بز، یا پنیر گوسفند، خورد شده ۷۵ گرم یا ۲۳/۴ پوند یا نیم پیمانه

     تخم مرغ ۱ عدد کمی هم زده

     جعفری خورد شده ۳ ق غ

     پوست لیمو به صورت ریز رنده شده ۱/۲ ق چ

     فلفل پاپریکا ۱/۴ ق چ. یا پودر فلفل قرمز

    جوز هندی نوک انگشت

     کمی نمک



    برای فیلو :

     خمیر فیلو ۶ ورق

    کره آب شده ۱۲۵ گرم ویا ۴۱/۲ پوند

    کمی روغن زیتون سبک برای سرخ کردن



    در ماهیتابه ی اسفناج های خیس را روی حرارت معمولی میگذاریم تا پخته و کمی آب آن گرفته شود. سپس اسفناج ها را داخل آبکش گذاشته تا آب آن گرفته شود و کمی خشک شود.در همان ماهیتابه روغن زیتون را روی حرارت معمولی داغ کرده و پیاز ها و سیر را با هم ۲ دقیقه تفت میدهیم. سپس با بقیه مواد داخل فیلو آن ها را خوب با هم مخلوط میکنیم. سپس در سطح صاف و تمیزی یکی یکی ورق های فیلو را پهن کرده سپس دو لا کنید.اندازه آن حدودا ۱۲ در ۳۲ سانت باشه. و بلافاصله با کره آب شده برس زنید تا خمیر خشک نشود. مقداری از مواد را به پهنا با کمی فاصله از لبه و پهنای فیلو ریخته واول لبه های درازای آن را روی مایه اسفناج برگردانده سپس لبه به پهنای آن را برگردانده و رول کنید.در حال رول کردن با کره روی آن ها را برس زنید. عکس های مراحل را به زودی پست خواهم کرد.

     من بادام کاج یا Pine Nuts را با این غذا خیلی دوست دارم و مقداری بادام کاج توست شده داخل آن میریزم. خوشمزه میشه .

     سپس آن ها را در ماهیتابه با مقداری روغن زیتون در تا در آن ها را سرخ کنید. دوست داشتید میتونید داخل فر روی حرارت ۱۸۰ سانتیگراد داخل سنی چیده و بگذارد تا رخ شوند. گاهی آن ها را بچرخانید.




    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    مراحل پیچیدن نان سیگار ترکیه ی sigara boregi



    در این مرحله فیلو رو دو لا کرد حدودا به اندازه تقریبا ۱۲ در ۳۲ سانت بشه. از مایه مقداری با فاصله از لبه فیلو به پهنا ریخته.

     

    در این مرحله لبه های فیلو را از دو پهلو درازا کمی روی مایه تا میکنیم و سپس لبه پهنا را روی مایه بر میگردانیم و با کره آبشده تمام سطح فیلو رو برس میزنیم و در حین رول کردن نیز روی فیلو هم نیز برس بزنید.





     


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    واااااااااااااااااااااااای دهنم آب افتاد........ دلم ب تاپ تاپ افتاد
    عالین عزیزم
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    kazan kebeb يعني كباب ديگي

    بادمجان متوسط : ٥ عدد

     گوجه فرنگي نسبتا درشت : ٣ عدد

     براي مواد مياني :

     گوشت چرخ كرده : ٢٠٠ گرم

    پياز : ١ عدد

     فلفل سبز تند : ٢ عدد ، من از فلفل سبز كبابي استفاده كردم

     گوجه فرنگي براي مخلوط گوشت : ١ عدد كوچك

     سير : ٢ حبه

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، ادويه مخلوط

     پياز ، سير، گوجه فرنگي ، فلفل سبز و ادويه هارو توي خردكن يا غذاساز ميريزيم ، تا جسابي له و با هم مخلوط بشن ، بعد هم گوشت رو اضافه مي كنيم و خوب ورز ميديم ....

     بادمجان هارو مطابق شكل برش هاي ٢ سانتي مي زنيم ولي تا انتها نمي بريم تا قطعه هاش از هم جدا نشه و بينشون رو با مخلوط گوشت پر مي كنيم ....

     گوجه هارو هم برش مي زنيم و همونطور پر مي كنيم ...

     همه رو توي تابه مي چينيم ، كمي روغن و يك ليوان آبجوش مي ريزيم و روي حرارت كم ميذاريم تا خيلي آروم بپزه ...

     من در انتهاي پخت كمي آبغوره و زعفران هم اضافه كردم كه توي دستور اصلي نبود، غذاي بسيار خوشمزه اي بود ، اگر مثل من عاشق كته هستين براي كنارش خيلي خوب ميشه


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۳/۲/۳
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    حلواي ايرميك:( تركيه )

     ايرميك (‌آرد سمولينا ) : ٢ پيمانه

    شكر : ١ پيمانه

     آب : ١ پيمانه

     شير : ١ پيمانه

    روغن مايع : ١/٣ پيمانه

     كره : ١ قاشق غذاخوري

     خلال پسته :٢ قاشق غذاخوري

     آرد ايرميك يا همون سمولينا رو توي مخلوط كره و روغن تفت ميديم تا رنگش تغيير كنه و تقريبا قهوه اي بشه..( حدود ١٥ دقيقه ) ..سپس شكرو اضافه مي كنيم و به سرخ كردن ادامه ميديم ...حدود ٥ دقيقه ) .در انتها آب ، شير و پسته رو ميريزيم ، درب ظرف رو مي بنديم تا بپزه و آبش كشيده بشه ، البته گاهي بايد مخلوط رو هم بزنيم ....حلواي سبك و خوشمزه ايه ، نوش جان


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۳/۲/۳
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    شيريني لقمه اي با آرد سمولينا ( ايرميك‌):Irmik lokmasi

    كره : ١٢٥ گرم

    آرد سمولينا ( ايرميك ) : ٢ پيمانه

    شير : ٣ پيمانه

    وانيل : كمي

     تخم مرغ : ٣ عدد

     براي شربت ....

     شكر : ٣ پيمانه

    آب : ٣ پيمانه

    آب ليمو ترش : چند قطره

    اول شكر و آب رو روي حرارت ميذاريم تا شربت آماده بشه ، وقتي جوشيد و كمي غليظ شد قبل از اينكه از روي حرارت برداريم آب ليمو ترش رو اضافه مي كنيم و بعد شريت رو كنار ميذاريم تا سرد بشه .....

     كره رو روي حرارت ذوب مي كنيم ، آرد رو اضافه كرده و تا زماني كه طلايي بشه سرخ مي كنيم ...شيرو مي ريزيم ، درب ظرف رو مي بنديم تا زماني كه شير به خورد آرد بره ....

     بعد از روي حرارت برميداريم ، صبر مي كنيم تا خنك بشه ....سپس وانيل و تخم مرغ هارو اضافه كرده و خوب ورز ميديم...

     از خمير به اندازه گردوي جدا كرده ، گلوله مي كنيم و در روغن سرخ مي كنيم ، شيريني داغ رو توي شربت سرد ميندازيم و ١٠ دقيقه استراحت ميديم ...

     من مواد رو نصف كردم و ٢٠ عدد شيريني درست شد


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۳/۲/۳
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    دسر تركيه اي به نام كشكول - Keşkül

     

    شير : ٣و ١/٢ پيمانه ( حدود ٨٥٠ گرم )

     شكر : ١٢٠ گرم (نصف پيمانه )

     پودر بادام : ٢٥ گرم (١/٤ پيمانه )

     آرد برنج : ٣٥ گرم (١/٤ پيمانه )

     پودر نارگيل : ٢ قاشق غذاخوري

     تمام مواد رو با هم خوب مخلوط مي كنيم و روي حرارت مرتب هم مي زنيم ، وقتي به جوش اومد ، حرارت رو كم مي كنيم و ٣ دقيقه ديگه به هم زدن و پختن ادامه ميديم ....توي ظرف هاي مورد نظر مي ريزيم و با دارچين و يا پسته تزيين مي كنيم ، وقتي به دماي اتاق رسيد ، توي يخچال ميذاريم تا خوب خنك بشه و بعد سرو مي كنيم


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۳/۲/۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻭﺍﺍﯼ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ
    ﺧﯿﻠﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯿﻪ
    ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻭﻥ ﺩﺳﺮ ﺷﯿﺮﺑﺮﻧﺠﯽ ﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ
  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۳/۲/۳
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    بورك سيب زميني :

     يه پياز كوچولورو نگيني خرد كردم و تفت دادم تا نرم بشه ...

     سه تا سيب زميني متوسط رو آب پز و رنده كردم ، با نمك ، فلفل ، پياز تفت داده شده و نصف پيمانه پنير موزارلاي رنده شده مخلوط كردم ...

     ظزف رو چرب كردم ، مثل بورك اسفناج ، دو ورقه از خمير يوفكا پهن كردم ، مايه سيب زميني رو ريختم و دوبار روش دو ورقه خمير انداختم ....مثل كوكو دو طرفشو سرخ كردم ، مي تونين در صورت تمايل توي فر ٢٠٠ درجه به مدت نيم ساعت بپزين


    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۳/۲/۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺑﻮﺭﮎ ﺳﯿﮕﺎﺭﺗﯽ ﻫﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﺱ
    ﻣﻦ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ میکنم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان