آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 1487094
آخرین پست تاپیک : ۱۰:۱۹   ۱۳۹۶/۱۲/۶
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
صفحه مورد نظر

من و آشپزی

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673

سلام

تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

6  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673

اول از همه پیتزای انگری برد که قبلا براتون گذاشته بودم ولی میخوام عکسش تو این تاپیک هم باشه

 

14  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673

حالا عکسهای مربوط به تولد که داغه داغه رو براتون میذارم البته خیلی کمه و از غذاهای اصلیم عکس ندارم چون نمیخواستم جلو مهمونام عکس بگیرم و این چندتا هم در آشپزخونه گرفتم

کیک باب اسفنجی

 

18  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :2957
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 2573
آفرين ريتا جون چه باسليقه
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673

کرپ ژامبون

 

 

12  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673

ژله سورپرایز تصویری

 

12  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673

برش خورده ژله

 

14  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2903
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 1294
آفرین ریتا
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :6359
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 4282

ریتا ا : 
سلام

تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

سلام ب روی ماهت عزیزم

خیلی ممنون بابته تاپیک ب این خوبی، واقعاً ممنون از اینهمه لطف و مهربونیت که میخوای تجربه هاتو در اختیارمون بزاری

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673
خواهش میکنم عزیزم
منم دوست دارم شما ایراد کارمو بگین و چیزایی که بلدین به من یاد بدین
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673
بله کیک کار خودمه نانایی جون
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :6359
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 4282
اول از همه تولد ریحانه عزیز رو بهت تبریک میگم و امیدوارم سالیان سال سایه شما و همسر محترمتون با سلامتی و دلخوشی بالا سر ریحانه جونم باشه و خود گلش هم ب تمام آرزوهاش برسه
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673

پاناکوتا با پودینگ نسکافه

 

10  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :6359
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 4282
این ژله رو چطوری پیچوندی تو اون یکی ژله؟ چطوری این تصاویر رو توش دراوردی؟؟؟
عکسهای ریحانه رو چطوری تو کرپ گذاشتی؟
آموزش کرپ هم بهمون بگووووووووووووووووووو دوست جونم
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2372
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 648
ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووای آفرین ب اینهمه سلیقه...
عزیزم میشه آ»وزش بدی ژلتووووووو...
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2289
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 482
عزیزم آفرین ب اینهمه هنرمندی
تولد دخملی مبارک و امیدوارم ب تمام آرزوهاش ب دلخوشی برسه...
میشه کیک و مواد روش رو آموزش بدی
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673
باشه چشم
عکس ریحانه چاپ شده با چسب به خلال دندون زدم
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673
امروز حتما دستورشونو میذارم براتون
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :2957
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 2573
ريتا جون اگه ميشه ژله رو ياد بده خيلي جالبه تا حالا نديده بودم
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5315
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 5673
پس اول ژله رو میگم
برای ژله رولی وسط من یه بسته ژله آلبالو و با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردم تا تمام ذراتش حل شه بعد نصف لیوان بستنی تقربا آب شده بهش اضافه کردم ولی خیلی هم نزدم و ریختم تو یه ظرف مستطیل که یکم چرب کرده بودم و نیم ساعت داخل یخچال بعد آروم رول کردم و داخل کیسه فریزر گذاشتم
6  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده