خانه
371K

دستپخت من و شما...

  • ۱۷:۱۷   ۱۳۹۳/۵/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    کدو پلو....باید کدو تنبل و شمالی باشه خیلی بهتر چون شیرینه و من نمیدونم عایا با کدو جاهایه دیگه میشه یا نه...
    اول کدو هارو مکعبی خرد میکنی بعدش پیاز رو سرخ میکنی ..حالا کدوهارو میریزی تو پیازا و 5 مین با حرارت متوسط تفتش میدیدی کمی زردچوبه و فلفل سیاه و کمی دارچین اضافه میکنید..بنا به ذایقتون کمی شکر دوست داشتید اضافه میکنید مثلا 3 قغ ...حالا برنج رو که از قبل خیس خورده بود رو بهش اضافه میکنید و هم میزنید ..نمک یادتون نره...حالا حرارت رو کم تا اب برنجش کشیده بشه و بزارید دم بکشه...مث مراحل استامبولی دیگه...
    پیاز سوته.......من تو اون دیس که عکسشو گذاشتم 3تا پیاز درشت رو خلالی ریز کردم و تفتش دادم تا طلایی شد و حالا زردچوبه و نمک و فلفل میریزید و بعدش دونه های انار رو اضافه و خوب تفت میدید و در اخر تخم مرغ اضافه میکنید و وقتی تخم مرغ پخت ..پیاز سوته امادس......من یه لیوان دونه انار تازه که تو فریزر داشتم ریختم و 4 عدد تخم مرغ...اگه دونه انار تازه ندارید یا فریز ندارید ..میتونید انار دون خشک بریزید....
    مقدار کدو هم من یه کدو متوسط رو استفاده کردم ...و 3 پیمانه برنج...حتما برنج ایرانی باشه چون با برنج خارجی جالب نمیشه..
    عزیزم اگه جایی رو متوجه نشدید یا سوال دارید در خدمتم.....
    این غذا خیلی خوشمزه و مخصوصا واسه عفونت خیلی خیلی خاصیت درمانی داره ...و یکی از غداهای محلی و پر طرفدار اینجاست ..یبار امتحان کنید متوجه مزش میشید
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان