خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاستا با اوکادو

    پاستا  (خشک)  ۲۲۷ گرم

    آووکادو بزرگ (رسیده)   ۱ عدد

    سیر (ریز رنده شده)   ۱/۴ قاشق چایخوری

    آب لیمو  ۱ قاشق چایخوری

    نمک  ۱/۸ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه   به مقدار لازم

    گوجه فرنگی متوسط   ۱ عدد

    پیازچه (ریز خرد شده)  ۱ عدد

    طرز تهیه

    ۱- یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید سپس پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید. زمانی که پخت، نصف فنجان از آب داغ پاستا را کنار بگذارید و پاستا را آبکش کنید.

    ۲- گوجه فرنگی را نصف کنید سپس هرچه تخم از گوشت جدا شده با قاشق بردارید و دور بریزید. سپس به شکل تکه های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید

    ۳- آووکادو را داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید.

    ۴- با استفاده از یک چنگال آن را له کنید و به حالت خمیری با تکه های درشت دربیاورید.

    ۵- سیر را اضافه کنید.

    ۶- آب لیمو را اضافه کنید.

    ۷- کمی نمک و فلفل را اضافه کنید.

    ۸- هم بزنید سپس بچشید و در صورت نیاز نمک یا فلفل اضافه کنید.

    ۹- پاستای آبکش شده را به کاسه اضافه کنید.

    ۱۰- نصف فنجان آب کنار گذاشته را اضافه کنید.

    ۱۱- گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

    ۱۲- با استفاده از 2 قاشق یا انبر پاستا و سس را هم بزنید. آووکادو تبدیل به سسی رقیق می شود که روی پاستا را می پوشاند. اگر لازم بود باز هم از آب پاستایی که کنار گذاشته بودید اضافه کنید تا سس را رقیق کنید.

    ۱۳- روی پاستا پیازچه بپاشید و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان