خانه
9.35M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۵/۱۲/۷
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    زیباکده
    aassaall : 

    سلام اهوجونم.اول خسته نباشی  وخدا قوت میگم بهت بابت این همه زحمت که واسه هممون میکشی51

    عزیزم این مدل مانتو رو بین،قراره واسه خواهرم بدوزم.ولی نمیدونم با چه جنسی باید باشه که نداشتن دکمه و اینا اذیتش نکنه.یه جنسی باشه که حالت تونیک بتونه بپوشه.میخوام یه جوری باشه که دقیقا شکل خودش باشه.هرچند بستگی به دوخت خودم داره.

    اگر میشه یه توضیح هم راجع به الگوش بهم بده من میبینم چقدر سرتون شلوغ میترسم سوال کنم.2

    ممنونم ازت یه دنیاااااااا.حلال کن توروخدا.

    زیباکده

    سلام عزیزم . بستگی داره که این مدلو با چه جنس پارچه ای میخوای بدوزی؟ این مدلی که تو عکس هست با پارچه ی کشی و با الگوی بالاتنه ساده دوخته شده واسه همینه که کاملا به بدنش جذبه و هیچ پنس و ساسونی هم نداره شما اگه میخوای این مدلو با پارچه ی کشی بدوزی بهتره از پارچه های گِرم بالا استفاده کنی یعنی پارچه ای که هم کشی باشه و هم مثل ریونهای معمولی نازک نباشه وگرنه ردِ لباس زیرت میفته روش و کاملا بدن نما میشه . ولی اگه میخوای با پارچه ی خشک بدوزیش حتما باید به پشتش زیپ بدوزی عزیزم . تصمیمت رو بگیر بعد بهم بگو با چه پارچه ای میخوای بدوزیش تا طیق پارچه ت الگوسازیشو بهت یاد بدم .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان