خانه
741K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     موس مخملی شکلاتی😋

    ✍مواد اولیه :

    شیر 1 لیوان

    خامه فرم گرفته 350 گرم

    کیک شکلاتی پودر شده 1 لیوان

    پودر نشاسته ذرت 2 ق غ

    شکر 100 تا 150 گرم

    پودر ژلاتین 4 ق مربا خوری سر پر

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    پودر کاکائو 1 ق غ

    پودر نسکافه فوری 1 ق غ

    🍜 طرزتهیه :

    برای آماده کردن ژلاتین این پودر رو روی کمی شیر یا آب سرد بپاشید و پنج دقیقه به حال خودش 

    رهاش کنید بعد بذاریدش روی بخار کتری تا حل بشه 

    زرده و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا پف کنه و رنگش روشن بشه 

    نشاسته و شیر رو بهش اضافه و بزنید تا یکدست بشه و داخل یک قابلمه ریخته 

    و روی شعله ی ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ و مثل فرنی بشه و از روی حرارت بردارید 

    تا داغه پودر کاکائو و نسکافه رو بهش اضافه و مخلوط کنید. 

    کیک رو پودر کنید و خامه رو هم فرم بدید (من از خامه قنادی پاستوریزه ی کاله استفاده کردم)شما از هر نوع خامه ای میتونید استفاده کنید 

    میتونید خامه صبحانه رو فرم بدید یا پودر خامه فرم بدید یا خامه فرم گرفته از قنادی بخرید. اگر هم مایلید خامه را در منزل تهیه کنید برای مشاهده دستور روی #خامه_فرم_گرفته کلیک کنید. 

    پودر کیک رو به کرم اضافه و مخلوط کنید. 

    سپس خامه و بعد ژلاتین رو به آرامی اضافه و آرام با بقیه مواد مخلوط کنید. 

    مواد رو در قالبی که چرب کردین و 20 دقیقه در فریزر گذاشتین بریزین و برای 6 تا 8 ساعت داخل یخچال 

    یا 2 الی 4 ساعت داخل فریزر بذارید 

    این دسر خیلی راحت از قالب خارج میشه و طعم و بافت بسیار خوبی داره.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان