خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 2
71.5K
میان وعده های ساده و خوشمزه
۱۵:۴۳ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
سعی میکنم هر هفته چند تا میان وعده ی ساده و راحت و در عین حال خوشمزه رو واستون در اینجا بزارم و امیدوارم خوشتون بیاد و درست کنید و دوست داشته باشید.
از دوست های عزیزی که به من کمک کردن تشکر میکنم چون حضور ذهن ندارم نمیتونم اسم همشون رو ببرم جزء 1دوست عزیز(الی مامان ماهان جان) اما از تک تک دوستان خوبم ممنونم.
ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۱ ۱۰:۰۲
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۴۵ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
دسر دنت:
مواد لازم:
بیسکویت دیجستیو.....................۳ عدد
دنت توت فرنگی........................۲ بسته
طرز تهیه:
بیسکویت را خرد میکنیم و کمی در لیوان
میریزیم رو یآن دنت میریزیم واین کار را لایه لایه تکرار میکنیم
ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۵/۱۰/۱۳۹۱ ۱۵:۴۹
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۵۸ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
نگار اسدی
یک ستاره ⋆
|
348
|
994 پست
این دسر چقدر آسونه خوشمزه هم به نظر میاد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۵۸ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
کوکتل میوه زمستانی با بستنی
مواد لازم:
سیب...........................۱ عدد
پرتقال..........................۱ عدد
توت فرنگی....................۴ عدد
بستنی وانیلی................به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- میوه ها را پوست میکنیم وخرد میکنیم
۲-در لیوان مورد نظر یک لایه میوه میریزیم
۳-بعد مقداری بستنی روی میوه ها میریزیم
۴-دوباره یک لایه میوه
۵- ۲ اسکوپ بستنی هم روی لیوان میگذاریم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۰۰ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
پودینگ موز
مواد لازم:
آرد برنج.....................................۳ ق غ
شیر.........................................۲ لیوان
قند..........................................۱ پیمانه
موز..........................................۱ عدد
پودر نارگیل..................................۲ ق غ
طرز تهیه:
۱- موز را رنده میکنیم
۲- همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم ( ۵ دقیقه هم میزنیم)
۳-مواد را روی حرارت قرار میدهیم وقتی که مواد کمی سفت شد مواد را از روی حرارت بر میداریم
۴-پودینگ را در ظرفی میریزیم و با موز تزئین میکنیم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۰۵ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
فوندانت شکلاتی
مواد لازم:
شیر...........................۱ و یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت.................۲ ق غ
شکر..........................یک سوم پیمانه
وانیل..........................۱ ق چ
شکلات......................۱۰۰ گرم
کره...........................۴۰ گرم
طرز تهیه:
۱-شیر + نشاسته ذرت +وانیل + شکر را روی حرارت قرار میدهیم
۲-شکلات را اضافه میکنیم
۳-کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم
تذکر:
میتونید با انواع میوه ها مثل شاتوت و تمشک یا مغزها مثل گردو و پسته آن را تزئین کنید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۰۷ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
ژله با خامه
مواد لازم:
ژله پرتقال..................................۱ بسته
آب پرتقال..................................۱ لیوان
خامه فرم گرفته...........................به میزان لازم
طرز تهیه:
۱-ژله پرتقال را طبق دستور درست میکنیم با این تفاوت که به جای آب سرد آب پرتقال میریزیم
و در یخچال قرار میدهیم تا ژله ببندد.
۲- با خامه فرم گرفته و پرتقال تزئین میکنیم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۰۹ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
دسر پاناکوتا با ژله لیمو(
دسر پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که بسیار خوشمزه است)
مواد لازم:
خامه: 750 گرم
ژلاتین: 3قاشق سوپخوری
شکر: 90 گرم
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو: یکچهارم قاشق چایخوری
اسانس لیمو: چند قطره
ژله لیمو: یک بسته
روش تهیه:
1- ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده کنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد.
2- 3 قاشق سوپخوری از خامه را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
3- خامه باقیمانده را داخل ظرفی ریخته به همراه شکر، وانیل رنده شده، پوست لیمو و اسانس لیمو به دلخواه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.
4- از روی حرارت برداشته و بقیه ژلاتین را به آن اضافه کنید، هم زنید تا ژلاتین حل شود.
5- مواد را روی ژله بستهشده بریزید و بهمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد.
6- سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف مورد نظر برگردانید.
پیشنهاد ما:
1- در صورت تمایل میتوانید برای داخل کرم از چند قطره اسانس لیمو هم استفاده کنید
2- شما میتوانید از هر طعم ژلهای که مایلید، برای این دسر استفاده کنید
توسط : مجله اینترنتی کامرنیه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۱۲ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
ژله هندوانه و بلوبری:
ژله هارو با شیر مات کردم و گذاشتم بست و بعد با قالب قلب قالب زده و توی ظرف به شگلی که ملاحظه میفرمایید چیدم و
بستنی شکلاتی رو اسکوپ زدم و گذاشتم کنارش روش رو با تراقل رنگی و چوب شور تزیین کردم و...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۱۴ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
یک
بسته ژله ی هندوانه رو با یه لیوان سرخالی آبجوش حل کردم و داخل یه ظرف مستطیل یه بار مصرف که تهش طرح داشت ریختم
(ازاین یه بار مصرف های تلقی بود) بعد از اینکه خوب سفت شد به اندازه مناسب بریدم و لوله کردم و داخلش بستنی ریختم
دو سر مستطیل رو که روی هم بذارین به هم میچسبه...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۱۸ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
از پائین شروع میکنیم به چیدن, بستنی شکلاتی-ژله-بستنی موزی-ژله-بستنی وانیلی-ترافل و چوب شور و شوکو رول-سس هم میریزم البته سلیقه ای است و من چون دوست ندارم نریختم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۲۳ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
موس قهوه coffee mouse
مواد لازم:
خامه 150 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد
شکلات سفید 150 گرم
کره 25 گرم
ژلاتین: 1 ق چ
خورده بیسکوئیت و چیپس شکلات و گردو به میزان دلخواه(( هرچی بیشتر،پر ملات تر))
نسکافه اصل فرانسه 1 ق غ معمولی
آب جوش 2 ق غ
وانیل : 1/8 ق چ
طرز تهیه:
اول سفیده هامونو با نوک ق چ وانیل انقده میزنیم تا پفکی و سفید بشه و از ظرف نریزه ژلاتین رو با 1و 1/2 ق غ آب سرد مخلوط میکنیم و میگذاریم روی بخار کتری تا شفاف بشه
شکلات و کره رو میگذاریم روی شعله ملایم و همون موقع خامه رو اضافه میکنیم ، کمی که ذوب شد هی همش میزنیم تا آب بشه وقتی مخلوط شکلات و خامه کاملا روان شد زیرشو خاموش میکنیم و ژلاتین ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم نسکافه ای رو که داشتیم با اون 2 تا ق غ آب جوش حل میکنیم و میریزیم داخل مخلوط شکلاتمون
مخلوط شکلات رو به سفیده زده شده آروم آروم اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم و این کارو تند تند انجام میدیم تا هم سفیده نپزه و هم کامل مواد مخلوط بشه و حالت پفکی مواد از بین نره بعد داخل جام یا ظرفی که داریم کمی خورده کیک یا بیسگوئیت میریزیم و کمی موس میریزیم و روش چیپس شکلات و گردو و پودر بیسگوئیت میریزیم و 2 بار این کارو تکرار می کنیم تا مواد تموم بشه
میتونین اگه دوست داشته باشین نسکافه رو بیشتر بریزین تا تلخ تر و کافی شاپی تر بشه
یه نکته!
کره نقش بسیار مهمی در این موس بازی میکنه! به این دسر عطر میده و بی نظیرش می کنه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۲۵ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
رولت گوشت در خمیر [مجلهٔ هنر آشپزی شماری ۵۷ ]
مواد لازم برای ۴ نفر :
آب گرم ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱/۲ ق. چ
بکینگ پودر ۱/۴ ق .چ
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایه ۲ ق. س
زرد تخم مرغ ۱ عدد
آرد به میزان لازم
نمک ۱/۴ ق.چ
مواد لازم دخل رولت:
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گر
فلفل دلمهای ۱ عدد
ربّ گو جه ۱ ق .س
آب لیمو ۲ ق س
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۵۰ گر
پنیر متزارلا ۲۵۰ گر
سس سفید ۱ پ
فلفل ، نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
۱/۴ آب گرم را با مایه خمیر مخلوط کنید تا زمانی که مایه خمیر کفّ کند، در ظرفی دیگر روغن مایه ، بکینگ پادر ، تخم مرغ و خمیر مایه را با بقیهآب گرم مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید ، به اندازهای که به دست نچسبد .نیم ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود ، روی میز را آرد پاشیمیکنیم .
۲. خمیر را باز کرده و مواد میانی را که شامل پیاز داغ ، گوشت ،قارچ،فلفل دلمای ، ربّ گو جه و آب لیمو میباشد تحت داده و با س سفید و پنیرمتزرلا مخلوط کنید .
دور تا در خمیر را به شکل مستطیل برش داده و مواد را بین خمیر قراردهید و خمیر را مانند رولت بپیچید ، میتوانید دو طرف خمیر را شبیه شکلاتجمع کرده و با اضافات خمیر گل و برگ درست کنید.
۴. زرده را با کمی شیر و محلول زعفران مخلوط کرده و با برس روی خمیر
بمالید . رولت را در فری با حرارت ۱۷۵ درجه و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرردهید.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۳۳ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
نان تست شکلاتی
مواد لازم :
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: یک و نیم قاشق غذاخوری
خامه: یک چهارم پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
شکلات نیمه تلخ (75%): یک چهارم پیمانه
قهوه فوری: یک چهارم قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
چند برش نون تست
طرز تهیه :
شکر و شکر قهوه ای و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنین و با قاشق هم بزنین . بعد شیر و خامه (سرد) را بهش اضافه کنین و هم بزنین . تا صاف بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه . بعد روی حرارت متوسط بذارین و هم بزنین تا چندتا جوش بزنه و کمی غلیظ بشه. بعد شعله را خاموش کنین . شکلات خرد شده را اضافه کنین . شکلات با گرمای این سس آب می شه .
بعد وانیل و رنده پوست پرتقال و قهوه فوری را اضافه کنین . این سس را بذارین تا خنک بشه (به دمای معمولی اتاق برسه . دوتا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنین و سس شکلاتی که درست کرده بودین را بهش اضافه کنین و حسابی هم بزنین . (دو سه قاشق از سس شکلاتی را نگه دارین واسه تزیین) .
تابه را روی حرارت متوسط بذارین و دو سه قاشق کره توش بریزین تا گرم بشه.نون تست را به شکل قلب یاهر شکل دلخواهتون برش بدین . هر کدوم از برش های نون را داخل سسی که درست کردین بذارین . اجازه بدین مواد تخم مرغی را جذب بکنه . بعد آروم درش بیارین و توی تابه ای که کره ریختین سرخش کنین . هر طرفش را حدود دو سه دقیقه سرخ کنین .بعد می تونین از اون یکی دو قاشق سسی که کنار گذاشته بودین روش بریزین و با بادام پودرقند یا پودر نارگیل و تکه های پرتقال تزیین کنین.
برای رنگی کردن نان ها از رنگ های خوراکی استفاده کنید...
ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۲۵/۱۰/۱۳۹۱ ۱۶:۴۴
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۳۸ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
فلفل دلمه ای های رنگیتون رو بعد از شستن و خشک کردن درون مایتابه داغ میگذاریم و بعد از اینکه هر 2طرف فلفل دلمه ای پخت تخم مرغ رو تو فلفل دلمه ای میشکونیم و صبر میکنیم تا تخم مرغ پخته بشه و روی تخم مرغ های پخته شده رو میتونیم با فلفل سیاو و قرمز و کمی جعفری تزئین کنید
وقتی خودم درست کردم کلی ذوق کردم...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۴۰ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
تخم مرغهارو با پوست لبو رنگ میکنیم و بعد زرده هارو هم درون قیف میریزیم و بعد فرم بهشون میدیم به سلیقه ی خودمون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۴۲ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
مواد میرزاقاسمی رو درست میکنیم و جداگانه تخم مرغهارو آب پز میکنیم و تخم مرغهارو از وسط نصف میکنیم و مواد میرزاقاسمی رو توش میریزیم و با جعفری و چیزهایی که فکر میکنید میان وعدتون رو خوشمزه میکنه تزئینش میکنید...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۸:۰۸ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
نسیم جوون
یک ستاره ⋆
|
544
|
1149 پست
سنا جون چقد همشون خوشگلن. من این پاناکوتا رو خیلی دوست داشتم یاد بگیرم مرسی عزیزم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۰:۰۶ ۱۳۹۱/۱۰/۲۶
سنا
دو ستاره ⋆⋆
|
652
|
2369 پست
خواهش میکنم دوست عزیزم...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۱:۱۶ ۱۳۹۱/۱۰/۲۶
یکتا
کاربر جديد
|
8
|
121 پست
سنا جون این مدلی که یاد دادی با فلفل دلمه ای من کوکو هم درست کردم هم خوشگل میشه هم خوش مزه. با نون باگت هم میشه. همه چیزایی که گذاشتی. دستت درد نکنه عزیزم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 2
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات