خانه
آخرین پست تاپیک : ۰۱:۲۸   ۱۳۹۷/۸/۱۰
91888 بازدید
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک

فال تاروت - فال قهوه

  • avatar
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۰۱:۰۹   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    سلام دوستان عزیز

    من فال تاروت و قهوه اینترنتی - غیر حضوری براتون میگیرم و لطفا ایمیلتون رو پیام خصوصی بدین تا شرایط و براتون بفرستم

    اینجا اطلاعاتی از تاریخچه فال تاروت و فال قهوه براتون میگم و امید وارم خوشتون بیاد

    اینم آدرس وبلاگم هست

    faltarot.persianblog.ir


    ویرایش شده توسط لبخند در تاریخ ۲۹/۵/۱۳۹۳   ۰۱:۴۹
  • avatar
    آوینا
    کاربر دو ستاره ⋆⋆|4848 سپاس شده|2686 پست
    ۰۱:۱۵   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    من میخام چیکار باید بکنم ؟
  • avatar
    زهرا صادقی
    کاربر جديد|0 سپاس شده|3 پست
    ۰۱:۲۱   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    منم میخام
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۰۱:۳۴   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    شرایط و براتون پیام خصوصی فرستادم دوستان
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۰۱:۳۶   ۱۳۹۳/۵/۲۹

    فقط برای یکروز
    خود را از ردیف قربانی و خسارت دیده خارج کن
    فقط برای یکروز
    خود را مسبب همه اتفاقات نبین
    فقط برای یکروز
    به خدای درونت گوش بده
    فقط برای یکروز
    دست از قضاوت بردار
    فقط برای یکروز
    خود را سرزنش نکن
    فقط برای یکروز
    کلامت را مراقب باش
    فقط برای یکروز
    دست از ملامت دیگران بردار
    فقط برای یکروز
    کودک شو
    فقط برای یکروز
    دست از تلاش افراطی بردار
    وجود مقدست در درون منتظرتوست تا صمیمانه در آغوشت بگیرد
  • avatar
    آوینا
    کاربر دو ستاره ⋆⋆|4848 سپاس شده|2686 پست
    ۰۱:۵۱   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    حالا یکی مجانی بگیر ببینیم چه جوریه راست بود .... یکیم پولی بگیر
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۰۱:۵۹   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    قابلی نداره آوینا جون ولی من خیلی وقته که تو وبلاگم دارم غیر حضوری فال تاروت و قهوه میگیرم و مشتریهای راضی زیادی دارم
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۱۵:۴۸   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    استفاده‌ای كه می‌توانید از طالع‌بینی بكنید

    نكته مهم در مورد طالع‌بینی و فال این است كه هنگام فال گرفتن می‌توانیم بفهمیم چیزی را كه در ذهن داریم قابل اجراست یا خیر و اگر طالع ما بد بود چه كنیم؟ بسیاری افراد وقتی طالع‌شان بد می‌آید از خواسته خود انصراف می‌دهند. مثلا اگر برای قبولی در كنكور نیت می‌كنند و بد می‌آید و آن وقت می‌گویند، پس درس خواندن دیگر بی‌فایده است چون رد شدن خود را حتمی می‌دانند. اما باید باور داشته باشیم طالع‌بینی تقدیر ما نیست و وقتی بد شد باید خوشحال باشیم كه از ناخودآگاه خود با خبر شدیم و دانستیم آرزوی ما با باورهای درونی ما در تضاد هستند. پس وظیفه ما این است كه باور خود را تغییر دهیم نه اینكه از آرزوی خود دست بكشیم، مگر آنكه آن خواسته برای ما اهمیت چندانی نداشته باشد. ولی اگر اهمیت دارد وظیفه داریم باورهای خود را نسبت به چیزی كه برای ما بد آمده، تغییر دهیم. همچنین اگر طالع ما خوب بود باید بدانیم كه بیان می‌كند تصویر ذهنی ما درست است و تا زمانی كه این تصویر ذهنی ماست رخداد دلخواه ما انجام می‌شود و اگر تغییر كند آینده هم تغییر می‌كند. در هرصورت انسان باید به خدای بزرگ و متعال توكل كند و سپس از تحمل و منطق خود استفاده كند تا بتواند بهتر تصمیم بگیرد و از عواقب اعتماد به طالع‌بینی چه خوب باشد چه بد در امان بماند
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۱۶:۰۰   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    اولین پیشگو فرانسوی بود .
    اولین کسی که به فکر موضوع پیش گویی برای افراد بشر را در یک چهار چوب قرار دادی و تعیین شده مورد بررسی قرار داد «میشل گوگولن » فرانسوی بود و شرح کارش در سال 1930 میلادی بود . او ابتدا به موضوع فال و پیش گویی اصلاً اعتقاد نداشت .
    اما بعد از چند سال مطالعه در نظر خود نسبت به فال و فال بینی تجدید نظر کرد .
    بعد ها او معتقد به این شد که نیروهای دیگری نیز وجود دارند که می توانند در سرنوشت اشخاص در سراسر جهان تاثیر مثبت و منفی داشته باشد ویکی از این نیروها تاثیر ستارگان در سرنوشت بشر است .
    حالا آیا به راستی خورشید و سیارات وماه و مریخ و دیگر اجرام آسمانی در سرنوشت و شخصیت انسان تاثیر می گذارند و آن را تغییر می دهند ؟
    آیا بشر در زندگی خود کوچک ترین نقش و تاثیری ندارد ؟
    علم ستاره شناسی در میان تمدن های باستانی ( سومر ، بابل ، آشور ) و بعد در ایران و سایر تمدن های غرب آسیا که به تمدن بین النهرین معروف است بیشتر از دو جنبه رواج داشت و به خاطر اعتقادی که مردم چه از طبقه عام و چه خاص به پیش گویی و فال داشتند این علم بیش از سایر علوم متداول حتی ریاضیات پیشرفت داشت .
    دو جنبه تصمیم علم نجوم یکی جنبه علمی و محاسباتی آن برای گشودن تدریجی اسرار آسمان بود که این جنبه تا زمان حاضر نیز ادامه یافته است ولی جنبه دوم آن ، همان پیش گویی و پیش بینی آینده افراد بشر و تاثیر اوضاع کواکب بر زندگی و روزمره افراد بشر بود با وجود همه اختلافات و منازعات میان « منکران » و « معتقدان » یک راه باریک ایجاد تفاهم میان دو گروه وجود دارد و آن هم این است که اغلب دانشمندان و مخصوصاً ستاره شناسان که مراتب علمی آنان مورد قبول هر دو گروه است روی این نکته توفق نظر دارند .
    آن این است که ( کره زمین ما ، تحت تاثیر اجرام آسمانی قرار دارد ) و بعد این طور نتیجه می گیرند که وقتی اجرام آسمانی که مواد طبیعی که از مجموعه آن ها کره زمین به وجود آمده است پس بر افراد بشری که جزیی از موجودات همین ( کره تاثیر پذیر ) می باشند می تواند تاثیر بگذارند یعنی این که حال و آینده ما بسه به گردش سیارات و اوضاع چرخ فلک است .
  • avatar
    عسل *کاپ قدمت 
    کاربر فعال|988 سپاس شده|547 پست
    ۱۷:۴۹   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    شرایطش چیه؟
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۱۸:۳۴   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    عسل جون اطلاعات و برات فرستادم
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۱۵:۵۸   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    فال تاروت - فال قهوه 


    فال تاروت - فال قهوه
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۲۰:۵۱   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    تاریخچه فال تاروت







    دراسطوره ها و افسانه های باستانی درمورد خاستگاه و تاریخچه پیدایش تاروت، روایات متعدد و مبهمی وجود دارد بطوریکه خاستگاه و تاریخ پیدایش و نام اصلی تاروت،مشخص نیست.در این نوشته، برخی تئوری های مربوط به تاریخچه پیدایش تاروت را برایتان توضیح می دهیم.




    اولین خاستگاه برخی از انواع کارت های بازی ، در چین و هند و شمال آفریقا و ایتالیا، عنوان می شود اما مدرک محکمی وجود ندارد که آنها را با کارت های تاروت مرتبط بدانیم.

    براساس برخی شواهد باستان شناسی،مبدا ظهور این کلام شگفت انگیز را به معابد مصر باستان نسبت می دهند.که درآنجا،تاروت در مراسم آیینی معابد نقش داشته است.برخی نیز معتقدند واژه تاروت از اسم "توت"الهه جادوی مصر باستان مشتق شده است.

    این یادگار مصر باستان، یکی از اسرارعلوم غریبه می باشد که بطور معجزه آسایی پس از سوزانده شدن کتابخانه های مصر توسط دشمنان،از بلایا مصون مانده و طی قرن ها ،دست به دست به نسل های بعد رسیده است.

    ودر برخی نوشته ها آن را علاوه بر مصربه ایتالیا نیز نسبت می دهند. و تاریخ های مختلفی در مورد پیدایش تاروت وجود دارد که معمولا در نوشته های تاروت به قرن دوازدهم میلادی اشاره می شود.

    برخی محققین، تاروت را باعرفان عهد عتیق وآیین کابالاه مرتبط دانسته و آنرا بعنوان کلید آیین کابالاه و عهد عتیق می دانند.

    برخی معتقدند واژه تاروت از کلمه"تورا"که درزبان عبری به معنی قانون می باشد گرفته شده است.

    همچنین، شکل گیری و نظم کارت های تاروت را بر مبنای نمادهای آیین کابالاه می دانند.یعنی چهار خال تاروت صغیر را برمبنای چهار حرف " ی ه و ه " که از کلمه مقدس عبری می باشند دانسته و همچنین آنرا با چهار عنصر اصلی جهان هستی یعنی آب، باد، آتش، خاک نیز در ارتباط می دانند.



    همچنین ٢٢ کارت تاروت کبیر را با نشانه های هیروگلیف مرتبط دانسته وآنرا بر مبنای ٢٢ حروف الفبای عبری و ٢٢ جاده درخت کابالیستی آیین کابالاه،می دانند.

    برخی نیز می گویند بااینکه ریشه آیین کابالاه از اسپانیاست اما آنجا هیچ سابقه ای از تاروت دیده نمی شود.


  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۱۲:۲۸   ۱۳۹۳/۶/۱
    فال قهوه به معنای خواندن و تفسیر نشانه های بازمانده قهوه در فنجان، ریشه در هنر تفسیر تفاله چای در چین باستان دارد. چای که در اصل نوشیدنی راهبان بود، در فنجانهایی زنگوله شکل نوشیده میشد .

    قبل از اینکه فال چای در میان این راهبان مرسوم شود، آنها با بررسی نقوش ایجاد شده در قسمت داخلی زنگوله های معبد به پیش بینی اینده میپرداختند و بعدها فرم زنگوله را برای فنجانهای بدون دسته چای خوری به کار بردند.

    این شیوه پیشگویی بعدها در نزد اعراب و با استفاده از تفاله قهوه مرسوم شد. دانه قهوه برای اولین بار توسط اعراب و در حدود سال ۶۰۰ میلادی کشف شد و کاشتن و نوشیدن آن تا صدها سال جزو اسرار این قوم بود.

    اعراب در ابتدا قهوه را بدون برشته کردن و به صورت سبز دم میکردند که یک نوشیدنی رقیق مانند چای از آن حاصل میشد. در اواخر قرن ۱۳ میلادی آنها ابتدا قهوه را بو داده، آسیاب میکردند و سپس دم کرده آنرا مینوشیدند.

    مرکز کشت قهوه در یمن بود و کم کم استفاده از آن در سراسر شبه جزیره عربستان رواج یافت و بعدها توسط حکام عثمانی به ترکیه رسید. اولین قهوه خانه جهان به نام کیواهان Kiva Han، در سال ۱۴۷۵ در قسطنطنیه تاسیس شد.
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۱۲:۳۲   ۱۳۹۳/۶/۱

    استانداردهای مصرف قهوه در کافی شاپهای جهان


    - ESPRESSO: یــک اونس آب با درجه حرارت 88 تـــا 92 درجه سانتیـگراد که 6 تا 9 گرم قهوه مخصوص اسپرسو و

    کاملا آسیاب شده درون آن به مدت 18 الی 25 ثـانیه دم کــشیده باشد اسپرسو نامیده میگردد. معمولا این اندازه از اسـپرسو یــک شات (SHOT) نامیده می شـود. انــواع مختلف اسپرسو به قرار زیر میباشد:




    2- AMERICANO: هنگامیکه یک شات اسپرسو با آب داغ رقیق میگردد امریکانو نامیده میشود.

    3- CORRETTO: به اسپرسو همراه با اندکی ؟؟؟ کورتو نامیده میشود.

    4- ROMANO: اسپروسویی که با لیمو سرو میگردد رومانو نامیده میشود.

    5- DOPPIO: به اسپرسو دوبل (دو شات) دوپیو میگویند.

    6- LUNGO: یک و نیم اونس آب در 7 گرم پودر قهوه زمان دم شدن افزایش می یـــــابـــد 25 الی 40 ثانیه= رقیقتر بوده اما حاوی کافئین بیشتری به اسپرسو معمولی میباشد.

    7- RISTRETTO: مقدار 0.75 اونس آب در 7 گـرم پـودر قـهوه زمان دم کـردن کاهـش 18 الی 20 ثانیه: غلیظ تر بوده اما کافئین آن کمتر از اسپرسو معمولی میباشد.

    8- MACCHIATO8: اسپرسویی که سطح آن شیر کف کرده (فوم شیر) قرار داده شـده است.

    9- ICED ESPRESSO: دو شات اسپرسو + همراه با یخ خرد شده.

    10- ESPRESSO BREVE: یک شات اسپرسو + نسبت 50 به 50 با شیر.

    11- ESPRESSO CON PANNA: یک شات اسپرسو که روی آن یک تـوده خامه زده شده(حجیم شده) قرار داده میشود.

    12- GRANITA: اسپرسو یخ زده همرا با شکر گرانیتا نام دارد.

    13- CAPPUCCINO: نوشیدنـی کـه 3/1 آن از اسپرسو، 3/1 شیـــر داغ و 3/1 شیـر کـــف کرده هــمراه با رویه پودرکاکائو و یا دارچین کاپوچینو نامیده میشود.


    14- MOCHACCINO: یک شات اسپرسو + شکلات مایع و یا پودر کاکائو + شـیر داغ با رویه شیر کف کرده.


    15- ICED CAPPUCCINO: یک شات اسپرسو + یخ خردشده + شیر سرد با رویه شیر کف کرده.


    16- AFFOGATTO: بستنی + یک شات اسپرسو.

    17- NIENTA: کاپوچیینو بدون کافئین + شیر بدون چربی.

    18- LATTECINO: یک شات اسپرسو + شیر داغ با یک سانت رویه شیر کف کرده.

    19- RAPPACCINO: یک شات اسپرسو + بستنی + اندکی شیر و یخ.

    20- GOCCIATO: یک شات اسپرسو + کاپوچینو کف کرده.

    21- FRAPPUCCINO=FRAP: یک شات اسپرسـو + شــیر + شکر + یخ (هـمــان ICED CAPPUCCINO)

    22- CAFE LATTE: شیـری تـر از کـاپـوچـیـنــو. یـک بـخش اسـپـرسـو + 5 بـخـش شـیر داغ بـا رویه شیـــر کف کرده+برخی اوقات چاشنی بادام و فندق.



    23- CAFE AU LATTE: جای اسپرسو از قـهـوه جوشیده استفاده شده + شیر جوشیده.


    24- CAFE MOCHA: یک بخش اسپرسو + یک بخش شکلات مایع + 2 الی 3 قسـمــت شیر کف کرده با رویه خامه زده شده.

    25- CAFE CREME: یک شات اسپرسو+یک اونس خامه زده شده.

    26- CAFE FREDDO: یک بخش اسپرسو + شیر سرد با رویـه شیـر کـف کـرده کـه در آن یخ ریخته و شدیدا تکان میدهند.

    27- CAFE AMARETTO: کافه لاته + شربت بادام.

    28- CAFE NOIR: قهوه بدون شیر و خامه
  • avatar
    nayereh jamshidi
    کاربر جديد|2 سپاس شده|21 پست
    ۱۲:۵۰   ۱۳۹۳/۶/۱
    واي چه خوب چي كار بايد كنم
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۲۲:۱۹   ۱۳۹۳/۶/۱
    نیره جون بهت پیام خصوصی دادم شرایط رو
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۱۱:۳۴   ۱۳۹۳/۶/۲
    فال ورق
    فال ورق گونه‌ای فالگیری است که، در آن از ورق‌های بازی استفاده می‌شود. گفته شده که پیشینه فال ورق به مصر باستان می‌رسد و با باورهای کهن نسبت به ایزد مصری دبیران یعنی ثوث ارتباط دارد. در اروپا این کار از سده ۱۴ میلادی رواج یافت. یک دسته ورق استاندارد امروزی که در غرب به نام ورق انگلیسی-آمریکایی شناخته شده (یعنی دسته ورق ۵۴ تایی شامل چهار خال دل، خشت، گشنیز و پیک) می‌تواند برای گرفتن فال ورق بکار
  • avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 سپاس شده|79 پست
    ۱۵:۱۱   ۱۳۹۳/۶/۲
    فال تاروت ، فال قهوه


    فال تاروت - فال قهوه
  • avatar
    مریم الدوله
    کاربر چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 سپاس شده|4224 پست
    ۱۵:۳۱   ۱۳۹۳/۶/۲
    عزیز برا منم بفرست
    مرسی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به اين سايت (زیباکده ) میباشد و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است © Copyright 2019 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان